Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-02, 22:00   #2491
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
uuuuuuuuuu, ex mojego tz zaprosila go na nk
jak zyja w zgodzie to czemu nie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
on taki bardzo żywy to nie jest ale piękny natchnęłaś mnie i jutro nim pomaluję paznokcie a co do olejów to nie pomogę niestety

dobranoc
piekny to on jest tylko raczej mi pasuje do krotszych niz moje...pomysle

jakby ktos wiedzial odnosnie olejow, to bede wdzieczna

tez lece spac, dobranoc
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 22:03   #2492
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Własnie nie zyja bo nie kontaktowali się od momentu, kiedy zerwali czyli jakies 7 lat
Coz tym kobietom do glowy przychodzi szukac bylych na nk
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 22:04   #2493
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dodaja wszystkiego najlepszego! Spełnienia marzeń!

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
zagłosowałam
piękne zdjęcia w albumie
Dziękuje.

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Angel ładne zdjęcia i na pewno świetne wspomnienia z wakacji
Wspomnienia mam cudne i za rok znowu chce tam się wybrać.

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

angel zagłosowałam
Dziękuje.

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Klik
Dziękuje.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość

swietne zdjęcia
Ciesze się, że się podobają.

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
Ja Wam pokażę co ostatnio znalazłam cena odstraszyła, ale powiedziałam sobie, że takiego cudeńka nie odpuszczę i wzięłam (16zł)

No i szaliczek na jesień
Też bym chciała mieć takie zdobycze.

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
dodaja wszytskiego najlepszego

rany musze sie wygadac, nie uwierzycie co mnie spotkalo dzisiaj w dordze do domu. wskakiwalam do tramwaju (centrum) i zostalam praktycznie w rajstopach i majtkach wyobrazcie sobie, ze moja spodnica z reserved (cala zapinana na zamek - mialam odpowiednio odpieta bo chodzilam w niej caly dzien po miescie, w dodatku to byl 4 tramwaj dzisiaj) zupelnie pekla myslalam, ze sie zapadne pod ziemie, dobrze chociaz , ze cos mnie dzisiaj tknelo i zamiast zwyczajowych tangow i ponczoch wyszlam w koronkowych majtkach i rajstopach. niemniej wrocilam do doamu z opaska na biodrach i nigdy tak sie nie cieszylam, ze rano wybralam zabudowana bielizne. pocieszcie mnie blagam bo mam ochote zapasc sie pod ziemie ze wstydu. a niech sie tylko ogarne jutro wjezdzam do reserved
Współczuje.
A to, że nie jesteś do końca Polką to kusi mnie, żeby Cię zobaczyć, a jakie masz korzenie?

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

odwroc ta sytuacje i wez ja po prostu za wpadke. mi tez ostatnio przydarzylo sie, cos wg mnie obrzydliwego. bo usiadlam na krzesle w autobusie, ktore wygladalo normalanie, jak kazde inne, dopiero po chwili poczulam, ze mi mokro w tylek. jak wyskoczylam do gory, patrze a tam na jasnych spodniach piekna plama na tylku. no i teraz sie glowkuj, czy jakis pijak sie zesikal, czy komus picie sie wylalo.... przez caly dzien mialam zepsuty przez to humor, bo zanim wrocilam do domu i sie wykapalam, to minelo troche... do dzisiaj nie siadam w autobusie
Ech... też mnie to kiedyś spotkało.

Ja dzisiaj kupiłam sól do kąpieli, maskę nawilżającą z Ziaji i zmywacz do paznokci. Podobno jest bez acetonu i mam pytanie, jak w składzie zmywaczu nazywa się aceton?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-02, 22:22   #2494
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Wam pokażę co ostatnio znalazłam cena odstraszyła, ale powiedziałam sobie, że takiego cudeńka nie odpuszczę i wzięłam (16zł)

