|
|
#4142 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXXII
|
|
|
|
#4143 |
|
Zakorzenienie
|
Gryks - no ja właśnie nie mam oporów, żeby sobie w oczach dłubać
![]() Dziewczyny - przestańcie okrutnice! Mam wódkę ale nie mam soku. Piwa to już wcale. Zresztą ja na ostrym reżimie odchudzającym i alkoholu nie zamierzam pić za często Tzn. mam plan sporadycznie :coj est:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. no jasne i gliniankę mam, mogę kąpieli leczniczej błotnej zażyć ![]() se sieknij Cytat:
a ja mam sok z grapefruta i czystom, ale się boję użyć
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-02 o 20:54 |
||
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4148 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
spychając Cię na 85 stronę np. I na pewno nie da się upozycjonować na stałe bo po pierwsze wszyscy się wciąż pozycjonyją a po drugie googiel zmienia swoje algorytmy czy co on tam ma. i jak, i jak wszystko dobrze? praca gotowa? masz już termin ![]() Cytat:
a jaka jest Twoja odpowiednia klientela poza tym że oczywiście stać ich na kupowanie u Ciebie co miesiąc obrazka za 2600 ![]() Cytat:
Cytat:
zeszłam wreszcie do piwnicy żeby zobaczyć czy nie jest wilgotno po lecie i okazało się że nie mam światła ale chyba sucho, w każdym razie pachło suchością..co do żarówki nie wiem, jeśli ta nowa w pełni sprawna to może coś z oprawką nie tak? albo kabelkami?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#4150 |
|
Panaroja
|
Hę
? że jak ?A mówiłam , że i tak chińskie żarcie , jak sama nazwa wskazuje ![]() Ponoć z grapefrutowym najzdrowiej i najmniejsze ryzyko kaca
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4151 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, jakby ktoś czuł pilną potrzebę, by wyskoczyć z 3,5 mln euro, to chętnie przygarnę
Znalazłam sobie nową miejscówkę, tu![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- a tak fogle, to mam masakryczny dzień za sobą.Nie dość,że przeciekam, to zachciało mi się czekolady
|
#4152 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4153 | |||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
+ jakies tam inne naswietlanieaaa i lepiej nie planuj ciazy jak masz reha Cytat:
a czemu się ich pozbyłaś na straganiku? ![]() taak? To kiedy ten dzień? ![]() Cytat:
![]() ---------------------- mam nową deske do prasowania viledy, tylko nie lubię prasować ![]() piję drinka, obejrzę mad mena i schluss na dziś
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
SMUCĘ , smęcę, wspominam.............
dobre bo polskie ![]() Zmywam ślad boże, co ja się przy tym napłakałam , mając swoją interpretację tego tekstu Ech...... Telewizory.... Pamietasz ? A gdzie jest..... ciagle pytam gdzie jest, pytam i pytam..... Nie wiele..... Odleciało ..... Co mi Panie.... Nie płaczę .....: Przeżyj to sam aktualne, jak zawsze, słuchałam i spiewałam na zywo na koncercie w warszawie , taki był koncet p-ko narkomanii, Uriach Heep wtedy grało, łaza się kręcie, buuuuuuu , już nigdy na takich konertach nie bee
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-02 o 22:32 |
|
|
|
#4155 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale zaczynam kopanie za niecałe 2 tygodznie to raczej nic sie nie zmieni w kwesti zacionszania zresztą zabiegi poczynające planowane na luty
|
|
|
#4156 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja słucham Bajmu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4157 | ||
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem, z taką jak ja to bym długo nie wytrzymała
![]() to może jutro ![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() Cytat:
, ja lubię prasować ![]() nosi mnie
|
|
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
no ale wiesz, przynajmniej byś wiedziałą o co chodzi - jako kobieta
grrrr wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr coś we tym jezd - pobyłąm kiedyś ze kims jak ja - ze takim samym niemal - ojoj niby bez słów i wszystko na tak - ale też i te słabsze strony natury i osobowosci były i bez słów i na tak samo - czyli na nie - się wykluczyły plusy sie odepchły? nie byłam zdziwiona zdziwiona byłam ze dłuzej wytrzymał - być ze samym sobą - nie pragnę to szans nie ma na przetrwanie ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- mnie teeeeeż - co robimy? ja mam Nervosol i nie zawaham sie go użyć - wszak przedawkowanie mnie zabiło śmiechem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-02 o 22:29 |
|
|
|
#4159 | ||
|
Zakorzenienie
|
z domciu
![]() siekam własnie i znóf mam wqrw i stres... do poniedziałku... wykoncze się na śmierc no proszeu cieu coś tam jednak wiemy ![]() byłam u siostry... ma wagę ![]() bo mam drugą pełną flachę a one jednak s trochę drogie, i nie mogłam se pozwolić na zatrzymanie obydwu
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę dziś słuchać żadnych smętów
W ogóle nie będę słuchać smętów, o!
|
|
|
#4162 |
|
grozi wypollizowaniem
|
se zapuszcze hita niestarego dla odmiany i spadam
|
|
#4163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kochana Ves
![]() Ty mieu rozumiesz.... za to ja smyram Cieu czule po okrągluśkich pośladkach I mówię będziem jęęęrne i pięęęęknepomóz skrbku schuść ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Alejandro tudej
|
|
#4164 | |
|
Zakorzenienie
|
dawa nie smęta
Cytat:
bo ja kcem dzis nowosci tzn sama słucham tu modernów ( nie talkin) ale bym coś łykła spoza |
|
|
|
|
#4165 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zadnego alejandrowania-mam pmsa
![]() hit snacie go jusz: http://www.youtube.com/watch?v=ImbW-p4c4gQ&ob=av3e
|
|
#4166 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziemy ![]() a co do schuścia-więcej białka, mniej węgli i tłuszczy i dużo ćwiczeń Zresztą Ty masz taką ładną buzię,że nawet jakbyś miała zad jak szafę gdańską, to nikt by nawet nie zauważył. Ja mam trudniej, bo ja mam zad jak gdańską szafę, a facjatę mam przeciętną
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
Skrbitko ist gangsta - jeeeeeeeeeeeeee
rymuj nam rymuj nigaaaaaaaaaaaa a ja coś zapodam co lubię bo mnie mrrrrrrrrrrrrrrr łoooooo jusz ni ma video werjsi ze filmu http://www.youtube.com/watch?v=hQMMH...eature=relatedbosz co za lauzi wersja Madziczko - po dzis dzień nie umiem się opamiętać po krystiankowej scenie w sadzie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-02 o 23:13 |
|
|
|
#4169 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell - masz - smęta-nie-smęta. Ostatnio często wałkuję tę płytę, wpadła mi w ucho
![]() http://www.youtube.com/watch?v=j_v2OsC9yT0 Rachell - w sadzie? Nie pamiętam! To skandal!
|
|
|
#4170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
a teraz pifo otwieram, wiem zbrodnia dla figury ale mam to gdzieś, dobrze mi ![]() a Nervosol pamiętam , ale ia tak zawsze będzie mi się kojarzyć z profesorkiem Cytat:
![]() lecem sprawdzić stan konta ![]() co będziesz robić
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:57.

Mam wódkę ale nie mam soku. Piwa to już wcale. Zresztą ja na ostrym reżimie odchudzającym i alkoholu nie zamierzam pić za często
ale za to mieszkasz w takiej okolicy, że to podchodzi pod kategorię "wakacje całoroczne", o! 

, mając swoją interpretację tego tekstu 
I mówię będziem jęęęrne i pięęęękne