|
|
#4261 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXXII
To może lepiej potwierdzić
Tak,wszystko się zgadza Gryksie,co teraz? ![]() Moje dziecko po napadzie szału jest teraz takie kochane A ja się wcześniej poryczałam z bezsilności ![]() Ech,idę robić spaghetti
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam zdjęcie pod palmą ![]() Uuu chyba coś grubszego się szykuje Znaczy no na pewno będzie chuda, a nie gruba ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Winterio Qrde te bunty są straszne
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Niemożliwe
To jakim cudem byłeś moim mężem?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4264 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Poryczałam się,bo dostał ode mnie w dupę,klapsy Paskiem nigdy Go nie uderzę,ale to i tak moja porazka ![]() Kiepska matka jestem,zdaję sobie z tego sprawę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4265 |
|
Zakorzenienie
|
O i też sie zastanawiam - jak ludzie se radzą z trójką dzieci
Ostatnio mojej Babci takie pytanie zadałam, a Ona powiedziała, że no jakoś sobie poradziła
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ju za obrazki;Winter za doopę, głowę i dziecko;Skrb za głowę;Rachell za włosy;Polly znalazłam TO i tak o Tobie pomyślałam... ![]() I fogle związki na odległość są złe Za to w zadzie już 99! Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-09-03 o 15:03 |
|
|
|
#4267 |
|
Zakorzenienie
|
Bo miłość jest ślepa
Ja mojej też parę razy lekkiego klapsa dałam, bardzo rzadko mi się to zdarza, no ale ... czasem po prostu kazałam Jej wychodzić do drugiego pokoju, przy jakimś tam ataku szału i zawsze pomagało ![]() To chyba by wychodziło, że każda z nas jest kiepską matką O mnie też sobie ludzie na pewno coś pomyśleli, jak mi się w sklepie na podłodze kładła i nie mogłam jej podnieść a dla Niej to taka zabawa była i reakcja na tłum ludzi, po wyjściu ze sklepu dziecko było grzeczne, że hoho
|
|
|
#4268 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Choćbym nie wiem jak się starała to i tak w pewnym stopniu będzie ich nasladował
|
|
|
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie tego się obawiam ![]() Ja w ogóle rozmawiam spooro z mym dzieckiem, już od dawna, dużo do Niej mówię, choć nie wiem czy wszystko takie małe rozumie Często Jej powtarzam, że Mama Ją kocha i jest Jej przyjaciółką Może to i śmieszne, ale dziecko to chyba widzi i już rozumie. Nie wiem czy to coś da kiedyś w przyszłości, czy to nie jest głupie co robię, ale właśnie bym chciała by miała we mnie przyjaciółkę, choć nie wiem jak to kiedyś będzie
|
|
|
|
#4270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z udem które ma 58 i 53 cm po ściśnięciu (!), kolanem 45 i łydką 40 cm nijak niedowagi mieć nie można. Poza tym, byłam cała dumna z siebie, że w pasie mam 69 cm a pani po zmierzeniu tkanki tłuszczowej na brzuchu stwierdziła, że po odjęciu grubości skóry, to mam tam 7 cm tłuszczu. I wagę to tak na dobrą sprawę można wyrzucić do kosza. 1 kg tłuszczu ma większą powierzchnię niż 1 kg mięśni. Co z tego, że ważę 65 kg skoro wyglądam na 75? Ja się z niskiego BMI mogę cieszyć, ale to nie zmienia faktu, że nie wchodzę w ubrania, w które kiedyś wchodziłam ważąc 69 kg. Nie marzę już nawet o mojej wadze sprzed roztycia się, bo to nie jest raczej realne, ale chciałabym móc wejść chociaż w 38. Teraz ledwo wciskam się w 40. ![]() Cytat:
![]() A z głodu to tylko brzuch rośnie. ![]() Cytat:
![]() Znaczy się, że przyjedziesz na nasz Halloweenowy zlocik? ![]() ad1. I tam, dobre som. O ile męcizna dobry. ![]() ad2. Gratki!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
|
|
|
#4271 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Macham z dzikiego wschodu
![]() Cytat:
![]() a elita nie kupuje tylko tego co jest w modzie? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale cieszę się że nie mam takiego kota
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Ur 4 lipca ![]() Karkki pocieszę Cię mówiąc, że ja mam więcej w oudzie niż Ty? W łydce porównywalnie
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
1. Bardzo dobry, właśnie dlatego są złe... :/
2. A co do BMI, wymiarów, to to wszystko nie jest miarodajne. Ja mam 186 cm i 70 kg, w udzie mam 52,5, w łydce 32,5, więc nie o same wymiary tu chodzi... Ja Ci wierzę
|
|
|
|
#4275 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Aż sobie łydkę zmierzyłam
|
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Spoorcia, to troszku spóźnione, ale 100 lat!
Jedyna pociecha, że nikt nam nie podskoczy, bo jak kopniemy taką nogą, to na Księżyc wyślemy. ![]() Cytat:
![]() ad3. A chodzisz na wysokich obcasach? Bo ja bardzo lubię. No i? ![]() Ty masz urodziny równo za 2 tygodnie?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#4277 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak się buduje masę to się wpieprza tzw. paszę czyli preparaty białkowe w proszku 2. to zależy od indywidualnych predyspozycji i dobranego treningu , ale generalnie siłownia w pojęciu i użyciu powszechnym buduje masę . Jeżeli się zaczynam ćwiczyć siłowniowo , prawie od razu mi mięśnie robią się dziwnie i niemiło większe No czo , przecież powiedziałam , że zanabędę , bo mi się podoba , a mnie się dużo rzeczy kojarzy z żarciem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
) a czasem taki klaps potrafi zdziałać cuda .Znaczy nie masz w ogóle czy Twój tak nie robi ? Bo w tym drugim przypadku podejrzewałabym , że coś z nim nie tak moje tak nie robią , bo nie mają dostępu do kabli od kompa poza tym wszystko się zgadza
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z obcasami jest problem, bo przy stopie 44 ciężko znaleźć coś fajnego i cenowo i estetycznie i w ogóle... Ale noszę średnio wysokie, najwyższy mam 7 cm, planuję zakup 10, ale to nie jest priorytet. Też lubię wysoki obcas EDIT: Już nie jestem ruda, a orzechowo-ruda Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-09-03 o 15:43 |
|
|
|
|
#4280 | ||
|
BAN stały
|
No przecież to prowokacja taka była
![]() Cytat:
![]() Ty mi zawsze prawdę powiesz, jakkolwiek straszna by nie była ![]() Cytat:
Wiesz jak to jest z tymi ślubami w Vegas ![]() Przestań pier*olić takie głupoty, nie jestem zwolennikiem bicia, ale bezstresowego wychowania również nie, najważniejszy umiar we wszystkim, a klaps potrafi zdziałać czasem cuda (obserwuję siostrę) ![]() Eeee... yyy... mam jakieś zakłócenia na linii
|
||
|
|
|
#4281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak chcesz to mogę Ci odlać cały litr. A olej zacny, bo wiekowy i wybielony do cna. ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Specjalny zlocik Barowy dla tych wszystkich chudych, ładnych i mundrych inaczej.
||
|
|
|
#4282 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
tylko jakby rzec - kłopotliwe toto w użyciu bo się po skórze rozmazuje i wysusza , no i we włosy trudno psiknąć No i na pewno po użyciu takiej mieszanki można by się doczekać nie komplimentów a zapytania "A co tu tak śmierdzi?"
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4283 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw, mój poprzedni rudy lepszej jakości w albumie, jakby co można rzucić okiem... Cytat:
|
||
|
|
|
#4285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kcesz 2 cm? Bo mogę się podzielić. ![]() Z okazji Halloween. A gdzie to jeszcze nie wiadomo. Ale chiba we Farszafie.
|
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
w sklepie przeczytałam: Szynka Zaj....bista, zamiast Złocista
![]() oj niedobrze ze mną, niedobrze
|
|
#4287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na smętarzu może? Cytat:
![]() A kupiłaś? Jest za✂✂✂ista? Jak tak, to się nie pomyliłaś |
||
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzież by jindziej.
![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- A poważnie, to ja poza 3 klubami na krzyż, które znam, to nie wiem gdzie można się spotkać. W związku z powyższym lista miejsc jest otwarta.
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale pomyslałam ze fryzjerka się zna na farbach - ja nie znam sie nic a nic tylkoz tego co piszesz to ja kompletnie nie wiem co miałabym sobie sama kupić i robic na przyszłosć - żeby nie mieć lalkowego blondu - tylko coś ala Sienna Miller i wrzucam fotki ale coś mi mówi, ze na moje oko to som wszędzie jednak balejaże - rozjaśnaiczowe hmmm no nic najpierw sobie odrosnę strzałka znikam na razie i dzięks za radę czyli uniakć mam wszelkich bezów? w nazwie? |
|
|
|
|
#4290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, wrzuć w album ten kolor co Ci dziś zrobiła...
Sienna ma różne.. te kolory raz złoty blond, raz rozświetlony jasny ..... kurde z tym włosami to tylko kłopot ![]() ja muszę po weekendzie jechać do weta z jednym z kotów, tzn wezmę obie sztuki na przebadanie, ale jeden jest ewidentnie chory... ma okropnie czerwone dziąsełka i smierdzi mu z pyszczka, a dziś na parapecie znalazłam ząb
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Znaczy no na pewno będzie chuda, a nie gruba
Ostatnio mojej Babci takie pytanie zadałam, a Ona powiedziała, że no jakoś sobie poradziła
za obrazki;

Ale nie wiem czy to się tak u nich da.