|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:29 ---------- Poprzedni post napisano o 02:27 ---------- A to insza inszość. ---------- Dopisano o 02:34 ---------- Poprzedni post napisano o 02:29 ---------- Co Ci zrobili?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#4232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem "chooda" w spadochronie ale skłądam sie z tószczu - ale ja akurat wiem po czemu i sama sobie winna - kwestii sylwetki swej nie poruszam bo sie zgadzam że "dałam ciała' fryzjerka- ehh - no cóż nie wiem jak to skomentujecie któraś z kolei fryzjerka miała do czynienia z odrost mysi blont zimny bury szary - na dole miks róznych rzeczy pokryty rozjaśniaczem którego nie chciałam ruszac ( na zdjeciach żółty) - położono toner - beżowy - chciałam isc w chłodne odcienie - ale beżowe nie popielate bo jestem w nich brudna i chora no i pomieszała bezową farbę z popielem i wyszłam ruada jak zwykle jak kokufa jedna mać zawsze no i ze sie lubimy i szanujemy, i moze zebym do niej wróciła - to mi walła pasemka rozjaśniając ten pomarańczowy odrościk (beżowy blont poziom 9.32 z popielem) juz jest trzecią co sie to zdarzyło, i stwierdziął - farby nie som dla pani fajanie nie? kutfa ja chyba juz na nic kasy nie będę wydawać bo nic nie jest dla mnie ja pipczę ale mi dobrze ![]() ![]() ![]() no, to taki wniosek pozostał mi rozjaśniacz i tyle zaoszczędzę - w koncu chciałam ale moja noga juz u fryzjera celem farbowanka nie postanie i ój dobranoc poważnie rozważam koleżeńskie rozjaśnianie pasm kiedyś bo teraz musze czekać 3 tyg az zobacze odrosta z tego lalkowego blontu - babrbi sie chowa ;mad: no nic zostałam miejscową barbie niech zacznie lać i gradobicie prosze przez 3 tyg Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-03 o 02:42 |
|
|
|
|
#4233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strach ma wielkie oczy, jakby se spokojnie na ścianie siedział to bym go mykła do szklanki i wyniesła na dwór, ale żeby mi latac pod nogami ]
---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- To se jelonka dla relaksu posłuchałam, sypialnię wywietrzyłam , lampę solna zapaliłam i udaję się w piernaty
|
|
#4234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn to jest ogólnie ludziowe - tak ludzie chodzom ale to jest tak jakbym se pachła Gucci tym plasticzanym abo jakomś Kylie meczę sie ja tysz paputy wsiem |
|||
|
|
|
#4235 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widać go na fotachad2. znaczy fryzjer, współczuję bardzo to tak jak z moi rozjaśnianiem, zawsze żółta albo z gumą zamiast włosów Cytat:
niedobry pająk palem i spadam powinnam rzucić
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-03 o 02:51 |
||
|
|
|
#4236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rety. Ale to ta fryzjerka daltonistka, czy co? Przeca beżowy blond 9.32 jest czerwonawy, więc jak się go zmiesza z popielatym to wyjdzie rudy. Nawet jakby 10.13 zmieszała z zimnym to też by wyszły rudawe. Toż do tego nie cza być fryzjerem żeby to zrozumieć. ![]() Nawet popielaty blond wychodzi żółtawy przy dużej ilości żółtego pigmentu we włosach. Nie, no jasne, "farby nie są dla Pani". Zaraz tam rozjaśniacz. Są farby rozjaśniające. edit: Spróbuj może fioletowym szamponem umyć włoski. Może trochę zneutralizuje tę rudość.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-09-03 o 02:57 |
|
|
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona mnie pierwszy raz farbą traktowała wiec nie znałą mego pigmentu we włosach aż do feralnego momentu oesu - a ja właśnie tego nie ogarniam cyferków farbianych w blondach i włąsnie stracili klientkę no ale to po co mówią i piszom ze zimny jak rudawy wychodzi - no jak sie połapać no kutfa no dzięki Kark ale to juz inną razą idę to umyć - spieram odrastam tęskinie za mysimi siwymi burymi odrostami |
|
|
|
|
#4238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fryzjerki, które mając pierwszy raz klientkę na fotelu zaczynają kłaść farbę bez zrobienia testu, należałoby pozbawić prawa wykonywania zawodu. Ale nie wiem czy to się tak u nich da. ![]() Też idę do dom. Dobranoc.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#4239 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Pierwsza!!!
