WRZEŚNIOWE szaleństwo zakupowe - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-03, 19:56   #151
mag_rat
Zadomowienie

Dot.: WRZEŚNIOWE szaleństwo zakupowe

Cytat:
Napisane przez Miss Puppet Pokaż wiadomość
moje ostatnie zakupy i prezenty:

z ciuchów tylko (choć mam na oku o wiele więcej) sukienka - wciąż mam wątpliwości co do niej (standardowo - chodzi o brzuch, biodra ), bo co do koloru to jestem pewna - mierzyłam fioletową i jakoś dziwnie w niej wyglądałam, nie mówiąc że była to jedyna Ska i wyraźnie baaardzo rozciągnięta na tłowiu przez co wyglądałam w niej jak hipopotamica (aż się z mamą śmiałyśmy ze mnie)

pokrowiec na laptopa kupowałam na Allegro, ale niestety jeszcze do mnie nie doszedł (były jeszcze szare i czarne wersje kolorystyczne, piszę jakby ktoś był zainteresowany)
Masz fajne, kobiece kształty, sukienka leży bardzo ładnie. Brzuszek ukryjesz odpowiednią bielizną, a jak będzie chłodniej to i ja rajstopy go spłaszczą

a ta koala urocza to co robi?

mag_rat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 20:20   #152
L I L Y
Zakorzenienie

botki z kożuszkiem - 58zł
(zdj. zapożyczone z allegro)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (33,5 KB, 187 załadowań)
L I L Y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 20:50   #153
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
też fajne butki i kolor mi się podoba i to że mają futerko w tym kolorze buta, szkoda tylko że nie dla mnie, po lecie z ulgą zmieniam buty gł.płaskie na wysokie i średnio wysokie - może to brzmi dziwnie, ale ja nie umiem chodzić na zupełnie płaskich.... potykam się w takich na naszych polskich chodnikach i innych podłożach i zazwyczaj po sezonie czubki butów mam nieciekawie nadniszcozne na obcasie, koturnie, czy choćby takim obcasie jak w oficerkach to zupełnie inna sprawa poza tym lubię w tramwajach metrze czy autobusach mieć więcej powietrza, a do tego lepiej być wyższym

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
Napisane przez mag_rat Pokaż wiadomość
Masz fajne, kobiece kształty, sukienka leży bardzo ładnie. Brzuszek ukryjesz odpowiednią bielizną, a jak będzie chłodniej to i ja rajstopy go spłaszczą

a ta koala urocza to co robi?
dziękuję

właśnie się zastanawiam gdzie takie majtki kupić by nie kosztowały krocie, rajstopy spłaszczające brzuch i podnoszące pupę już mam i faktycznie sukienkę po zakupie przymierzyłam z nimi i jest różnica, a rajstopy i tak będę do niej nosić bo inaczej bym zamarzła jesienią (ona jest za ciepła na lato czy wiosnę), w ogóle nie noszę (chyba że na plaży itp.) sukienek czy spódniczek bez rajstop no i jestem z tych co uwielbiają czarne rajstopy, więc chyba tą jesienią będę często 'czernią'

koala to pendrive

------------

btw - czy został założony nowy wątek zaromaniaczek po ostatnich kłótniach i zamknięciu sagi? ktoś coś wie? można prosić o link jeśli tak?

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Caramelli Pokaż wiadomość
@nati
@Miss Puppet

Brałam taki rozmiar, w jakim noszę obuwie sportowe-dopasowany ale z małym, ok. półcentymetrowym luzem. W moim wypadku 40, długość wkładki 25.5 .
Materiał to ekozamsz, myślę, że jak za taką cenę są całkiem dobrze wykonane. Przede wszystkim są stabilne, stopa w nich nie "lata" i dzięki temu że mają koturny nie pogrubiają optycznie łydek
ja noszę normalnie 37 (wkładka 23,5cm a roz. 37 na aukcji to 24), jedyne sportowe obuwie jakie mam to Puma i 38,5 więc sama nie wiem....
a jaki nosisz normalnie rozmiar botków? mniejszy?

btw płaszcz z Cubusa bardzo mi się podoba tylko rozumiem, że w nim talia w ogóle nie jest zaznaczona?
wielbicielka wody mineralnej, herbat, ziółek i kawusi

zakupoholizm pomniejszony

If you always do what you always did, you'll always get what you always got.

