|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
tygrysek pewnie jeszcze nie raz Tira odpali , a mnie boli jakoś podbrzusze i ide spać
papa
|
#4773 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Terminy nas gonią,i jeszcze pyskówki z dziewczynami z drugiej sali,jejku nauczyłam się wydzierać
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też podbrzusze bolało w pierwszym trymestrze.. w drugim przestało, a w trzecim wróciło ze zdwojoną siłą Dobranoc Resscue ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Dobra Laski, na mnie też pora... pora wylogować się i wrócic do rodziny jutro rano zaglądnę, po 10tej jadę na Staff okręgowy, to sie dowiem jakie mamy programy na k14-k17 i dam znać Dobranoc Odświeżaczki
|
|
|
|
|
#4775 | |||
|
Wtajemniczenie
|
nie znam słów określających zachowanie tego dziecka
zawsze i wczędzie ![]() Cytat:
szkoda, że nie pojedziesz z nami na dorobek do pensjiCytat:
odkąd pamiętam zawsze się wydzierałam i tak mi zostało w realu jestem bardzo pyskata a jak już walczę o swoje to dopiero![]() Cytat:
Dobranoc
|
|
#4776 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
a dla wielbicieli dowcipów o blondynkach: http://bebzol.com/pl/Dwie-blondynki.177.html
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4778 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny odpalam swojego TIRa i zaraz jadę Was rozwieść Wszyscy chętni proszę wsiadaćDobranoc Zboczuszki
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4780 |
|
Wtajemniczenie
|
Siedzi żaba nad stawem, obok stoi bocian i się nabija:
- Żaba, ale ty masz oczy wyłupiaste! Żaba, ale ty jesteś paskudnie zielona! Żaba, ale ty jesteś brzydka! Żaba w końcu nie wytrzymała: - Ku*** mać! Znalazł się Mel Gibson z ku***em między oczami!
|
#4781 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
... ale chyba za późno siadłam... Może jutro rozpijemy ![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla Olci Kurna skąd te migreny się biorą tak już medycznie ten problem rozgryzam, żeby się ustrzec... wiadomo, że m.in. hormony... ten neurologiczny aspekt mnie jest mi znany... Ja jeszcze takich typowych bólów nie miałam. Na razie tylko takie, że jest mi niedobrze i pójście spać pomaga... aż się boję jak tak o waszych czytam, bo u mnie z roku na rok jest z tym gorzej. Co zrobić, żeby się przed tym uchronić... to jest okropne.Cytat:
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się trochę skułam cytrynówką i dlatego cicho siedziałam
mój nick jest od mojego przezwiska a 4, bo nie było innych wolnych. A przezwisko wymyślili mi moi dwaj kuzyni, był kiedyś taki film na canal+ Parker Louis, kilkanaście lat temu i tam była nauczycielka Pani Musso, ona się tak głupio śmiała i kuzyni mi na złośc mówili, ze ja się tak śmieje iwołali na mnie pani musso, a póżniej musso i tak juź zostało, wykorzystałam to potem w necie jak gdzieś był nick potrzebny
|
|
|
|
#4783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Coś dziś mam humor do bani:/ Nawet nie cieszy mnie wygrana aukcja http://allegro.pl/hm-nowa-kolekcja-r...790367304.htmlI zaczyna mnie szyja swędzieć... Nie wiem od czego ![]() Zalotnico, trzymam bardzo mocno ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
hej kochane , był inspektor po rozmowie z nim , przyjełam prace na Gliwice powiem wiecej przyjełam pracę od zaraz , jutro jadę tam z inspektorem zrobić zebranie i przedstawić się grupie. heh
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
witam, zaczne od wyrzutów, siedze na kompie od 5 rano z kawa i czytam , czytam, jestem na bierzaca, a prosilam nie piszcie tyle, ale wy co, nic tylko piszecie i piszecie, a potem mowicie ze sie lubimy.
