|
|
#151 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: WRZEŚNIOWE szaleństwo zakupowe
Cytat:
a ta koala urocza to co robi?
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
botki z kożuszkiem - 58zł
(zdj. zapożyczone z allegro)
|
|
|
|
#153 | ||
|
Zadomowienie
|
też fajne butki i kolor mi się podoba i to że mają futerko w tym kolorze buta, szkoda tylko że nie dla mnie, po lecie z ulgą zmieniam buty gł.płaskie na wysokie i średnio wysokie - może to brzmi dziwnie, ale ja nie umiem chodzić na zupełnie płaskich.... potykam się w takich na naszych polskich chodnikach i innych podłożach i zazwyczaj po sezonie czubki butów mam nieciekawie nadniszcozne
na obcasie, koturnie, czy choćby takim obcasie jak w oficerkach to zupełnie inna sprawa poza tym lubię w tramwajach metrze czy autobusach mieć więcej powietrza, a do tego lepiej być wyższym ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() właśnie się zastanawiam gdzie takie majtki kupić by nie kosztowały krocie, rajstopy spłaszczające brzuch i podnoszące pupę już mam i faktycznie sukienkę po zakupie przymierzyłam z nimi i jest różnica, a rajstopy i tak będę do niej nosić bo inaczej bym zamarzła jesienią (ona jest za ciepła na lato czy wiosnę), w ogóle nie noszę (chyba że na plaży itp.) sukienek czy spódniczek bez rajstop no i jestem z tych co uwielbiają czarne rajstopy, więc chyba tą jesienią będę często 'czernią' ![]() koala to pendrive ![]() ------------ btw - czy został założony nowy wątek zaromaniaczek po ostatnich kłótniach i zamknięciu sagi? ktoś coś wie? można prosić o link jeśli tak? ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
a jaki nosisz normalnie rozmiar botków? mniejszy? btw płaszcz z Cubusa bardzo mi się podoba
Edytowane przez Miss Puppet Czas edycji: 2011-09-03 o 20:44 |
||
|
|
|
#154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#156 |
|
Raczkowanie
|
Jest wątek "Zara bez kłótni".
Dopasowane buty (japonki, baletki) noszę w rozmiarze 39, ale w butach jesiennych i zimowych zawsze zostawiam troszkę luzu na grubszę skarpetki lub rajstopy. Płaszcz ma delikatnie zaznaczoną talię, ma też pasek do wiązania. Ogólnie jest taki bardzo oversize-ma ogromniasty kaptur i kołnierz
|
#157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w marksie gacie drogie sa, przynajmniej wg mnie, za swoje zaplacilam niecałe 30 (za jedną parę ), w tk maxxie trochę tańsze.Ja też uwielbiam czarne kryjące rajstopy i w ogóle czarne ciuchy chociaż staram się od tego odejść i przełamywać dodatkami itp...
|
|
#158 |
|
Rozeznanie
|
Sierpniowo-wrześniowe zakupy
:-koturny Asos ok 50zł -zegarek Asos ok 30zł -okulary Asos ok 30zł -lakiery H&M 9,90zł -pierścionki H&M 19,90zł -komin H&M 39,90zł -woksowane rurki H&M 89,90zł(zniżka 40 zł na spodnie) -buty Deichmann 79,90zł -torebka Eva 99 zł
|
#159 |
|
Raczkowanie
|
Moje hm-owe
Zastnawiam sie, ktory zakiet zostawic niebieski czy bezowy, narazie mam 2 ale ktorys trzeba oddac, oba sa fajne i nie mama pojecia co zroibc??? ![]() Gabi - kiedys Cie napadne, same cuda |
|
|
|
#160 |
|
Raczkowanie
|
Moje hm-owe
Zastnawiam sie, ktory zakiet zostawic niebieski czy bezowy, narazie mam 2 ale ktorys trzeba oddac, oba sa fajne i nie mama pojecia co zrobic??? ![]() Gabi - kiedys Cie napadne, same cuda |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
lepiej zostaw beżowy
Taki beż odmładza a granat może przytłaczać i sprawiać,że będziesz wyglądać smutno |
|
|
|
#162 |
|
Raczkowanie
|
I jeszce zakupilam w koncu Mizense Emili
Edytowane przez annemarie24 Czas edycji: 2011-09-03 o 22:59 |
|
|
|
#163 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#164 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dziękuje Cytat:
Kupiłam pod Lodzią w centrum handlowym. Cytat:
![]() Cytat:
będziesz zadowolona![]() dziękuję ![]() fajne są! jak dojdą zdaj relacje jak na żywo się prezentują ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() marie_sol , Irja, bikini, exo exo wam również dziękuję! Tak jak pisałam wyżej kupiłam w CH. pod Łodzią. Odpowiem na pw gdybyście chciały wiedzieć gdzie dokładnie.