Edytowane przez Miss Puppet
Czas edycji: 2011-09-03 o 20:44
Miss Puppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 20:54   #154
sympathy
Zadomowienie

Cytat:
też fajne butki i kolor mi się podoba i to że mają futerko w tym kolorze buta, szkoda tylko że nie dla mnie, po lecie z ulgą zmieniam buty gł.płaskie na wysokie i średnio wysokie - może to brzmi dziwnie, ale ja nie umiem chodzić na zupełnie płaskich.... potykam się w takich na naszych polskich chodnikach i innych podłożach i zazwyczaj po sezonie czubki butów mam nieciekawie nadniszcozne na obcasie, koturnie, czy choćby takim obcasie jak w oficerkach to zupełnie inna sprawa poza tym lubię w tramwajach metrze czy autobusach mieć więcej powietrza, a do tego lepiej być wyższym

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

dziękuję

właśnie się zastanawiam gdzie takie majtki kupić by nie kosztowały krocie, rajstopy spłaszczające brzuch i podnoszące pupę już mam i faktycznie sukienkę po zakupie przymierzyłam z nimi i jest różnica, a rajstopy i tak będę do niej nosić bo inaczej bym zamarzła jesienią (ona jest za ciepła na lato czy wiosnę), w ogóle nie noszę (chyba że na plaży itp.) sukienek czy spódniczek bez rajstop no i jestem z tych co uwielbiają czarne rajstopy, więc chyba tą jesienią będę często 'czernią'

koala to pendrive

------------

btw - czy został założony nowy wątek zaromaniaczek po ostatnich kłótniach i zamknięciu sagi? ktoś coś wie? można prosić o link jeśli tak?

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

ja noszę normalnie 37 (wkładka 23,5cm a roz. 37 na aukcji to 24), jedyne sportowe obuwie jakie mam to Puma i 38,5 więc sama nie wiem....

btw płaszcz z Cubusa bardzo mi się podoba tylko rozumiem, że w nim talia w ogóle nie jest zaznaczona?
proszę - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=555626
sympathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 21:03   #155
Venise
Zadomowienie

Cytat:
moje ostatnie zakupy i prezenty:

z ciuchów tylko (choć mam na oku o wiele więcej) sukienka - wciąż mam wątpliwości co do niej (standardowo - chodzi o brzuch, biodra ), bo co do koloru to jestem pewna - mierzyłam fioletową i jakoś dziwnie w niej wyglądałam, nie mówiąc że była to jedyna Ska i wyraźnie baaardzo rozciągnięta na tłowiu przez co wyglądałam w niej jak hipopotamica (aż się z mamą śmiałyśmy ze mnie)

pokrowiec na laptopa kupowałam na Allegro, ale niestety jeszcze do mnie nie doszedł (były jeszcze szare i czarne wersje kolorystyczne, piszę jakby ktoś był zainteresowany)
Bardzo ładna sukienka chyba będę na nią polować, szkoda tylko, że nie mam tak kobiecej figury jak Ty z moim typem figury (kolumna) każda sukienka wygląda zwyczajnie
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 21:04   #156
Caramelli
Raczkowanie

Jest wątek "Zara bez kłótni".

Dopasowane buty (japonki, baletki) noszę w rozmiarze 39, ale w butach jesiennych i zimowych zawsze zostawiam troszkę luzu na grubszę skarpetki lub rajstopy.

Płaszcz ma delikatnie zaznaczoną talię, ma też pasek do wiązania. Ogólnie jest taki bardzo oversize-ma ogromniasty kaptur i kołnierz

KEEP GOING, DON'T STOP.

