Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-02, 13:36   #2641
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
my będąc na weselu dostaliśmy takie aniołki o Młodych
Mi się też podobają takie drobne prezenty, ale na to moja mama i teściowa nie pójdą. Tradycyjnie placki mają być. Powiedzieliśmy, że kuchnie im odpuszczamy dla świętego spokoju, wiec niech mają te placki.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:37   #2642
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

[QUOTE=patyczaaak;29160380]
Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Nareszcie ktoś mojego wzrostu!!!! Ja mam 175cm i ważę 59kg. Nie powiem, że mi widać kości i mogłabym się pozbyć z 4 kg ale jakoś mi nie zależy bardzo. Nawet mi się podoba jak jest. Biust można powiedzieć, że mam średni bo C i wybrałam księżniczkę. Co mogę Ci radzić i pewnie dziewczyny potwierdzą to musisz iść do salonu i przymierzyć. Wtedy będziesz wiedziała co Ci pasuje i w czym się najlepiej czujesz

A ja Ci zazdroszczę, bo staram się bezskutecznie przytyć, jestem na diecie: jem dużo makaronów, białego pieczywa(bułeczki), nie stronię od słodyczy i nic. Waga stoi w miejscu.. Nawet przez te 2 miesiące ciąży nie przytyłam (nie licząc powiększającego się biustu). Naprawdę czasem jest ciężko z ubraniem. A co do salonu to myślę o wybraniu się na targi ślubne w Kielcach (mam do Kielc bliziuteńko) początkiem listopada, żeby obejrzeć co tam ciekawego jest. A co do wcześniejszych Waszych postów na temat pudełeczek na ciasto też zdecydowanie bardziej podobają mi się te składane niż te plastikowe, przezroczyste, bo kojarzą mi się z barami szybkiej obsługi. A i jeszcze co do wesela to mam pomysł, żeby kupić białe chińskie lampiony, dać każdemu z gości po jednym o wyznaczonej godzinie(oczywiście musi być już ciemno) i puścić w niebo.. Widziałam efekt i był niesamowity.. Wiem, trochę kiczowate
była tu mowa o tych lampionach ale czerwone w kształcie serc

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:38   #2643
kindziulindzia
Zakorzenienie

[QUOTE=patyczaaak;29160380]
Cytat:
Nareszcie ktoś mojego wzrostu!!!! Ja mam 175cm i ważę 59kg. Nie powiem, że mi widać kości i mogłabym się pozbyć z 4 kg ale jakoś mi nie zależy bardzo. Nawet mi się podoba jak jest. Biust można powiedzieć, że mam średni bo C i wybrałam księżniczkę. Co mogę Ci radzić i pewnie dziewczyny potwierdzą to musisz iść do salonu i przymierzyć. Wtedy będziesz wiedziała co Ci pasuje i w czym się najlepiej czujesz

A ja Ci zazdroszczę, bo staram się bezskutecznie przytyć, jestem na diecie: jem dużo makaronów, białego pieczywa(bułeczki), nie stronię od słodyczy i nic. Waga stoi w miejscu.. Nawet przez te 2 miesiące ciąży nie przytyłam (nie licząc powiększającego się biustu). Naprawdę czasem jest ciężko z ubraniem. A co do salonu to myślę o wybraniu się na targi ślubne w Kielcach (mam do Kielc bliziuteńko) początkiem listopada, żeby obejrzeć co tam ciekawego jest. A co do wcześniejszych Waszych postów na temat pudełeczek na ciasto też zdecydowanie bardziej podobają mi się te składane niż te plastikowe, przezroczyste, bo kojarzą mi się z barami szybkiej obsługi. A i jeszcze co do wesela to mam pomysł, żeby kupić białe chińskie lampiony, dać każdemu z gości po jednym o wyznaczonej godzinie(oczywiście musi być już ciemno) i puścić w niebo.. Widziałam efekt i był niesamowity.. Wiem, trochę kiczowate
temat lampionów już poruszałyśmy i takowe będę mieć niedawno nawet opisywałam wrażenia i obsługę takiego lampionu bo z TŻ kupiliśmy na próbę
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:40   #2644
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszę zawsze chciałam tam pojechać obiecaj że pokażesz jakieś fotki jak wrócisz
obiecuję

