Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-05, 09:43   #2821
lacrimachristi
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

doszla moja paczka z douglasa
przed chwila byl kurier

Edytowane przez lacrimachristi
Czas edycji: 2011-09-05 o 11:16
lacrimachristi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 09:52   #2822
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Galadriela87 Pokaż wiadomość
Gratuluję.

Ja muszę zrzucić jeszcze z 9kg-10kg. W sumie przez niecały rok schudłam 10kg.
dzięki

ja w 3 miesiące schudłam 6kg, z tym że wiadomo, wyrobiły się mięśnie, a one swoje ważą
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 09:54   #2823
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Koleżanka z roku takie dostała na urodziny Wypasione!
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość

moja sunia jest the best leżę z laptopem na łożku, ona podeszła , zwalila mi go łebkiem i uwaliła mi sie na brzuchu bo ona musi spać , także żegnam się z 10kg bagażem na brzuchu ech..
Słodziak

Dzień dobry

Mam okres i fatalnie się czuję

Co do telefonu to ja chcę białą nokię e5 i jak na złość na allegro mało ofert jest

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-09-05 o 09:56
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:05   #2824
psyhe666
Zakorzenienie

Hej kobietki

Julianna-p, Karolcia właśnie zdecydowałam, że wracam do blondu, a Wy mnie dodatkowo utwierdziłyście

Snow też mi się ten volkswagen podoba Biały albo niebieski
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:06   #2825
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
moim zdaniem masz powiazane te przyczyny. niestety przez kilka lat takie bole trzymaly mnie po 4 -7 dni non stop. nawet przez sen czulam bol, koszmar. potem sie okazalo, ze po pierwsze przewlekle zapalenie zatok- mozna probowac punkcje- bolesna, ale mi troche pomogla (chociaz powiem, ze niezbyt duzo), do tego okulary- nie wpadlam na to, ze oprocz niewielkiego astygmatyzmu mam swiatlowstret czy cos sama nie wiem, w zaleceniach dostalam nakaz ochrony oczu przed sloncem i to pomaga mi najbardziej. do teraz jak wyjde bez okularow wracam z bolem glowy po 15 minutach i lzami.
stres i bezsennosc na pewno tez dzialaja. jednak ja na Twoim miejscu skierowalabym uwagfe wlasnie na zatoki- bieganie i bol, nachylanie i teraz zbliza sie ta pora chorowania na zatoki- jesli mam racje proponuje zebys na probe lyknela sobie przed snem theraflue zatoki naprawde przynosi ulge. jesli poczujesz sie lepiej sprobuj tak przez 3 dni- mi zawsze pomaga.. no i ja wlasnie tez od kilku dni juz czuje , ze mnie biora zatoki (nowy sezon)...
mam nadzieje, ze moze troche pomoge

psyche666 zdecydowanie blond

kitka tez mam toshibe i tylko z bateria bywaja problemy, a moja kolezanka, ktora kupila asusa ... w ogle nie lapie netu. wciaz cos sie z nim dzieje, nawet gdy siedzialysmy na tarasie , w pokoju gdzie bl net ona nic nie lapala

czekoladowa dziekuje

tez mam z tym problem;], jak cos znajdziesz daj znac
pilam jak bylam chora i pomagal faktycznie
tak samo jak mam bol, to biore ibuprom zatoki i to jedyne tabl ktore dzialaja.
bede myslec, dziekuje za rady

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

wcale nie trzeba się bać kupować telefonów z all, wystarczy kupić od firmy, która się zajmuje tym na co dzień ja tam o żadnych ziemniakach nie słyszałam.

Wy się niektóre zabieracie za odchudzanie, a ja swoje skończyłam podobam się sobie i nie chcę być już chudsza, bo to już by była taka już niezdrowo wyglądająca chudość. no i mam ładnie rozwinięte mięśnie, które bardzo mi się podobają(oczywiście też są nieprzesadzone )
pochwal sie efektami, zdjeciami

Odnosnie tego kogo stac i nie na te domy, to ja znam takich ludzi. Wcale nie robia czarnych interesow,tylko maja 4rozne szkoly skonczone, a swoja firme maja w 6krajach i biznes sie kreci. No i takie osoby maja wieksza zdolnosc kredytowa jak gdyby co, wiec automatycznie moze sobie na wiecej pozwolic, ale trzeba miec glowe do tego i samozaparcie, rodzine troche pozniej.

