|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Hej,
namówiłyście mnie - muszę zrobić jakieś brownie ![]() I zaczynamy trzymać kciuki, proszę TŻ musi zaliczyć matmę
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
zrobię dzisiaj smoothie Carmelki
tż bedzie zachwycony bo lubi takie coś ale dodam do tego troszkę % i wszytsko w szejkerze wstrząsnę ;] co wy na to?a co do alko to mam ochotę na margaritę z mexicany ahh <3 umie ktoras robic margarite?
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Ej dziewczyny, a gdzie jest alarm w simsach? Bo dawno nie grałam i chyba ktoś mi ukradł łóżko i musiałam kupić nowe
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-09-03 o 09:55 |
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
A Ilsa mi wczoraj pokazywała jak się bzykają Simsy
Nie ogarniam tego w ogóle
|
#3786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iskry lecą A w normalnych simsach, nie tych na fb jeszcze lepiej
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu dostałam rozterek poporównaniowych
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Med
|
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() A ja mam jutro RANDKĘ i się nie mogę doczekać
|
#3790 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmatek, z kim?
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co idę dzisiaj na 5 ślub w tym roku... i już mi się nie chce. na swój bym poszła...
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Z mężczyzną
mieszka w Lublinie, ma 24 lata, 185cm wzrostu...Mówiłam jakiś czas temu, że założyłam profil na pewnym portalu. Od razu jak tylko dodałam zdjęcie, on się do mnie odezwał. I tak wymieniliśmy kilkanaście wiadomości tam, później się przerzuciliśmy na gg, następnie poprosił o mój numer telefonu... dałam mu taki rezerwowy, na wypadek jakby się okazał psychopatą, to bym po prostu wyłączyła telefon, i tego samego dnia jak skończyliśmy rozmawiać koło 2 w nocy, zadzwonił do mnie i mówi "myślałem że błysnę romantyzmem i powiem, że chcę Ci osobiście powiedzieć dobranoc, ale tak naprawdę dzwonię po to, żeby sprawdzić jaki masz głos". Rozbawiło mnie to następnego dnia do mnie zadzwonił i rozmawialiśmy tak, jakbyśmy się znali już jakiś czas. Umówiliśmy się na spotkanie właśnie 4 września. Od paru dni rozmawiamy na skype i.... nie wiem, ale coś czuję, że może coś z tego być ![]() Jest niesamowicie miły, ma fajne poczucie humoru. Wydaje się być fajny. Ciekawe jak będzie naprawdę.
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2011-09-03 o 11:03 |
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie idę na żaden ślub, za to dwa rozwody w rodzinie się szykują
i komunia :P ale na komunię pewnie i tak nie pójdę bo to syn kuzynki, ale mało utrzymujemy kontakt,aaa i jeszcze 18 kuzynki ale to w Niemczech chyba wiec nie będzie mi sie chciało jechać, bo nie dość, ze wydam kasę na pobyt tam, i dojazd, to jeszcze sobie zażyczy jakiś drogi prezent, bo to rozpieszczona siksa, mój ojciec jest chrzestnym, to mu powiedziała, ze nic minimum iphone za 4tys nie chce, a najlepiej to jakiś samochód....![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- stygmatku poka go w klubie!
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-09-03 o 11:12 |
|
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się dzisiaj dowiedziałam, że dwie osoby z rodziny się zaręczyły. Jedna para była ze sobą prawie 7 lat, a druga rok
![]() Chcecie posłuchać jaki miałam chory sen? Śniło mi się, że umówiłam się ze świadkową na kawę i przy okazji wstąpiłyśmy do salonu pooglądać suknie ślubne. Pierwsza którą mierzyłam była w stylu kiecki Zwiesia, ale bez szarfy. Wyglądałam ładnie, ale bez wow i pani powiedziała, że teraz pokaże mi coś zupełnie innego. Zaczęła po kolei ubierać mnie w 5 czy 6 różnych halek. Były one tak ciężkie, że przeważały mnie raz na prawą, raz na lewą stronę. Nie mogłam utrzymać równowagi i ciągle się przewracałam. Pani z salony strwierdziła, że trzeba przymocować te koła do... podstawy czaszki. Wzięła wiertarkę i zaczęła wiercić tunel w moim zębie i kręgosłupie, żeby zamocować wzmocnienie Wtedy się obudziłam. Chyba nie chcę mierzyć sukieniek.
|
|
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Karola na razie nie... jak coś z tego będzie to pokażę. Nie chcę zapeszyć
![]() Ale nic specjalnego. Taki zwyczajny, trochę misiowaty chłopak. edit: carmi zrobiłaś mi dzień suknie- ok, ale wiercenie dziury w zębie, żeby koło przyczepić... ładny schiz
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2011-09-03 o 11:17 |
|
|
|
#3796 | |
|
Zakorzenienie
|
One Day Davida Nichollsa, cudna ksiazka
Cytat:
50 ml tequili 20 ml triple sec (Bols robi napewno, nie wiem jak inne firmy w PL) 30 ml soku z limonki odrobina soli Zamocz brzeg kieliszka w odrobinie soku z limonki i obtocz w soli, wszystkie plynne skladniki wymieszaj w shakerze razem z lodem, odsacz do kieliszka i podawaj udekorowane czastka limonki. Mozesz tez wymieszac plynne skladniki z kruszonym lodem i podawac jako taki jakby zmrozony shake
