Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-04, 19:42   #2761
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
eee a ja lubię mam dwa, jeden dostałam na 18stkę i do tej pory mi śmiga jak szalony, drugi dostałam teraz netbook aspire one i jest super mam nadzieję, że spisze się tak dobrze jak jego poprzednik mamy też asusa również świetna firma, bezawaryjny od 2 lat
mojemu koledze w asusie zlamalo sie to cos co sie zgina przy zamykaniu kompa, a dodam, ze lapka uzywa stacjonarnie, wiec maaalo razy go zgina.
po prostu trzeba uwazac na modele, ja tam asusow bardziej sie boje niz acerow czytajac opinie w necie co sie ludzia nie dzieje
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 19:45   #2762
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
mojemu koledze w asusie zlamalo sie to cos co sie zgina przy zamykaniu kompa, a dodam, ze lapka uzywa stacjonarnie, wiec maaalo razy go zgina.
po prostu trzeba uwazac na modele, ja tam asusow bardziej sie boje niz acerow czytajac opinie w necie co sie ludzia nie dzieje
hahah a wiesz, że nam też się to złamało aaale na gwarancji naprawili nie było problemów i śmiga świetnie a jest właściwie często "w drodze" tż go wybrał bo był najlepszy do gier no i design ma faajny nie powiem

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 19:49   #2763
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
hahah a wiesz, że nam też się to złamało aaale na gwarancji naprawili nie było problemów i śmiga świetnie a jest właściwie często "w drodze" tż go wybrał bo był najlepszy do gier no i design ma faajny nie powiem
jemu to poszlo 2x po roku i po 2,5r ale za drugim razem poszedl juz monitor a gwarancja sie skonczyla i trzeba bylo tysiaka wydac teraz mu sie z ladowarka cos stalo, ale nie wnikam

oby Wam to dluzej pozylo

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-09-04 o 19:53
Stary 2011-09-04, 19:59   #2764
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
jemu to poszlo 2x po roku i po 2,5r ale za drugim razem poszedl juz monitor a gwarancja sie skonczyla i trzeba bylo tysiaka wydac teraz mu sie z ladowarka cos stalo, ale nie wnikam

oby Wam to dluzej pozylo
nieee no mój Tż chwali tego asusa w niebo głosy dobry jest, swoje też kosztował

idę zrobić sobie zupkę chińską

Dbam o siebie

Stary 2011-09-04, 20:15   #2765
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
nieee no mój Tż chwali tego asusa w niebo głosy dobry jest, swoje też kosztował

idę zrobić sobie zupkę chińską
domyslam sie, parametry robia swoje
ja tez ze wzgledu na nie wzielam swojego, chociaz mi moj wyglad srednio sie podoba bo ma zolte i pomaranczowe guziki, a ja zoltego nie lubie, no ale coz jakos zyje z nim, wazne ze dziala

a ja mykam do wanny-bedzie dluuuga kapiel
Stary 2011-09-04, 20:31   #2766
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 20:32   #2767
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej, ja dzis miałam przemeblowanie robione i nie miałam czasu na neta, i dopiero usiadłam i przeczytałam co pisałyście.

Jestem troszke zmęczona ale zaraz idę do łazienki na Spa, potrzebuję takiego pożadnego.
Stary 2011-09-04, 20:58   #2768
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
prawda ale Candice nie przebija
dokladnie!

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ale mam do dupy weekend... Najpierw martwiłam się, że z TŻ nie widuję się wcale... a teraz nie będę go widywać w ogóle. Rozstaliśmy się i pomimo, że nie jest wart moich łeż to chodzę i ryczę jak głupia..;/
trzymaj sie

Julianna wszystkiego naajlepszego

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29198745]Treść usunięta[/QUOTE]
oooo ja tez chcialam snieznobialego laptopka z hp

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 20:58   #2769
lacrimachristi
Zakorzenienie

http://allegro.pl/olej-avocado-surow...798624885.html hej dziewczyny bylam u TZ i nie mialam dostepu do neta
co sadzicie o tym oleju???
Stary 2011-09-04, 20:59   #2770
julianna-p
Wtajemniczenie

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29196222]Treść usunięta[/QUOTE]

moja babcia, prababcia, mama , siostra i wszystkie mamy tak samo

za godzinke opisze Wam moj weekend, plus zakupy urodzinowe, a jutro zalacze aktualne fotki na bloga , chociaz ja tam egzotyki wiele u siebie nie widze, raczej ludzie mnie latwiej zapamietuja i tyle;].
wlasnie ide na urodzinowy masaz
dodaja, jj4u, kobieta sukcesu milo mi

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel

Edytowane przez julianna-p
Czas edycji: 2011-09-04 o 21:04
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 21:00   #2771
snowhitee
Zakorzenienie

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29203972]Treść usunięta[/QUOTE]

mój ma też białą a cały jest biało-jasno fioletowy

Dbam o siebie

Stary 2011-09-04, 21:25   #2772
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
małe rozmiary na 170cm też są
no ja mam 175 i w jednej czesci kolekcji wlasnie wzrost jest przypisany do rozmiaru, bo jak patrzalam na koszule w kratke to wszedzie jak na 175 to od 44 dopiero

malego rozmiaru to niestety nie mam, moze kiedys

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

nawet tydzień temu kupowałam ten krem mamie w biedronce za 11,49 więc może jeszcze u Was jest

ę
krem tez mam, ale to chodzi o sztyft wlasnie

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
parafina - obydwie chyba jestesmy na to uczulone
coz poradze

no i silikony i parabeny, za pare dych wole zapas prawdziwych masel z maslem shea i kakaowym

tak jak soph staram sie isc w strone naturalnej pielegnacji w miare mozliwosci

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
eee a ja lubię mam dwa, jeden dostałam na 18stkę i do tej pory mi śmiga jak szalony, drugi dostałam teraz netbook aspire one i jest super mam nadzieję, że spisze się tak dobrze jak jego poprzednik mamy też asusa również świetna firma, bezawaryjny od 2 lat
ja tez acera do swego czasu lubilam, ale jakos potem zaczelo sie wszystko sypac, no 3 lata intensywnego uzywania daly w kosc

Asusa mam 10 calowke i jak narazie jestem zadowolona, na pewno ma lepsze klawisze niz asus, ale to tak tylko do zabierania (bo gdzie bede nosic ciezki laptop i po 2 bateria akurat na pokorzystanie w pociagu i wyciagniecie przy pracy jak trzeba) zaluje, ze bialego nie mam ale baaardzo mi sie wtedy palilo z zakupem

ladna biel maja z maca kompy, ale co mi po takim, jak mi programy nie beda dzialac

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
moze trafil Ci sie taki model trefny
moj TZ ma swoj juz 4,5roku i tylko raz dawal cos do zrobienia z biosem, bo on maniak komputerowy i gry wymeczyly troche tego kompa. owszem mu sie przegrzewa, ale nie to co stacjonarny ktory jest duuuzo lepszy, niestety stoi w zlym miejscu, bo pod schodami i buczy, grzeje sie jak szalony. wszytko to wina kurzu.. po czyszczeniu smiga jak talala TZ do swojego staruszka podlacza jeszzcze monitor z full hd i pracuje bdb, mimo wysilku. ja tez mam od acera, tylko serie emachines i jak narazie nie wiesza sie, odkad wywalilam xp, potem viste, obecnie mam w7 i nawet kaspersky mi nie przeszkadza w funkcjonowaniu, a bateria wciaz trzyma 1,5h. ja tam je lubie
no na grzanie mozna jeszcze przeczyscic, ale z ta klawiatura, ktora zupelnie nie kontaktuje to ja nie wiem, trzeba by chyba caly laptop rozkrecic, bo nawet jak mowilam po zdjeciu klawisza i klikania w wypustke nie dziala, jak to mozliwe to nie wiem, nie znam sie.

mi bateria trzyma 2 min

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29203972]Treść usunięta[/QUOTE]

a jaki model?

bo ja wlasnie marze o bialej klawiaturze

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 21:29   #2773
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
(...)
a moge o cos spytac? nosisz cylindry w szkłach na astygmatyzm? jesli nie chcesz to nie odpowiadaj, ale powiem Ci, ze przy moich pierwszych okularach dostalam wlasnie szkla z cylindrami to nawet ich nie nosilam, bo glowa mnie przy ich noszeniu bolala.
ee tak nosze, odkad mam okulary zawsze mialam. jak tylko odzyskam auto, to wybiore sie do mojego lekarza, bo bez samochodu nie dostane sie tam niestety. zabiore stamtad moja karte i bede szukac lepszego okulisty.
tylko mnie glowa najczesciej boli jak nie mam okularow, albo od halasu, stresu, jak sie tylko zdenerwuje to od razu mam bol
Stary 2011-09-04, 21:30   #2774
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

oj oj, masz racje jesli chodzi o dodatki przez ten moj staz troche poczytalam na temat dodatkow i jestem jednym slowem przerazona nie mam ochoty na zupki chinskie, barszcze (ktore kiedys kochalam), gorace kubki itp.

I tez uwielbiam ten cien w kremie! a jaki masz kolor?

oooo ja tez chcialam snieznobialego laptopka z hp
No ja wiele takich rzeczy powyrzucalam, ale to glownie dlatego, ze sie balam, ze nie sa wegetarianskie. Ostatnio popadlam w paranoje na tym punkcie zreszta ale to nie jest takie zle, skoro zaraz zadnych kupnych slodyczy nie tkne upiec sie nie bedzie chcialo, wiec wszystko to na zdrowie.

gdzie masz ten staz? bo zapomnialam. I co tam sie jeszcze ciekawego o jedzeniu dowiedzialas?

Ten miedziany, zaluje ze tylko jeden. A co lepsze kupujac go nie wiedzialam, ze to w kremie bo gdybym wiedziala to bym nie wziela, jakos mialam zle zdanie o cieniach w kremie.

jaki model tego hp? bo ja wlasnie tu i owdzie szukalam bialych i jedyne co to bylo to sony vaio, ale to nie taka biel jak chcialam.

<3 <3 <3
Stary 2011-09-04, 21:33   #2775
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej właśnie wróciłam jej ile mam do nadrabiania
Stary 2011-09-04, 21:34   #2776
kobietasukcesu
zawsze mam racje

caate: a nie mialas ostatnio jakis przykrych przezyc i stresow? bo czasami od takich rzeczy organizm tez siada.

<3 <3 <3
Stary 2011-09-04, 21:34   #2777
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ee tak nosze, odkad mam okulary zawsze mialam. jak tylko odzyskam auto, to wybiore sie do mojego lekarza, bo bez samochodu nie dostane sie tam niestety. zabiore stamtad moja karte i bede szukac lepszego okulisty.
tylko mnie glowa najczesciej boli jak nie mam okularow, albo od halasu, stresu, jak sie tylko zdenerwuje to od razu mam bol
aha czyli to raczej nie od okularow, chociaz mozesz zapytac lekarza jak juz bedziesz przy okazji.

Ja dzis bylam nad morzem, moze to glupio zabrzmi, ale pierwszy raz mialam zalozona spodniczke tego lata jak juz to krotsze spodnie z reszta moje wakacje tego roku wygladaly jak wygladaly- nauka do obrony, pozniej troche odpoczynku w lipcu (ale co z tego jak pogody nie bylo), a od sierpnia jestem na stazu wiec nawet nie mialam okazji za bardzo, a o opalaniu juz nie wspomne

Stary 2011-09-04, 21:34   #2778
caate
Zakorzenienie

GG do caate

kobietasukcesu, moj TZ spalil sobie ladowarke, wiec jego bateria trzyma te cos okolo minuty, jak wezmie moja ladowarke, bateria normalnie laduje

z klawiszami to nie mam pojecia, mi tak czesto sie dziala w stacjonarce i w efekcie mialam 4klawiatury, zreszta z myszkami podobnie
Stary 2011-09-04, 21:37   #2779
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
No ja wiele takich rzeczy powyrzucalam, ale to glownie dlatego, ze sie balam, ze nie sa wegetarianskie. Ostatnio popadlam w paranoje na tym punkcie zreszta ale to nie jest takie zle, skoro zaraz zadnych kupnych slodyczy nie tkne upiec sie nie bedzie chcialo, wiec wszystko to na zdrowie.

gdzie masz ten staz? bo zapomnialam. I co tam sie jeszcze ciekawego o jedzeniu dowiedzialas?

Ten miedziany, zaluje ze tylko jeden. A co lepsze kupujac go nie wiedzialam, ze to w kremie bo gdybym wiedziala to bym nie wziela, jakos mialam zle zdanie o cieniach w kremie.

jaki model tego hp? bo ja wlasnie tu i owdzie szukalam bialych i jedyne co to bylo to sony vaio, ale to nie taka biel jak chcialam.
ja mam staz w branzy tsl, ale przechowujemy dodatki do jedzenia na magazynie wiec troche sobie o nich poczytalam
ja tez wzielam ten miedziany cien, nie wiem jak ten czarnmy by sie zachowywal, a mialam na niego ochote

a hp to taki pavilion, ale normalny- 15cali http://allegro.pl/bialy-laptop-hp-pa...782318736.html
normalnie mozna je kupic w sklepach, tzn kiedys bylo ich wiecej, ale w saturnie, media, czy jeszcze jakichs innych spokojnie powinny byc no i 4gb ramu, wiec szybciutko chodzi, procesor dwurdzeniowy intel, fajna karta graficzna, duzo twardego dysku, dla mnie raczej nie do wykorzystania, choc jakis czas temu wymienislismy w stacjoanrnym na 500gb nie wiem po co mi to

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2011-09-04 o 21:40
Stary 2011-09-04, 21:41   #2780
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate: a nie mialas ostatnio jakis przykrych przezyc i stresow? bo czasami od takich rzeczy organizm tez siada.
mialam i to wieele tak od marca...
ale bol mam jakos od 3-4lat. teraz jest lepiej, bo troche emocjonalniej sie uspokoilam i boli mnie glowa tak z 3-4x w miesiacu, a wczesniej to bylo co 3dzien.

Cytat:
aha czyli to raczej nie od okularow, chociaz mozesz zapytac lekarza jak juz bedziesz przy okazji.

Ja dzis bylam nad morzem, moze to glupio zabrzmi, ale pierwszy raz mialam zalozona spodniczke tego lata jak juz to krotsze spodnie z reszta moje wakacje tego roku wygladaly jak wygladaly- nauka do obrony, pozniej troche odpoczynku w lipcu (ale co z tego jak pogody nie bylo), a od sierpnia jestem na stazu wiec nawet nie mialam okazji za bardzo, a o opalaniu juz nie wspomne
wiesz, moj lekarz rozklada na to rece, zwalil wine na przewlekla chorobe zatok, inny lekarz na wyrastajace osemki ze mi promieniuja, a inny spowrotem na okuliste. pozniej bralam leki na sen, bo bylo tez podejrzenie, ze sie nie wysypiam, co moglobyc kluczem do sukcesu, ze wzgledu, ze mam bardzo plytki sen i lacznie spie 4-6h max. nie pamietam nazw bo chodzilam w zime po lekarzach, jak juz bardzo cierpialam, to nawet i u gin bylam, ktora zlecila mi kilka badan krwi, czy to przypadkiem od tabletek nie jest. no nic bede dzialac niedlugo znowu z lekarzami, potrulam troche Talullah i poprosze o pare badan, mam nadzieje, ze ktos mi pomoze.

odnsonie spodniczki, to tez nie mialam wiele razy, nawet nie zalozylam wszystkich swoich, bo wolalam szorty przez ta pogode w kratke
Stary 2011-09-04, 21:44   #2781
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 21:45   #2782
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ale bol mam jakos od 3-4lat. teraz jest lepiej, bo troche emocjonalniej sie uspokoilam i boli mnie glowa tak z 3-4x w miesiacu, a wczesniej to bylo co 3dzien.

wiesz, moj lekarz rozklada na to rece, zwalil wine na przewlekla chorobe zatok, inny lekarz na wyrastajace osemki ze mi promieniuja, a inny spowrotem na okuliste. pozniej bralam leki na sen, bo bylo tez podejrzenie, ze sie nie wysypiam, co moglobyc kluczem do sukcesu, ze wzgledu, ze mam bardzo plytki sen i lacznie spie 4-6h max. nie pamietam nazw bo chodzilam w zime po lekarzach, jak juz bardzo cierpialam, to nawet i u gin bylam, ktora zlecila mi kilka badan krwi, czy to przypadkiem od tabletek nie jest. no nic bede dzialac niedlugo znowu z lekarzami, potrulam troche Talullah i poprosze o pare badan, mam nadzieje, ze ktos mi pomoze.

odnsonie spodniczki, to tez nie mialam wiele razy, nawet nie zalozylam wszystkich swoich, bo wolalam szorty przez ta pogode w kratke
to faktycznie niefajnie, ze nie wiedza co Ci jest

fakt, pogoda w te wakacje byla taka okropna...

ja nie wiem co mam zrobic ze soba, z moja przyszloscia mam jeszcze troche czasu na przemyslenie, ale ciagle dochodze do tych samych wnioskow

Stary 2011-09-04, 21:57   #2783
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/olej-avocado-surow...798624885.html hej dziewczyny bylam u TZ i nie mialam dostepu do neta
co sadzicie o tym oleju???
nie mialam go w czystej postaci, ale moim zdaniem warto

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:

a jak pogoda? cieplutko?

bo ja teraz bylam na tydzien i nie do konca pieknie bylo chociaz plaza i plywanie zaliczone, urlopem tego do konca nie nazwe, bo cos musialam popracowac, ale chociaz otoczenie zmienilam

a jak ciemno bylo w tym mieszkaniu bo to parter, do tego nad tarasem balkon i duzo drzew i jak kiedys tam bylam bylo ok, ale teraz to swiatlo zle padalo i ciemno tak, ze tylko depresji mozna bylo dostac

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
t

ja nie wiem co mam zrobic ze soba, z moja przyszloscia mam jeszcze troche czasu na przemyslenie, ale ciagle dochodze do tych samych wnioskow
ale chodzi o sprawy zawodowo-naukowe czy jakie?

no ale niestety ja tez chce biala obwodke wokol monitora, tz mi to odradza mowiac, ze przy czarnej mniej sie oczy mecza, ale ja jestem uparta

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
lekarzem nie jestem, ale moze skoro nadal boli, choc rzadziej, to moze nadal jest za duzo zlych emocji, ale zepchnietych?
ja bym moze poszukala w tym kierunku

a zeby masz wszystkie poleczone? bo podobno tez jak cos jest, nawet i pod plomba to te bakterie truja caly organizm. Zeby oczywisci nie bylo, ze sugeruje, ze o zeby nie dbasz tak mi sie po prostu przypomnialo.

Bo stan wiedzy lekarzy jest jaki jest

<3 <3 <3
Stary 2011-09-04, 22:03   #2784
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
a jak pogoda? cieplutko?

bo ja teraz bylam na tydzien i nie do konca pieknie bylo chociaz plaza i plywanie zaliczone, urlopem tego do konca nie nazwe, bo cos musialam popracowac, ale chociaz otoczenie zmienilam

a jak ciemno bylo w tym mieszkaniu bo to parter, do tego nad tarasem balkon i duzo drzew i jak kiedys tam bylam bylo ok, ale teraz to swiatlo zle padalo i ciemno tak, ze tylko depresji mozna bylo dostac

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

ale chodzi o sprawy zawodowo-naukowe czy jakie?

no ale niestety ja tez chce biala obwodke wokol monitora, tz mi to odradza mowiac, ze przy czarnej mniej sie oczy mecza, ale ja jestem uparta
Tak, dzis bylo pieknie i cieplo
a gdzie mieliscie to mieszkanko?

tak chodzi o sprawy zawodowo-naukowe, jakos nie moge ogarnac tematu.

A mi sie tak bardzo podobają białe laptopy, samochody, telefony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg White_VW_Passat_CC_R-Line_fl_IAA_2009.jpg (90,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z4175545X,Audi-A5.jpg (43,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg MTM_Audi_S4_Avant_14.jpg (47,7 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fullsize.jpg (40,6 KB, 2 załadowań)

Stary 2011-09-04, 22:03   #2785
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

ja mam taki z białą obwódką właśnie tylko, że acer niestety których nie lubisz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg acer-aspire-one-happy-atom-n450-1-66ghz-250gb-1gb-10-1-win7.jpg (19,5 KB, 11 załadowań)

Dbam o siebie

Stary 2011-09-04, 22:04   #2786
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja mam taki z białą obwódką właśnie tylko, że acer niestety których nie lubisz
ale fajniutki

Stary 2011-09-04, 22:06   #2787
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
snow, bo akurat byłam taka miznerna wtedy Tutaj mam w ciemniejszym troche....
W ciemniejszym blondzie wyglądasz ładnie.

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ale mam do dupy weekend... Najpierw martwiłam się, że z TŻ nie widuję się wcale... a teraz nie będę go widywać w ogóle. Rozstaliśmy się i pomimo, że nie jest wart moich łeż to chodzę i ryczę jak głupia..;/
Współczuje. Trzymaj się.

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29198745]Treść usunięta[/QUOTE]

Ładne. Choć kolor nie w moim guście.

Mój pies, jak mnie dzisiaj witał to zepsuł mi moją ulubioną bransoletkę i już nie da się jej naprawić.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 22:09   #2788
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
ale fajniutki

Dbam o siebie

Stary 2011-09-04, 22:11   #2789
Galadriela87
Zadomowienie

Jeżeli chodzi o gadżety, to ja lubię żarówiaste kolory.
Poluję na jakieś fajne słuchawki do ipoda, ale takie duże. Niestety wybór jest niewielki za to tych malutkich słuchawek jest całe mnóstwo.

~Xbox & rock fan
Galadriela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 22:34   #2790
snowhitee
Zakorzenienie

okej zrobiłam:
-peeling ciała + balsamowanie
-mycie żelem mic. twarzy + maseczka + krem brązujący na noc
-nałożyłam 3x serum na paznokcie Lovely
-umalowałam pazurki irreplaceable essence

zaraz mogę iść spać

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości