|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Sanrioo przykro mi
|
#4172 |
|
Zakorzenienie
|
ilsa no nie radzi sobie chłopak z emocjami i jest za głupi widać.. trudno. kiedyś moja siostra zobaczy jak jest naprawdę.
dzięki dziewczyny dobrze że są ludzie którzy nie myslą żę to normalne uf!---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- z milszych rzeczy to oo jadłam dziś pyszne ciasto przedślubne w sobotę znowu idziemy... już 7my ślub znajomych w tym roku aż mi TŻ pisze że pewnie już mam żal że to nie ja.. nie mam żalu ale nie powiem myślę sobie kurcze ja też chcę
|
|
|
|
#4173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja coś czuje, że na weselach w weekend (2 wesela w 1 weekend w 2 misatch) dopadnie mnie depresja, że to nie ja...
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
smerfetko nie można dać się temu ogarnąć ja się staram jak potrafię
myślę sobie że przecież przyjdzie mój (nasz) czas.. tylko jestem z natury niecierpliwa..
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Sanrioo bardzo Ci współczuję.
a ja nie mam żadnych wesel heh
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, że przyjdzie, ale mimio to mi smutno, zwłaszcza,że na weselach zawsze pytają a kiedy Wy? Ileż można odpowiadać, tłumaczyć się, nawet jeśli wtedy żatuje, czy zwalam na Tż, zwyczajnie jest mi smutno.
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
smerfetko ja jestem z TŻtem 5 lat
i pytania kiedy my są zadawane na każdym kroku przez wszystkich którzy nas widzieli choć kilka razy w życiu .. trzeba się przyzwyczaić kobitka od 4 miesięcznego dziecka do opieki, wybrała kogoś innego.. hawwa wiem, ale chyba to zbyt skomplikowane
Edytowane przez sanrioo Czas edycji: 2011-09-04 o 21:40 |
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie miałam pisać, Sanrioo, że Ty to jesteś wyjątkowo cierpliwa
ja nie - nie popadam na szczęście w tę stronę, że chcę wszystko za szybko, ale cierpliwa nie jestem - nadchodzi czas, czuję, że to to, trza robić. a tu ![]() co do sytuacji w domu - klasycznie niestety, nie wiem, co więcej mogę napisać Odprawiłam się online i wydrukowałam nasze karty pokładowe tylko nie wiem, po co miałam podać nr dowodu, skoro go na karcie nie ma, ale kij za 9 dni i o tej porze będę w pociągu do Ancony |
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
naj Ty wykazujesz się równie wielką cierpliwością jak ja
ja już opowiadam na pytania o ślub tekstami: w tym miesiący nie damy rady alb jak już zajdę w ciążę to wtedy co w naszym środowisku jest odbierane dosyć sceptycznie hihi.. a w domu no cóż, sama wiesz jak to jest.. szukam pracy i próbuje się ewakuować.. |
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, trzymam kciuki, żeby Mrówie unormowały się problemy brzuszne, i żebyście spokojnie przesypiali noce
właśnie zamiast ipko.pl wpisałam pipko.pl - dobrze, że nie ma takiej strony
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uroki rodzicielstwa....
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
sanrio przytulam
może by im kupić jakąś super nianie na dvd, skoro nie wiedzą, że dzieci się nie bije na zachowanie konkubenta Twojej mamy wobec Ciebie nawet nie wiem co powiedzieć, bo to już jest szczyt chamstwa.
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co noc
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
sanrio przykro mi bardzo
ja mysle ze dobrym pomyslem byloby po takiej akcji pojsc na obdukcje i miec to udokumentowane,z e taka sytuacja miala miejsce....gwizdak zeby malej przeszly te problemy i zeby sie nie meczyla
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
Gościu zrobił mi wieczór: http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY
jeździ po świecie i... tańczy ale to jest naprawd wzruszające, te dzieci normalnie tak pozytywnych ludzi trzeba więcej!
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-09-04 o 22:26 |
|
|
|
#4189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Olka a Ty już tutaj?
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, jak tam?