Caramelli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 21:37   #157
mag_rat
Zadomowienie

Cytat:

dziękuję

koala to pendrive

------------

Za majtkami zajrzyj do marksa i spencera albo tk maxxa jeśli są u Ciebie. Jak szukałam majtek na wesele, które by nie odznaczały się pod sukienką to i w jednym i drugim sklepie były takie gatki w marksie gacie drogie sa, przynajmniej wg mnie, za swoje zaplacilam niecałe 30 (za jedną parę ), w tk maxxie trochę tańsze.

Ja też uwielbiam czarne kryjące rajstopy i w ogóle czarne ciuchy chociaż staram się od tego odejść i przełamywać dodatkami itp...

mag_rat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 22:20   #158
lybecka
Rozeznanie

Sierpniowo-wrześniowe zakupy:
-koturny Asos ok 50zł
-zegarek Asos ok 30zł
-okulary Asos ok 30zł
-lakiery H&M 9,90zł
-pierścionki H&M 19,90zł
-komin H&M 39,90zł
-woksowane rurki H&M 89,90zł(zniżka 40 zł na spodnie)
-buty Deichmann 79,90zł
-torebka Eva 99 zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg koturnyasos.jpg (55,5 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zegarekasos.jpg (16,6 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg okulasos.jpg (32,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lakier.jpg (11,4 KB, 102 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rin.jpg (16,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg komin.jpg (32,4 KB, 81 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg woskowane.jpg (18,3 KB, 302 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg trzewiki.jpg (22,1 KB, 397 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eva.jpg (31,8 KB, 161 załadowań)
lybecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 22:47   #159
annemarie24
Raczkowanie

Moje hm-owe
Zastnawiam sie, ktory zakiet zostawic niebieski czy bezowy, narazie mam 2 ale ktorys trzeba oddac, oba sa fajne i nie mama pojecia co zroibc???

Gabi - kiedys Cie napadne, same cuda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 67014.jpg (27,5 KB, 73 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hmprodo.jpg (32,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hmprod.jpg (23,8 KB, 184 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hmprodp.jpg (27,5 KB, 212 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kk.jpg (16,4 KB, 141 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg l.jpg (27,4 KB, 52 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg mm.jpg (24,1 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zz.jpg (26,7 KB, 101 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg p.jpg (24,0 KB, 52 załadowań)
annemarie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 22:48   #160
annemarie24
Raczkowanie

Moje hm-owe
Zastnawiam sie, ktory zakiet zostawic niebieski czy bezowy, narazie mam 2 ale ktorys trzeba oddac, oba sa fajne i nie mama pojecia co zrobic???

Stary 2011-09-03, 22:51   #161
All_that_jazz
Zakorzenienie

lepiej zostaw beżowy
Taki beż odmładza a granat może przytłaczać i sprawiać,że będziesz wyglądać smutno
Stary 2011-09-03, 22:51   #162
annemarie24
Raczkowanie

I jeszce zakupilam w koncu Mizense Emili Foto nie dodaje bo ogolnie znana

Edytowane przez annemarie24
Czas edycji: 2011-09-03 o 22:59
Stary 2011-09-03, 22:57   #163
Delorean
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lybecka Pokaż wiadomość
-koturny Asos ok 50zł
-zegarek Asos ok 30zł
-okulary Asos ok 30zł
-lakiery H&M 9,90zł
-pierścionki H&M 19,90zł
-komin H&M 39,90zł
-buty Deichmann 79,90zł
-torebka Eva 99 zł
też się czaiłam na te koturny z Asosa, ale niestety zabrakło mojego numeru
Stary 2011-09-03, 23:21   #164
wiki124
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
bardzo ładne

ta pierwsza ma genialy kolor a sam model jest bardzo fajny, mam prawie identyczną

dziękuje w końcu to a'la miumiu
Cytat:
Napisane przez malaczarna885 Pokaż wiadomość
Rewelacyjne! Sama takiej szukam
dziękuje
Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
wow!
Zdradź gdzie kupiłaś? Zwłaszcza ta brązowa z drugiego zdjęcia boska bo kolorek idealny.
zgadzam się boski kolor. Jest kawowy , ale wpada troszkę w róż
Kupiłam pod Lodzią w centrum handlowym.
Cytat:
Napisane przez Mariah Pokaż wiadomość