zapomnialyscie.Jak ja nie lubie poczatku wrzesnia, nigdy wtedy nie wiem jak sie nazywam , jeszcze wcoraj maz znowu wyjechal i zostalam sama, jak zwykle.JUstynko ja też jestem żoną emerytowanego juz policjanta a wczesniej milicjanta, przepracowal 30 lat i uwierz mi nigdy wiecej policji !!! już jest na emeryturze drugi rok. Cora mi wspomina ze pójdzie do pracy do policji ale ja stanowczo NIE!!! Ale mam wielki szacunek do policji i Jej pracy. |
|
|
|
#4786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski,
dopiero wstałam, jeszcze w koszulce, ale zaraz sie ogarnę bo przymarznę to i kawę zrobię.... Cytat:
---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
![]() ale jak to u Was szybko , u nas przejmowanie obowiązków kierowniczych to ze 2 tygodnie
|
||
|
|
|
#4787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na niedziele mam właśnie zaplanowane - frytki i kuraka ![]() a na dziś rosół i lokby kukurydzy ![]() Cytat:
ja jeszcze bez kawki i bez śniadania - tylko szklanka coli zero ![]() ponieważ ... mój mąz właśnie wyrabia ciasto na bułeczki może do 12stej się ze śniadaniem wyrobimy
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
ale masz ekstra męża.. mój by zagniótł ciasto z lufą pistoletu przy głowie chyba - uważa, że to babskie zajęcie.. nic mi nie zagniótł przez 17 lat
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój na szczęscie nie marudzi a teraz mu bąbel pomaga ![]() zaraz idę kulać buły
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Nie mam czasu nadrabiać zaległości, które mam od niedzieli. Codziennie wracałam wieczorem z praktyk, najbardziej niesprawiedliwe jest to, że inne grupy kończyły po sześciu dniach, a robiły od 8-14. My robimy 10 dni od 8 do 17 Do tego dochodzi mi egzamin, na który nie mam czasu się uczyć, ale dzisiaj już muszę (dlatego nie mogę przeczytać wszystkich waszych postów). Jeszcze każdy się niepotrzebnie nakręca, że i tak ze 100 osób musi odpaść, bo jest nas za dużo. I jak tu mieć energię i ochotę na naukę... ![]() A w ogóle muszę się wam pożalić. Strasznie się wczoraj zdenerwowałam. Chłopak mi pożyczył wczoraj auta, bo moje nie ma podbitego przeglądu. Miałam je cały dzień i wieczorem przyjechałam do niego pomóc się spakować do wyjazdu (swoją drogą to też mnie dobija). Poszliśmy do jego koleżanki pożyczyć torbę, bo okazało się, że jego walizka waży 4 kg! I u tej koleżanki była reszta jego znajomych i jego siostra, która przy wszystkich spytała, kto jechał teraz jego autem, bo jest zarysowane i wgniecione jest troszkę nadkole. Oczywiście wyszło na mnie, bo tylko ja jeździłam wczoraj tym autem. Stwierdziłam, że mimo iż nic nie czułam, żebym gdzieś zahaczała, muszę wziąć winę na siebie. Ale dopiero w nocy uświadomiłam sobie, jak do jasnej cholery ona mogła widzieć jakieś wgniecenie, skoro jej wtedy nie było w domu, od kilku godzin siedziała u tej koleżanki!? |
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyżby sama to auto zarysowała wcześniej i teraz szukała kozła ofiarnego ja tak to baaaaaaardzo nieładnie ![]() bułeczki ukulane i rosną
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4793 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cała biurokracja dopiero przede mną ![]() ---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() jeżeli to ona zrobiła to ma niezły tupet zwalając winę na Ciebie... ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
ale wy mnie straszycie tą policją masakra - aż sie zaczełam zastanawiać normalnie ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- rentgen w oczach?- cudów nie ma ...
|
|
#4794 |
|
Zakorzenienie
|
witam z kawką
![]() siostra mojego tża zrobiła sobie trwałą i jak przyjechali wczoraj to tż skwitował, że ma mopa na głowie a teściowa chciała zabłysnąć i pyta mnie czy mi się fryzura od wesela trzyma ( a zrobiłam sobie wczoraj 2 dobierane po bokach i spiełam z tyłu) a ja: tak jeszcze się trzyma w przeciwieństwie do twojej, która już się rozleciała zanim z domu do kościoła wyszliśmy ) i po temacie
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wróznież z kawką
![]() Musso dobrze jej powiedziałaś, ja ostatnio na moją złego słowa nie mogę powiedzieć...bardzo mi pomaga... ![]() Dokia dobrze Twoj mąż pogonił"nieproszonych gości"mój zawsze też coś wymyśla...ja jestem miękka...moja koleżanka jest Świadkiem raz jej tylko dogadałam jak mnie zaczepiła z pytaniem"Czy porozmawiamy o szczęściu w rodzinie?"i zaczela wypytywać o różne rzeczy...a ją mąż zostawił dla innej baby i wyjechał, a jej zamiast alimentów jakieś miksery i tostery przysyła... ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Oktawiaaa nie daj się, nie mogłą widzieć, więc pewnie sama przyrysowała autko...powiedz to tż ![]() Katniewojt może ta dziewczynka nagrywała z koleżanką...też mam wrażenie że na kogoś patrzy na filmiku... ![]() Z moją Olcią już chyba lepiej...przespała całą noc...
|
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), bo w filmikach z DUŻYMI dziewczynami mówiły tam ze one patrzą, a te małe może kopiują
|
|
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nigdy nie wiadomo kiedy wroci- bo to słuzba a nie praca, pamietam jakies alarmy itp. tel podczas kolacji wigilijniej natychmiast do pracy. A wiesz wszedzie jest dobrze gdzie nas nie ma. Nie powiem sa i plusy w tej pracy ale jest wiecej minusow. A ktos przeciez musi dbac o bezpieczenstwo nasze, no nie to może byc i twój Tomek czemu nie?
|
|
|
|
|
#4798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale generalnie chciałam napisać o tym, że T. z powodu zawodu ojca chodzi do przychodni MSWiA, do tej samej co policanci. Spotkałam tam kiedyś pana około 40, który opowiadał, że 3 lata temu przestał być policjantem, a do dziś chodzi do psychiatry, bo nie może sobie poradzić z pewnymi rzeczami. ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Jak myślicie Dziewuszki, jest sens sprzątać mieszkanie przed wyjazdem? Z jeden strony za tydzień pewnie wszystko zastanę ukurzone od nowa, a z drugiej raczej zaraz po powrocie nie będzie mi się chciało sprzątać generalnie, tak jak zrobiłabym to dziś. Więc wtedy wytarłabym sobie tylko kurze i byłoby miło. I powiem Wam dziwną rzecz. Zrobiło się zimno, wyciągnełam z czelusci szafki czerwoną herbatę, coby się napić czegoś gorącego. Wyczytałam w internecie o jej właściwościach odchudzających. Piję 2-3 kubki dziennie. I aż trudno mi uwierzyć, ale codziennie na wadze widzę jakieś 0,2 kg mniej
|
|
#4799 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() również czekam z niecierpliwością na zdjęcie ślubne Justynki ![]() Cytat:
![]() jaka spragniona żeby był cały wątek nowy tak jakoś padło z moich ust burdel mama i widać że Tygryskowi się spodobało ![]() ![]() chyba byłaś w pracy wtedy Cytat:
Cytat:
ja też po tżu będę Jamasa ![]() Cytat:
też lubimy i często robimy domową pizzę - znaczy się mój tż robi ![]() Cytat:
zaj**** tekścior męża Cytat:
tylko nie waż się przemęczać !! |
|||||||
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
zastanawiałam sie od rana, co się tak podle czuję i doszłam do wniosku, że mam kaca
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

Co ta dziewczynka robi ze sobą?
to jak włosy odgarnia, usta maluje...zatkało mnie!!!

Oprócz tego tak jak AnnaAntonina nie czułam się najlepiej- ból głowy zwalił mnie z nóg do tego jak zwykle mroczki(nie bliźniaki)i wymioty...na szczęście już jest ok

ja tak to baaaaaaardzo nieładnie
) i po temacie