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, jesteście beznadziejne... jestem - nie piszecie, pojadę gdzieś - nawet w niedzielę potraficie x stron naprodukować
idę spać ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Za wcześnie, żeby randka zakończyła się seksem, za późno, żeby miała być kontynuacja... to jak było?
|
|
#4195 |
|
Wtajemniczenie
|
Olka sciagaj torbe (chcialam napisac trabe) i mow
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
Już? nie można za bardzo szaleć na PIERWSZEJ (bo będą następne
![]() Było...cudnie. Przyszedł równiutko o 18.30. Niesamowicie mnie rozbawił, bo mówił coś kiedyś, że on na spotkanie przychodzi z kwiatami a ja go prosiłam, żeby przyszedł bez (głupio bym się czuła...nie wiem czemu, tak po prostu). Więc on spytał co ma w takim razie zrobić, ja powiedziałam, że podać rękę i powiedzieć "cześć, jestem Piotrek". Wchodzi do mieszkania, wyciąga rękę i z uśmiechem od ucha do ucha mówi "cześć, jestem Piotrek". Przez chwilę wisiało straszne napięcie, on pyta, czy już idziemy a ja "a może masz ochotę na piwko?", on się ucieszył- wypił prawie jednym łykiem ![]() Porozmawialiśmy trochę i wyszliśmy do kina.... Aaaaa....w ogóle... miał na sobie koszulę w taką delikatną prawie niewidoczną kratkę w niebieskawym odcieniu, czarne spodnie, czarne buty; dzięki Bogu, że się wylaszczyłam i nie przyszło mi do głowy iść w jeansach. Poszliśmy po bilety, usiedliśmy chwilę na fotelach w oczekiwaniu, a on się cały czas na mnie patrzył. Usiedliśmy na sali, jeszcze chwilę pogadaliśmy jak były reklamy, później zaczyna się film... okazał się niesamowicie denny jak na horror, bo w ogóle nie był straszny a momentami śmieszny. P. co jakiś czas komentował w taki sposób, że musiałam się hamować, żeby nie wybuchnąć śmiechem. I ciągle na mnie zerkał...zresztą ja na niego też ![]() W pewnym momencie filmu, jak się z czegoś śmialiśmy- nie tylko my, bo inni ludzie też- P. mówi "cholera, boję się", ja "tak? potrzymać cię za rękę?" i oboje w śmiech a on wystawił rękę i pomachał tak zapraszająco palcami... złapaliśmy się za ręce, potem mi wziął drugą, bo stwierdził, że mam strasznie zimne dłonie i trzeba je ogrzać i tak sobie siedzieliśmy do końca filmu. Od czasu do czasu mnie miział po rękach tak fajnie. Wyszliśmy a on "pewnie ci zimno" i mnie objął, ja z uśmiechem "nie, nie jest mi zimno", on "to masz pecha bo ja mam ochotę cię objąć :P". Pośmialiśmy, odprowadził mnie pod samiutkie drzwi. Rozmawialiśmy i coraz bardziej się do siebie przysuwaliśmy, w końcu mnie objął, nic się nie odzywaliśmy i było tak fajnie... W końcu on mówi, żebym szła się uczyć albo chociaż wyspać przed egzaminem, ja mówię, że mi się nie spieszy a on "mi też, ja mogę tak długo stać, co jak co ale stanie mam opanowane do perfekcji". I nagle obydwoje wybuchnęliśmy śmiechem, ja, że fajnie- doceniam, on się speszył i mówi że nie TAK miało zabrzmieć, ale wiadomo- śmiesznie było. Przez chwilę po tym dłuuugo patrzyliśmy sobie w oczy, ja nie wiedziałam co robić więc odwróciłam głowę w bok, on mnie tak delikatnie, nieśmiało pocałował w policzek. Ja zamruczałam i dalej nic. No to kolejny, troszkę bardziej śmiały buziak. Uśmiechnęłam się i dostałam kolejnego buziaka. Patrzę na niego a on "czekam...". Pocałowałam go w usta.... Wiem, głupol ze mnie ale kurcze, już jak przyszedł miałam ochotę to zrobić, ma bardzo fajne usta ![]() Też krótko, taki cmok to był tylko. On "no dobra...wygrałaś...teraz ja chcę jeszcze". Cmoknęłam go tak kilka razy i taka rozmowa: P: i co z tym teraz zrobimy? ja: rozejdziemy się, przestaniemy gadać na skype i gg, wykasujemy swoje numery z komórek, zerwiemy kontakt i uznamy, że nigdy się nie widzieliśmy P: okeeej, chociaż ja bym coś zmienił ja: co? P: hmm... ja bym np. chętnie jeszcze dzisiaj z tobą porozmawiał na skype, jeśli oczywiście będziesz miała ochotę, a jeśli jesteś zmęczona i chcesz iść spać to może wyślę smsa że dotarłem do domu i... ja: i? P: mam pomysł! I w tym momencie mnie tak niesamowicie namiętnie pocałował.... w pięty mi poszło. Dosłownie. Taki dreszcz mnie przeszedł. Aż teraz mam ciary jak o tym piszę. W głowie mi się zakręciło jakbym pijana była... I widzimy się jutro o 19
Edytowane przez stygmatek Czas edycji: 2011-09-04 o 23:27 |
|
|
|
#4197 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mogę być dzisiaj Twoim "mężem", bo mój pracuje Cytat:
mnie też podoba się to czarno-białe najbardziej ![]() Cytat:
![]() mój oczywiście ma samolocik ![]() Cytat:
Cytat:
zrób coś z tym proszę Cię.... nie pozwalaj sobie na to!!! Cytat:
![]() Cytat:
dobrze powiedziane!!!!my byliśmy na koncercie Rodowicz.... ona ma świetny głos!!!! i świetnie śpiewa na żywo!!!! poza tym nic się nie dzieje.... dowiedziałam się jeszcze, że mąż poza operą zaplanował też teatr w Nowym Sączu.... jest pełen niespodzianek
|
|||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4198 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaa Olka
aaaaaa swietnie ciesze sie |
|
|
|
#4199 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() Kawka - Hollywoodu nie lubię, w Tiffany jeszcze nie byłam A moja znajoma wokalistka, Monika Urlik (wczoraj była w "Voice of Poland" -> http://youtu.be/NPgFmYEQViY) już ma 3. dziecko w drodze, szaaał ale pozamiatała pięknie ![]() A Nergal strasznie mi stylem mówienia Czesia przypomina. Oglądałam dziś "Must Be The Music", ale Dominika jeszcze nie było - oglądać laseczki i wspierać mi kumpla potem pliss ![]() A ta kobitka made my day http://www.youtube.com/watch?v=FxwxH64p6Fk Sanrioo - Biedo, 3maj się, chora sytuacja ![]() Olka, gratuluję randki (a Cz. mnie jeszcze z własnej woli za ręce nie wziął, buuu ![]() A fotki z bimbałkami - meeega fajne ![]() Cz. zagrał dobry koncert, zadowolony jest, był cudowny przez telefon, choć jutro ma tylko dla mnie godzinę (po szkole do pracy :|) to słyszałam podekscytowanie w jego cuudnym głosie ![]() A z koncertu będzie video, więc nie mam co narzekać, że mnie nie było
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2011-09-04 o 23:36 |
|
|
|
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zaręczynową deprechę
![]() Olka, to fajnie, że bylo fajnie Gwizd, ja podobno lubiłam się podrzeć tak dla samego darcia się. Po 3h się uspokajałam ni z gruszki, ni z pietruszki dzień w dzień
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

dobrze że są ludzie którzy nie myslą żę to normalne uf!
w sobotę znowu idziemy... już 7my ślub znajomych w tym roku
aż mi TŻ pisze że pewnie już mam żal że to nie ja.. nie mam żalu ale nie powiem myślę sobie kurcze ja też chcę

ja nie - nie popadam na szczęście w tę stronę, że chcę wszystko za szybko, ale cierpliwa nie jestem - nadchodzi czas, czuję, że to to, trza robić. a tu
niestety, nie wiem, co więcej mogę napisać
tylko nie wiem, po co miałam podać nr dowodu, skoro go na karcie nie ma, ale kij

zeby malej przeszly te problemy i zeby sie nie meczyla
idę spać 

zrób coś z tym proszę Cię.... nie pozwalaj sobie na to!!!