Bardzo fajne i też bym miała problem ze zdecydowaniem się tylko na jeden kolor
dziękuję ufff nie ja jedna, myślałam,że coś ze mną nie tak
Cytat:
A ja w tym miesiącu kupiłam:

okulary-pilotki ; New Yorker ; 3,95 zł
botki na koturnie w kolorze khaki ; Allegro ; 59,99 zł
sukienka dzianinowa w kolorze camel ; H&M; 79.90 zł

fajne! sama je posiadam będziesz zadowolona
Cytat:
Napisane przez tulipan1994 Pokaż wiadomość
Jakie śliczne szkoda, że u mnie nie ma takich no name
dziękuję jak jesteś z centrum Pl to dostaniesz pod Łodzią

Cytat:
Napisane przez L I L Y Pokaż wiadomość
fajne są! jak dojdą zdaj relacje jak na żywo się prezentują
Cytat:
-koturny Asos ok 50zł
-zegarek Asos ok 30zł
-okulary Asos ok 30zł
-lakiery H&M 9,90zł
-pierścionki H&M 19,90zł
-komin H&M 39,90zł
-buty Deichmann 79,90zł
-torebka Eva 99 zł
bardzo fajne zakupy!
Cytat:
Napisane przez annemarie24 Pokaż wiadomość
Moje hm-owe
Zastnawiam sie, ktory zakiet zostawic niebieski czy bezowy, narazie mam 2 ale ktorys trzeba oddac, oba sa fajne i nie mama pojecia co zroibc???

zostaw beżowy; poza tym ładne zakupy

marie_sol , Irja, bikini, exo exo
wam również dziękuję!
Tak jak pisałam wyżej kupiłam w CH. pod Łodzią. Odpowiem na pw gdybyście chciały wiedzieć gdzie dokładnie.

http://twoflyingflowers.blogspot.com/ - Blog
http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/#signform - ratujmy pieski!

Edytowane przez wiki124
Czas edycji: 2011-09-03 o 23:28
wiki124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 00:14   #165
mnbv1990
Raczkowanie

Cytat:
Proszę:
http://allegro.pl/fz-76-buty-botki-k...802972178.html

Ja kupiłam taniej ostatnie z mojego rozmiaru, teraz czaję się na brązowe u tego samego sprzedawcy
Dobrze się sprawują, miałam je już parę razy na nogach. Wygodne, stabilne. Takie jak na zdjęciu
czy one w srodku sa wysicielone takim hmm plastickiem, czyms mega sztucznym? bo mamjedna par kupiona przez allegro,ale maja w srodku jakby cerate,kocham je ale przez to sie mega poca!
mnbv1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 00:23   #166
Miss Puppet
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez All_that_jazz Pokaż wiadomość
lepiej zostaw beżowy
Taki beż odmładza a granat może przytłaczać i sprawiać,że będziesz wyglądać smutno
o nie zgadzam się, że smutno, raczej poważniej

a beż - jeśli masz bardzo jasną skórę to wybrałabym ten granat bo będzie ci się kolor skóry z kolorem płaszczyka zlewał i wtedy możesz trupio wyglądać

Cytat:
-koturny Asos ok 50zł
-zegarek Asos ok 30zł
-okulary Asos ok 30zł
-lakiery H&M 9,90zł
-pierścionki H&M 19,90zł
-komin H&M 39,90zł
-buty Deichmann 79,90zł
-torebka Eva 99 zł
myślę intensywnie nad tymi woskowymi rurkami (albo tymi z Zary)

no i nad tym kominem trochę, ale jak go macałam to taki sie wydawał kłujący, a ja mam wrażliwą skórę

Cytat:
Napisane przez mag_rat Pokaż wiadomość
Za majtkami zajrzyj do marksa i spencera albo tk maxxa jeśli są u Ciebie. Jak szukałam majtek na wesele, które by nie odznaczały się pod sukienką to i w jednym i drugim sklepie były takie gatki w marksie gacie drogie s
Cytat:

Dopasowane buty (japonki, baletki) noszę w rozmiarze 39, ale w butach jesiennych i zimowych zawsze zostawiam troszkę luzu na grubszę skarpetki lub rajstopy.

