|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
. A teraz mąż mnie namawia, żebym z nim horror oglądała .
|
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
A ja zrobilam lekkie zamieszanie na fb nie wiem czy widzialyscie ale jakis czas temu byl lancuszek gdzie kobiety pisaly na sttusie kolor biustonosza jaki maja .. pozniej gdzie lubia polozyc torebke a teraz jest cos takiego ze pod date urodzienia miesiac i dzien dopiera sie tydzien + cos z jedzeniem ... tak wiec my wyszlo " 8 tydzien zajadam sie twixami"
no i wkoncu usunelam ten status bo by pewnie ladne zamieszanie u nas w miasteczku jutro bylo
|
|
#1833 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi to jest nawet na rękę, ale nie wiem czy na dłuższą metę Tż-towi się nie zrobi przykro ![]() a co do tej wizyty w hotelu to Cytat:
![]() bardzo ładna, do Twojej figury nawet idealna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale już powoli daję radę zresztą tak jak u mnie np.dużo roboty jest teraz w domu, a wieczorem jak Tż przyjedzie to też mu obiad przygotowuję, a później z nim siedzę, ale dajemy sobie chwilkę na siedzenie przy internecie ![]() Cytat:
zresztą już przed ślubem, jakaś Pani zagadała do mojego taty w sklepie, że gratuluje mu, że zostanie dziadkiem....a mój tata patrzy na nią i się pyta dlaczego...a ona no jak ślub, to chyba dziecko jest w drodze ![]() tak w ogóle to DZIEŃ DOBRY Miłego dnia wszystkim
|
|
#1834 | |||||
|
Zadomowienie
|
bardzo ładne
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
to o to Ci chodziło z opisem na facebooku ![]() my też oglądaliśmy wczoraj :P Cytat:
![]() Cytat:
hej jakie plany na weekend? my dziś idziemy do przyjaciółki na grilla, bo jutro ma urodziny.miłego weekendu
|
|||||
|
|
|
#1835 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja też to mam, ale na razie nikt nic nie komentował :P. Może dlatego, że nie wszyscy znają tak angielski . Ale pewnie ludzie też zaczną gadać, w końcu dopiero co ślub był . Ale mam to gdzieś .Cytat:
Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#1836 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno zaproszenia wyjdą SUPER Cytat:
Tż mi się kiedyś przyznał, że nie podobają mu się piegi.... ale teraz już muszą mu się podobać ![]() To ja chyba cały czas żyję wyobrażeniem o tych starych pieluchach wielorazowych, może stąd moja niechęć W każdym bądź razie jak widzę niektóre bomby biologiczne Filipa to nie wiem jak bym to miała uprać Cytat:
![]() :brzyda l: Witam, i czekamy na duże co nieco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja już zaciskam kciuki Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:!!! Zazdroszczę Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie wczoraj mąż zabrał... do teatru wróciliśmy po północy, Mały już dawno spał pod okiem teściów, miłooo
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ha, no bomby biologiczne dzieciaków, to masakra . Ale do tych pieluszek można używać jednorazowych papierków, wtedy się kupę z tym papierkiem spuszcza w kiblu, a resztę pierze. Proszę bardzo, tak teraz wyglądają pieluchy wielorazowe:http://www.pieluszkarnia.pl/pol_m_PI...n-One-121.html Jak się patrzy na pojedynczą, to są drogie, ale trzeba zauważyć, że kupuje się ich mniej niż pampków, bo są.... wielorazowe Widziałam te chipsy w Biedronce, mąż też się na nie czaił :P. Ja wolę słodycze .Ehhh, co ja bym chciała, żeby iść do teatru teraz Mam nowy szampon i balsam do włosów: Joanna "Z apteczki babci"- ładnie pachnie, miodem. Mam nadzieję, że jak wyjdę, to mnie nie obsiądą jakieś osy .
|
|
|
|
|
#1838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie ładne, kolorowe problem może być przy biegunkach np. No i trzeba się w trochę takich pieluch chyba zaopatrzyć, bo na początku idzie jak Agula pisała ok.10-15 pampków dziennie, to trzeba by było non stop prać jakby było mało ciekawe ile taka pielucha jest zdatna do użycia? Bo pewnie przy częstym praniu i zapaćkiwaniu ![]() jednak mam duży szacunek dla mam, które decydują się na wielorazówki Ciekawe do kiedy te chipsy będą, bo nie chce mi się wiadro zmieścić do koszyka pod wózek, a nieść też mi się nie chce ![]() ![]() muszę wysłać tżta to dla Ciebie były by.... piłkarskie draże na przykład ![]() ![]() Ty masz naturalne włoski? W sensie kolor? Uważaj, nie chciałabym żebyś na wieczór prosiła o rady jak załagodzić użądlenia os
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Są też jednorazówki ekologiczne, biodegradowalne i zawierające mniej żelu chłonącego (który jest w zwykłych jednorazówkach). Są najróżniejsze opcje, można mieć np kieszonki- pielucha plus wkłady, albo formowane z otulaczem, czy składane (najbardziej podobne do dawnych pieluch, ale i tak lepsze ). Twierdzą (na forach ), że można i dwójkę dzieci na tym wychować, więc tym bardziej jest to ekonomiczne. Mnie urzekły te kolory i wzory . Ale te ekologiczne jednorazówki też są fajną opcją .---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Ps. Też bym nie chciała, żeby mnie użądliła jakaś osa, bo się boję ich okropnie :p. ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Ps. 2. Włosów nie farbowałam 1,5 roku (a ogólnie, to farbowałam 3 razy w życiu, za każdym razem na inny kolor ;P), więc teoretycznie mam naturalny kolor. Z tym, że mam odrosty od połowy długości, nie to ciemny blond, ni to rudy .
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu cisza... Chyba sama skończę ten wątek
). Kupiliśmy dziś parę rzeczy na wyjazd, mam nadzieję, że starczy nam tam kasy...
|
|
|
|
#1841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś w temacie skoro jest tyle opinii, że są praktyczne, to napewno gra jest warta świeczki, ja osobiście nie wiem czy bym dała radę, chyba bym spękała przy pierwszej lepszej biegunce... ![]() Ja już tyle czasu nie farbowałam, a w kwietniu czy tam maju coś mnie podkusiło i teraz żałuję masz śliczne włosy, chciałabym takie jak Twoje, biorę nawet kolor Cytat:
a my wracamy do domu już z młodzieżą... Dalenko to w takim razie czeka was miły wspólny wieczór ![]() dobrej nocki moje kochane
|
|
#1842 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tym teatrem to super
|
|
#1843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Miły wieczór przed tv . Oglądaliśmy "Postaw na milion". Chcemy się tam zgłosić . A teraz "Mam talent" leci .Cytat:
|
||
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was po długiej nieobecności. Niestety nie jestem w stanie Was nadrobić.
Nie zaglądałam przez taki czas, ponieważ w sobote pojechaliśmy z samego rana na wieś a w poniedziałek po 3 nad ranem wylądowałam w szpitalu i wczoraj wróciłam do domu. Aniqa, Almariel ślicznie wyglądałyście. Jeszcze raz Gratuluje
|
|
|
|
#1845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie no uwielbiam takich ludzi! To już w dzisiejszych czasach nie można wziąć ślubu z miłości? tylko np ze względu na dziecko w drodze? pfff... niektórzy ludzie to mnie zadziwiają... Hmm... Teatr fajnie ![]() Dalenko ja też miałam całkiem inne pojęcie o tych wielorazówkach. fakt, fajne kolorowe ale trochę drogie Dzień dobry, a raczej dobry wieczór, bo u mnie już ciemno dzisiaj cały dzień praktycznie spędziliśmy na mieszkaniu, złożyliśmy stół i krzesła, ładny komplet wyszedł, przynajmniej my jesteśmy zadowoleni i kolorystycznie zgrał się nam z meblami w kuchni, załączę Wam zdjęcie dzisiaj wieczór w domku, pewnie przed tv
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Siacha
a co to się kochana stało?
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzieś tak od 2 tygodni od czasu do czasu bolał mnie brzuch po prawej stronie. Z soboty na niedziele jak byliśmy na wsi ból się nasilił i był nie do wytrzymania, ale ciepły okład pomógł. Cała niedziela zleciała bez bóli. I o 2 w nocy obudził mnie ból i wtedy pojechaliśmy do szpitala. Na izbie najpierw pielęgniarka chciała posłuchać dziecka i aż się wystraszyłam, bo ponad 5 min się męczyła, bo nie było słychać serduszka. Później USG, na szczęście z dzieckiem wszystko w porządku. Po badaniach moczu wyszło, że jest jakaś bakteria. Zostałam przyjęta na oddział i w środe przewieźli mnie do innego szpitala na konsultacje z urologiem i ten stwierdził, że być może mam mały kamyk. Dostałam antybiotyk, nospe i więcej jak narazie nie da się zrobić. Na wypisie mam napisane, że to odmiedniczkowe zapalenie nerek.