Nie lubię, ale prasuję czasem, mąż ciągle nosi koszule to prasuje częściej ![]() Cytat:
Ja mam małą używkę Cytat:
1. nie da rady - do 20 sztuk owszem 2. 3. nie mogę, to moje narzędzie pracy 4. śpię 7-8 5.
|
|
#4241 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Hello
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ćwiczeń to na spalanie tłuszczu najlepsze są aeroby(czy jak kto woli kardio) Bieganie, rower, basen, łażenie z kijkami. Ważne żeby robić to dość intensywnie, z tętnem na poziomie 70-80% maksymalnego. Najlepiej ćwiczyć około godziny.Krócej niż pół godziny nie ma sensu, bo organizm zaczyna spalać kalorie z tłuszczu dopiero po ok. 20 minutach treningu. Ćwiczyć powinno się co drugi dzień, żeby mięśnie miały czas się zregenerować. Jak chcesz, to w dni bez intensywnego treningu można się porozciągać, albo poćwiczyć jogę. Można łykać l-karnitynę jeśli się chce. Ja chyba zacznę. Ćwiczyć najlepiej na czczo, albo min. godzinę po posiłku. Po ćwiczeniach też nie jeść ok.2 godzin. Co do odżywiania to polecam trzymać się zasad: -zwiększyć ilość białka w diecie -jaja, drób, wołowina, nabiał -zmniejszyć ilość tłuszczu-mleko 0,5%, jogurty, serki 0%, chude mięso, jeśli tłuszcz to najlepiej dobry olej zimnotłoczony (słonecznikowy, z orzecha włoskiego, sezamowy, z lnianki, albo po prostu dobra oliwa) do surówki. -zmniejszyć ilość węgli prostych- ograniczyć, albo wyeliminować cukier, uważać na nadmiar owoców, za to zaprzyjaźnić się z węglami złożonymi(pełne ziarno, warzywa strączkowe) -jeść dużo warzyw, błonnik robi dobrze na odchudzanie, z owoców wybierać te bogate w wit.C -PIĆ DUŻO WODY-nie herbaty, nie soczków,tylko wody. Woda świetnie podkręca metabolizm, bez wody nie chudniesz(wiem po sobie, a pić czystej wody nie lubię) -jeśli herbata to zielona -unikać wszelkich smażenin. -jeśli pieczywo, to pełnoziarniste Zasady proste, a naprawdę skuteczne ![]() Nie wiem jak się mają do tego co polecają eksperci, ale u mnie się sprawdzają. Ja jeszcze trochę sobie podukam, a potem włączę do diety owoce i produkty pełnoziarniste. bo ja nie jadłam takich sklepowych słodyczy od czerwca i mnie zwyczajnie zemdliło Organizm mi się chyba od cukru odzwyczaił Cytat:
![]() raczej przez przeciek I odzwyczajenie od słodyczy ![]() co do reszty Cytat:
---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------
|
|
#4243 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fejsik mi sie spsuł
nie moge wejsc w wyniki wyszukiwania
|
|
#4244 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jest niski i ma blisko do każdego kolana Cytat:
ja na początku też nie umiałam ściągać, już stwierdziłam ze pier**olę i będę chodzić w nich cały czas i teraz ściągnie prostsze od zakładania Cytat:
a kasy no cóż... jakbym bardzo poprosiła rodziców to by pewnie wyłożyli (sama na razie oszczędności ładuję w remont) ale już raz tak zrobili jak na studiach byłam więc wolę nie nadużywać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
to faktycznie lepiej samemu, taniej i mniej stresu ![]() Wczoraj po połowie wieczoru spędzonym na sprzątaniu poszliśmy z TŻem spontanicznie do knajpy i wróciliśmy weseli ok 1, a następnie poszliśmy spać a jedziemy na obiad do moich rodziców na 14
|
||||||
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4246 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie się spsuł nastrój,przez moje dziecko
