|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
a do której możesz być?
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Choji, jeśli nie chcesz, bym się wryła do Ciebie, to musisz spotkanie zrobić 13.09
|
|
#3933 |
|
Rozeznanie
|
Miłej nocki ja uciekam obejrzeć film z TŻ, do jutra
|
|
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Med, to co, będziesz?
![]() Choji, no właśnie zależy, jak się ugadamy odpowiednio wcześnie, to wezmę wolne na drugi dzień (z wyjątkiem soboty, czyli piątek odpada), a jakby to było w sobotę, to bez znaczenia tak że siedzieć mogę do oporu
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Justi, o ile nagle nie wpadnę na pomysł szukania mieszkania w Sosnowcu lub starościna wyrobi się do 8.09 z wpisami - może będę
Jak już wybierzecie pasujący wam dzień, to się obwieszczę
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
i po ślubie, taki wielki nieogar.. ale Pmka ładnie wyglądała
podeślę wam kilka zdjęć jak zgram.przytyłam 2 kilo ;/ i mam 66 zamiast 64 które zawsze mam i nie mieszczę się w staniki i w ogóle czuje się jak kluska, jeszcze przed okresem. zazwyczaj mi to nie przeszkadzało ale się złapałam dziś na tym że się wstydze bez sensu bo generalnie siebie lubię. jutro mamy jechać nad wodę z TŻtem i rodzicami i nie chcę się kąpać bo się wstydze mam wymówkę bo @ przyjdzie ale chyba mi się z tego powodu całkiem humor zwalił...
|
|
|
|
#3938 |
|
Polka Ogarniaczka
|
to dobranoc
|
#3939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tżtowi strasznie podobają się ruiny w Olsztynie koło Częstochowy. To kawałek od nas ale kto wie... Listopad, mgła, ruiny... Rozmarzyłam się... Też wczoraj oglądałam Salę samobójców- i ostatnio od każdego słyszę, że to ogląda- ponowny szał czy jak Koszmarów nie miałam ale płaczu długo nie mogłam opanować. Cytat:
![]() Idę pooglądać Wszystko będzie dobrze i spać. Miłych snów wszystkim |
|||
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Gadam z koleżanką, która wynajmuje pokój w Lublinie, mówię, że jutro mam randkę i taka rozmowa: A: jak ma na imię? ja: Piotrek A: ile ma lat? ja: 24 A: żartujesz? ten chłopak u którego mieszkam ma na imię Piotrek i ma 24 lata...spytam się go czy cię zna ja napisałam do P. "Piotruś... z kim mieszkasz w mieszkaniu?" P: tak, mieszkam z Agatą ![]() A: aaaaaaaaaa!!!! to on, on jest taki słodki....Aaaaaaaaaaaa!!! ale się cieszę. świat jest jednak stanowczo za mały
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
stygmatku
|
|
|
|
#3942 |
|
Polka Ogarniaczka
|
noo, a niby globalna wioska itd :P
|
#3943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Własnie wróciłam. Dziewczyny poszły do klubu a ja do łóżka Było bardzo miło, super jedzonko, dużo wymyślnych przystawek, d tego canaelloni ze szpinakiem i serem i na deser moje ciasto Padam na ryjek, lecę do lozka!Stygmatek, WOW, ale jestes na 100% pewna ze to ON?
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to przynajmniej wiesz, czego się spodziewać będzie romans
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to ON
![]() Wiecie co jest najśmieszniejsze? Jak A. szukała mieszkania i w końcu znalazła to mi powiedziała "będę mieszkała u takiego chłopaka... mówię ci jest taki słodki. Mało rozmawialiśmy, bo wydaje mi się wstydliwy, ale patrzysz na niego i od razu stwierdzasz że jest słodki, jak taki miś do przytulania." I teraz się śmieję do monitora jak głupia, że on się okazał tym chłopakiem. ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
Za to on się chyba troszkę speszył że w razie czego będę miała kabla u niego w mieszkaniu
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
No to działaj!
![]() A ja tym czasem idę w kimę, dobranoc moje kochane
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Hi Piczony dopiero wrocilam do domu (nie było mnie od 9 rano
) czekam na mojego lubego ![]() Justyna wiesz cooo Ty już dobrze wiesz co ![]() Carmi super pomysl na sesje poślubna i opaska w kropeczki moj ulubiony motywja bym chciala tez kulinarnie ale w jakiejs knajpie takie w stylu lat 50tych i teraz moje pytanie macie gdzies u siebie w okolicy taki lokal ?? ja znalazlam jeden w wawie ale szukam dalej
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez Ciebie mam kosmate myśli!
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chciałam powiedziec ze zarezerwowalam noclegi w wisle http://www.mitur.com.pl/ dupy nie urywa ale w sumie ok
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
hej. ja dopijam kawę i lecę na kolejne 8 godzin nauki o znakach i przepisach drogowych.
|
|
|
|
#3953 |
|
MBZ♥
|
hej
![]() Ledwo patrzę na oczy bo wrócilismy po 5 ale było cudnie gardło mnie boli, troche głowa![]() TŻ mi szkoda bo przed 7 zadzwonili z pracy i musiał iść biedny. Nie spaliśmy wcale bo jak wróciliśmy to jeszcze trzeba było zbadać stan lodówki, wykapać się i porozmawiać ![]() Nastawiłam rosół i nadrabiam Was ![]() Carmi pomysł na sesję bombowy ![]() Ubrałam się tak jak pisałam jak wracaliśmy to chciałam buty ściągać ale TŻ wziął mnie na barana![]() Glen fajny projekt i wogóle ciekawa strona z projektami![]() Anuszko mój Mistrzu nadrabiania ![]() Rain ja ne mam ręki do kwiatów. U nas donice sprawdza TŻ. Ostatnio zauważylismy, że nasz storczyk tak jakby z boku wypuszcza małego storczyka czy to znaczy, że ten "stary" umiera?czy to szczepka? Naj żeby to był pierścień mocy ![]() Frezyjko jeszcze nigdy nie żeglowałam, ale z twojego opisu--nawet szorowanie łódki brzmi zachęcająco. No i jeszcze bonus bobrowy idziękuję wiesz za co![]() Med za jazdę gratulacje ![]() Stygmatku ależ świat jest mały przynajmniej wiesz, że to nie jakiś maczu-pikczu![]() Justyna jsteś niemożliwa makaron, pizza![]() Aleks aż 8 godzin wykładów?zasnęłabym po 2 ![]() Capri to wieczór udany ![]() Ilsa mam nadzieję że M po tej rozmowie się ogarnie i zrozumie jak się martwisz ![]() Kawa nie znam niestety takiego lokalu ![]() Peach nie wiem czy oglądasz taki serial Pingwiny z Madagaskaru:tam Król Julian też nie lubi dotykania stópki żeby Ci dzień szybko zleciał bo już pracujesz od 2,5 godziny![]() Sanrioo trzymam kciuki za pracę ![]() Każda z nas chyba przed @ ma taki czas kiedy czuje się pasztet z wątróbki siekany na miałko. Nie daj sobie popsuć tym dnia z TŻ ![]() Tosia fajnie opisujesz relację z Cz ![]() Arrakis miłe smski to dobry znak ![]() Gothko ja dopiero w tym tygodniu oglądałam Salę. I potem miałam dziwne sny
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-04 o 11:56 |
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Ano 8. Robię taki intensywny kurs w 2 dni. Ale dawka jest porażająca.
podziwiam, że rosół nastawiasz bo ja po całonocnej imprezie to poszłabym spać
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Byou jesteś mistrzem nadrabiania
![]() Biedny ten Twój mąż, pewnie średnio mu się będzie pracować po nieprzespanej nocy. Ale ekstra, że wziął Cię na barana ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() By, super, że się zabawa udała, zazdroszczę no ale TŻowi to współczuję, po nocce do pracy to średnia przyjemność a co do moich zachcianek jedzeniowych, to Ty jeszcze nie znasz moich możliwości ![]() Galaretka mi się nie ścięła, więc na serniku jest jej trochę i polała się po bokach, mam nadzieję, że sernik będzie zjadliwy ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#3957 |
|
MBZ♥
|
Aleks to juz rozumiem
ale i tak bym zasnęła. Na moim kursie wykładowca miał tak uspokajający głos, że pilnowałam się by nie zamknąć oczu![]() No właśnie nie chce mi się spać a, że czekam na rosół cały tydzień to nastawiłam szybko![]() Carmi ależ sobie wymysliłaś z tym kursem Widziałam po Jego minie, że oddałby wiele za przytulenie poduszki, ale wypił kawę i poszedł musi jakiś magazyn broni przekazać i ogarnąć jakieś papiery bo Ktoś zawalił![]() Justyna boję się, że znajdę w Tobie Pokrewną Duszę w pałaszowaniu lodówki po ciszy nocnej bo mnie zawsze jedzenie woła w nocy![]() daj znać co z sernikiem ale pewnie nic mu nie jest
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... nie, dobra, ja zawsze jestem głodna do sernika zaaaraz pójdę... nie chce mi się z łóżka wstać
|
|
|
#3959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam zniżkę w Sephorze i oczywiście już patrzę co jest mi niezbędne. Jakieś pomysły? Byou, mój kolega był w A. i pojechał całkiem dobrowolnie. Glenia, fajnie, że wreszcie się zebraliście do sesji ![]() Ja za tydzień mam znowu wesele i mi się nie chce iść, za stara już chyba na to jestem ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Ej, niech któraś się jeszcze nade mną zlituje i wyśle mi pędzel w Simsach
|
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzięki dziewczyny ![]() Ale mnie nie puszcza - może dlatego, że jestem w domu i wszyscy żyją ślubem ![]() A tata ratował wczoraj sytuację - łaziliśmy cały dzień po sklepach i przerobił mi kolczyki na klipsy ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- A i Rain - nie kojarzysz niebieskich kwiatków w miarę wytrzymałych - bo Pani na razie sobie zapisała, że mają być niebieskie, ale sama jeszcze nie wie jakie. Bo akurat nie mogła sobie przypomnieć, jakie są teraz. Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-09-04 o 09:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

bez sensu bo generalnie siebie lubię. jutro mamy jechać nad wodę z TŻtem i rodzicami i nie chcę się kąpać bo się wstydze
mam wymówkę bo @ przyjdzie ale chyba mi się z tego powodu całkiem humor zwalił...

świat jest jednak stanowczo za mały