Mam sasiada, ktory jest zarabiscie bogaty, najnowsze mercedesy, ma jacht na swoich podworku warty 2mln, autokar z full wyposazeniem, ktory jest wielkosci tira, piekny dom i altanke i mieszka naprzeciwko mnie, wiec mam super widoki do pozazdroszczenia

i co najdziwniejsze, jest mily i pomocny. nieraz jak widzial, ze mecze sie z trawa w ogrodku, to wzial swoj traktorek i przyjechal i nam skosil. ostatnio nawet jak mialam problemy z autem, to kazal mi jechac do salonu mercedesa i podac jego nazwisko, to mi zrobia od reki. czlowiek znany w biznesie, pracowity i ludzki, ciezko pogodzic to jak ktos spi na kasie. on nie zdziczal i zawsze go podziwiam, ze nie wozi sie w garniaku.

taka sama sytuacje znam z developerem domow, naprawde jest duzo milionerow u nas

a auto co to to teraz jest problem - leasing i juz
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-09-05 o 10:08
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:17   #2826
samaraNW
Zakorzenienie

julianna, spóźnione wszystkiego najlepszego
Stary 2011-09-05, 10:31   #2827
karolcia198506
Zakorzenienie

Dzień dobry
Stary 2011-09-05, 10:33   #2828
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
pochwal sie efektami, zdjeciami
wrzuciłam do albumu, ale na zdjęciu ważyłam o 2kg więcej. było robione tuż po powrocie znad morza. ja u siebie nie mam niestety dużego lustra i nie jestem w stanie zrobić sobie takiego zdjęcia
Stary 2011-09-05, 10:42   #2829
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
Hej O jakim olejku winogronowym z biedronki piszecie? pokaże mi ktos zdjęcie i ile kosztuje?? to na włosy?

Nie martw się mam ten sam problem, nie wiem co ze sobą zrobić i co wogule chce robić
kosztuje 11, 49 chyba ale cos ok 11-12 zł http://x.garnek.pl/ga7194/d79786a645...k_winogron.jpg duża litrowa butla
Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Kilka razy miałam ochotę kupić jakiegoś fryzjerskiego grupona z Lublina, ale gdzieś wcześniej czytałam, że fryzjerzy nawet Ci najlepsi nie przykładają się jak ktoś z kuponem przychodzi i to mnie zniechęciło... Pójdę, wydam kasę (co z tego, że dużo mniej niż normalnie) a później będę płakać
w tym roku wykupilam grupona do fryzjera w lbn i powiem Ci, że za 20 zł u mnie w Chełmie chociaż bym róznice widziała Bo jedynie babka mi grzywkę obcieła, i nawet koncówek za bardzo nietknęła fakt wyprostowała mi włosy, i "coś" fajnego nalożyła, ze się cały dzień błyszczały i ładnie wyglądały i chyba tyle.
Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Przez allegro strach telefon zamawiac, ciagle sie slyszy ze przyszly ziemniaki w pudelku. A vaio sa piekne ale kruche jak oplatek, wszystko lata w srodku, slyna z tego. Nie moze byc za dobrze XD aaale widzialam kolekcje asusa kolorowa, tez ladna.
mi sie w ogoel marzy ajfon ale to raz spadnie i nie ma
mój Tż ciagle telefony na allegro kupuje
Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
doszlam moja paczka z douglasa
przed chwila byl kurier
u mnie już się pojawiło, że paczka w doreczeniu chciałabym żeby przyszła do 13 bo potem chcę jechac do miasta bo mi pare rzeczy z rosmana trzeba a mama jedzie na pogrzeb o 13 40 więc bym znia samochodem pojechała a potem jak brat o 14 40 wraca autem ze szkoly to bym z nim wróciła

w ogóle bardzo zle zaczełam ten tydzien

Edytowane przez ParoleParole
Czas edycji: 2011-09-05 o 10:48
ParoleParole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:49   #2830
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc

Ja dzis zaczynam urlop Ale sie nie wyspalam bo po 8 Mama mnie obudzila telefonem a teraz mialam znow telefon z pracy

Ciagnie mnie szara torebka z diversa i chyba sie nie opre i kupie

A jutro ide do fryzjera, juz mam dosc dlugich wlosow, zapuszczalam ale to nie dla mnie, pojdzie na pewno 10 cm a moze i wiecej

Julianna - wszystkiego najlepszego, spoznione ale szczere zyczenia z okazji urodzin

Blondyneczka
- ja nigdy nie bede w takiej sytuacji jak Kalpana bo nawet jak pojde na macierzynski i wroce to moje miejsce pracy bedzie na mnie czekac, ale poswiecilam duzo czasu na to i energii zeby miec taka fajna sytuacje, wiec cos za cos.

