|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
nie spac, pisac, bar trza do niedzili wieczor wykończyc
Cytat:
Kupiłam jakieś kabanosy drobiowe, bez konserwantów, wędzone w dymie z drewna bukowego. Zna ktoś? Nic dzisiaj nie zrobiłam, bo mnie cały dzień głowa boli. Znalazłam se przed chwila w szafce nurofen forte, co go wiosną brałam na bark - pomoże na głowę ? Chyba się przez pół roku nie przeterminował.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-03 o 21:25 |
|
|
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4324 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
One nie są takie bardzo mini , jak 1/3 normalnego
![]() Z Konspolu som.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-03 o 21:50 |
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Konspolu som. ide focic z fotek, do Tró , bo trza stre zdjęcia, co zginęły w sieci , zastąpic.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-03 o 21:53 |
|
|
|
|
#4330 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i ![]() --- idę dopasowywac spodnie do moich niestandardowych długościowo nuk pocieszam się że skrócić łatwiej nić przedłużyć ![]() dobranoc
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziewczyny pisały, że to fotoszopP. właśnie zeżarł pieczoną pierwś z kuraka+ udko+dwie pałki +duży talerz fasoliki z duuużo bułki tartej, gdzie on to mieści zapił pifoma dwoma
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
co to som pałki
|
#4333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4335 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
to jest dopiero hardkor , jak tak coś się dynda i dzwoni przy każdym ruchu głową i do jedzenia włazi
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4336 | |||||||
|
Mother of Cats
|
Przelatuję Was cokolwiek od tylca
![]() Cytat:
W sumie od nastolęctwa do teraz to miałam raptem dwie pary spodni, których nie musiałam skracać ![]() A dlaczego chcesz rzucać mięsiwo? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Faktycznie, ci Twoi sąsiedzi nie myślą ![]() Z innej bajki: umyśliłam sobie martensy i nie mogę się zdecydować: czarne czy czerwone? Pomóżta ktoś
|
|||||||
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
Aileenn, bierz czerwone!
|
|
|
|
#4338 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NiEEEEE!!! ![]() Cytat:
Cytat:
Może... Albo inwestuje- chyba? Cytat:
![]() Mnie już od bardzo dawna się to marzy- i w klimacie najbliższa jest- dla mnie- Marescialla Cytat:
Trzymam kciuki!
|
|
#4339 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Cytat:
)---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Bo czerwonych mi się chce bardzo, jeno nie mogę sobie wyobrazić tego do ulubionej czarnej skórzanej kurtki - ale może nie mam zbyt dobrej wyobraźni
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-09-04 o 12:10 |
||||
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Przede mną ostatnia urlopowa noc. No - przedostatnia, ale jutro będę się starała
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4342 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tesh bym schodziła... to mnie hamuje przed przygarnięciem kota, też mieszkam wysoko i boję się ze spadnie ![]() Cytat:
Cytat:
to może te się przejdę... miałam nawet taki zamiar Spać mi się kce
|
|||
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4344 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I dobranoc ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałabym- śniło mi się, że w piękne słoneczne popołudnie szłyśmy przez łąkę- ja i Rejcz, i obie miałysmy biale bluzki i bardzo długie, czarne, szeleszczące spódnice.
Nastrój kojący, aż tu nagle ni z tego, ni z owego, zdzieliłam w głowę Rejcz chińskim piórnikiem, ktory mialam w ręku, wykrzykując "Kretynka! idiotka!"- i już uderzając Ją, nie rozumialam, co się stało... Zaczęłam się tłumaczyć, że kretynką i idiotką nazywałam siebie, ale jakoś nieprzekonująco to zabrzmiało- zdziwienie nie schodziło z twarzy Rejcz. Było mi bardzo glupio... Tymczasem dochodziłysmy do ogrodków działkowych, gdzie była osada rodzin, głownie kobiety, ale rządzone przez mężczyzn. I tam mieszkała Maja z rodziną. Rejcz powiedziała, ze mężczyźni są bardzo zazdrośni. Wszyscy siedzieli w ogrodkach i w pewnym momencie, tuż obok Mai, z drzewa spadł młody żołnierz w mundurze napoleońskim. Krzyknęłam- "Na ziemię! Maju, przykryj go własnym ciałem, bo ojciec zobaczy!" - i Maja posłuchała. Wszystkie leżałyśmy plackiem w wysokiej trawie i czekałyśmy, aż męzczyźni wioskowi przejdą i trwało to i trwało, aż się obudziłam.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-09-04 o 00:40 |
|
|
|
#4349 | |||
|
Zakorzenienie
|
tż mnie wygania do W-wy we wtorek
do Galilu mam iść na spotkanie z Szulcemdrogie wizażystki czy to znaczy że kce się mnie pozbyć ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
mnie się śnił parę dni temu Andy Tauer, sobie gadaliśmy a na koniec wpadłam na pomysł że Andy potrzebuje rzadkiego drewnianego grzebienia z Body Szopu i postanowiłam mu kupić ale ja mam poryty beret
|
|
#4350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
to się wypowiedziałam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

, chociaż wogle co za nazwa szynka złocista
obrzydlistwo, albo schab z pieca, kiełbasa z komina

pocieszam się że skrócić łatwiej nić przedłużyć
zapił pifoma dwoma

dziąsła są naprawdę mocno czerwone, a ja kretynka dopiero się zczaiłam że On nie gryzie karmy, tylko połyka... zaniedbałam go, jestem beznadziejna
ahc och ehh wzdech uuuuuffff nooo
alem czujna kokufa...... jak najarany czopek na zjeździe absolwentów 
Bo czerwonych mi się chce bardzo, jeno nie mogę sobie wyobrazić tego do ulubionej czarnej skórzanej kurtki - ale może nie mam zbyt dobrej wyobraźni 
tesh bym schodziła... to mnie hamuje przed przygarnięciem kota, też mieszkam wysoko i boję się ze spadnie