No i szaliczek na jesień
swietne zakupy
Cytat:
A ja już bym je tu chciała mieć ale ja ogólnie nie jestem cierpliwa
Fajnie, że się podobają Muszę tylko szelki skrócić i tego jednego guzika odpruć (nie wiem co mnie przyćmiło, że dopiero w domu zauważyłam, że po drugiej stronie nie ma guzika )
ja mam nadzieję, że moja przesyłka z douglasa dojdzie do wtorku bo w środe wybywam z domu na egzminy i tydzien mnie nie będzie prawie
Cytat:

rany musze sie wygadac, nie uwierzycie co mnie spotkalo dzisiaj w dordze do domu. wskakiwalam do tramwaju (centrum) i zostalam praktycznie w rajstopach i majtkach wyobrazcie sobie, ze moja spodnica z reserved (cala zapinana na zamek - mialam odpowiednio odpieta bo chodzilam w niej caly dzien po miescie, w dodatku to byl 4 tramwaj dzisiaj) zupelnie pekla myslalam, ze sie zapadne pod ziemie, dobrze chociaz , ze cos mnie dzisiaj tknelo i zamiast zwyczajowych tangow i ponczoch wyszlam w koronkowych majtkach i rajstopach. niemniej wrocilam do doamu z opaska na biodrach i nigdy tak sie nie cieszylam, ze rano wybralam zabudowana bielizne. pocieszcie mnie blagam bo mam ochote zapasc sie pod ziemie ze wstydu. a niech sie tylko ogarne jutro wjezdzam do reserved
nie myśl o tym i tak jak dziewczyny mówiły pomysl, że juz nigdy tych ludzi nie zobaczysz

Dodaja wszystkiego najlepszego
Dianulka a ja miałam fantastyczne praktyki szkoda, że tylko 4 tygdonie

Skończyłąm pisać prace jutro wyślę babce i mam nadzieję, że mi uzna ją w końcu bo 3 terminy już mnie egzaminu ominęły
w ogóle dziś cały dzień w ksiązkach spędziłam
a teraz sobie olej na włosy na noc nałozyłam. jutro jak mi się uda to będe w lidlu i kupie sezamowy moze

i w ogóle nie wiem( nie pamietam) ktora cały czas pisała o tym, że używa Acnefanu, ale z góry dziękuje bo tak czytałam czytałam jak piszecie o nim i kupiłam i jest genialny. Wprawdzie syfów dużo nie mam i nigdy problemów nie miałam z twarzą, ale ostatnio mi się pojedyncze zaczely robic i wystarczy ze dwa razy posmaruje i po problemie
Stary 2011-09-02, 23:10   #2495
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dobranoc.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-09-03, 07:56   #2496
Lenka_1987
Zadomowienie

Hej piękne
Dziś mam trochę czasu, to może uda mi się Was w końcu nadrobić
Poza tym będzie wieeeeeeelkie spa. Na noc był olej z pestek winogron, teraz siedzę z maseczką z jajka i miodu. Chciałam przez cały weekend ten olej przetrzymać, ale wczoraj rano nie miałam czasu umyć włosów, przed wyjściem do pracy zauważyłam, że moje włosy są "niewyjściowe" i jedyne co mi przyszło do głowy to ... puder sypki do twarzy Przy skórze głowy przypudrowałam lekko, później wyczesałam włosy, związałam w kucyka i do wieczora były w miarę... Ale wolałam nie trzymać oleju z pudrem przez kilkadziesiąt godzin, więc wieczorem zaolejowałam, rano zmyłam, a dziś wieczorem zaolejuje je do poniedziałku
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 08:12   #2497
ramoncia217
Wtajemniczenie

Dzień dobry kobietki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 08:36   #2498
Lenka_1987
Zadomowienie