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4247 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heheh, żeby mi to w głowie bardziej zamieszało? Wystarczy, że wczoraj miałam chwilę hmm zadumy nad tym co usłyszałam.. ale i tak już to nie ma znaczenia Kiedyś w klubie może coś więcej zapodam..![]() Cytat:
![]() Nie, uwierz mi takiego w życiu nie usłyszałam i nie usłyszę na 100 % ![]() Cytat:
![]() prawie Chudzielcu (choć ja wczoraj trochę też, ale tylko trochę ).Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||||
|
|
|
#4248 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ok,spadam z Baru na dłuższy czas
|
|
|
#4249 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam malutką używkę Rush jakby ktoś kciał, tylko nie wiem do końca ile ml I w ogóle muszę się pozbyć spoorej ilości flakonów chyba, ponudziły mi się ![]() Cytat:
Ad 2 Tu z kolei czytałam/słyszałam, że na czczo nie Godzinę po posiłku tak i po treningu trzeba właśnie zjeść białko i węgle, bo mięśnie sobie można spsuć ![]() Mi działa Czytałam Me dziecko też przeszło zmianę, po .. 2 dniach w przedszkolu Kiedyś już takie fazy miała, ale jej przeszło, a teraz chyba znów się rozbrykała i w butach ostatnio przebiera, kiedyś chciała iść w sukience i adidasach, bo jej się inne buty chwilowo nie podobały
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4250 | ||
|
Nindżopesz
|
Bomi się zmywać nie chce, za dużo potem roboty z malowaniem
![]() Cytat:
![]() 2. i z godzinę po posiłku białkowo-złożonowęglowodanowym a po można se strzelić białko. Za to, że aeroby można codziennie bo na mieśnie nie działają i można na czczo a siłowe co drugi, trzeci dzień ta sama partia a albo codziennie inna i żarcie jak przy interwałach. Próbowałam wszystkich 3 metod i rezultaty porównywalne... Cytat:
![]() Ile masz wzrostu?
|
||
|
|
|
#4251 |
|
Panaroja
|
Siłowe budują masę mięśniową , niekoniecznie się przy nich tłuszcz spala . Spalają aerobowe .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie będę się upierać przy swoim, bo od czasów, kiedy wiedzę przedstawioną wyżej nabyłam, trochę wody upłynęło A może są dwie szkoły ![]() Kiedyś, jak trenowałam, to mój trener wyjaśnił mi to tak: jeśli chcesz spalić tłuszcz, nie rozbudowując przy tym mięśni, to aeroby. Jeśli chcesz się przy okazji umięśnić, to siłowy. Za aerobami przemawia to,że poprawiają wydolność organizmu. Na plus siłowego jest to,że faktycznie im bardziej rozbudowane mięśnie tym szybszy metabolizm i spalanie tłuszczu. Ale, przynajmniej dla mnie, rozbudowane mięśnie u kobiety to nic atrakcyjnego. Dlatego ja jestem za opcją z aerobami. Chociaż może od tamtej pory porobili jakieś badania i faktycznie namawiam do jakichś przestarzałych metod ![]() Z tym jedzeniem po treningu to masz rację, ale przy siłowym. Bo wtedy faktycznie jak nie dostarczysz porcji białka i węgli to organizm pobiera energię z tych z trudem wyćwiczonych mięśni i nie mają się wtedy szansy zregenerować. Przy aerobach nie masz takiego obciążenia dla mięśni i nie powinnaś jeść po treningu właśnie dlatego,żeby organizm spalał swoje rezerwy tłuszczu, a nie to co właśnie zjadłaś. To znowu mam zakodowane z czasów kiedy trenowałam.Mogło się pozmieniać ![]() Mi ćwiczenia na czczo służą, ale wiem,że jest teoria,że z godzinkę przed powinno się coś lekkiego przegryźć. Tu pewnie najlepiej żeby każdy sprawdził co akurat jemu robi dobrze.
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Winter ![]() dzień dobry
|
|
|
#4255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękować.
![]() Dlaczego trochę? Jak szaleć to szaleć. Ano tak. Jak sama obliczałam, to wyszło, że mam go 28,79%. Jak dietetyczka - lekarz dietetyk - obliczyła, to wyszło, że mam go 30%, i że jest go za dużo o 7,7%, czyli równe 5 kg. Kości mam drobne, więc teoretycznie powinnam być chuda. Z wyjątkiem miednicy, ale tego to zmienić sobie nie mogę. Myślałam, że mam jakieś zastoje limfy w łydkach, bo stale są grube, a pani doktor na to "to nie limfa, to czysty tłuszcz". Cirka 183 cm. ![]() Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#4256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wiesz ile trzeba jeść by zbudować mięśnie ![]() Cytat:
Poczytaj sobie o tym na sfd czy nawet na wizażowej dietetyce Przecież Wam mięśnie tak nie urosną jak kulturystom po siłowni Błędne myślenie jest o siłowni A co wolicie mieć mięśni czy tłuszcz? Cytat:
![]() A jak się spojrzy na mnie to wyglądam na jakieś 35 % ![]() ![]() To przecież przy takim wzroście to chyba Ty masz niedowagę Ta waga co podawałaś ![]() Cytat:
![]() Reasumując teraz to już zgłupieć można, od tych metod ![]() Jeszcze w końcu wyjdzie, że najlepiej się głodzić A zapomniałam napisać wcześniej. Mój tż dziś rozmawiał z Ojcem, który to spytał kiedy ja w ogóle mam urodziny i imieniny To dowód na to jak mało o mnie wiedzą i jak mało się interesują Niedobrze mi w ogóle...chyba po wczorajszym karaoke ),a dziś mamy iść jeszcze na dyskotekę..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-03 o 14:10 |
||||
|
|
|
#4257 | |||||||
|
BAN stały
|
Jeszcze niczego nie wiem (a praca gotowa w sumie od ponad roku)
![]() Cytat:
![]() Ręce opadają... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
--- Spałem z otwartym pyskiem i mam jakąś kluchę w gardle, zresztą drapie mnie od kilku dni, i pić mi się chce, a to w końcu tylko parę piwek wczoraj było ![]() Dzień dobry szyskim Jestem gruby, brzydki i gópi
|
|||||||
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I choćbym stanęła na rzęsach, to nabitych łydek i ud się nie pozbędę. I co mi się średnio podoba, aktualnie najszybciej chudnie mi się z cycków ![]() A co do tłuszczyku-trochę(no co najmniej parę kilo mniej niż obecnie) i tak zamierzam sobie zostawić, podoba mi się taka sylwetka i już Moi rodzice pamiętają o imieninach i urodzinach mojego chuopa.
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Z ostatnim mogłabym się zgodzić, po przeczytaniu pierwszego i drugiego
![]() Cytat:
![]() No cóż , jakoś nad tym nie ubolewałam, nawet początkowo tego nie zauważyłam ![]() Już nie jest mi niedobrze, zjadłam na obiad królika i teraz mam czkawkę
|
|
|
|
#4260 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Siostra przysłała mi mms'a z palmami w tle, mam nadzieję, że bawią się dobrze ![]() A ja spadam się obmyć z grubsza, i zmienić gatki na wyjściowe, si ja! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

duży odwłok, tylko ja się poddaję depilacji
widać go na fotach
Przeca beżowy blond 9.32 jest czerwonawy, więc jak się go zmiesza z popielatym to wyjdzie rudy. Nawet jakby 10.13 zmieszała z zimnym to też by wyszły rudawe. Toż do tego nie cza być fryzjerem żeby to zrozumieć.

Organizm mi się chyba od cukru odzwyczaił 
miło było Cię znać