![]() |
#151 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak znaleźć wymarzoną pracę? Grupa wparcia.
Dziękuje dziewczyny za tak szybki odzew, to wiele dla mnie znaczy!
Myślę o przedszkolach i o TA właśnie, ale to schodzi narazie na dalszy plan, ponieważ czekam na ten dyplom. Ogólnie sama w sobie ta praca na telefon aż tak mnie przeraża jakby to miała być w miarę sympatyczna praca, przeraża mnie pójście z dnia na dzień do takiej hali brrr... Łatwiej mi się przełamać do jakiejkolwiek pracy wymagającej kontaktu z ludźmi, niż do czegoś takiego, bo to nie dla mnie, nie nadaje się :/ @Kofika13 - rozmowy typu sklep, agencja itp to wszystko załatwiam sama, nie jest jakoś perfect, ale dogaduje się, umiem się upomnieć przy kasie, że mi błędnie coś naliczono, testy w agencjach przechodzę, więc tragedii chyba nie ma ![]() ![]() @***luna - jestem w hrabstwie Nottinghamshire (East Midlands). Praca narazie jakakolwiek z tym, że chciałabym za wszelką cenę uniknąć wieeeelkich hal typu proste maszyny i picking/packing. Pierw myślałam, że będzie fajne takie realizowanie zamówień, ale wielkość tych hal, skala tego mnie przerasta. Ogólnie sprzątanie, sklepy itp. A czy jak poprawię swoje cv bazując na tych stronkach, co wcześniej podałyście, któaś będzie mogła mi zerknąć czy wygląda ok? Wam już łatwiej ocenić, ja boję się robienia kalki z polskiego, choć pisałam cv od nowa bazując na angielskich wzorach. Ale np. z tym noszeniem do sklepów (sieciówek) to mogę jakiejkolwiek pracownicy zpaytać o pracę i czy mogę zostawić cv czy szukać visorów? I czy nie zbyją mnie, żeby aplikować przez neta? Ok więc misja na ten weekend - poprawić cv i zacząć ją rozsyłać. Najgorsze jest to, że teraz mieszkam w małym miasteczku, a docelowo chcę znaleźć pracę w trochę większym obok i tam mieszkać i przy tym szukaniu pracy koszt biletów autobusowych dobija mój budżet :/ Niby tylko 3 funty, ale z TŻ to już 6 funtów (w obie strony), a zdarza nam się być tam ok 3x w tyg, ale coś za coś, nikt nie mówił, że będzie łatwo heh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.