Płaszcz ma delikatnie zaznaczoną talię, ma też pasek do wiązania. Ogólnie jest taki bardzo oversize-ma ogromniasty kaptur i kołnierz
hmmm masz rację, zapomniałam że jesienią to i skarpetkę zakładam więc widzę, że dla mnie 37 będzie dobre, tylko muszę się zdedycować na kolor

zastanawiam się tylko skoro jest taki oversizowy, to pewno to jeden z tych kapturów co jak idzieszmając go na głowie to przysłania pół świata co jest chyba nie dla mnie bo mogę czegoś np. nadjeżdżającego auta nie zauważyć już mi się to zdarzało w przypadku pewnej kurtki... a i tak kaptur nie był aż tak dużya, przynajmniej wg mnie, za swoje zaplacilam niecałe 30 (za jedną parę ), w tk maxxie trochę tańsze.

Ja też uwielbiam czarne kryjące rajstopy i w ogóle czarne ciuchy chociaż staram się od tego odejść i przełamywać dodatkami itp...
na szczęście niedaleko mnie jest tkmaxx i marks&spencer na tej samej ulicy także dzięki za podpowiedź

no ja właśnie mam tak samo, ale od jakiś 2 lat coraz więcej u mnie w szafie kolorów

Cytat:

hmmm masz rację, zapomniałam że jesienią to i skarpetkę zakładam więc widzę, że dla mnie 37 będzie dobre, tylko muszę się zdedycować na kolor

zastanawiam się tylko skoro jest taki oversizowy, to pewno to jeden z tych kapturów co jak idzieszmając go na głowie to przysłania pół świata co jest chyba nie dla mnie bo mogę czegoś np. nadjeżdżającego auta nie zauważyć już mi się to zdarzało w przypadku pewnej kurtki... a i tak kaptur nie był aż tak duży

no i nie wiem czy jest jeszcze jakiś Cubus w Warszawie (pamiętam, że były w wakacje jakieś wielkie wyprzedaże tam na które się nie załapałam nawiasem, i zrozumiałam że go likwidują...)

Cytat:
Napisane przez sympathy Pokaż wiadomość
dzięki za linka

Cytat:
Napisane przez Venise Pokaż wiadomość
Bardzo ładna sukienka chyba będę na nią polować, szkoda tylko, że nie mam tak kobiecej figury jak Ty z moim typem figury (kolumna) każda sukienka wygląda zwyczajnie
dziękuję

myślę, że na pewno jakieś sukienki da się dobrać do twojej figury -
jeśli ja wyglądam w niektórych beznadziejnie z moją figurą to spośród nich ty na pewno byś wyglądała w któryś z nich fantastycznie

linka z papilota - na samym początku porady dla twojego typu figury (a swoją drogą czy ktoś po tym moim zdjęciu potrafi mi powiedzieć jaki typ figury mam ja? słyszałam opinię, że jestem klepsydrą, ale nie mam przecież takiej cienki talii jak klepsydry)

http://www.papilot.pl/porady-stylist...-sylwetki.html

"długie, szyfonowe sukienki z rozszerzanymi rękawami" - są takie teraz np. w h&mie - tyle że wg mnie taka sukienkę trzeba by było przewiązać cienkim paseczkiem

http://portal.abczdrowie.pl/figura-kolumna - kolejny link o figurze kolumniej z portalu abczdrowie
wielbicielka wody mineralnej, herbat, ziółek i kawusi

zakupoholizm pomniejszony

If you always do what you always did, you'll always get what you always got.
Miss Puppet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 00:23   #167
soniacz
BAN stały

reklama bloga

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2011-09-04 o 18:40
soniacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 08:51   #168
Pestka_
Raczkowanie

Cytat:
-koturny Asos ok 50zł
-zegarek Asos ok 30zł
-okulary Asos ok 30zł
-lakiery H&M 9,90zł
-pierścionki H&M 19,90zł
-komin H&M 39,90zł
-buty Deichmann 79,90zł
-torebka Eva 99 zł
Świetne buty! wygodne są?
I mam jeszcze pytanie, czy na rurki z H&M jest promocja w sklepie czy trzeba mieć jakiś kupon?
Pestka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 09:30   #169
dominika4896
Raczkowanie

Witam,

Mam nadzieje, że wybrałam odpowiedni wątek do zadania tego pytania. Chodzi mi o te spodnie z H&M http://www.hm.com/de/product/92180?a...rticle=92180-B
Czy widział je ktoś w jakimś warszawskim centrum handlowym? Cena jest rzeczywiście tak niska? Najważniejsze pytanie dla mnie, czy są z rozciągliwego materiału ? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi

Niestety sama nie mam zbytnio czasu do latania po sklepach, więc stąd te pytania. Najchetniej bym weszła kupiła i wyszła.

Edytowane przez dominika4896
Czas edycji: 2011-09-04 o 09:40
dominika4896 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:07   #170
carpaibex
Zakorzenienie

Moje pierwsze wrześniowe (właściwie to sierpniowe ;/)
koturny stylowe butki 159 zł (NIE POLECAM SKLEPU!!!!!)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0251.jpg (94,2 KB, 219 załadowań)
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:31   #171
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
-koturny Asos ok 50zł
-zegarek Asos ok 30zł
-okulary Asos ok 30zł
-lakiery H&M 9,90zł
-pierścionki H&M 19,90zł
-komin H&M 39,90zł
-buty Deichmann 79,90zł
-torebka Eva 99 zł
bardzo fajne zakupy wstawiłabyś real zdjęcie komina?

Cytat:
Napisane przez soniacz Pokaż wiadomość
ja trochę poszalałam
kupiłam buty na koturnie ( 30 zł, allegro)
bluzkę z wyprzedażowych resztek z zary (39 zł)
torebkę aktówkę (allegro)

zdjęcia na moim blogu - http://white-lavender.blogspot.com/
mam wrażenie, że piszesz tylko po to żeby zachęcić do wejścia na bloga, we wszystkich postach do tego nawiązujesz. Zresztą skoro piszesz na wątku o zakupach to wypadałoby wstawić zdjęcia a nie odsyłać do bloga

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Moje pierwsze wrześniowe (właściwie to sierpniowe ;/)
koturny stylowe butki 159 zł (NIE POLECAM SKLEPU!!!!!)
dlaczego nie polecasz sklepu?
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:43   #172
sympathy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dominika4896 Pokaż wiadomość
Witam,

Mam nadzieje, że wybrałam odpowiedni wątek do zadania tego pytania. Chodzi mi o te spodnie z H&M http://www.hm.com/de/product/92180?a...rticle=92180-B
Czy widział je ktoś w jakimś warszawskim centrum handlowym? Cena jest rzeczywiście tak niska? Najważniejsze pytanie dla mnie, czy są z rozciągliwego materiału ? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi

Niestety sama nie mam zbytnio czasu do latania po sklepach, więc stąd te pytania. Najchetniej bym weszła kupiła i wyszła.
tutaj na wątku miłośniczek H&M z pewnością ktoś pomoże - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=537693
sympathy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:51   #173
wiola_p
Zadomowienie

moje pierwsze wrzesniowe reeboki easyotne, najwygodniejsze buty jakie mialam 189zl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty,treningowe,reebok-easytone-reewonder-w,19350526-small.jpg (18,3 KB, 84 załadowań)
wiola_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 10:57   #174
lybecka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiki124 Pokaż wiadomość

bardzo fajne zakupy!
dziękuję
Cytat:
myślę intensywnie nad tymi woskowymi rurkami (albo tymi z Zary)

no i nad tym kominem trochę, ale jak go macałam to taki sie wydawał kłujący, a ja mam wrażliwą skórę
te z Zary też mi się bardzo podobają ale akurat trafiła mi się promocja w H&M dlatego wybrałam te tańsze a co do komina to też gryzie ale myślę że dam radę go nosić

Cytat:
Napisane przez Pestka_ Pokaż wiadomość
Świetne buty! wygodne są?
I mam jeszcze pytanie, czy na rurki z H&M jest promocja w sklepie czy trzeba mieć jakiś kupon?
koturn z Asosa jeszcze nie mam ale sądzę,że będą wygodne dzięki tej platformie z przodu a te buty z Deichamanna są bardzo wygodne W H&M jest do dzisiaj promocja na jeansy - 40 zł od ceny powyżej 60zł

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
dziękuję dodaję realne zdjęcie komina ale jeśli chciałbyś zobaczyć jak wygląda na kimś to dopiero po południu mogę coś dodać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_1630.jpg (31,2 KB, 298 załadowań)
lybecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:00   #175
Caramelli
Raczkowanie

@mnvb1990: one w środku mają taką jakby piankowo-gumową wkładkę mi się stopa nie poci w tych butach.

@Miss Puppet: taaak, to dokładnie ten typ kaptura... ale ja już znalazłam na niego patent, po prostu nie będę go naciągać na głowę do końca
Co do botek, ja myslałam na początku nad brązem, ale mam w szafie dużo czarnych rzeczy, więc wzięłam kolor khaki-moim zdaniem pasuje i do brązu i do czerni

KEEP GOING, DON'T STOP.

Caramelli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:08   #176
admirable
Zakorzenienie

lybecka dziękuję bardzo za zdjęcie chciałam zobaczyć mniej więcej jakiej jest wielkości
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:25   #177
paradiso
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiola_p Pokaż wiadomość
moje pierwsze wrzesniowe reeboki easyotne, najwygodniejsze buty jakie mialam 189zl
Też się na nie czaję,gdzie tak tanio kupiłaś? I wiesz może który to jest dokładnie model? Do chodzenia/biegania/na trening?

Chudniemy...?
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:28   #178
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość

mam wrażenie, że piszesz tylko po to żeby zachęcić do wejścia na bloga, we wszystkich postach do tego nawiązujesz. Zresztą skoro piszesz na wątku o zakupach to wypadałoby wstawić zdjęcia a nie odsyłać do bloga

dlaczego nie polecasz sklepu?
dlatego : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2996
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:55   #179
azure
Zadomowienie

GG do azure

Cytat:
Napisane przez annemarie24 Pokaż wiadomość
Moje hm-owe

Po ile te żakieciki?

Niebieski ma fajniejsze guziczki (super wyglada kolorystycznie), ale od dawna poluje na beż. One teraz są w sklepach?

Edytowane przez azure
Czas edycji: 2011-09-04 o 11:56
azure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 12:17   #180
Venise
Zadomowienie

Cytat:
myślę, że na pewno jakieś sukienki da się dobrać do twojej figury -
jeśli ja wyglądam w niektórych beznadziejnie z moją figurą to spośród nich ty na pewno byś wyglądała w któryś z nich fantastycznie

linka z papilota - na samym początku porady dla twojego typu figury (a swoją drogą czy ktoś po tym moim zdjęciu potrafi mi powiedzieć jaki typ figury mam ja? słyszałam opinię, że jestem klepsydrą, ale nie mam przecież takiej cienki talii jak klepsydry)

http://www.papilot.pl/porady-stylist...-sylwetki.html

"długie, szyfonowe sukienki z rozszerzanymi rękawami" - są takie teraz np. w h&mie - tyle że wg mnie taka sukienkę trzeba by było przewiązać cienkim paseczkiem

http://portal.abczdrowie.pl/figura-kolumna - kolejny link o figurze kolumniej z portalu abczdrowie
Dziękuję za pomoc wybiorę się w tym tygodniu na polowanie, może uda mi się znaleźć coś ładnego
Venise jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości