|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
sie ciesz, ze masz na 8 a nie tak jak ja na 7
![]() jak ja nie lubie spedow rodzinnych,o matko.. tzn tych u Mirka stresuje sie jak glupia jak mamy sie spotkac tylko z jego mama wiec nie wiem jak przezyje grudniowa 18stke jego brata..![]() wogole to gdzie wy sie baby podziewacie?!
|
|
#3512 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: My juz o sobie tyle wiemy, że każdy nasz problem rozwiązać umiemy- PART III
Ja jestem
Uff, mój dar przekonywania nadal działa ![]() To teraz czekać tylko, aż się inne dziewuszki zdeklarują. Cytat:
a że miałaś dużo pracy to dobrze, przynajmniej Ci się nie nudzi A u kierownika byłam wczoraj, od poniedziałku zaczynam Wykorzystuję ostatnie 2 dni wolności na totalne leniuchowanie i nicnierobienie, z małym wyjątkiem, pójścia dziś po wypłatę ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, masz sie bac
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
Hej baby
Ja już mam wakacje. Zrezygnowałam z pracy, bo mam problem z kręgosłupem, grrr Wczoraj TŻ spał u mnie Kochany jest I powiedział mi, że nie wiedział, że można tak kochać i tęsknić za kobietą jak on to robi Maryś czemu się tak denerwujesz przed spotkaniem z mamą Mirka? Ja idę do rodziców TŻ jak do siebie do domu. Mam tak zajefajne relacje z jego mamą, że szok Dziś mi będzie poprawiać sukienkę na wesele I wiecie co? Życie jest piękne!
|
|
|
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo, to ja juz wiem kto dzisiaj stawia wieczorem! ![]() leniuchuj leniuchuj.. pozniej nie bedzie kiedy a wlasnie, wiesz juz jak bedziesz pracowac czy dowiesz sie dopiero w poniedzialek?Lala ja mu Cie odbije! ' wariatko!![]() ty sie moze nie odzywaj jak juz tam lazisz tyle lat tez nie narzekam na kontakty z nia, dzieki bogu, bo mamy naprawde dobre. Ale zanim sie do niej przyzwyczaje to jeszcze troche czasu minie i to pewnie przez takie rzadkie kontakty.. przynajmniej nie mamy czasy zeby sie poklocic hehe..i juz nie klam, ze spaliscie! ![]() wspominal ci juz ktos, ze przyjezdzamy na wasze wesele? ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- a z tym kregoslupem to powazne?
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2011-09-03 o 12:50 |
|
|
|
|
|
#3516 |
|
Raczkowanie
|
raz mam na 7.15 wystarczy !
Zwlaszcza, ze bede musiala jezdzic zza Lodzi (bywam raz u taty, raz u mamy w domu) wiec bede jechac na ta 17.15 jakas godzine ![]() Ja baardzo lubie rodzicow TZta, bardzo lubie tam przebywac, ale jak juz sie zlozyla polowa rodzinki, to sie zestresowalam, chociaz na dobra sprawe tez nie mialam czym, ale nie potrafilam sobie tego wytlumaczyc ![]() Lalus, jakie weselicho Ci sie szykuje, kiedy? ![]() Mysza, wypoczywaj, wypoczywaj przed poniedzialkiem! |
|
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
no ja to np taki dzik do ludzi jestem, nie lubie nowych!
tym bardziej jak wiem, ze musze dobrze wypasc ![]() to na ta 7.15 jezdzij od mamy.. zawsze to wiecej spania
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wesele? Yyyy... Nie? Teraz mnie o tym informujesz, rozumiem? Na początku października a moje będzie jak TŻ olśni i się oświadczy Na razie czekam wytrwale ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- A z kręgosłupem... Boli, ale może będę żyć. |
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
moze lepiej masz racje..
![]() skad! nie informuje tylko daje ci szanse zebys wybrnela i powiedziala cos w stylu, ze no to przeciez oczywiste, ze nie wyobrazasz sobie tak waznego dnia bez nas, ze przeciez nas tak bardzo kochasz i takie tam... ![]() no to moze jeszcze zyj. bo chyba cie jeszcze troche lubimy..
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
No ja mam nadzieję
Ej, ej! Jakie trochę? Jakie jeszcze?!!
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
tak sobie tylko z toba zartowalam
![]() dlugo, dlugo, dlugo, bardzo, bardzo, bardzo! ![]() szkoła uczuć na polsacie!
|
|
#3522 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale! dam rade, troche pomarudze, bo jestem spioch, ale dam rade a od kiedy Ty Marys jestes z Mirkiem? Cytat:
i co masz biedaczku z tym kregoslupem? Przeciazylas jakos? po co to mowilas?! ja swietoszka mialam czytac!
|
||
|
|
|
|
#3523 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dobrze! trzeba troche pomarudzic zeby nie zwariowac
![]() tak oficjalnie to 7miesiecy i 1dzien ![]() daj spokoj.. po co bedziesz czytac
|
|
#3524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no wlasnie doszlam do takiego samego wniosku, zwlaszcza ze zaraz moj ulubiony moment - ten, co zabiera ja na granice dwoch stanow, bo chcial spelnic jedno jej marzenie |
