|
|
#481 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
widze ze jest mocno napigmentowana, ciekawe tylko czy sie rozmazywac nie bedzie ![]() a w ogoel to pamietam ze chcialas chyba kiedys kupic maseczke z avonu planet spa taka niebiesko-szara z glinka prawda? bo jak tak to bierz bo bardzo dobra jest ja najpierw podbieralam mamie, a teraz zamowilam dla siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super ![]() a ja nie wiem czy ide na te studia w koncu czy nie http://paatal.pl/makijaz/cienie_do_powiek.html tutaj mozecie zamowic np. paletki sleeka z darmowa wysylka do jakis paczkomatow nie wiem na czym to polega ale chyba oni wysylaja do konkretnego punktu i odbiera sie osobiscie
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-09-01 o 22:51 |
||||
|
|
|
|
#482 | |||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() I wkurzona jestem o ten pękacz, bo już ich prawie nie ma na ebayu A z mgiełek chyba faktycznie zrezygnuję. Domyślam się. Cytat:
sklepy ![]() Cytat:
chyba się skuszę
|
|
|
|
#483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Ano, właśnie ! "Kłócą" się z innym miastem o kompetencje : kto ma się zająć moją sprawą {mam dwa meldunki : stały i czasowy} oraz nie wiedzą co ze mną zrobić : nie mają z czego ściągnąć { }, na samochód czyhają. Cytat:
Cytat:
![]() Siadam do kopiarki. Mam górę dokumentów do przygotowania. Bożesztymój, kiedy ta kołomyja się skończy ?! Jak nic Tarota muszę sobie kazać położyć . ![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaa Mama się śmiała,że pewnie w ogóle na wykłady nie dojdziemy Cytat:
Dzięki.Mam nadzieję,że szybko już się to skończy ![]() Dziś znowu Kraków i poszukiwanie mieszkania...
|
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mozna jeszcze przypudrować![]() mówisz o błotnej? mam i nie lubimy się ![]() oleje i kremik balm, balm ![]() Imm a Ty na dzienne idziesz nie? ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- nie wierzę, że rok szkolny się zaczął, klasa maturalna, porazka;/ w ogóle wpisuje się na rozszerzoną mature z wosu, najwyzej zrezygnuję
|
|
|
|
|
|
#486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może kupię jakiś małą buteleczkę z atomizerem i spróbuję przepsikać mamie trochę perfum. Cytat:
![]() Pamiętam kiedy studiowałam w Łodzi i najczęściej urywałam się z ostatnich zajęć, żeby skoczyć do takiego fajnego antykwariatu na Piotrkowskiej ![]() Wrzuciłam nową gazetkę na Naturowy
|
|||
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie pójdę na studniówke...
|
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu?
|
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
głupio samej, a płacić za chłopaka średnio chcę;/
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie było kilka samych dziewczyn, zebrały się w paczkę i też świetnie się bawiły. Ja za mojego TŻ'a płaciłam (w końcu go zaprosiłam
) ale gdybym miała zaprosić po prostu jakiegoś kolegę to też by mi się nie chciało
|
|
|
|
|
#491 | |
|
|
Cytat:
Mam ochotę na eyeliner BeautyUK i na jedną ich paletkę [ale już mam za dużo niebieskich cieni ]. Czekam, aż pojawi się pomadka czerwoniutka tej firmy.Oż Ty kusicielko jedna ![]() Pospieszyłam się z zakupem lakieru MD Widać, że pozbywają się asortymentu, a to znaczy, że robią miejsce na nowości To się z kumpelą jakąś namów
|
|
|
|
#492 |
|
Zakorzenienie
|
ale głupio isc z kolezankami
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
No ale czemu głupio? Kto powiedział, że na studniówkę trzeba iść z facetem albo wcale?
Potraktujcie to jako wyjście na imprezę No chyba, że po prostu nie chcesz, to nie idź tylko po to, że to studniówka, że wszyscy idą i że nie wypada - nie zmuszaj się. No i jeszcze nieśmiertelny argument, że jeśli nie pójdziesz to będziesz żałować
|
|
|
|
|
#494 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szybko zleci ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
no wiem, że studniówke ma się raz w życiu i jak nie pójdę to będę żałować
rodzice i tak dadzą mi kase żeby zapłacić za studniówke osobie towarzyszącej, ale ja taka dziwna jestem ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- a byliscie parą jak za niego płaciłaś? |
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Byliśmy. Ale zaraz po niej już nie
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
moje kolezanki nie płacą za swoich chłopaków
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to oczywiste, że jeśli kogoś zapraszam to za niego płacę a nie na zasadzie "chciałabym zaprosić cię na studniówkę? ale sam za siebie płacisz, ok?"