A najlepsze jest to, że w środe miałam mieć wizyte u ginekologa. Więc z racji tego, że byłam w szpitalu zadzwoniłam do niego, żę musze odwołać wizyte a ten do mnie z tekstem: "Dobrze, że Pani informuje". I tyle. Nawet nie przyszedł do mnie sprawdzić co i jak a pracuje w tym samym szpitalu, tylko na innym oddziale. Przestać im tylko płacić to juz mają człowieka w du... |
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej... już się bałam, że coś z maleństwem... ale dobrze, że wszystko z nim w porządku, niestety nie dobrze, że Ty nam bidulko coś się pochorowałaś. Oby to nic poważnego i szybko żebyś nam wróciła do zdrowia! A co do lekarza, to widać, że go strasznie to zainteresowało, że wylądowałaś w szpitalu :/
|
|
#1849 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no ![]() fajnie ze strony meza ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
wrocilismy z lotniska .. szwagierka poleciala
|
|
|
#1850 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zgłaszajcie się, spora sumka dla młodego małżeństwa by się przydała! Ja byłam na eliminacjach do gilotyny, już nawet wybrali mi czwórkę, a później nikt się nie odezwał aż do dziś... Za to z Warszawy przywieźliśmy Filipa ![]() Cytat:
|
|
#1851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
najważniejsze, że dzwonią czasem, może coś w końcu z tego wyjdzie ![]()
|
|
#1852 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Zresztą są różne firmy i różne opcje.Cytat:
. Dobrze, że z maluchem wszystko ok. Mam nadzieję, że nie będzie Cię już tak bolało. A ten lekarz- szkoda słów Cytat:
My w końcu byliśmy u znajomych na grillu. Ogólnie było bardzo fajnie, tylko TŻ przeholował z alkoholem i średnio przespaną noc przez to miałam |
|||
|
|
|
#1853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za znalezienie jakiejś dobrej posadki ![]() Cytat:
Lanie pasem dla męża i to na gołą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Ja się dziś czaję na Czas Honoru w ciąży obejrzałam wszystkie serie po raz drugi i nie mogłam się doczekać kolejnej, to już dziiiś!! Poza tym muszę Wam się pochwalić, Filipek zapędza się do raczkowania Idziemy do rodziców na ciasto, buziaki
|
|
#1854 | |||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
czasem mentalność niektórych ludzi mnie przerażaCytat:
![]() dla TŻ za teatr![]() I dziękuję za gratulacje ![]() Cytat:
A dla Twojego lekarza niezłe lanie się należy Może jest jeszcze szansa zmienić go na kogoś lepszego?Przepraszam Was, że ostatnio rzadko zaglądam ale jakoś nie umiem się wbić w temat... |
|||
|
|
|
#1855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To dziś CZAS HONORU?! I to kolejny sezon?! Ja myślałam, że już nie będzie. Ale czaaaad!!!!!!!!!!!!!! Ja uwielbiam Janka ![]() A Filipek to musi być przecudowny!!!!! Róbcie mu jak najwięcej zdjęć i filmików .Cytat:
. Jak jeszcze Ty przestaniesz do nas zaglądać, to już w ogóle będzie do dupy .
|
||
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć Wam dzisiaj mam lenia strasznego, w kościele omal, że nie zemdlałam, a raczej było mi tak nie dobrze,że nawet do pierwszego klęczenia nie wytrzymałam. Tak mi się nie dobrze zrobiło, nie wiem czemu:/ ale poszliśmy, usiadłam w aucie (bo staliśmy na polu cały czas) chwile ochłonęłam i mi się polepszyło trochę. ![]() teraz sobie leżę i klikam po necie, rozmyślam nad zostaniem konsultantką oriflame-avonu już jestem kilka lat, no i tak kukam za informacjami po necie. Któraś z Was może jest konsultantką tego i tego i może coś powiedzieć?
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pewnie ciąża tak na Ciebie działa- zasłabnięcia i mdłości są normalne, więc głowa do góry . Ja nie jestem konsultantką żadnej z tych firm, więc Ci nie pomogę.
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie masz rację
zresztą upał też swoje dołożył
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1860 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Filipka. To napewno niesamowite uczucie dla rodziców Cytat:
Co do lekarza to jest on jednym z najlepszym i jak każdy miewa humorki. To już jest półmetek ciąży, więc nie będę kombinowała ze zmianą Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:25.

hehehe a tak poważnie to chyba byśmy padły 

no i wkoncu usunelam ten status bo by pewnie ladne zamieszanie u nas w miasteczku jutro bylo
czy ktoś coś widział? czy ktoś coś słyszał?

. Trzeba się sprężyć
.

ja już zaciskam kciuki
klask i:!!! Zazdroszczę