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
ta muzyczke chce jak on jej tego motylka zrobil!
taka sliczna..zawsze chcialam zeby ktos mnie o tak wlasnie pokochal...
|
|
#3526 |
|
Raczkowanie
|
Dancin' in the moonlight kurcze, to ta byla?
albo it's gonna be love? Ja mam nadzieje, ze wlasnie tak kocha mnie moj TZ. |
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
dobar dan
dorwaŁam sie na chwile do neta i chcialam wam powiedziec ze tu jest przepieknie!!! tak pewnie wyglada raj slonce non stop, przejrzysta woda, mili ludzie, wspaniale widoki- zyc nie umierac az zal bedzie wracac.buzki dla Was
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#3528 | |||
|
Rozeznanie
|
Boję się
Cytat:
Dowiem się w poniedziałek, ale jako takie wyobrażenie jak to będzie wyglądało mam. Swoją drogą, Maryśka jak Ty dajesz radę wstawać na 7? ![]() Cytat:
A ja też mam bardzo dobre kontakty z rodzicami Tż, w szczególności z jego mamą ![]() P.S. Kaś mnie zabije, ale dałam na maila zdjęcia Stefanka ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
no to chyba dobrej zabawy już Ci życzyć nie trzeba, ale co mi tam, baw się dobrze ![]() czekamy na Ciebie i relację
|
|||
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
taaak, to ta druga, dziekuje
![]() Gosiura! alez zazdroszcze! wypoczywaj tam i wracaj do nas szybko!![]() hmm, wstaje o 6.30 myje zęby, gębę, zakładam ciuchy, pakuję wodę do torebki, wyciagam sluchawki, [zapomnialam o makijazu, jest po gębie ] i wychodze po drodze właczam sobie Farbe -daleko i sobie nuce 'daleko daleko, jestes gdzies..' w mysli o pracy jak i rowniez iree-mocny 'masz sile, bla bla bla' dopisujac w mysli, ze to tylko 8godzin i wchodze do biura z bananem na gebie ![]() no i jakie masz to wyobrazenie?;> a zdjecie bede ogladac jak tylko sie tu z wszystkim ogarne zebym mogla sobie na spokojnie powzdychac bo pozniej jak sadze nie bede w stanie juz nic wiecej zrobic
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2011-09-03 o 14:32 |
|
|
|
|
#3530 |
|
Raczkowanie
|
Marys, jak to dobrze ze umiesz sie tak pozytywnie nastawic, ja tez sie staram ale wychodzi mi to baaaaardzo marnie
Mysza w tamtym roku mialam 2 ciezkie wfy od 7 rano, chyba domyslasz sie mego bolu ![]() A gdzie Gosia wybyla dokladnie? ![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- ekhm, a ktorz to ten Stefanek ?
|
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
mi wychodzi tak dobrze, ale tylko dlatego, ze to dopiero pierwsze dwa dni
|
|
#3532 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Podziwiam, bo mi same przygotowania do wyjścia zajmują 40min (a i tak nic one nie dają, bo straszyć i tak straszę) Wyobrażenia mam tragiczne, ale cóż. No robota na pół etatu to się nie przepracuję. Idę na 10, kończę o 14, później w zależności od grafiku. Albo robię przez cały tydzień po 4h i mam 2dni wolnego, albo siedzę w robocie dłużej, ale mam też więcej dni wolnych. Cytat:
![]() Gosia, to w Chorwacji jest ![]() A Stefanek to mój super przystojny znajomy z Węgier, który kilka tygodni temu spędzał u mnie wakacje Ale wiecie, on w rzeczywistości lepiej wypada niż na zdjęciach
|
||
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Zabije cie bo na komorce zdjec nie obejrze a chce zobaczyc. I foch bo wyslalas na maila grupowego zamiast mi juz dawno na prywatnego
|
|
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi tez z reguły dlatego wieczorami się suszę i prostuje ![]() i to lubie w takich pracach.. jeszcze jak kierownik jest fajny albo ludzie z ktorymi sie pracuje to idzie sobie ulozyc wszystko.. pochodzisz pare dni, a pozniej tydzien sie byczysz w domu i to bez brania urlopu ![]() o jaaaa ![]()
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaz mi posta nie dodal
![]() Marys to co, jedziemy do Stefka? Miejscowośc znam, później będziemy szukac na głupiego |
|
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
wole do Myszki
moj 'Stefek' siedzi wlasnie obok i wcina obiadek. a w sądzie moge sie tez napatrzec na niezle ciacho wiec narazie mi starczy
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu sama nie pojade
|
|
|
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nadzwyczajnego ten Wasz Stefanek, na prawdę
Lepszego mam obok
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
no doooobra, pojade z toba!
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie chcecie jechać??
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.

mowie wam!

Ja już mam wakacje. Zrezygnowałam z pracy, bo mam problem z kręgosłupem, grrr
Kochany jest 

taka sliczna..