|
|
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
chłopaków moje kolezanki nie muszą zapraszać, sami się szykują i po prostu kazdy płaci za siebie
![]() inny kolega powiedział, że jakby go jakas dziewczyna zaprosiła to on by sam za siebie zapłacił |
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
To dopuszczalny wyjątek
Nie wyobrażam sobie innej opcji, tym bardziej, że chłopak niekoniecznie musi mieć ochotę na tę studniówkę iść ale pójdzie, żeby zrobić przyjemność dziewczynie. Poza tym szczerze wątpię, żeby większość tych chłopaków, którzy deklarują, że za siebie zapłacą, wydało na to swoje pieniądze, raczej od rodziców wyciągną ![]() Kiedy ja szłam na studniówkę moich rodziców nie było stać na to, żeby dać mi 3 stówy (plus sukienka ale sukienkę mama mi uszyła), akurat miałam swoje oszczędności. Gdybym nie miała to bym nie poszła ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-09-02 o 22:20 |
|
|
|
|
#502 |
|
Zakorzenienie
|
no raczej od rodziców, ale dziewczyna tez od rodziców
|
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Serio ! Ludzie zawsze będą musieli jeść, a więc rolnictwo nie upadnie. Nie daj się tylko wrobić w tę "turystykę agroturystyczną ". Następna zaczyna ! Przecież to jeszcze pół roku . Cytat:
Asia - jak tam przychówek ? Wszystko ok ? Pierworodna nie zazdrosna ? Nic nie kupiłam, nic nie załatwiałam . Z ECOSpa nadal brak przesyłki. W poniedziałek szarpnę ich mailowo. W wypożyczalni w TV dwa horrory ! Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymajcie kciuki, lecę dzownić o mieszkania
|
|
|
#505 | |
|
|
Cytat:
Panny zdrowe, czasem marudne, ale do wytrzymania [chyba... ]Yao nie zazdrosne, ale zajmujące. I oczywiście najwięcej do załatwienia ze mną ma wtedy, kiedy muszę zająć się Ueru . Ale to dobre serduszko, nawet swoim smoczkiem się chciała podzielić Nie ma złośliwości, a wręcz Yao stara się pomagać. Czasem wyjdę do kuchni i mniejsza marudzi, to Yao leci i przytula. Co prawda czasem zbyt intensywnie , ale liczą się chęci ![]() A co za horrory??? Aaaa, zapomniałam - fajny tutorial do smokey eyes: http://www.youtube.com/watch?v=Qv9FZ...eature=related Strasznie dużo tego cienia się nakłada ![]() Muszę spróbować, jak nie będę wychodzić z domu
|
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakie?
Ja dzisiaj obejrzę w tv The Voice of Poland - lubię takie śpiewane badziewia, zobaczymy jakie to będzie Chociaż na tvn będzie Mam talent ![]() Cytat:
Czy mnie się wydaje czy jak ona pokazuje efekt końcowy to strasznie jej się odróżnia twarz od szyi? ![]() Kupiłam spinkę z plastikowymi ząbkami na allegro - badziew straszny, dobrze chociaż, że tania była ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Mnie się bardzo ten podoba http://www.youtube.com/watch?v=wXssMO2EXQk Wstawiałam go już chyba kiedyś Ja zdecydowanie nie mam tyle miejsca na powiekach ![]() |
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
Wybieram "Mam talent"
jakaś strasznie rozlazła ta sobota...
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
Noż k.... mać! Jakieś %$#&*@#% debile rzuciły przed chwilą jajkami w moje okno
TŻ nawet wybiegł z mieszkania z drewnianym kijem ale nikogo nie było. A zaraz za naszym blokiem podpalili kosz na śmieci.
|
|
|
|
|
#509 | ||
|
|
Cytat:
![]() Zastanawiałam się niedawno, czy nie chciałabyś kupić zestawu takich róż do ozdobienia na spółkę, bo mi nie przyda się raczej aż 12 sztuk ![]() Makijaż piękny. Ja ostatnio trochę ćwiczę i powoli obczajam, co i jak. Myk polega na tym, żeby wyprowadzić makijaż poza obręb powieki, wtedy dużo więcej można zmieścić i zupełnie inaczej oko się prezentuje. Na dzień może niekoniecznie pasuje taki makijaż, ale wieczorem już tak nie rzuca się w oczy ![]() Świetnie do smokey nadaje się paletka z Metallics, jak się nią pomalowałam, to aż byłam z siebie dumna pierwszy raz porządny smok mi wyszedł Cytat:
![]() Aaa, miałam pytać - Aga, jak znalazłaś te grupony na zakupy w YR?
|
|
|
|
#510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Muszę się w końcu wybrać do kosmetyczki i zobaczyć co z tego wyjdzie ![]() Weszłam na stronę grupona/grupera i przy wybraniu miasta pojawia się chyba komunikat, żeby wpisać email, żeby mogli przysyłać oferty z Twojego miasta. |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

dostałam się na studia

Dzięki.