A tak w ogole to byl chyba temat z klubu, wiec dlaczego wyciagasz sprawy klubowe na forum?

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
I pamietam tez jak przylozylam termometr do grzejnika i prawie mi pekl, a to byl rteciowy
Tez tak robilam, ale w podstawowce Do grzejnika a kiedys do goracej herbaty i mi pekl - mina Mamy - bezcenna

Cytat:
Caate jesteś taka jak ja ze mnie zawsze się śmieją, że nie usiądę do śniadania bez uczesania się, ubrania, ogólnie ogarnięcia ale to dobrze trzeba o siebie dbać bo jak nie teraz to kiedy
A to ja normalnie jestem jak lump przy Was Najbardziej lubie sniadania taka nieogarnieta w lozku i z TZ w lozku to juz w ogole

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dokładnie tak. Nie wyobrażam sobie mieć rozmiaru 36
A ja mam 36/37 i z kolei nie wyobrazam sobie miec 40 a 41 to juz w ogole, dla mnie to dluga stopa

Cytat:
caate: mnie też boli od słońca i upałów, dlatego jako pewnie jedna z niewielu nie cieszę się jak nadchodzą upały, bo i te bóle i łatwo u mnie o oparzenia słoneczne

Dla mnei dobra pogoda to tak 22 stopnie i lekki wiaterek
Tez tak mam

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
A ten pas coś działa w ogole?

Ojjj moja podłoga byłaby zachwycona, ale nie chce mi się
Tez mysle nad takim pasem i moja podloga tez by byla zachwycona, juz normalnie piszczy o taniec z mopem

Cytat:
caate: a nie mialas ostatnio jakis przykrych przezyc i stresow? bo czasami od takich rzeczy organizm tez siada.
I to bardzo siada

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wiesz, moj lekarz rozklada na to rece, zwalil wine na przewlekla chorobe zatok, inny lekarz na wyrastajace osemki ze mi promieniuja, a inny spowrotem na okuliste. pozniej bralam leki na sen, bo bylo tez podejrzenie, ze sie nie wysypiam, co moglobyc kluczem do sukcesu, ze wzgledu, ze mam bardzo plytki sen i lacznie spie 4-6h max. nie pamietam nazw bo chodzilam w zime po lekarzach, jak juz bardzo cierpialam, to nawet i u gin bylam, ktora zlecila mi kilka badan krwi, czy to przypadkiem od tabletek nie jest. no nic bede dzialac niedlugo znowu z lekarzami, potrulam troche Talullah i poprosze o pare badan, mam nadzieje, ze ktos mi pomoze.
Wcale mi nie trujesz

Cytat:
ale chocbym miala milion na koncie balabym sie kupic auto za 300 kola bo to jednak zwraca uwage, no i policja lubi bardziej takie auta zatrzymywac
Ja tez Wolalabym 150 tys na auto a 150 tys na zwiedzanie swiata

Aaaa i mi sie biale samochody w ogole nie podobaja, nie cierpie takich, tak samo biale telefony i biale laptopy, lubie kolor

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Kilka razy miałam ochotę kupić jakiegoś fryzjerskiego grupona z Lublina, ale gdzieś wcześniej czytałam, że fryzjerzy nawet Ci najlepsi nie przykładają się jak ktoś z kuponem przychodzi i to mnie zniechęciło... Pójdę, wydam kasę (co z tego, że dużo mniej niż normalnie) a później będę płakać
Nie zgodze sie z tym. Ja bylam na strzyzeniu z grupona i bylo ok, 2 razy bylam.

Rozmawialam nawet z fryzjerem o tym i sie dowiedzialam ze profesjonalny zrobi to dobrze bo szkoda mu renomy, to raz a dwa taka klientka z grupona chce najszczesciej wyprobowac salon za nizsza cene to jest dla nich zrozumiale i jak odstawia fuszerke to juz wiecej nie przyjdzie.

Cytat:
Wy się niektóre zabieracie za odchudzanie, a ja swoje skończyłam podobam się sobie i nie chcę być już chudsza, bo to już by była taka już niezdrowo wyglądająca chudość. no i mam ładnie rozwinięte mięśnie, które bardzo mi się podobają(oczywiście też są nieprzesadzone )
Brawo, gratulacje
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 10:57   #2831
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:
moja sunia jest the best leżę z laptopem na łożku, ona podeszła , zwalila mi go łebkiem i uwaliła mi sie na brzuchu bo ona musi spać , także żegnam się z 10kg bagażem na brzuchu ech..

Dobranoc
wyobraziłam sobie to

Cytat:
Przez allegro strach telefon zamawiac, ciagle sie slyszy ze przyszly ziemniaki w pudelku. A vaio sa piekne ale kruche jak oplatek, wszystko lata w srodku, slyna z tego. Nie moze byc za dobrze XD aaale widzialam kolekcje asusa kolorowa, tez ladna.
mi sie w ogoel marzy ajfon ale to raz spadnie i nie ma
ja tam nie raz zamawiałam tel z allegro i zawsze wszystko było ok

Cytat:
wrzuciłam do albumu, ale na zdjęciu ważyłam o 2kg więcej. było robione tuż po powrocie znad morza. ja u siebie nie mam niestety dużego lustra i nie jestem w stanie zrobić sobie takiego zdjęcia
bardzo ładnie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
Czesc

Ja dzis zaczynam urlop Ale sie nie wyspalam bo po 8 Mama mnie obudzila telefonem a teraz mialam znow telefon z pracy

Ciagnie mnie szara torebka z diversa i chyba sie nie opre i kupie

A jutro ide do fryzjera, juz mam dosc dlugich wlosow, zapuszczalam ale to nie dla mnie, pojdzie na pewno 10 cm a moze i wiecej

Julianna - wszystkiego najlepszego, spoznione ale szczere zyczenia z okazji urodzin

Blondyneczka
- ja nigdy nie bede w takiej sytuacji jak Kalpana bo nawet jak pojde na macierzynski i wroce to moje miejsce pracy bedzie na mnie czekac, ale poswiecilam duzo czasu na to i energii zeby miec taka fajna sytuacje, wiec cos za cos.

A tak w ogole to byl chyba temat z klubu, wiec dlaczego wyciagasz sprawy klubowe na forum?

Tez tak robilam, ale w podstawowce Do grzejnika a kiedys do goracej herbaty i mi pekl - mina Mamy - bezcenna

A to ja normalnie jestem jak lump przy Was Najbardziej lubie sniadania taka nieogarnieta w lozku i z TZ w lozku to juz w ogole

A ja mam 36/37 i z kolei nie wyobrazam sobie miec 40 a 41 to juz w ogole, dla mnie to dluga stopa

Tez tak mam

Tez mysle nad takim pasem i moja podloga tez by byla zachwycona, juz normalnie piszczy o taniec z mopem

I to bardzo siada

Wcale mi nie trujesz

Ja tez Wolalabym 150 tys na auto a 150 tys na zwiedzanie swiata

Aaaa i mi sie biale samochody w ogole nie podobaja, nie cierpie takich, tak samo biale telefony i biale laptopy, lubie kolor

Nie zgodze sie z tym. Ja bylam na strzyzeniu z grupona i bylo ok, 2 razy bylam.

Rozmawialam nawet z fryzjerem o tym i sie dowiedzialam ze profesjonalny zrobi to dobrze bo szkoda mu renomy, to raz a dwa taka klientka z grupona chce najszczesciej wyprobowac salon za nizsza cene to jest dla nich zrozumiale i jak odstawia fuszerke to juz wiecej nie przyjdzie.