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:40   #2645
patyczaaak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Piękną masz tą grecką wizję siebie Musisz już w salonach zobaczyć w jakim kroju sukni będziesz się czuła bardziej "sobą", czy w prostych czy w księżniczkach

A fotograf, zespół, kamerzysta? Rozglądaliście się już za tym? Bo wiesz, terminy czerwcowe są raczej chodliwe...
Właśnie z zespołem był problem, dlatego zamówiłam zespół koleżanki, z którą chodziłam do liceum. Dziewczyna pięknie śpiewa, a jej chłopak, który też jest w zespole wymiata . Widziałam ich w akcji, więc myślę, że będę zadowolona.. Mhmm a co do kamerzysty i fotografa to właśnie idziemy z TŻ-em do wypatrzonego. Jest trochę drogi, ale zdjęcia robi świetne takie hmm.. naturalne, robi retusz, ale tak umiejętnie, że nawet tego nie widać.. Mam nadzieję, że będzie wolny

P+K=
Powiemy sobie "TAK"... 16.06 2012 GODZ. 15:00
patyczaaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:41   #2646
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
obiecuję
trzymam Cię za słowo i wyślij nam pocztówkę
19.05.2012
Stary 2011-09-02, 13:44   #2647
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patyczaaak Pokaż wiadomość
Właśnie z zespołem był problem, dlatego zamówiłam zespół koleżanki, z którą chodziłam do liceum. Dziewczyna pięknie śpiewa, a jej chłopak, który też jest w zespole wymiata . Widziałam ich w akcji, więc myślę, że będę zadowolona.. Mhmm a co do kamerzysty i fotografa to właśnie idziemy z TŻ-em do wypatrzonego. Jest trochę drogi, ale zdjęcia robi świetne takie hmm.. naturalne, robi retusz, ale tak umiejętnie, że nawet tego nie widać.. Mam nadzieję, że będzie wolny
Też mamy zespół akurat mojego kolegi z liceum. Ale nie dlatego, że nie było innego z wolnym terminem tylko mojemu Tż bardzo się spodobali na weselu kolegi i w sumie nasz termin ślubu był zależny od sali i zespołu.

Laura

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 13:45   #2648
madzia2306
Zakorzenienie

przepraszam dziewczyny ale to co znalazłam na youtubie mnie przeraziło
ludzie to już nie mają o czym śpiewac a ten teledysk
http://www.youtube.com/watch?v=KbW9JqM7vho

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-02, 13:50   #2649
Irmelin333
Raczkowanie

justyna no tak szczerze powiedziawszy to pogody sie nie obawiam za bardzo. Wole zeby było chłodno niz taka pogoda jak w zeszła sobote (byłam na weselu, upał niesamowity i do godz 19 sie strasznie meczylam, mimo ze była klimatyzacja na sali).
na poczatku byla opcja ze doslubu pojedizmey bryczka bo tata TZ ma hodowle koni ale zdecydowalismy ze jedziemy samochodem( ja chce starego lincolna, TZ nowego Mercedesa :P), takż epogody się nie obawiam

1 rzecz jaka mnie trszke martwi to to ze nie znosze bolerek!!! i nie wiem jak to zorbić zeby nie mie cnic na ramionach....

Edytowane przez Irmelin333
Czas edycji: 2011-09-02 o 13:56
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:50   #2650
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to super, że zespół sprawdzony, trzymam w takim razie kciuki za fotografa&kamerzystę!

madzia, boję, że zajrzeć do tego linka.
Stary 2011-09-02, 13:50   #2651
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

nieeee to w takim razie my też wybraliśmy dziwne dla dziewczynek Alicja i Lila (drugie jeszcze do konsultacji), a dla chłopca Daniel i Nathaniel - w skórcie Natan
Mój TŻ ma na imie Daniel

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Wczoraj było rozpoczęcie roku szkolnego, dziś jeszcze nie prowadzimy lekcji, ale muszę być w pracy. Od przyszłego tygodnia ruszam pełną parą
No widzisz. Ja tez bylam na rozpoczęciu tyle ze musze odbębnić praktyke w zerówce, bo tak nam poniekąd narzucili.
No i w sumie całkiem znośnie, dzieci mnie ubóstwiają
Ale szczerze mówiąc wątpie aby wiązała z tym swoją przyszłośc, magisterkę będę robić na pewno w troche odrębnym kierunku
Ale doświadczeń się nie boję

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!!

