|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
Witam się z blondaskami po dość długiej nieobecności
widzę, że wątek się kręci jak szalony miałam niezłe zaległości do ponadrabiania ale już wszystko ogarnęłam ![]() Agatko - widzę, że już po, cycolinki ładnie się kształtują, super! ![]() i jeszcze raz podziwiam za odwagę ![]() Infa - włoski przyciemniłaś ciekawe jak w dziennym wyglądają ![]() Kitka - superancki sweterek, podoba mi się bardzo ja też niebawem muszę wyruszyć na jakieś łowy ![]() Snow i Kotka - piąteczki poleciały Bunny - gratulacje za zdany egzamin! fryzjereczko Ty nasza ![]() Lady - bajeczna ta pasiasta sukienka ![]() Buahhot - a mi się podoba jak wyszła ta Majirelka, naturalnie bardzo ![]() Asia od Jasia - ale kolekcja flakoników ![]() udanego wyjazdu mazurskiego Asia - widzę, że farbka Avon'owska bardzo Ci posłużyła zamówiłaś ten sam kolor na następne farbowanie? Paulinka - mam nadzieję, że jak włoski wyschną nie będzie rudo jak pisałaś ![]() Adzi - sama się zaciekawiłam tym szamponem Lush może zamówię niebawem do przetestowania
|
|
|
|
#1112 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a jesli chodzi o farbę, to nie wiem niestety Cytat:
ja spodziewałam się czegoś innego, no ale coż
|
||
|
|
|
#1113 |
|
Wtajemniczenie
|
aaa właśnie, Kitka chwaliła ten krem olaya i go zakupiłam i powiem Wam że dla mnie rewelacja, nie tworzy maski, wtapia się w skórę, tak jak krem
oczywiście nie zakrywa nie wiadomo jakich niedoskonałości, ale dla mnie jest bardzo dobry - nie zapycha. smaruję się nim potem bronzerem na kości policzkowe i voila ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- buahhot dziękuję a Twój kolrek bardzo naturalnie
|
|
|
|
#1114 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
balagan mam w pokoju wczoraj i dzis byly spiete w koku, dlatego taki nielad panuje
|
|
|
|
|
#1115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a farbę ja bym kładła jeszcze przed chrzcinami, za parę dni np.
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny! Właśnie wróciłam z urodzinowych zakupów - TŻ kupił mi ekspres do kawy Nespresso na kapsułki, genialny, cholernie drogi (
) i efekt był taki, że musiałam się dołożyć :P Ale jest cudowny i czerwony! Po prostu śliczny. Robi genialną kawę, nie chciałam kawy na kapsułki, ale TŻ lubi porządek więc się dałam namówić...A sama zaszalałam i kupiłam sobie zestaw kosmetyków z Lancome - krem nawilżający, szarą (ciemnoszarą!) maskarę i czwórkę pięknych, szarych cieni - wydałam kupę kasy, od teraz do końca miesiąca będzie dieta i zero nieprzemyślanych zakupów :P Macie doświadczenie z Excellence Creme Lightest Ash Blonde (Blonde Supreme)? Tutaj w Anglii w dużych sieciówkach nie mają Palette i jestem bardzo zagubiona jeśli chodzi o farbę, a jednak w 8.13 się źle czuję (przy okazji - 8.13 praktycznie się nie odcina się od moich włosów, nie zrudział przez 5 tygodni, odrostu nie widać - i po cholerę takim czymś farbować :P?)
|
#1117 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej było po C10 i londzie ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
i tak samo go używam chyba już zostanę z nim forever mam do średniej i na szczęście zakrywa niedoskonałości jeśli są ![]() także po raz kolejny POLECAM
|
|||
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie że wróciłaś opowiadaj jak było
|
|
|
|
|
#1119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w Rossie jest?
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Wtajemniczenie
|
oj kochana, było mega, tylko szkoda, że tak szybko to wszystko zleciało
![]() nad morzem byliśmy tydzień pogoda dopisywała, 4dni mieliśmy za*ebiste słonko, a przez 3dni w miarę ciepło, ale pogoda niezbyt do opalania padało tylko raz - i to w nocy w dodatku, także wypad się udał ![]() wiadomo, jak grzało to praktycznie cały dzień na plaży spędzaliśmy, jak było pochmurnie to jeździliśmy po pobliskich miejscowościach ![]() raz wieczorem na paintballa się wybraliśmy ![]() no ogólnie fajnie tak wypocząć i podładować bateryjki mieliśmy jedną 'fajną' przygodę.. ![]() pojechaliśmy raz późnym wieczorem na plażę na browara, zdjęcia porobić, poleżeć na kocyku, pogapić się w gwiazy i zgubiliśmy kluczyki do samochodu ale na szczęście w domku mieliśmy zapasowe także suma sumarum wróciliśmy cało i szczęśliwie no a kolejne dni urlopu spędziliśmy już u nas w mieście na remontach i czasem na wypadach nad jezioro ![]() także czas mojego leniuchowania dobiegł końca, pora się otrząsnąć i znów powrócić do starej, nędznej rzeczywistości ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- o, fajnie także będę polowała na niego..są trzy rodzaje? do jasnej karnacji, średniej i ciemnej? |
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ładna pogoda jak na wrzesień ![]() niestety tylko dwa, do jasnej i średniej
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() faktycznie, piękna pogoda jak na wrzesień ![]() a to masz już jakąś pracę ugraną? w takim razie chyba wezmę ten do średniej
|
|
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na uczelnie wracam koniec wakacji ![]() bierz do średniej bo i tak jest jasny a nie można zobaczyć bo zapakowane są
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-09-03 o 17:15 |
|
|
|
|
#1125 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też jeszcze miesiąc i znów wszystkie weekendy zajęte ![]() na samą myśl zbiera mnie na wymiociny ![]() ok, wezmę ten skoro tak radzisz
|
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. radzę ten bo myślę że jeszcze opalona jesteś ale sama lepiej wiesz jaką masz karnację
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-09-03 o 17:32 |
|
|
|
|
#1127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no, jeszcze trzyma opalenizna |
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Wtajemniczenie
|
zapomniałam napisać, że farbowałam się wczoraj
![]() robię zdjęcia ale jakieś lipne wychodzą.. ch*jowe oświetlenie mam w pracy ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() miłego popołudnia |
|
|
|
|
#1130 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ładnie podoba mi sięCytat:
fajnie, że już jesteś i urlop się udał ![]() ale on na zimę to raczej się nie nada? bo taki lekki, to nochal i tak czerwony będzie i policzki ![]() Cytat:
|
|
#1131 |
|
Wtajemniczenie
|
udał się udał, szkoda tylko, że urlop nie trwa dwa miesiące jak wakacje Alfaparfem 9.1, może zaraz uda mi się coś wrzucić
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ok czekamy
|
|
#1133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki miałam efekt od razu po, teraz jest trochę gorzej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wróciłam z "zakupów", nic nie kupiłam, nic nie ma w tych sklepach
|
|||
|
|
|
#1134 | |
|
Wtajemniczenie
|
zazdroszczę
mi by tyle urlopu nie dali ![]() Cytat:
nic nie kupiłaś? a za czymś konkretnym chodziłaś czy tak ot se? ![]() PS. piękne masz oczyska
|
|
|
|
|
#1135 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nochal jak mrozi to tak czy siak mam czerowny nawet jak wyjdę na chwilkę ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
![]() ładne rzęski a dolnych nie malujesz? ![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- prawdziwa urlopowiczka ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() fotki włosków wklejaj
|
|||
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam jakieś botki, ale lipa jest póki co nie wszystkie kolekcje jeszcze są w sklepach... jakąś kurteczkę, bluzeczki no i kapelusz, ale nie było ![]() ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- maluję maluję, ale akurat ta fotka jest zrobiona od razu po
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też namiętnie poszukuję botków, kurteczki i nowej torebeczki
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiem że potrzebuję dwóch par zwykłych krótkich przed kostkę botków ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- http://yamt.bloog.pl/id,330299180,ti...l?ticaid=5cf5b o proszę ![]()
|
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mierzyłam dzisiaj śmieszne niebieskie botki w top secret ale były niestabilne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

miałam niezłe zaległości do ponadrabiania ale już wszystko ogarnęłam 

fryzjereczko Ty nasza 

po c10 był efekt 10000000000 razy lepszy
ja spodziewałam się czegoś innego, no ale coż 

) i efekt był taki, że musiałam się dołożyć :P Ale jest cudowny i czerwony! Po prostu śliczny. Robi genialną kawę, nie chciałam kawy na kapsułki, ale TŻ lubi porządek