I jeszcze chciałam napisać odnośnie kłótni między dziewczynami z wątku, a E.J. Wiem, że w życiu czasem jest ciężko. Ja przyznam się, że jestem z takich, co rodzice dadzą im pieniądze (ile chcę, kiedy chcę), nie to, że są jacyś kasiaści, ale po prostu są strasznie oszczędni, żeby dzieci miały na to czy na tamto. Pewnego ranka obudziłam się z myślą, że ile można żyć na utrzymaniu rodziców??, koniec z tym, twardo pracy szukam!!! Na początku chciałam znaleźć pracę, żeby do domu na wakacje nie wracać, jak już ją znalazłam, postanowiłam, że sama będę się utrzymywać, bo ile można na rodzicach żerować. Na przeżycie pierwszego miesiąca rodzice pożyczyli mi pieniądze, już im oddałam, teraz już sama się utrzymuję.
Postanowiłam sobie, że pieniądze które zarobię będę przeznaczać na wydatki konieczne: mieszkanie, jedzenie, środki czystości, najpotrzebniejsze kosmetyki. Żeby mieć pieniądze na kosmetyczne przyjemności, wyjścia, słodycze i inne rzeczy niekonieczne znalazłam sobie dodatkową pracę, nie jest to praca moich marzeń na pewno, ale pieniądze mam.
Nie jest mi lekko, bo od 15 do 21 siedzę w jednej pracy, a dodatkowo od rana do 14 zajmuję się dzieciakami, ewentualnie prasuję u kogoś (kiedyś pilnowałam jednej kobiecie dziecka, jak znalazłam stałą pracę odeszłam, ale kobiecie u której pracowałam powiedziałam, że jakby ktoś szukał kogoś do opieki nad dzieckiem w godzinach rannych to ja chętnie, jakby ktoś szukał kogoś do pomocy przy prasowaniu, ewentualnie jakichś porządkach domowych to też może mnie polecić) Teraz od rana do wieczora praktycznie (nie codziennie, ale często) pracuję u kogoś, po południu w drugiej pracy. Z pieniędzy ze stałej wypłaty udaje mi się zaoszczędzić (bo za te pieniądze kupuję tylko najpotrzebniejsze rzeczy), z pieniędzy za sprzątanie/pilnowanie dzieciaka mogę sobie wyjść gdzieś, kupić coś ekstra.
Może nie jest za różowo, ale jak się chce, to znajdzie się wyjście z każdej sytuacji, ale trzeba chcieć, działać, szukać, pracować, a nie siedzieć i marudzić, że jest ciężko.
Przepraszam, że odgrzewam ten stary temat, ale właśnie wczoraj sobie o tym pomyślałam jak sprzątałam komuś mieszkanie, żeby mieć kasę na weekendowe wyjścia.
Stary 2011-09-03, 08:59   #2499
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Ja w ogóle nie mam czasu pisać... ale staram się dbac o siebie

Kupię sobie chyba ten tusz z eveline, jak gdzieś go znajdę. I planuje zakupić revlona, mam już odcień wybrany i teraz zastanawiam się czy kupić stacjonarnie w douglasie czy może na all, bo widzę mnostwo i to aż 15zł taniej (z wysylką) ale boję się podróbek... Doradzicie coś?

i pytanie do dziewczyn w sprawie makijaży kolorowych... jak zrobic sobie kreskę cieniem? wystarczy pędzel ścięty do eyelinera i ładna kreska będzie?
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 09:21   #2500
ramoncia217
Wtajemniczenie

chyba prawie wszystkie wizażanki z wątku jeszcze śpią bo taka cisza

Ja zaraz idę wkońcu ufarbować włosy.
Stary 2011-09-03, 09:21   #2501
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziewczyny strasznie dziękuję raz jeszcze za wszystkie życzenia ! Jesteście niesamowite

U mnie dziś mała imprezka, także ja tylko w locie.

Pewnie więcej Was poczytam jutro bo mam zamiar uczyć się do egzaminu na prawko

Miłego weekendu
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 09:23   #2502
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dzień dobry

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 09:24   #2503
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cześć dziewczyny

dzis sobota, dla mnie dzien wolny, w koncu
az nie wiem od czego zaczac

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 09:24   #2504
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej Wam Dziewczęta
Ja na dziś planuję mega spa ale co z tego wyniknie to nie wiem
Stary 2011-09-03, 09:35   #2505
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny

dzis sobota, dla mnie dzien wolny, w koncu
az nie wiem od czego zaczac
od nalożenia bazy na rzęsy i pomalowania ich wiem, wiem nie daje spokoju z ta bazą i jestem upierdliwa, ale strasznie ciekawi mnie efekt

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 09:36   #2506
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny uzywacie kremów pod oczy?
ja mam zamiar zacząć używać, ale jeszcze nie wiem jakiego... Jak na razie, ta dzień smaruję całą twarz i skórę pod oczami kremem do twarzy, a na noc buzie acnefanem smaruje a pod oczy krem do twarzy daję
Stary 2011-09-03, 09:37   #2507
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Ja dzisiaj już po rannym SPA. Taka ładna pogoda, że aż szkoda siedzieć mi w domu i zaraz znikam.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-09-03, 09:54   #2508
caate
Zakorzenienie

GG do caate

heej

a ja mam lenia, jestem jakas zmeczona i zapewne najpierw beda porzadki typu pranie, sprzatanie, koszenie trawy, a wieczorem dopiero zadbam o siebie
Stary 2011-09-03, 10:06   #2509
Lenka_1987
Zadomowienie

Dziewczyny, zwłaszcza te kręconowłose, proszę polećcie mi jakąś dobrą odżywkę bez spłukiwania do loków. Używam JOANNY NATURII, ale ostatnio nigdzie jej dostać nie mogę Mrs. Potter używałam, na początku byłam zadowolona, ale później przestałam mi odpowiadać. Zależy mi na tym, żeby odżywka była bez silikonów i żeby była niedroga. Układam włosy na odżywkę do włosów i jedno opakowanie Joanny Naturii starcza mi maksymalnie na dwa tygodnie...
Stary 2011-09-03, 10:06   #2510
ramoncia217
Wtajemniczenie

a ja już siedze z farbką na włosach, nałożę maseczke na twarz i zajmę się włoskami
Stary 2011-09-03, 10:09   #2511
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zwłaszcza te kręconowłose, proszę polećcie mi jakąś dobrą odżywkę bez spłukiwania do loków. Używam JOANNY NATURII, ale ostatnio nigdzie jej dostać nie mogę Mrs. Potter używałam, na początku byłam zadowolona, ale później przestałam mi odpowiadać. Zależy mi na tym, żeby odżywka była bez silikonów i żeby była niedroga. Układam włosy na odżywkę do włosów i jedno opakowanie Joanny Naturii starcza mi maksymalnie na dwa tygodnie...
Niektore kreconowlose uzywaja tej odzywki bez splukiwania z pantene sprezyste loki i fale, ale skladu nie znam http://www.google.pl/imgres?q=panten...:0&tx=51&ty=53

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-09-03 o 10:11
buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:12   #2512
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
nie zna, ja uzywam tylko naturii i nie wyobrazam, sobie jakby ja wycofali
Stary 2011-09-03, 10:19   #2513
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

Oj biedna, ale nie martw się , każdemu zdarzają się różnego rodzaju wpadki

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość

hm moze moja przygoda nie będzie tak straszna jak Twoja ale powiem Ci że kiedyś byłam w zwiewnej spódnicy i jak byłam w wc to jakos mi sie zawineła z tyłu że miałam majtki na wierzchu a spódnice w środku nich natomiast przód miałam normalnie i tak paradowałam przez miasto nie wiedząc o tym.. dopiero sąsiad pod domem mnie uświadomił ze cos mi widac z tyłu
Przepraszam

ja raz ubrałam spódniczkę właśnie taką zwiewną i był wiatr, stałam na światłach, za mną jakiś menel siedział na schodach i nagle podwiało mi spódniczkę tak, że podziwiał moje majty Szybko poszłam się przebrać do domu

Cześć!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 10:43   #2514
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hej
ja po dniu z TZ szkoda ze jutro idzie do pracy i nie wiem czy zobaczymy sie przed weekendem...

swoja droga dorwalam dzis na chwile ksiazke Michala Tombaka Droga do zdrowia, czytala ktoras?... w tej ksiazce sa glownie opisane sposoby jak uporac sie z roznymi dolegliwosciami droga naturalna, np rozdzial o wodzie, ze najlepsza woda to przegotowana potem zamrozona a potem odmrozona jesli dobrze zapamietalam, chcialabym tez wyprobowac ciekawa teorie iz skorupki jajka jedzone (po odpowiednim przygotowaniu) m.in. wplywaja b.dobrze na wzmocnienie paznokci i wlosow mysle ze moze podzialac bo faktycznie znajduje sie w nich wiele cennych skladnikow. znalazlam cytat:
"Skorupki jaj są jednym z najlepszych źródeł wapnia, który jest przyswajalny przez organizm w ok. 90%. Oprócz wapnia w skorupce zawarte są wszystkie niezbędne dla organizmu mikroelementy: cynk, żelazo, fluor, siarka, krzem, molibden - łącznie ponad 25. Skład skorupki jest bardzo podobny do składu kości i zębów. Uczeni z Niemiec i Węgier, którzy przez 15 lat badali wpływ skorupki jajka na organizm człowieka zauważyli, że u dzieci i dorosłych podawanie skorupki dało pozytywne rezultaty przy łamliwości paznokci, włosów, krwawieniach dziąseł, zaparciach, chronicznych katarach, astmie. Jak się okazało, skorupka jajka nie tylko wzmacnia tkankę kostną, ale i usuwa z organizmu pierwiastki promieniotwórcze. Znakomite efekty skorupki jaj przynoszą w leczeniu i profilaktyce osteoporozy. Metoda stosowania skorupki jest prosta, nie wymaga poniesienia żadnych kosztów. Skorupki zanurzyć na 5 minut we wrzątku. Pozostawić do wyschnięcia i zmielić w maszynce do kawy. Używać od 0,5 do 1 g dziennie. Można spożywać je dodając do kasz i twarogów."Co myslicie? bo ja chyba sprobuje
i naprawde polecam do przeczytania ksiazke, czytalam wyrywkowo i nie wiem co z tego jest prawda(autor to prof. dr hab.) ale naprawde ciekawa i masa w niej wiadomosci.
Chyba też wypróbuję. Mam strasznie słabe paznokcie, rozdwajają mi się, może po skorupkowej terapii mi się wzmocnią i w końcu będę miała piękne, długie paznokcie jak Wy

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
nie zna, ja uzywam tylko naturii i nie wyobrazam, sobie jakby ja wycofali
Ja też, ale nigdzie nie mogę jej dostać. Skończyły mi się zapasy i nie mam odżywki bez spłukiwania. Co prawda moje włosy są już w dużo lepszym stanie niż jeszcze dwa tygodnie temu, lepiej się układają i ładniej wyglądają, ale nie lubię ich bez odżywki baz spłukiwania
Stary 2011-09-03, 10:47   #2515
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
bo dziewczyny które "nie rozumieją" nigdy by do takiej sytuacji nie dopuściły

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Własnie nie zyja bo nie kontaktowali się od momentu, kiedy zerwali czyli jakies 7 lat
Coz tym kobietom do glowy przychodzi szukac bylych na nk
pewna eks mojego (byli ze sobą 2 miesiące ) na nk zapraszała wszystkich jego kolegów (nawet tych których widziała raz w życiu ) i rodzinę i pisała do nich, komentarze itp...

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
a ja już siedze z farbką na włosach, nałożę maseczke na twarz i zajmę się włoskami
pokaż efekty

caate makijaż jak zwykle idealny a paznokcie... będę w naturze to kupuję ten lakier i koniec

ja dziś od 7mej byłam na wykopkach , na szczęscie już w domu jestem.. też planuje dziś większe spa - wczoraj zrobiłam dużo dla ciała , dziś poświęce czas włosom

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:52   #2516
ramoncia217
Wtajemniczenie

kitko jak włoski wyschna obcykam sie i pokaze
Stary 2011-09-03, 11:21   #2517
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
tez zamowilam ten puder, a teraz sobie siedze na glowie z maseczka leo kokos i jakos sie staram przestac czuc tego chemicznego kokosa.
za to znowu sie bawilam guarana i zdecydowanie moge polecic, naprawde wygladza skore.

dzisiejsze mini spa
wlosy
szampon oczyszczajacy z silikonow
maska leo
odzywka joanny z dodatkiem kwasu hialuronowego,

cialo
peeling
balsam mieszany z telocapilem,
balsam z guarana
stopki krem z mocznikiem i skarpetki
na dlonie krem wzbogacony mocznikiem

twarz
plyn miceralny,
hydrolat,
krem wrazliwa natura z aa
krem pod oczy ziaja
odzywka na brwi i rzesy
peeling ust
wybielanie zabkow

dziewczyny mam takie pytanie- jestem ciepym typem urody i to wybitnie i tu pasuje mi wlasnie duzo bizuterii w tonacji zlotej/miedzianej. wszedzie jednak w pl prasie/necie podkresla sie zeby na dzien wylacznie srebro, sadzicie, ze to nieelegancko nosic zlota w ciagu dnia. jestem jesiennym typem i w srebrze delikatnym wygladam nijako,:confuse d:

a dzisiaj kupilam sobie na jesien - dluugi pasek z terranowy , do tego pelerynke i kremowy sweterek . trzeba w weekend looknac do szafy i tak mysle, ze to chyba na tyle bo w zasadzie inne rzeczy na jesien mam
Ja lubię zarówno złoto jak i srebro i w obu dobrze się czuję, a biżuterię zazwyczaj do stroju dobieram, czasem do makijażu i potrafię delikatną srebrną biżuterię na wieczór założyć, a czasem "bogato" (brakuje mi słowa, żeby je określić, ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi) wyglądające złote kolczyki na dzień

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
szczerze, to ja sie spotkalam ze to wlasnie zloto jest elegancja. sama nie lubie siebie w zlocie i zawsze nosze srebro, ale mysle co region to inne 'przykazania' i nie ma na co patrzec. co innego gdy zloto/srebro jest tandetne typu takie cyganskie lancuszki itp, to wtedy mozna sie przyczepic do elegancji mi sie bardzo podoba biale zloto
Jeżeli chodzi o biżuterię to jak pisałam wcześniej zarówno w złocie jak i w srebrze bardzo dobrze się czuję, ale czasem mam ochotę założyć kolorową biżuterię (nie wiem jak to określić, taką jak np. w rossmanie można kupić)
Wszystko zależy od mojego nastroju, stroju, makijażu. Lubie jak mi wszystko ładnie współgra ze sobą
Stary 2011-09-03, 11:26   #2518
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Ramoncia pokaż włoski jak wyschną

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 11:29   #2519
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Zółte tarasy?
Dokładnie chodzi mi o ten na Spadku;>
Stary 2011-09-03, 11:33   #2520
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Ja lubię zarówno złoto jak i srebro i w obu dobrze się czuję, a biżuterię zazwyczaj do stroju dobieram, czasem do makijażu i potrafię delikatną srebrną biżuterię na wieczór założyć, a czasem "bogato" (brakuje mi słowa, żeby je określić, ale mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi) wyglądające złote kolczyki na dzień

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Jeżeli chodzi o biżuterię to jak pisałam wcześniej zarówno w złocie jak i w srebrze bardzo dobrze się czuję, ale czasem mam ochotę założyć kolorową biżuterię (nie wiem jak to określić, taką jak np. w rossmanie można kupić)
Wszystko zależy od mojego nastroju, stroju, makijażu. Lubie jak mi wszystko ładnie współgra ze sobą
ja mam podobnie, ogólnie bardzo lubię biżu a kolczyków to mam masę

pisałyście o wpadkach- ja też kiedyś miałam taką... to było w szkole podstawowej, przed lekcjami krzesła były ustawione na ławkach "do góry nogami" .. no i ja usiadłam na takim krześle, potem wstaje i czuję że coś mi się za tyłkiem ciągnie... a to była guma do żucia.... przez cały dzień chodziłam z obleśną plamą na środku spodni...

nałożyłam amlę na włosy , niech trochę podziała, za kilka godzin zmyję... kupiłam wczoraj maseczkę joanna naturia miód i cytryna ale zastanawiam się czy nie kupć jeszcze tej niebieskiej z lnem... u mnie w miasteczku są mega tanie a w stolicy nie wiem gdzie je dostać....

będe też panokcie dziś robiła, musze je lekko spiłować bo końcówki już trochę zniszczone są....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości