![]() |
#1 |
BAN stały
|
Kosmetyki Do Twarzy Kolorowe I Pianki Do Włosów
Podkłady, Kremy, Maseczki I Peelingi, Kosmetyki Do Włosów I Solarium
-------------------------------------------------------------------------------- [quote=Malinka1982r;292082 7] WITAJCIE wybaczcie, że bez fotek, ale nie posiadam aparatu cyfrowego nad czym ubolewam natomiast chcę powiedzieć, że jestem osoba uczciwą i tego wymagam od innych , wszystkie kosmetyki zobowiązuje się przesłać w specjalnych kopertach, nieuszkodzone protytetem poleconym... KOSMETYKI KOLOROWE DO TWARZY sporo tego jest ciągle coś kupuje nowego chyba mam jakąś manie i większości nieużywam 1. PUDER STAY MATTE RIMMEL odcień 002 pink blossom ( wbrew temu co sugeruje nazwa nie jest różowy ) jest to ładny naturalny odcień nie nadaje koloru matuje na jakieś 4 godziny , jest do wieksze pół opakowania pudełko w stanie dobrym do końca 2007 roku ważny. 2. KOREKTOR VIPERY ZIELONY NA NACZYŃKA I PRZEBARWIENIA czerwone plamy, całe opakowanie nie umiem się tym posługiwać stan idealny kupiony 1 miesiąc temu korektor jest płynny z aplikatorem kolor pastelowa zieleń. 3. PODKŁAD EVER FRESH MAYBELLINE odcień 020 Cameo nawet fajny choć wolę ten co ma w skladzie 50% wody tej samej fIrmy ale ten jest długotrwały , opakowanie dwa razy użyte podkład nowiutki mi coś odcień nie do końca współgra z cerą;-)ale co do trwalości trwały, dość płynna konsystencja ale fajnie się stapia ze skórą 4. PUDER Z AVONU SYPKI PORCELAIN Z PUSZKIEM , NOWY NIEUŻYWANY KOSMETYKI DO WŁOSÓW 1. PIANKA SUNSILK DO LOKÓW I KRECONYCH WŁOSÓW z 200 ml została połowa różowo - czerwone opakowanie nie potrafię się przekonać do pianek wolę lakiery ale to dobry produkt. 2. PIANKA JOANNA NABŁYSZCZAJACA z woskiem ekstremalna puszystość opakowanie przeźroczyste stan idealny było 150 jest 120 ml użyta kilka razy. 3. ODŻYWKA Z LOREAL ELSEVE VOLUME NONSTOP do wlosów płaskich cienkich i bez objetości dokładnie połówka opakowania i jest ona do spłukiwania 4. KREM DO FINALNEJ STYLIZACJI WŁOSÓW TAFT SZCHWARZKOPF nie umiem się posługiwać cały z wymiany mam za korektor KOSMETYKI DO TWARZY MASECZKI 1.MASECZKA KWIAT BZU Z HERBAPOLU oczyszczająca antyseptyczna i gojąca całe opakowanie dostałam w prezencie 2. MASECZKA AVON OCZYSZCZAJĄCA PEEL OFF drzewo herbaciane i grejfrut mniejsza połówka nawet ją lubię fajnie ściąga pory 3. MASECZKA Z SORAYA EKSPRESOWA MASECZKA NAPINAJĄCA seria beauty creator opóźnia efekty starzenia mniejsza połówka została 4. MASECZKA FRANCUSKKA ORGINALNA JEDNORAZOWA JABŁKOWA Z AVOKADO REWITALIZUJĄCA miałam ich chyba z 10 MAŚĆ OCHRONNA Z CZYSTA WITAMINĄ A NA ZMARSZCZKI I PĘKAJĄCE KĄCIKI UST I W OGÓLE DOBRA DO UST SPIERZCHNIETYCH POŁÓWKA RETINOLI PALMITAS do użytku na noc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! CZEGO SZUKAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! 1. CZARNEJ TOREBKI KOBIECEJ ROMANTYCZNEJ NIE MUSI BYĆ CAŁA CZARNA MOGA BYĆ OZDÓBKI, NIESPORTOWA! WIELKOŚĆ ŚREDNIA NA UCZELNIE ABY SIĘ ZESZYTY MIEŚCIŁY NIE Z KOBIECEGO CZASOPISMA!, W STANIE DOBRYM I WOLALABYM JĄ ZOBACZYĆ ABY POTEM NIE MIEĆ PRETENSJI 2. TIULOWEJ CZARNEJ ALBO GRAFITOWEJ DUŻEJ APASZKI DO MARYNAREK TEŻ KOBIECEJ I ROMANTYCZNEJ W TAMTYM ROKU BYŁA TAKA W JAKIEJŚ GAZECIE NA SYLWESTRA MOŻE KTÓRAŚ Z WAS MA, TO BYŁ SZAL TIULOWY I TEZ WOLAŁABYM ZOBACZYĆ JEŚLI JEST MOŻLIWOŚĆ, W STANIE DOBRYM NIE MUSI BYĆ TA Z GAZETY 2. TUSZY DO RZĘS W STANIE DOBRYM 3. RÓŻU BO MI Z AVONU RÓŻ NIE DOSZEDŁ I AKTUALNIE NIE MAM NIC STARY DAŁAM DO WYMIANY BUUUUUUUU 3. LAKIERÓW DO WŁOSÓW DUŻE OPAKOWANIA MOGA BYĆ POŁÓWKI RÓZNYCH FIRM Edytowane przez Malinka1982r Czas edycji: 2006-10-30 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Do Twarzy Kolorowe I Pianki Do Włosów
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
hej
![]() Interesowalby mnie podklad Rimla dla siostry... mam 2 roze do policzkow INGLOTA -ultradelikatny nr 78 ( taki delikatny kolor cegielki)-zuzycie 50% - oraz nr 89 ( ten jest taka troszke ciemniejsza cegielka z drobinkami zuzycie 40% Poza tym zerknij do moich watkow.. Pozdrawiam,
![]() |
#4 |
BAN stały
|
wiesz ta woda waniliowa mnie interesuje z Yves R.... napisane cienkim ledwowidocznym druczkiem nie wiem czy aktualne jesli tak to się wymienię moge wysłać już jutro ten puder jesli ty także wyslesz w najbliższym czasie
najlepiej zadwoń abyś wieczorem na stacjonarny jesli jesteś zainteresowana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
4. KOREKTOR MAYBELLINE PURE odcień ciemniejszy sand 30 ( są dwa w sprzedaży)użyty pare razy brakuje 4milimetry
![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
BAN stały
|
Cytat:
stylizacji włosów - 100 ml prawie całe opakowanie +6. CLINOMYN pasta do zębów dla palaczy - dokładnie oczyszczająca pasta, która usuwa przebarwienia z nikotyny i tytoniu przywracając zębom naturalny kolor 40 ml (2 próbki x 20 ml) to mnie interesuje za korektor choc nie ukrywam że wolalabym torebkę bo tego szukam jak do poniedziałku nikt mi się nie zglosi z torebka to się zamienię |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
nie opłaca mi się to podład kosztował 30 zl róze są po 10 zł i o polowy zuzyte
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wybrałam
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
czy za 1. PODKŁAD LASTING FINISH RIMMEL odcień 200 soft beige dla mnie blondynka o jasnej karnacji za ciemny ale ogólnie to dobry długotrwały podkład zużyłam trzy opakowania odcienia Ivory i bylam zadowolona. Podkład jest w stanie idealnym brakuje max 2ml ważność do końca 2008 roku.
2. PUDER STAY MATTE RIMMEL odcień 002 pink blossom ( wbrew temu co sugeruje nazwa nie jest różowy ) jest to ładny naturalny odcień nie nadaje koloru matuje na jakieś 4 godziny , jest do wieksze pół opakowania pudełko w stanie dobrym do końca 2007 roku ważny. 5. KOREKTOR VIPERY ZIELONY NA NACZYŃKA I PRZEBARWIENIA czerwone plamy, całe opakowanie nie umiem się tym posługiwać stan idealny kupiony 1 miesiąc temu korektor jest płynny z aplikatorem kolor pastelowa zieleń. znjadizesz u mnie?? moj watek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=147456 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
3. PUDER PURE PORE FECTION AVON SOLUTIONS matujacy puder przeciw wypryskom jest półprzeźroczysty matuje zawiera składnki antybakteryjne i przyśpieszające gojenie co ważne nie wysusza skóry, używałam 2 tygodnie i teraz nie mam problemów z cerą, zastanawiam się czy to nie jego zasługa opakowanie miało 6gr. zostało 5 gr. jest bardzo bardzo wydajny
![]() ale apaszka to raczej szaliczek niż szal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
a u mnie cos znajdziesz??
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
tak moge się wymienić podkład jest cały nowy kosztował 30
puder jest go wieksza połówka kosztował 29 i korektor jest nowy i tak jak uprzedzałam ja go nie potrafię uzywać za torebkę tą złotą i tusz do rzęs Loreala nie wiem czy ty zgadzasz się na taką wymianę?????????????????? ????????? jesli tak to chętnie jesli idzie o adresy to ja moge wysłać juz jutro , na razie mam zepsuty tel stacjonarny ale możesz wyslać smska albo na gg albo na e -mail powinnam do wieczora tel naprawić?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
BAN stały
|
14. sliczna złota torebka wmienie tylko za cos EXTRA!!!
22. tusz Loreal Double Extension nowy bo dosatłam 2 chodzi mi o te rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
dziewczyny zainteresowane odezwijcie się
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Interesuje mnie:
1. PODKŁAD LASTING FINISH RIMMEL odcień 200 soft beige dla mnie blondynka o jasnej karnacji za ciemny ale ogólnie to dobry długotrwały podkład zużyłam trzy opakowania odcienia Ivory i bylam zadowolona. Podkład jest w stanie idealnym brakuje max 2ml ważność do końca 2008 roku. 2. PUDER STAY MATTE RIMMEL odcień 002 pink blossom ( wbrew temu co sugeruje nazwa nie jest różowy ) jest to ładny naturalny odcień nie nadaje koloru matuje na jakieś 4 godziny , jest do wieksze pół opakowania pudełko w stanie dobrym do końca 2007 roku ważny. 3. PUDER PURE PORE FECTION AVON SOLUTIONS matujacy puder przeciw wypryskom jest półprzeźroczysty matuje zawiera składnki antybakteryjne i przyśpieszające gojenie co ważne nie wysusza skóry, używałam 2 tygodnie i teraz nie mam problemów z cerą, zastanawiam się czy to nie jego zasługa opakowanie miało 6gr. zostało 5 gr. jest bardzo bardzo wydajny , bardzo drobno zmielony, ważny jeszcze 1,5 roku używałam regularnie dwa tygodnie i prawie nic nie ubyło polecam opakowanie małe poręczne. 5. KOREKTOR VIPERY ZIELONY NA NACZYŃKA I PRZEBARWIENIA czerwone plamy, całe opakowanie nie umiem się tym posługiwać stan idealny kupiony 1 miesiąc temu korektor jest płynny z aplikatorem kolor pastelowa zieleń. Moje wątki w podpisie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
![]() Edytowane przez Malinka1982r Czas edycji: 2006-10-29 o 18:36 Powód: NIEAKTUALNE I BŁAGAM CIĘ SYLWIU WRÓĆ MI STARY TYTUŁ KOSMETYKI KOLOROWE I PIANKI DO WŁOSÓW PROSZĘ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Solarium Do Opalania Twarzy I Dekoldu
Hej, znajdziesz cos u mnie z ciuszkow lub kosmetykow?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
[quote=Malinka1982r;292082 7]
![]() wybaczcie, że bez fotek, ale nie posiadam aparatu cyfrowego nad czym ubolewam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.