|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
MBZ♥
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Justyna ze mnie się śmieją, że mam przyjaciela-tasiemca
![]() jak idę z koleżankami na babskie spotkanie to zawsze płacę największy rachunek ![]() a jak jestem z TŻ na kolacji albo obiedzie i kelner przynosi zamówienie to przeważnie moje zamówienie ląduje przy Lubym![]() Korni można pojechać dobrowolnie, jak najbardziej. Niektórzy dostają po prostu propozycje nie do odrzucenia ![]() Zawsze liczyłam się z tym, że pracując w takim miejscu jak mon TŻ pojedzie na misję. Podpisują przecież kontrakt, w którym jest punkt, że zgadzają się na służbę poza granicami kraju. Dopóki Jego jednostka nie wystawiała zmiany to sam się nie zgłaszał. Ale w końcu przyszła na Nich kolej TŻ przygotowywał mnie do tego--możliwy brak kontaktu, procedura powiadamiania rodzin w przypadku najgorszego:pamiętaj, że jeśli zobaczyszw tv komunikat, że nie żyje Polski Żołnierz lub, że są ranni, a do Ciebie nikt nie przyjechał to ja jestem bezpieczny. Może ktoś pomyśleć:przecież mogłaś sie nie zgodzić, jakby Cię kochał to by nie pojechał itp. niestety musiałam zaakceptować , że jedzie, że nie zostawi swoich żołnierzy. Nigdy nie uciekłabym się do szantażu:ja albo misja. Jasne, że się martwiłam. czekałam na każdy sygnał od Niego, na każdy telefon, a mieliśmy tylko 14 mniut rozmowy dziennie jak na zbawienie. A kiedy powiedział:kochanie jestem w samolocie-jutro się zobaczymy to myślałam, że zemdleję potem oczekiwanie pod bramą w nocy aż wyjdzie, dusza na ramieniu:czy Go poznam, czy wrócił taki sam?na szczęście jest wszystko dobrze oboje wiele się nauczylismy przez te 7 miesięcy i bardziej doceniamy naszą miłość i nasz związek![]() przepraszam za wywód |
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
byou Ty naprawdę bardzo kochasz swojego męża
Wzruszyłam się czytając relację z Waszej rozłąki...
|
|
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BYou,
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomnieć Ci Twoją galaretkę?
![]() Sernik pycha ![]() Ok, idę się zbierać, bo zaraz wypadamy z J. w trasę
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dorobiliście się keiki - Wasz storczyk się rozmnożył pilnujcie go i nie obcinajcie - tutaj panuje o ile pamiętam zasada 3-3-3 - małego storczyka można obciąć kiedy ma 3 korzenie, każdy z nich ma 3 cm długości a roślinka ma już 3 listki ![]() Cytat:
![]() A poza tym to spoko - ta kwiaciarnia Ci wszystko zrobi na full tip top
|
||
|
|
|
#3968 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na szczęście nie było jakoś strasznie dużo ludzi ![]() Cytat:
Cytat:
Wzruszyłam się
|
|
#3969 |
|
MBZ♥
|
Justyna udanej wycieczki
![]() Capri ciężko się mieszka bez TŻ? pewnie tak![]() Rain dzięki przekażę mojemu Ogrodnikowi![]() czyli "mama storczykowa" będzie dalej sobie kwitła tylko "urodziła" keikowe dziecię ![]() Hawwa masz Męża przy sobie? ![]() a i zapomniałam Glen mam nadzieję, że zdjęcia się udały szkoda ,że nie udało się przemycić rekwizytów.
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-04 o 10:43 |
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, pierwsza noc była najgorsza, teraz już się przyzwyczajam
Wczoraj dzwonił że dojechał już do Hamburga, do kolegi, dosyć szybko mu zeszło, a strasznie się bałam bo to jego pierwsza taka samotna podróż autem...i dziś ma zajechać do Gdańska się urządzać w nowym mieszkanku Także jak zdam egzaminy to do niego pojadę na parę dni, nie jest tak źle
|
#3971 |
|
MBZ♥
|
Capri dzielnie to znosisz
![]() to w Gdańsku będziecie mieć małe wakacje i okazję do zaringowania ![]() nie lubię jak TŻ gdzieś jedzie daleko autem. |
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam takie nietypowe pytanie...otóż, mamy w mieszkaniu słabą lodówkę, słabo mrozi, ale działa. Przez wakacje była mało używana i teraz jest w niej dużo wilgoci i na dole w tych wyjmowanych pojemnikach zrobił się grzyb. Właściciele mają nam wymienic, ale to trochę potrwa:/ Czy mogę na tych górnych pólkach trzymać jedzenie czy lepiej nie, czy ten grzyb może "wejść" na góre?
ja wolę robić jakieś podstawowe zapasy zamiast schodzić co chwilę do sklepu jak jestem głodna, nie wiem, co myślicie?---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() Ciekawi mnie strasznie czy kupił w UK ten pierścionek ![]() Pokazywałam go ostatnio Ilsie, bo ze zdziwieniem stwierdziłam, że staniał o 50 funtów , oczywiście nie wytrzymałam i wysłałam TŻtowi, powiedział tylko "no wiem, że staniał, widziałem"
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie trzymam tam parę rzeczy, owinięte szczelnie folią albo zamknięte w pudełeczkach, straszny to kłopot żyć bez lodówki, nie wiem sama...:/
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam
![]() Cytat:
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Capri pokaż mi ten pierścien mocy
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na krótką metę to jeszcze z tą folią i pudełkami da się żyć, chociaż ja osobiście już bym nie zajrzała do takiej lodówki - mam lekkiego hysia na tym punkcie
|
|
|
|
|
#3978 |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Nadrobiłam Was ale nie mam czasu żeby się odnosić W nocy dostałam smsa że jutro mam egzamin Więc siedzę i się uczę Ale w sumie dobrze bo szybko będzie z głowy, obym zdała i w związku z tym olbrzymia prośba o cudowne Zazdrośnicowe kciuki jutro o 11 Miłego dnia |
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/34803/..._i_posladkami/
![]() Parę razy oglądałam program o tych porytych konkursach, ale to bije na głowę wszystko co widziałam do tej pory USA to CHORY kraj |
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3981 |
|
MBZ♥
|
Capri a nie da się tego poprządnie umyć?
bo tak to raczej nie trzymałabym tam jedzenia ![]() I to, że On wie, że pierścień ma inną cenę ![]() ![]() Anuszka ![]() Hawwa
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
Na początku się zakochałam w tym: http://www.hsamuel.co.uk/webstore/d/...+diamond+ring/ na zywo nie jest aż tak niebieski, bardziej przezroczysty, a teraz mam faze na ten: http://www.hsamuel.co.uk/webstore/d/...olitaire+ring/ oczywiście na żywo też lepszy, strasznie się błyszczy, jest delikatny i piękny
Przez ostatnie tygodnie TŻ ciągle się pytał który mi się bardziej podoba, ale nie chciałam się nastawiać i mu powiedzieć, mówiłam że oba śliczne i niech sam wybierze ![]() Dzięki dziewczyny za rady dot. lodówki, jeszcze przetrzymam trochę a jutro się skontaktuje z właścicielami
|
#3983 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, jeszcze mi się podobał ten http://www.hsamuel.co.uk/webstore/d/...our+claw+ring/ ale odpuściłam bo był najdroższy ale terz widzę że też w promocji jest
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Anuszka, będą kciuki
|
|
|
|
#3986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale podobał mi się - zwykły film o przyjaźni i zazdrości, o osobie na życiowym zakręcie. mniam ![]() chyba nie, nie wiem. w kazdym razie to koncert w plenerze niby, no i ja wiem, gdzie jestem, poznaję po ręce, ale tak to mnie nie widać. Cytat:
jestem z ciebie dumna, jeśli chodzi o prowadzenie nocą ![]() Cytat:
Miałam sen, w którym moja taktowna koleżanka jedzie ze mną na ślub Frezi i mówi mi, że P. jej powiedział, że nigdy nie weźmie ze mną ślubu, bo mnie nie kocha no to chyba tyle mam dziś z nią zmianę, a chyba nie powinnam być dla niej niemiła z powodu snu
|
|||
|
|
|
#3987 |
|
MBZ♥
|
oglądam na tlc program o Małych Pięknościach. Niektóre Mamy mają przerost formy nad treścią, a Te małe Gwiazdy i Ich mniemanie o sobie woła o pomstę do nieba. Ten link to już absolutna przesada
Capri mi się podoba 2 i 3
|
|
|
|
#3988 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Capri, a nie możesz wyjąć tych pojemników? skoro grzyb się nie rozprzestrzenił, to po co go trzymać w lodóce?
|
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Capri zauroczył mnie ten pierwszy. Chociaż wszystkie są ładne (i niedrogie!).
Naj ekspres jest świetny. Rozumiem, że wiesz skąd wziął na niego kasę To tak apropos Twoich teorii pierścionkowych
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

TŻ przygotowywał mnie do tego--możliwy brak kontaktu, procedura powiadamiania rodzin w przypadku najgorszego:pamiętaj, że jeśli zobaczyszw tv komunikat, że nie żyje Polski Żołnierz lub, że są ranni, a do Ciebie nikt nie przyjechał to ja jestem bezpieczny. Może ktoś pomyśleć:przecież mogłaś sie nie zgodzić, jakby Cię kochał to by nie pojechał itp. niestety musiałam zaakceptować , że jedzie, że nie zostawi swoich żołnierzy. Nigdy nie uciekłabym się do szantażu:ja albo misja. Jasne, że się martwiłam. czekałam na każdy sygnał od Niego, na każdy telefon, a mieliśmy tylko 14 mniut rozmowy dziennie jak na zbawienie. A kiedy powiedział:kochanie jestem w samolocie-jutro się zobaczymy to myślałam, że zemdleję

[COLOR="Silver"]

świat jest jednak stanowczo za mały
Wzruszyłam się