|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
mamuski ale dzis malo piszecie;p
bylam z tztem na lodach a teraz zjadlam jogurcik i filmik i w kime ![]() buziaki
#4322 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Ja już zmykam do łóżeczka, bo jutro bladym świtem pobudka i do pracy
![]() ![]()
![]() |
#4323 | |
Wtajemniczenie
|
Oluska, w takim razie zdrowka dla Ciebie i synolka
![]() Cytat:
![]() fajnie ![]() ![]() ![]() Psotnika, mocno zacisniete ![]() mysli na wykladowce tez odpowiednio skierowane... ![]() A ja wlasnie wrocilam ze spacerku z przyjaciolka. Przez godzine gadalam jej, jak to bym zjadla jakies lody, ciastko lub inny deser, a jak trafilysmy do knajpy to zamowilam salatke i pieczywo czosnkowe z serem ![]()
![]() |
#4324 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie daj sobie wmówić, że to nie 'to' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Psotnika trzymam mocno kciuki za egzamin!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() już myślałam, że mnie zostawiłaś na pastwę losu i zostanę sama! ![]() No.. ale masz szczęście! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4325 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też zwykle tak czuje na poczatku czułam nisko bardzo teraz w okolicach pępka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję dziewczyny za zyczenia było super ale strasznie się zmęczyłam, baby siedziały do1-2w nocy bo się rozkręciły ![]() ![]() ![]() kupiłam motherhooda poduszkę tak zachwalacie a mi się tak źle śpi że dzisiaj zamówiłam szybciutko i kurierem mam nadzieje ze we wtorek dojdzie ![]() Lilka ma chyba mnie dość i mojego gonienie wszędzie ale coś nie mogę na tyłku usiedziec i non stop gdzieś pędzę ![]() dobrych snów!!! i żadnych koszmarów!!!
![]() |
#4326 | |||
Wtajemniczenie
|
serca bym nie miala
siedzimy w tym razem, bejbe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas byla duza szansa na podwojna kinder niespodzianke bo moj i tzta ojcowie to blizniacy ![]() moze nastepnym razem ![]() wlasnie pozniej doczytalam, ze bedzie Lilianka no, to w takim razie moge to zniesc ![]() ![]() Cytat:
![]() zazdroszcze tez tego basenu... u mnie ze wzgledu na to lozysko na razie nici z uprawiania sportow ![]() i daj znac, czy tez dolaczysz do kluby zachwalaczek kojca
![]() |
#4327 | |
Zakorzenienie
|
ojjj taak i to po uszy!
![]() Cytat:
![]() ![]() Tż ma ojca który ma bliźniaka?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4328 | ||
Wtajemniczenie
|
albo po nie powiem co
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no, niezla akcja z tymi blizniakami moj tato blizniak, ale dwujajowy tzta tato blizniak jednojajowy wiec jak sie dowiedzialam o ciazy, to najpierw jeden szok, ze w ogole ciaza, a pozniej drugi szok, jak sobie przypomnialam o tych blizniakach ![]()
![]() |
#4330 |
Wtajemniczenie
|
Hej mamusie
![]() na tytuł juz zagłosowałam ![]() a u mnie weekend minął bardzo intensywnie ![]() ![]() ![]() ![]() Jeszcze 3 dni i znowu TZ wraca z delegacji ![]() ![]() i zaczęliśmy z kruszynka 20/21 tydzień ciąży ![]() ![]()
#4331 |
Zakorzenienie
|
My zaczelismy 18/19 tydz. ja tez nie wiem jak liczyc
![]() ![]() heh, kobieta zmienna jest, i jedziemy dzis obejrzec uzywanego x-landera ![]() ![]() ![]() oo ten - http://allegro.pl/show_item.php?item=1800719399 |
![]() ![]() |
![]() |
#4332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się coraz bardziej skłaniam ku używanym, jedak x-lander podoba mi się najbardziej. byliśmy w sobotę w hurtowni 'abc dla dziecka', i tak się nastawiłam na tego x-landera, że NIC mi się nie podobało ![]() ale my będziemy szukać wózka listopad/grudzień. A skłaniam się ku używce, bo widziałam znajomej wózek, ona będzie sprzedawać na jesień, ale niestety trzykołowy - dla mnie odpada. Gondola czyściutka, znajoma rodziła na początku października i gondolę używała do wiosny. A nie jest brudna wcale ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4333 |
Zadomowienie
|
czesc laseczki dajcie jakis przepis na golabki dobre?? ale te zwykle nie leniwe;p
ale Igor dzis tate po plecach pokopal;p;p
#4334 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() my jemy śniadanko musli efir winogronka jerzynki i bawarke ![]() ![]()
![]() |
#4335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wsumie zobaczyc mozna, a gdyby faktycznie byl dobry stan to i oszczednosc duza ![]() Podejrzewam, ze gondola bedzie ładniutka bo to sie najkrócej uzywa, ciekawe jak spacerówa, czy nic nie podarte odbarwione. Brakuje tylko adapterów do fotelika i torby. Coraz bardziej się nastawiam na oszczędnosć. Wozek chca kupic nam rodzice, ale jak mozna taniej to czemu nie skorzystac ![]() zdam relacje jakby co ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() znalazłam jeszcze tu http://allegro.pl/x-lander-xa-carbon-zestaw-2010-fotelik-maxi-cosi- i1801206262.html i tu http://allegro.pl/x-lander-xa-gondol...795848347.html rzeczywiście ten sam sprzedawca ![]() z fotelikiem max-cosi a na tym foteliku mi zależy, nie chcę tych z kompletów z wózka, bo podobno do dupy są i starczają na krótko ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-09-05 o 08:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4337 |
Zadomowienie
|
popatrzyłam w klubiku pearpearl śliczny twój model
![]()
#4338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnsnie fotelikow to w tym smyku Pan nam tłumaczył ze maxi cosi, jesli nie jest na bazie to niczym sie nie rozni od tego x-landerowego, a w jego ocenie nawet wypada gorzej. Bo ja tez bardzo chcialam maxi cosi. Ale ten fotelik z baza to koszt ponad 1000zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4339 |
Rozeznanie
|
Witajcie po weekendzie ! Ja grałam z zespołem na dwu dniowym weselu. Zmeczona okropnie. Mój mąż wyjechał dzisiaj w delegację przed 4 rano. A ja mam dzisiaj wizytę u lekarza o 11-25, więc proszę trzymać kciuki żeby wszystko było dobrze.
Później na spokojnie nadrobię wszystko ![]() miłego dnia ![]()
#4340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a koszty rzeczywiście nieporównywalne niestety ![]() szkoda, że ten carbon taki ciemny, nie ma żadnej kolorowej wstawki - wyglądałby o wiele lepiej. mi się najbardziej podoba się w kolorystyce rocky -> ewentualnie szarości z kolorem- widziałam z czerwonym kiedyś, też był fajny ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4341 | ||
Rozeznanie
|
Witam Mamuski
![]() Wracam do żywych czyt. do domku i wreszcie spokojnie moge poodpoczywac no i byc z Wami na bieżąco... Jejku nie ma to jak w domku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Lecę zagłosować na tytuł i zajrzeć do klubu... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4342 |
Zakorzenienie
|
inutil a mi sie podoba najbardziej amethyst
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4343 | ||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
i tego samego podobno trzeba sie trzymac w tygodniach ale pewnie jakis inny lekarz powie inaczej ![]() o, chociazby ten Haniuli wazne ze mamy podwojne ![]() Cytat:
Czesto spotykam sie z opinia, ze lepiej miec cos porzadnego uzywanego, niz nowiutki badziew albo sredniak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale dobrze wiedziec,ze lozeczko ladne... z tym ze juz odpada, bo za malutkie Cytat:
![]() moje kanapki z dodatkim trzech lyzeczek majonezu ![]() ![]() Cytat:
to niedobrze,bo my mamy obiecany maxi-cosi od znajomego tzta a ta baze mozna pozniej wykorzystywac w innych fotelikach? i czy mozna ja montowac we wszystkich autach? bo jak tak zerknelam na tylne siedzenie u tzta w autku, to tam mi sie wydaje, ze nie daloby rady ![]() a temu panu pewniebardzo zalezalo na sprzedazy fotelika, dlatego tak powiedzial ![]() Cytat:
Trzymam kciuki za wizyte ... i za dziewczynke ![]() ![]() Agawooo, za Twoja wizyte (i dziewczynke) rowniez ![]() ![]() A tak powaznie, to po prostu zzera mnie pozytywna zazdrosc,ze zobaczycie swoje Bobasy i oczywiscie oby byly tylko zdrowe i szczesliwe ![]() Ja zbieram sie do kosmetyczki na oczyszczanie. Mam nadzieje,ze chociaz troche wyprowadzi ta moja zasyfiona buzie. Brrr... Nigdy czegos takiego nie mialam. Jak nic dziolcha rosnie, bo (nadszarpnieta juz i tak ) urode starej odbiera. Milego dnia, Ciezarowki ![]()
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-09-05 o 09:41 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4344 |
Rozeznanie
|
Witajcie w poniedziałek !!!
![]() Ale mnie z rana naszło na kisiel z kawałkami owoców.... ![]() Haniula, u mnie tez jest 18/19 tydzień. Jak twierdzi lekarz to już 19, ale ja się pogubiłam, bo kilka razy decyzję zmieniali ![]() BebiBebi, trzymam kciuki ![]() My wózek również będziemy mieli używany. Od znajomych, nie zniszczony w bardzo dobrym stanie. Oglądałam i mi się spodobał. Dziewczyny, czy też miałyście kłopoty z wyborem imienia? My w ogóle nie możemy się zdecydować. Jakoś dla chłopca wybraliśmy, ale z dziewczynką mamy problem ![]()
"Człowiek posiadł sobie prawo do posiadania zwierzęcia. A powinien to być przywilej, który można odebrać." Edytowane przez tygrysia Czas edycji: 2011-09-05 o 09:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4345 |
Rozeznanie
|
chwalę się
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4347 |
Zakorzenienie
|
pearl nie wiem nic o bazie, bo nie wnikałam w to. wtedy głownie interesował mnie wozek.
A odnosnie sprzedawcy to nie sądze zeby upierał sie przy foteliku xlanderowym , chodzby dlatego, ze korzystniej byloby dla nigo 'wcisnąc' mi maxi cosi bo droższy. On nie mowil ze maxi cosi to zly wybor- sam powiedzial ze to jedna z lepszych firm , tylko ze w zestawie z bazą, bo inaczej to jest średniak jak każdej innej firmy. Nie wiem jak to z tym fotelikiem w koncu, ten x-landera mi sie tez wydawa porzadny i solidny ![]() a jak patrzylam to baze uzywana tez najtaniej za 400-500zl mozna kupic+ fotelik to itak 1000zł wyjdzie ![]() ja na ostatniej wizycie tez sie dowiedzialam ze mam lozysko na przedniej scianie, a teraz czuje Lenke coraz intensywniej, wiec moze mi sie łozysko przesuneło? Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-05 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4348 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wózek mamy po Nelce - Xlander. Nie będziemy kupować nowego skoro tamten jest w idealnym stanie prawie ![]() ![]()
Nelka urodziła się 06.07.2008 Inia urodziła się 29.02.2012 Edytowane przez Nelkomama Czas edycji: 2011-09-05 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4349 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki
![]() musiałam sobie zrobić trochę przerwy od forum, tak mnie ta wiadomość Magdy o poronieniu zmroziła, że nie mogłam przestać o tym myśleć. Nakręciłam się strasznie, że wysikać się pójść bałam, koszmar jakiś. Nie wiem czemu ja się tak wszystkim przejmuję...nie chcę już czytać takich rzeczy a zwłaszcza z takimi szczegółami ![]() Życzę wszystkim miłego dzionka i do podczytywania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki masz model x-landera? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.