Ja już od rana naspidowana lekami.
Wez mi o lekach nie mów
ja biorę od tygodnia te na pęcherz ...
Fatalnie się po nich czuję, prawie jakbym była pijana, ale muszę skończyć opakowanie..
Strasznie mnie osłabiają...

A tak wogóle weekend się zaczyna

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 13:50   #2652
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Znam dziewczynę, która zastosowała to i nie wyszło jej na dobre.
Zagmatwana historia. Jak miała 18 lat to sobie wpadli i miał być ślub, ale poroniła i odwołali. Wszystko ucichło. Później jej siostra się zaręczyła i ona chciała być pierwsza wiec znów pojawił się temat ślubu. Ale po raz koleiny się rozstali. On poraz koleiny sprzedał ich obrączki. dzień przed ślubem jej siostry okazało się ze jest w ciąży. A jak to się stało? Jej ukochany powiedział jej, że kocha inna i odchodzi, ale na pożganie jeszcze poszli do łóżka i teraz są po ślubie cywilnym. Ona w 8 miesiącu ciąży, a on lata po imprezach. Czasem ją weźmie gdzieś jak potrzebuje kierowcy. Ale jak to się mówi widziały gały co brały i sama sobie taki los zgotowała.
Jak bardzo głupie i bezmyślne potrafią być dziewczyny widzimy na tym przykładzie. Tak, tak, wiem, że odejść i zostać z dzieckiem samej nie jest łatwo. Ale przynajmniej dziecko trzyma się z daleka od takiej chorej sytuacji. I znam kobiety, które sobie same poradziły, bo wiedziały,ze dla dziecka muszą i tyle.

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
No, dziś zamierzam napisać przynajmniej pół rozdziału - 3mcie kciuki
Oj to dalej trzymam kciuki, zresztą wiesz, że kibicuję Ci bardzo!!!!
Gdyby nie moje chore oskrzela, to już bym miała pracę wydrukowaną i złożoną. No ale poczekam do poniedziałku. Bo jechać w takim stanie 100km w jedną stronę, po moich ostatnich zdarzeniach za kierownicą jest deczko nie wskazane.

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
.

Podoba mi się taka pozytywka -tylko nie wiem czy pasuje...
Już na wstępie wiem, że moim rodzicom coś takiego się zwyczajniej nie przyda, nawet nie będą mieli tego gdzie trzymać, bo do salonu nie pasuje. A nie chciałabym, żeby tylko przez wzgląd na okazję wręczenia takiego prezentu trzymali go do końca życia na honorowym miejscu. Ale jeśli Tobie się podoba i rodzicom też może przypaść do gustu to czemu nie.

Cytat:
Co do paczek dla gości to dzisiaj z Tż rozmawialiśmy o pudełkach. Czy takie przeźroczyste z naklejką i serwetką czy kartonowe i doszliśmy do wniosku, że te kartonowe są dużo ładniejsze. Takie mi się udało znaleźć...co myślicie??

http://allegro.pl/slub-pudelko-pudel...752245694.html
http://allegro.pl/pudelko-pudelka-ci...794293768.html
http://allegro.pl/pudelka-na-ciasto-...795660401.html
http://allegro.pl/pudelko-pudelka-ci...796408820.html
Pudełka ładne. Na pewno lepsze od standardowych plastikowych. Ale pewnie tez sporo miejsca zajmują.

