|
|
#4021 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXII
To miał być prezent urodzinowy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tzn. lekko se korektorem smaruję, ale to w przypadku takich bezczelnych pryszczoli tylko ![]() --- Dobranoc ![]() Oooohhhooohhhooołuuuhahah a! |
||
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
no może, się da przebłagać tymi biustnikami
![]() kolorowych ja jeszcze posiedzę
|
|
#4023 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
O Bogowie, kogo moje pikne oczy widzom
Ja tam Cię loffciam razem z Twoim pryszczem na czubku
|
#4025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po ile też nie wiem, ale można płacić później i w ratach ![]() Cytat:
jesień to już jest od końca czerwca z małymi przerwami na nasz wyjazd ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- O Boże, szlafrok mi pachnie czymś pięknym, muszę szybko sprawdzić, czy nie wystawiłam tego na sprzedaż
|
|
#4026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wpłynęło to jakoś na Twą psychikę? ![]() Cytat:
Witajcie ![]() Qrcze czemu wszystkie zapachy są takie same albo podobne Testuję ostatnio, wąchuję , ale to już było, choć nigdy tego nie wąchałam Kce czegoś nowego zapachowego... czego jeszcze nie wymyślono ![]() Np teraz mam na nadgarstq A. Goutal Passion i cóż ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Redzia ![]() Za każdym razem jak przychodzi niewduperz puszczaj tę piosenkę na full !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=lqbFW...eature=related
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Flo ![]() Ostatnio coś mówiłam że nie mogę przytyć? Dementuję - 70 kg. To tylko 5 kg...
|
|
|
|
#4028 | |||
|
Mother of Cats
|
Ja
![]() Cytat:
![]() Nic a nic po niej nie widać ![]() Cytat:
![]() Dołóż mu (np. tamanu)! Nie będzie pryszcz pluł Ci w twarz! ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ponad 5 tys Cytat:
a mi najbardziej standardowego zabiegu nie umiał zrobić wiec się bojam już teraz .... no ale zobaczę, na początku nowego roku mam wiedzieć jaka długa jest ta kolejka przede mną i czy faktycznie aż tyle trza czekać.... No chyba ze szybciej przestanę chodzić to wtedy będzie trza przyspieszyć z myśleniem ![]() Cytat:
![]() Spałam do 10 jak miło mieć wolne
|
|||
|
|
|
#4030 | ||||
|
BAN stały
|
Że mnie niby?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trochę było, szczególnie, gdy wracałem do domu ![]() Cytat:
Tak serio, to te piękne malunki markerem zrobił mi mój "znajomy", że się tak wyrażę (ale później miałem już spokój) Wyglądało to, jakby jej wszystko, co powinno być w brzuchu, spłynęło bądź zostało upchnięte w jedno miejsce, bleee ![]() Cytat:
![]() --- Rok szkolny się zaczął |
||||
|
|
|
#4031 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
teraz potrzebne dopełnienie, drugi obrazek, żaba halucynująca od pustynnego słońca noooo witamy przybysza z zaświatów ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cześć Gryxiu jeśli chodzi o jesień to jedyny pozytyw że jesienniuchy będą lepiej pachniały przetasowuję flachy... na czoło oprócz innych mniej i niekoniecznie jesiennych wylezą Bonifre, Fireplace, dziewicza flaszeczka Gucia, kadzideła przestanę "żyłować" Venezia.... jeeej mnie się Venezia podoba
|
|
#4034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4035 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4036 | ||
|
Nindżopesz
|
GRYSZARD!
![]() A ciekawe co z Mają, czy to komp padnięty czy nie daj bosz gardło. Cytat:
2. pomyślałam, że byłby zacny wisząc w dzieckim A wymiary jakie?Cytat:
|
||
|
|
|
#4037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4038 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
po prostu nigdy nie miałam złudzeń co do swojego wyglądu Red , prześliczne są , szalenie stylowe
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4039 | ||
|
Zakorzenienie
|
✂✂✂✂aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa skasłam se posta
a musze spadać juz zaraz to chyba kara za przelatywanie Was od tylca to tylko : joł Gryczanemu - współczuję roku szkolnego a co za tym idzie podokienników Skarb - przeca jesień pachnie sama z siebie Spo - piosnka dla niewpuperza 3x tak eeee no i nie wiem co dalej było ![]() ![]() spadam ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- o tym zapomłam ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() to były moje jedyne lekce angielskiego jakie znam cuuuuudne czasy tzn nie ta jedna piosenka ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
trafiłą Ci się kumulacja - witaj w moim świecie ![]() nie no jednak wiem ze bardziej Cię zgniotło Justyno - Taka Żaba powinna śmigać po kilkadzieścia tysięcy i powinni się o nią zabijać na licytacjach Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-02 o 13:57 |
||
|
|
|
#4040 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i gratuluję utycia, a we biedrach przybyło ![]() bardzo piękna jesteś ja do 13.30 i spałabym dalej , ale Fany już świra dostawała Cytat:
Cytat:
to jest jedyny plus ![]() dzień dobry
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhh ale nie rozwijam jzu temtu - jest denny, destrukcyjny i cieszę sie ze mnie nie dotyczy jeszcze przez lat hohoho ( a moze wcale) nie zrobiłam obiadu - będę słom żonom ![]()
|
|
|
|
|
#4042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja zrobiłam wczoraj na trzy dni i mam spokój ![]() Spoo ta piosenka dla nietopsza, strzał w dyszkę
|
|
|
#4043 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kilka miesięcy życia wyjęte na rehabilitację po zabiegu który trza powtarzać Nie upieram sie bardzo, ale jeśli wytrzymam to wolę nie zmieniać znów lekarza ![]() Cytat:
dobra, wygrałaś idę myć kafelki w qchni ![]() Fogóle to dzwoniła jakaś baba z gazowni że u sąsiadki sie coś stało z otforem wentylacyjnym w łazience i że ten otfór jest zły i źle działa i musimy mieć robioną dziurę w ścianie w łazience aby coś tam umieścić i żeby znowu dobrze działało, bo inaczej zginiemy niechybnie, dramat mają w czwartek przyjść.... dawno nie miałam dziur wierconych w mieszkaniu wszakże
|
||
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. u mnie wczoraj był ten czeci dzień 3. no nie ????- ja to zobaczyłam jak ona siedzi an sofie i skrzeczy a Redzia odpala mjuzik lecem tera serio coś nakupić do jadła i picia |
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
ze mną nikt nie wygra ![]() ide do tró, bo coś muszę z siebie wybebeszyć
|
|
#4046 | ||
|
Zakorzenienie
|
ano jedyny plus....
ano wiem że jesień pachnie sama z siebie... czasem.... jeśli nie bedzie taka mokra jak lato to popachnie, a jak bedzie to nie bedzie pachniało i trza się bedzie podwójnie dopachniać... Gryx kusi Dupontem... zna któraś
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli to to co przysłał Winter do obniuchania, to zgodnie stwierdziłyśmy, że nic nadzwyczajnego
|
|
|
#4048 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja od jakieś 2:30 do 7 ![]() A będziesz Jak się w ogóle nie nadajesz, jak obiadu nie robisz ![]() I co myślisz, że z Cię dobra żona? I na dodatek jeszcze na pewno jednodaniowy ten obiad ![]() ![]() Cytat:
Czymaj się Cytat:
![]() Ale w czwartek dopiero? Trochę nie za długo musicie czekać na naprawę..? ![]() Cytat:
||||
|
|
|
#4049 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Dune za mną też chodzi... ale do końca roku nic nie kupuję oprócz BC Poznałam Justynę i Gucia Dziękuję wieczorem napiszę co i jak Gryx
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
dziś szczerze w to wątpię - dziś mam
![]() ![]() ![]() :pala :może lepij nie być jednak ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Cytat:
i było tak - niezłe - totalnie jesienne i 99% moje - mogę mieć ( nie czuje nic słonego) drugi niuch - hmmmm dalej niezłę ale juz mieć nie muszę niuch czeci - o bosze jak ja bez tego bedę żyć aha i mi się Dune skojarzyło "wizualnie" z Red - jest takie włąśnie - Rude, i wielowymiarowe - mieszanina wszystkich smaków i kolorów suchej jesieni - no moze prawie wszystkich - odsłodzone Ale na mnie nawet ciut słodkości sie przyczaiło |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

,

Ta 

Jedyne wyjście, suknia w stylu Scarlett 

kilka miesięcy życia wyjęte na rehabilitację po zabiegu który trza powtarzać
jak ja bez tego bedę żyć