|
|
#3797 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Stęskniłam się za Wami, nie było mnie bo byliśmy z TŻ u moich rodziców, generalnie mamy trochę problemów i nie miałam czasu zajrzeć no to idę nadrabiać
|
|
|
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzis z kolezanka na jej ostatnia przymiarke...
|
|
#3799 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wreszcie coś co będę umiała zrobić Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mateusz miał być o 11, martwię się czy coś mu się nie stało na trasie bo na gg go nie ma |
|||||
|
|
|
#3800 |
|
Zakorzenienie
|
carmi ja po tych wszystkich ślubach też takie sny będę miała
![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- ilsa mówisz jak mój TŻ wesele? ślub? to sobie za darmo pojemy
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa chyba jest
troszkę wstydliwy, bo na gg dużo lepiej mu szło pisanie niż rozmowa na skype, na skype się chyba troszkę krępuje. Mam nadzieję, że nie będzie się stresował jutro, bo nie chciałabym przesiedzieć w milczeniu całego spotkania (chociaż rozmawiać jakoś wybitnie też nie będziemy bo idziemy do kina).
|
#3802 | |||
|
Zakorzenienie
|
carmi
ja wczoraj tyż mialam dziwny sen ze byłam w ciazy i moja siostra przyszla i mowi ze tez jest ale 3 tyg szybciej urodzi niz ja, a ja ze fajnie bo sie nasze dzieci beda razem wychowywac, a ona do mnie a nie ja sie pomyliłam ja urodze 30tyg wczesniej![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Cytat:
ja piłam truskawkową ahh niebo w gebie;]a to co wyjustowałąm to nawet nie wiem co to jest emowsiur znowu sie we mnie odzywaCytat:
za tyle kasy to my z tz bysmy zjedli takie wykwintne dania i popili tyle alko ze hoho![]() nie martw się moze tż cos zalatwia
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-09-03 o 11:31 |
|||
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko jak widzę ja mam ślubne sny
chociaż moje mniej straszne.ostatnio śniło mi się że w dniu ślubu leciałam biegiem do kuzyna i jego żony żeby pojechał kupić płatki do sypania, i takim roztrzęsionym głosem mówiłam "tylko pamiętajcie- z materiału, nie z żywych kwiatów bo mi suknie ubrudzą. i nie zapomnijcie o tych strzelających tubach". wszystko to pod moim blokiem, na pół godziny przed uroczystością ślubną jak byłam nie uczesana, nie umalowana i nie ubrana w suknię
|
|
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
panicz umówił się ze mną na 11, zadzwonił że zaspał akurat wtedy kiedy zaczęłam przeglądać epoznan.pl czy były jakieś wypadki
kiedyś to mi trudno było go zatrzymać na gg do 1 bo on chodził spać po 22 a teraz jestem przerażona co się z nim dzieje i nie wiem nawet co robi w tym czasie
|
|
|
|
#3805 |
|
Zakorzenienie
|
Karola ja też lubię
wolę takich niż patyczaka, do którego nawet nie ma jak się przytulić, bo kości mu wystają z każdej strony.Ilsa może się w jakieś gry wciągnął czy coś i napierdziela całą noc?
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem że o 1:30 ogląda program o facecie, który tworzy różne torty ozdabiane, potem o 2 jest podsumowanie dnia i już mógłby o 2:30 leżeć na tyłku więc co robi kolejne 2,5 ?
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Wtajemniczenie
|
http://majanaboxing.blox.pl/2008/04/...pierzynka.html
mama wlasnie zrobila
|
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
karola triple sec to nazwa grupy likierow pomaranczowych poddanych potrojnej destylacji, najbardziej znany to Cointreau a zeby zrobic truskawkowa margerite to albo dodaj likieru truskawkowego jesli robisz na zwyklym lodzie a jak na kruszonym to mozesz dodac odrobine zmiksowanych truskawek
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Z wieczorków wróciliśmy o 4.30 ![]() W sumie było fajnie Myślałam o Was, że fajnie jest się spotkać w babskim gronie, tylko jak się choć trochę siebie zna ![]() Może po moim egaminie byłaby któraś chętna na spotkanko ze mną w Krk?
|
#3810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Stygm mam nadzieję, że koleś nie okaże się psychopatą ![]() Oficjalnie umarłam http://www.joemonster.org/filmy/3691...lama_Skittles_
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

TŻ musi zaliczyć matmę

i komunia :P ale na komunię pewnie i tak nie pójdę bo to syn kuzynki, ale mało utrzymujemy kontakt,aaa i jeszcze 18 kuzynki ale to w Niemczech chyba wiec nie będzie mi sie chciało jechać, bo nie dość, ze wydam kasę na pobyt tam, i dojazd, to jeszcze sobie zażyczy jakiś drogi prezent, bo to rozpieszczona siksa, mój ojciec jest chrzestnym, to mu powiedziała, ze nic minimum iphone za 4tys nie chce, a najlepiej to jakiś samochód....
Wtedy się obudziłam. Chyba nie chcę mierzyć sukieniek.

13.03.2008
ja piłam truskawkową ahh niebo w gebie;]
kiedyś to mi trudno było go zatrzymać na gg do 1 bo on chodził spać po 22 a teraz jestem przerażona co się z nim dzieje i nie wiem nawet co robi w tym czasie