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A, jeszcze co do odstawiania czegokolwiek w ciąży - ja tego problemu nie będę miała, bo zdrowo żyję nie palę, alkohol tak okazyjnie, że w żadnym wypadku nie będzie mi go jakoś brakować. Staram się też zdrowo odżywiać. Jedyne co, to mam nadzieję, że do czasu ciąży zdołam wyrobić w sobie nawyk codziennych ćwiczeń, bo siedzenie na tyłku z rosnącym brzuchem to kiepski pomysł W ramach tego idę sobie od kompa na 8 minut
A z tymi ćwiczeniami w ciąży to też nie jest tak hop siup. Laski, jeśli chcecie ćwiczyć w ciąży, to zacznijcie już teraz regularnie się ruszać. Często jest tak, że jak babki przed ciążą nie robiły nic, to lepiej niech w czasie ciąży też siedzą na dupie, bo organizm nie jest przygotowany do wysiłku i dzieciątko może nie czuć się najlepiej. Dużo kobiet w ciąży postanawia się nagle ruszać, co często prowadzi do nadmiernego przetrenowania ( bo nie były przyzwyczajone) i potem muszą dużo leżeć i odpoczywać. Przykład- moja siostra w trakcie ciąży chodziła na basen, bo wcześniej robiła o regularnie. Natomiast jej koleżance lekarz powiedział, że jeśli przed ciążą nie pływała to w trakcie tez nie powinna.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:50   #2653
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
No to super, że zespół sprawdzony, trzymam w takim razie kciuki za fotografa&kamerzystę!

madzia, boję, że zajrzeć do tego linka.
zajrzyj o męskim przyrodzeniu śpiewaja o ile to można śpiewaniem nazwac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-02, 13:50   #2654
(kicia)
Zakorzenienie

ewusia masz rację bez perspektyw mieszkaniowych itp nawet teraz bym się nie zdecydowała na ślub. A że mamy mieszkanie które jest w 100% nasze tzn TŻ ale zapowiedział mi że jak tylko zmienię dokumenty idziemy do notariusza przepisać mnie jako współwłaścicielkę samochód mamy ja pół roku po ślubie zaczynam szukać stałej pracy i jakieś możliwości mamy. Bez nich ledwo po szkole nawet nie widziała bym w tym sensu

chatko tylko on mam dokładnie powiedział że mógłby zostawić na wrzesień to ale woli teraz to zrobić.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:51   #2655
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Mój TŻ ma na imie Daniel

No widzisz. Ja tez bylam na rozpoczęciu tyle ze musze odbębnić praktyke w zerówce, bo tak nam poniekąd narzucili.
No i w sumie całkiem znośnie, dzieci mnie ubóstwiają
Ale szczerze mówiąc wątpie aby wiązała z tym swoją przyszłośc, magisterkę będę robić na pewno w troche odrębnym kierunku
Ale doświadczeń się nie boję

Wez mi o lekach nie mów
ja biorę od tygodnia te na pęcherz ...
Fatalnie się po nich czuję, prawie jakbym była pijana, ale muszę skończyć opakowanie..
Strasznie mnie osłabiają...

A tak wogóle weekend się zaczyna
nadal masz chory pęcherz? już trochę czasu minęło

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-02, 13:52   #2656
patyczaaak
Raczkowanie

Cytat:
Podzielam Bleee. O matko to jest ten zespół z tą laską co tak śpiewa jak dziecko z przedszkola albo jakby się helu nałykała.. Kiedyś na MTV mignęła mi ich piosenka coś o jakimiś Ninja i potem miałam koszmary senne..
A co do zespołu to od początku myślałam o tym, bo nie grają biesiad, których nie cierpię, tylko zajefajne covery, poza tym wiem, że koleżanka zaśpiewa dokładnie te piosenki, które będę chciała. Po prostu nie mogłam znaleźć ich aktywnej strony w necie i pomyślałam, że już nie ma tego zespołu. Na szczęście zadzwoniłam do niej i okazało się, że zespół ciągle jest i zagrają

P+K=

Edytowane przez patyczaaak
Czas edycji: 2011-09-02 o 13:58
Stary 2011-09-02, 13:55   #2657
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
nadal masz chory pęcherz? już trochę czasu minęło
Nie już nie mam objawów, ale mam skonczyć opakowanie leków i później na badanie mocz oddac.
A wole je zjeść niż później mieć nawroty choroby przez to że się niedoleczyłam.
a na dodatek mam @ to już wogóle w moim żołądku są same leki...

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-09-02 o 13:56
Stary 2011-09-02, 13:56   #2658
(kicia)
Zakorzenienie

Witam nową PMke i współczuję sytuacji z dzidziusiem ale najważniejsze to się nie poddawać

Mojemu TŻ bardzo spodobały się te zaproszenia które znalazłam i któregoś dnia siądziemy i będziemy tworzyć projekt jego wnętrza
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-09-02 o 13:57
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 13:59   #2659
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Nie już nie mam objawów, ale mam skonczyć opakowanie leków i później na badanie mocz oddac.
A wole je zjeść niż później mieć nawroty choroby przez to że się niedoleczyłam.
a na dodatek mam @ to już wogóle w moim żołądku są same leki...
no to dobrze że ci przeszło bo dla mnie zaraz po bólu zęba ból pęcherza jest najgorszą zakałą

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Podzielam Bleee. O matko to jest ten zespół z tą laską co tak śpiewa jak dziecko z przedszkola albo jakby się tlenu nałykała.. Kiedyś na MTV mignęła mi ich piosenka coś o jakimiś Ninja i potem miałam koszmary senne..
ja to na 4fun tv widziałam ale ich teledyski puszczają tylko grubo po godzinie 22 a myślałam że oni są z niemiec bo mi taka ta nazwa zespołu niemiecka a oni są z republiki PD Afryki

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 13:59   #2660
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
justyna no tak szczerze powiedziawszy to pogody sie nie obawiam za bardzo. Wole zeby było chłodno niz taka pogoda jak w zeszła sobote (byłam na weselu, upał niesamowity i do godz 19 sie strasznie meczylam, mimo ze była klimatyzacja na sali).
na poczatku byla opcja ze doslubu pojedizmey bryczka bo tata TZ ma hodowle koni ale zdecydowalismy ze jedziemy samochodem( ja chce starego lincolna, TZ nowego Mercedesa :P), takż epogody się nie obawiam
Ja nigdy nie chciałam bryczki ani starego auta. Na początku miała być biała długa limuzyna ale wiem, że mój Tż kocha sportowe samochody i w sumie co mi zależy może być Lancer. Wklejałam linka ostatnio.
A pogody się trochę obawiam bo jak zrobić plener w deszczu np.
Moja kuzynka miała w maju i jak składali przysięgę to zgasło w kościele światło i był taki straszny grzmot, a jak się msza skończyła to tak lało, że staliśmy chyba z pół godziny w przedsionku bo mało kto miał parasol.

Laura

Stary 2011-09-02, 14:00   #2661
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
no to dobrze że ci przeszło bo dla mnie zaraz po bólu zęba ból pęcherza jest najgorszą zakałą
mam nadzieje W końcu wciąż jestem na lekach i nie wiadomo co będzie po odstawieniu
Powiem Ci że ja zapomniałam co to zapalenie pęcherza... Ale nie życze nikomu..

Stary 2011-09-02, 14:01   #2662
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nigdy nie chciałam bryczki ani starego auta. Na początku miała być biała długa limuzyna ale wiem, że mój Tż kocha sportowe samochody i w sumie co mi zależy może być Lancer. Wklejałam linka ostatnio.
Moja kuzynka miała w maju i jak składali przysięgę to zgasło w kościele światło i był taki straszny grzmot, a jak się msza skończyła to tak lało, że staliśmy chyba z pół godziny w przedsionku bo mało kto miał parasol.
my tam w auto raczej nie będziemy inwestowac, tż prawdopodobnie pożyczy auto od prezesa zakładu w którym pracuje bo gościu spoko jest a jak nie to weźmiemy BMW brata tżta

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-02, 14:01   #2663
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
to tak jak ja

dziewczyny, wyjeżdżam na tydzień, domyślam się, że jak wrócę nowy wątek będzie (oby nie dwa ), więc grzecznie mi tu, a ja jutro rano śmigam nad Balaton
Aż zazdroszczę!!! I udanego wyjazdu życzę!!!

Melody wiesz, że parę dni po Tobie zaczął mi pęcherz nawalać, ale od razu wzięłam furagin przez 5 dni i jest ok.
I jeszcze zbieg okoliczności, bo ząb mądrości zaczął mieć fazę wzrostu akurat teraz, jak wszystko mnie boli. Więc rożnie mi 8, która miała iść pod nóż, ale jak wyzdrowieję idę do stomatologa, żeby zdecydować, czy da sie ją normalnie wyrwać, czy trzeba rozcinać. Także Madzia po Tobie też coś odziedziczyłam

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 14:02   #2664
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
w maju ma być ciepło i słonecznie a jak nie będzie to winę zrzucę na Ciebie
19.05.2012
Stary 2011-09-02, 14:03   #2665
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje W końcu wciąż jestem na lekach i nie wiadomo co będzie po odstawieniu
Powiem Ci że ja zapomniałam co to zapalenie pęcherza... Ale nie życze nikomu..
nie no jak już nic ci nie jest to raczej się nie nawróci... ja teraz jak tylko poczuję że coś mnie w środku "piecze" od pęcherza to odrazu profilaktycznie biorę tabletkę ale ostatnio zapalenie miałam chyba z 2 lata temu

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Aż zazdroszczę!!! I udanego wyjazdu życzę!!!

Melody wiesz, że parę dni po Tobie zaczął mi pęcherz nawalać, ale od razu wzięłam furagin przez 5 dni i jest ok.
I jeszcze zbieg okoliczności, bo ząb mądrości zaczął mieć fazę wzrostu akurat teraz, jak wszystko mnie boli. Więc rożnie mi 8, która miała iść pod nóż, ale jak wyzdrowieję idę do stomatologa, żeby zdecydować, czy da sie ją normalnie wyrwać, czy trzeba rozcinać. Także Madzia po Tobie też coś odziedziczyłam
hehe a mnie przestaly zęby bolec ale juz umówiłam sie u chirurga

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-09-02, 14:04   #2666
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
zajrzyj o męskim przyrodzeniu śpiewaja o ile to można śpiewaniem nazwac
ohyyyyda

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:05   #2667
maruda80
Zakorzenienie

melod_y też walczę z zapaleniem. Masakra, praktycznie cały czas kurs praca- łazienka, dom-łazienka. Już trochę lepiej, ale dyskomfort jest.
Podobno też ma potoczną nazwę jako choroba miesiąca miodowego...
Kończę opakowanie i też na powtórne badanie.

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-02, 14:06   #2668
Ania_M_
Raczkowanie

Cytat:

Obiad się robi a ja nie mogę się oderwać.

heheh a ta "piosenka" hhehe jakaś masakra, a teledysk to nawet nie wiem co powiedzieć.
Chłopicki i dziewczyny czerpali chyba coś od Gagi hheeh

Pozwolę sobie wrzucić to na FB jestem ciekawa reakcji heheh

Edytowane przez Ania_M_
Czas edycji: 2011-09-02 o 14:14
Ania_M_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 14:06   #2669
patyczaaak
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

ja to na 4fun tv widziałam ale ich teledyski puszczają tylko grubo po godzinie 22 a myślałam że oni są z niemiec bo mi taka ta nazwa zespołu niemiecka a oni są z republiki PD Afryki
Mhmm ja też myślałam, że są z Niemiec, bo taki akcent ma ten facet jak "rapuje", że odpadam . Ale tak to teraz jest wszędzie, nadmiar kiczu, seksu (wszędzie gołe tyłki) i plastiku, a od kiedy niczym oświecenie w swej mięsnej kreacji pojawiła się Lady GaGa(nikogo nie obrażam, ale nie znoszę jej) pojawiają się artyści, którzy ją bezskutecznie kopiują i to jest moim zdaniem gorsze niż te "gołe tyłki". Takie moje przemyślenie spoza tematu. Ja tam słucham raczej muzykę "niedzisiejszą" :Presley, The Doors, The Rolling Stones.. itp, itd. A ze współczesnych zespołów to chyba tylko Hurt (ten nasz polski od "Załogi G")

P+K=
Stary 2011-09-02, 14:08   #2670
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
ohyyyyda
mnie to się zachciało nie żeby fifolków nie lubiala ale raczej nie w takiej postaci

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości