|
|
#4111 | |
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
, po drugie primo - zna się na wyjątkowych przypadkach występujących raz na piętnaście milionów , a ze zwykłą chorobą może mieć problem , bo ostatni raz widział ją 15 lat wcześniej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A ile tych bananów trzeba, mam dwa w kropki
|
|
#4113 |
|
BAN stały
|
Nie chodzi o ból głowy, o ile się domyślam?
![]() A mnie coś uep pobolewa, tak od karku promieniuje, jakbym przykurcze jakieś miał ![]() --- Też mam humor dziwny dzisiaj, jak Betty (przykład pierwszy z brzegu, w radio/u leci piosenka, a ja podskakuję z rękoma do góry i krzyczę: "I wszystkie ręce do góry, bawimy sieeeee!") Edit: Betty, podobno min. 3, ale myślę, że z dwoma też się uda
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-09-02 o 18:39 |
|
|
|
#4114 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Zresztą gdzie mi do Marioli ![]() Później piwo otwieram.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4115 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() fogle wszystkich lekarzy wybieram po tej kategorii wiekowej,a adiunktów to jak ide prywatnie
|
|
|
#4118 |
|
Panaroja
|
To nie teoria , to jedyna słuszna praktyka
![]() Gryxie , testowałam Dżonkę
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2011-09-02 o 18:47 |
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4120 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Koło 21 to mogę już nie żyć ![]() Witaj w klubie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4121 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moje dziecko też dziś tak ma ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Spadam śpiewać Miłego wieczoru, nie opijta się bardzo
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja jestem za biedna na wakacje i za gruba ![]() a oksy lubię i dziwne miny robić też ![]() Cytat:
ad1. po prostu jestem żoną doskonałą , a Ty mi zazdrościsz ![]() ad2. dobrej zabawy
|
|
|
#4123 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tylko za biedna
Reszta mnie nie obchodzi,da się z tym żyć
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Urlop mi się kończy, jesień idzie....
![]() Byłam dziś u okulisty w sprawie soczewek. Ćwiczyłam zakładanie i ściąganie. Zakładanie ok, ale ściąganie..... Nic, ćwiczenie czyni mistrza Muszę poczekać na swoje 2 tygodnie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-09-02 o 19:51 |
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
ale co to za życie
![]() niestety a chce Ci do pracy wracać, czy nie bardzo?
|
|
#4126 | ||
|
BAN stały
|
Kawę se srup
Pani doktor opowiada, ino hyżo! ![]() Boże... to załamanie nerwowe... ![]() Cytat:
![]() Mogę nawet zadzwonić, jeśli kcesh ![]() Ale że o co się rozchodzi? Że jestem zuy, zepsuty, nieczuły, powierzchowny i wredny? ![]() Cytat:
![]() A weź se inne wytłumaczenie znajdź, pogrubione jest już zaklepane przeze mnie! Poza tym byłaś już w tym roku w Egipcie, nad Bałtykiem, no i koniec końców masz basen przed domem! ![]() Burżujko Ty --- Bananowy chleb siedzi w piecu, to chyba najłatwiejsze ciasto ever, pięć minut merdania widelcem w misce i sru do keksówki (więc niech lepiej dobre wyjdzie, bo się fkokufię) |
||
|
|
|
#4127 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mąż w domu,nawet sapać w słuchawkę nie można
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co? Mam mieszane odczucia. Z jednej strony nie chce mi się - na urlopie było fajnie - wyjazdy, spotkania z przyjaciółmi, wysypianie się (albo i nie
), zaległe lektury książkowe, takie "nicniemusienie", zwolnione obroty, luz psychiczny. Z drugiej - tęsknię za kilkoma osobami (choć zliczę je na palcach jednej ręki) i może to głupie ale trochę (ale tylko ciut ciut) brakuje mi tego "pracowego trybiku" stosów dokumentów, zamieszania, załatwiania, bieganiny Tak, że stoję w rozkroku
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4129 | |
|
BAN stały
|
No eeej, co to za nastrój podły?
Cytat:
![]() Flo, jakby Ci to powiedzieć, hmmm... no to nie była zbyt taktowna odpowiedź na posta Łinterki ![]() O Boże!
|
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz nieaktualne wiadaomości Egipt był pół roku temu, znaczy się nie liczy, bo już zapomniałam, we Bałtyku akumulatory nienaładowane
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale przy okazji wyszło, że wzrok mi się minimalnie spsuł
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4133 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, gorzej jak był by rzyg znaczy fajną masz pracępogrubione i idź na ten drugi, fantazję wyznaję Cytat:
, gratuluję, ja bez soczewek to sobie życia nie wyobrażam
|
|
|
#4135 | ||
|
BAN stały
|
Idź, idź, ja tam już wstępu nie mam
Cytat:
ale za to mieszkasz w takiej okolicy, że to podchodzi pod kategorię "wakacje całoroczne", o! ![]() Cytat:
![]() I drugi raz ![]() --- Pani P.! Wszystko żem doczytał w wątku testowawczym
|
||
|
|
|
#4136 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - Sałatka mi to na Fejsie niedawno też pisała
|
|
|
#4138 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Ciasto wyszło obłędne (dałem dodatkowo płaską łyżeczkę przyprawy do piernika)
|
||
|
|
|
#4139 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Otwieram piwko
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

, po drugie primo - zna się na wyjątkowych przypadkach występujących raz na piętnaście milionów , a ze zwykłą chorobą może mieć problem , bo ostatni raz widział ją 15 lat wcześniej

Zresztą gdzie mi do Marioli 

i spać mi się chce

miło było Cię znać 

a chce Ci do pracy wracać, czy nie bardzo?

Że jestem zuy, zepsuty, nieczuły, powierzchowny i wredny? 

, gratuluję, ja bez soczewek to sobie życia nie wyobrażam