|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłabym SWAP u siebie Warszawa
Tylko czy byliby chętni...? Na takie stacjonarne targowisko-wymianę bezgotówkową? Mam dość duże mieszkanie, zmieściłoby sie trochę dziewczyn z Warszawy
Jeśli to nie miejsce na takie wątki,to przepraszam,że zaśmiecam,proszę mnie nie banować,nie znam regulaminu aż tak wnikliwie...Ok,już wiem,że powinnam przenieść się do działu moda ![]() Tylko nie wiem,jak to zrobić. W każdym razie, kto się pisze na ciuchowisko w piątek (9.09), godzina 14? Lokalizacja-Kabaty, blisko metra. Wszelkich chętnych prosiłabym o zgłoszenia na priv,wtedy podam szczegóły. Wstęp oczywiście bezpłatny, wymiana bezgotówkowa-to mój warunek. Im więcej nas będzie,tym fajniejsze rzeczy upolujemy. Kto lubi ciuchowiska ten wie,że następnego dnia jest w Warszawie kolejna edycja uwolnij łacha,też polecam
Edytowane przez sensualistka Czas edycji: 2011-09-04 o 19:36 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zrobiłabym SWAP u siebie Warszawa
Szkoda,że nie ma żadnego zainteresowania...
Taki SWAP to fajna sprawa, myślę,że w moim mieszkaniu zmieściłoby sie z 60 osób. Mieszkam przy metrze,więc dojazd też jest sensowny. Może uda się zebrać trochę Warszawianek innym razem? Gdyby ktoś był autentycznie chętny, proszę o wiadomość.pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:39.

Jeśli to nie miejsce na takie wątki,to przepraszam,że zaśmiecam,proszę mnie nie banować,nie znam regulaminu aż tak wnikliwie...

Taki SWAP to fajna sprawa, myślę,że w moim mieszkaniu zmieściłoby sie z 60 osób. Mieszkam przy metrze,więc dojazd też jest sensowny. Może uda się zebrać trochę Warszawianek innym razem? Gdyby ktoś był autentycznie chętny, proszę o wiadomość.