Edytowane przez wiki124 Czas edycji: 2011-09-03 o 23:28 |
||||||
|
|
|
#165 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#166 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a beż - jeśli masz bardzo jasną skórę to wybrałabym ten granat bo będzie ci się kolor skóry z kolorem płaszczyka zlewał i wtedy możesz trupio wyglądać Cytat:
no i nad tym kominem trochę, ale jak go macałam to taki sie wydawał kłujący, a ja mam wrażliwą skórę ![]() Cytat:
także dzięki za podpowiedź no ja właśnie mam tak samo, ale od jakiś 2 lat coraz więcej u mnie w szafie kolorów ![]() Cytat:
więc widzę, że dla mnie 37 będzie dobre, tylko muszę się zdedycować na kolor ![]() zastanawiam się tylko skoro jest taki oversizowy, to pewno to jeden z tych kapturów co jak idzieszmając go na głowie to przysłania pół świata co jest chyba nie dla mnie bo mogę czegoś np. nadjeżdżającego auta nie zauważyć już mi się to zdarzało w przypadku pewnej kurtki... a i tak kaptur nie był aż tak dużyno i nie wiem czy jest jeszcze jakiś Cubus w Warszawie (pamiętam, że były w wakacje jakieś wielkie wyprzedaże tam na które się nie załapałam nawiasem, i zrozumiałam że go likwidują...) Cytat:
Cytat:
![]() myślę, że na pewno jakieś sukienki da się dobrać do twojej figury - jeśli ja wyglądam w niektórych beznadziejnie z moją figurą to spośród nich ty na pewno byś wyglądała w któryś z nich fantastycznie linka z papilota - na samym początku porady dla twojego typu figury (a swoją drogą czy ktoś po tym moim zdjęciu potrafi mi powiedzieć jaki typ figury mam ja? słyszałam opinię, że jestem klepsydrą, ale nie mam przecież takiej cienki talii jak klepsydry) http://www.papilot.pl/porady-stylist...-sylwetki.html "długie, szyfonowe sukienki z rozszerzanymi rękawami" - są takie teraz np. w h&mie - tyle że wg mnie taka sukienkę trzeba by było przewiązać cienkim paseczkiem http://portal.abczdrowie.pl/figura-kolumna - kolejny link o figurze kolumniej z portalu abczdrowie |
|||||||
|
|
|
#167 |
|
BAN stały
|
reklama bloga
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-09-04 o 18:40 |
|
|
|
#168 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wygodne są? I mam jeszcze pytanie, czy na rurki z H&M jest promocja w sklepie czy trzeba mieć jakiś kupon?
|
|
|
|
|
#169 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Mam nadzieje, że wybrałam odpowiedni wątek do zadania tego pytania . Chodzi mi o te spodnie z H&M http://www.hm.com/de/product/92180?a...rticle=92180-BCzy widział je ktoś w jakimś warszawskim centrum handlowym? Cena jest rzeczywiście tak niska? Najważniejsze pytanie dla mnie, czy są z rozciągliwego materiału ? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi Niestety sama nie mam zbytnio czasu do latania po sklepach, więc stąd te pytania. Najchetniej bym weszła kupiła i wyszła. Edytowane przez dominika4896 Czas edycji: 2011-09-04 o 09:40 |
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Moje pierwsze wrześniowe (właściwie to sierpniowe ;/)
koturny stylowe butki 159 zł (NIE POLECAM SKLEPU!!!!!) |
|
|
|
#171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstawiłabyś real zdjęcie komina?Cytat:
![]() dlaczego nie polecasz sklepu? |
||
|
|
|
#172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
moje pierwsze wrzesniowe reeboki easyotne, najwygodniejsze buty jakie mialam
189zl
|
|
|
|
#174 | ||
|
Rozeznanie
|
dziękuję
![]() Cytat:
a co do komina to też gryzieCytat:
a te buty z Deichamanna są bardzo wygodne W H&M jest do dzisiaj promocja na jeansy - 40 zł od ceny powyżej 60zł ![]() dziękuję dodaję realne zdjęcie komina ale jeśli chciałbyś zobaczyć jak wygląda na kimś to dopiero po południu mogę coś dodać
|
|
#175 |
|
Raczkowanie
|
@mnvb1990: one w środku mają taką jakby piankowo-gumową wkładkę
mi się stopa nie poci w tych butach.@Miss Puppet: taaak, to dokładnie ten typ kaptura... ale ja już znalazłam na niego patent, po prostu nie będę go naciągać na głowę do końca ![]() Co do botek, ja myslałam na początku nad brązem, ale mam w szafie dużo czarnych rzeczy, więc wzięłam kolor khaki-moim zdaniem pasuje i do brązu i do czerni
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
lybecka dziękuję bardzo za zdjęcie
chciałam zobaczyć mniej więcej jakiej jest wielkości
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
Też się na nie czaję,gdzie tak tanio kupiłaś? I wiesz może który to jest dokładnie model? Do chodzenia/biegania/na trening?
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Niebieski ma fajniejsze guziczki (super wyglada kolorystycznie), ale od dawna poluje na beż. One teraz są w sklepach?
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy tłamszą twoje marzenia. Edytowane przez azure Czas edycji: 2011-09-04 o 11:56 |
|
|
|
|
#180 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

na obcasie, koturnie, czy choćby takim obcasie jak w oficerkach to zupełnie inna sprawa 
no i jestem z tych co uwielbiają czarne rajstopy, więc chyba tą jesienią będę często 'czernią' 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)