Brawo, gratulacje
a tam zaraz lump śniadania w łóżku to oczywiście swoją drogą, no mają ten urok i tam wcale wielce ogarniętą nie trzeba być kurde tak pomyślałam to nie pamiętam kiedy takowe ostatnio jadłam muszę Tż pognać w weekend, niech się postara a co

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 11:02   #2832
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Karolina- tez takie lubie ale akurat jak kupuje telefon to nigdy nie ma kolorowych, sa dopiero poootem potem jak juz model jest przestarzaly. To samo z laptopem. Iw efekcie wszystko mam czarne, pooklejane naklejkami albo pomalowane lakierem do paznokci. Na telefonie namalowalam centki xD
tez tak robilam, a na ipoda we floo kupila ostatnio silikonowe etui aniolka niebieskiego i czerwonego diabelka

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
Heheh no fakt jak ja brałąm kiedyś telefony na abonament to zawsze tylko mówiłam że chce albo różowy albo biały no ale ze nigdy nie mieli to dostawałam srebrny, teraz kupuje tel za gotówke i jedną nokie mam różową całą a drugą całą białą także teraz jestem zadowolona, np na allegro jest mnóstwo różowych i białych telefonów, a co do laptopa to mi sie marzy jasno różowy Sony Vaio <3 może kiedyś:P
tez o nim marze, ale tel na allegro sie balam, chociaz teraz to rozwazam bo moj TZ kupuje zawsze i jest zadowolony, natomiast moja MAma dzieki takiemu zamawianiu ma czerwona, srebrna i chyba tez rozowa

Cytat:
(...)

Dobranoc
o matko, moja Mama ma 10 kg kocice i ona sie kladzie na lapa jak go trzymam na kolanach wiec wiem co czujesz, chociaz w sumie laptop juz byl bez klawiszy jak zeskakiwala

Cytat:
witam

wcale nie trzeba się bać kupować telefonów z all, wystarczy kupić od firmy, która się zajmuje tym na co dzień ja tam o żadnych ziemniakach nie słyszałam.

gratulacje i. dobrze tez, ze nie popadlas w paranoje niekonczacego sie odchudzania. jachce ujedrnic swoje cialo i dzisiaj wieczorem bede szukac cwiczen

gabriela powodzenia

milego dnia

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 11:02   #2833
Talullah
Wtajemniczenie

Cytat:
a tam zaraz lump śniadania w łóżku to oczywiście swoją drogą, no mają ten urok i tam wcale wielce ogarniętą nie trzeba być kurde tak pomyślałam to nie pamiętam kiedy takowe ostatnio jadłam muszę Tż pognać w weekend, niech się postara a co
No koniecznie koniecznie
Ja jadlam w sobote, nie szlam do pracy i mialam wolny caly dzien i TZ zrobil tosty z salami, zoltym serkiem, pomidorkiem, cebulka i ziolami prowansalskimi
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 11:05   #2834
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah Pokaż wiadomość
No koniecznie koniecznie
Ja jadlam w sobote, nie szlam do pracy i mialam wolny caly dzien i TZ zrobil tosty z salami, zoltym serkiem, pomidorkiem, cebulka i ziolami prowansalskimi
noo to mi teraz smaka narobiłaś pozwolę sobie spapugować w weekend

Dbam o siebie

Stary 2011-09-05, 11:07   #2835
karolcia198506
Zakorzenienie

U mnie też paczka w doręczeniu mam nadzieję że do 15 będzie to osobiście odbiorę
Stary 2011-09-05, 11:08   #2836
lacrimachristi
Zakorzenienie

kurcze teraz mam dylemat czy kupic olej z awokado czy ten z biedronki z pestek winogron....

jaki olej polecacie na poczatek??
Stary 2011-09-05, 11:12   #2837
snowhitee
Zakorzenienie

a do mnie dzwonili z centrali że nadawca nie wpisał nr mieszkania podałam im sama i jutro ma być paczka u mnie bo dziś nie mogli dać kurierowi

Dbam o siebie

Stary 2011-09-05, 11:16   #2838
Elvii
Zadomowienie

chyba kupię sobie armani code bo chodzi za mną od dwóch lat... wydaje mi się że pasuje na jesienne wieczory z ukochanym

umyłam sobie włoski i posprejowałam odżywką z Waxa..
muszę w końcu ją zużyć..
ale jest taka wydajna mam ją chyba z ponad pół roku!

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 11:17   #2839
psyhe666
Zakorzenienie

Dziewczyny, przeglądałam sobie KWC i zdecydowałam się na rozjaśniacz Syossa... tylko nie wiem czy ten średni czy najmocniejszy.... Jak myślicie? Widziałyście jaki mam obecny kolor...
so trójka maybe.

Stary 2011-09-05, 11:25   #2840
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
kurcze teraz mam dylemat czy kupic olej z awokado czy ten z biedronki z pestek winogron....

jaki olej polecacie na poczatek??
ja powiem Ci wg siebie na pierwszy raz zdecydowalam się na ten biedronkowy zachęciła mnie niska cena i fakt, że jeśli olej mi nie podpasuję to sobie do ciast zużyję a teraz vatikę sobie zamaiwać bede
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przeglądałam sobie KWC i zdecydowałam się na rozjaśniacz Syossa... tylko nie wiem czy ten średni czy najmocniejszy.... Jak myślicie? Widziałyście jaki mam obecny kolor...
nie lubie Syossa mialam z kilka farb i szybko się wypłukiwały, niszczyły włosy itp więc w wyborze farb/ rozjasniaczy skreślam tą firmę ja zawsze rozjaśniam z joanny
Stary 2011-09-05, 11:30   #2841
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja powiem Ci wg siebie na pierwszy raz zdecydowalam się na ten biedronkowy zachęciła mnie niska cena i fakt, że jeśli olej mi nie podpasuję to sobie do ciast zużyję a teraz vatikę sobie zamaiwać bede

nie lubie Syossa mialam z kilka farb i szybko się wypłukiwały, niszczyły włosy itp więc w wyborze farb/ rozjasniaczy skreślam tą firmę ja zawsze rozjaśniam z joanny
Joanna mniej niszczy od Syossa? Tylko żeby mi ładnie rozjaśniła
so trójka maybe.

Stary 2011-09-05, 11:46   #2842
ramoncia217
Wtajemniczenie

Hej Ja od rana siedze z olejem na włosach i dzięki radom
caate wkońcu nie spływa mi z włosów.
wczoraj pożądnie się wySPAmowałam, i zasnełam jak dziecko

ja tez planuje kupić ten olej z pestek winogron z biedronki, uzywałam wcześniej tez z pestek winogron ale innej marki i nic mi nie robił z włosami, ale ten biedronkowy wiele dziewczyn chwali wiec wyprubuje. Duża butelka za 11 zł

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

psyhe ja uzywam tez zawsze z joanny przy powrocie do blondu, i mi zawsze ładnie rozjaśnia i nie niszczy tak mocno włosów jak inne jakich uzywałam. np. delia
Stary 2011-09-05, 11:48   #2843
zielone_oko
Zakorzenienie

Samara gratuluję, że udało Ci się osiągnąć cel

Julianna-p wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin

Poszukuje tego mydełka z nanosreberem ale lipa, chyba przyjdzie mi kupić na all..
Stary 2011-09-05, 11:51   #2844
samaraNW
Zakorzenienie

dziękuję za gratulacje

Cytat:
Poszukuje tego mydełka z nanosreberem ale lipa, chyba przyjdzie mi kupić na all..
w żadnej aptece nie dostałaś?
Stary 2011-09-05, 11:58   #2845
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję za gratulacje

w żadnej aptece nie dostałaś?
byłam wczoraj w dwóch i nic, jedna doz a druga świat zdrowia i nie ma ;(
Stary 2011-09-05, 12:07   #2846
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
byłam wczoraj w dwóch i nic, jedna doz a druga świat zdrowia i nie ma ;(
no to może poproś, żeby Ci zamówili z hurtowni
ja miałam kiedyś mydło w płynie z nanosrebrem i mi w ogóle nie pomogło.
Stary 2011-09-05, 12:11   #2847
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj pójdę do jeszcze jednej, a tak w ogóle to na d o z. pl zamówienie przynajmniej na 20zł tak? Może zamówię tak.
Stary 2011-09-05, 12:13   #2848
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
dzisiaj pójdę do jeszcze jednej, a tak w ogóle to na d o z. pl zamówienie przynajmniej na 20zł tak? Może zamówię tak.
tak, na dozie na co najmniej 20zł trzeba zamówić i odbiera się za darmo w aptece

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-09-05 o 12:20
Stary 2011-09-05, 12:20   #2849
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Hej Ja od rana siedze z olejem na włosach i dzięki radom
caate wkońcu nie spływa mi z włosów.
wczoraj pożądnie się wySPAmowałam, i zasnełam jak dziecko

ja tez planuje kupić ten olej z pestek winogron z biedronki, uzywałam wcześniej tez z pestek winogron ale innej marki i nic mi nie robił z włosami, ale ten biedronkowy wiele dziewczyn chwali wiec wyprubuje. Duża butelka za 11 zł

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

psyhe ja uzywam tez zawsze z joanny przy powrocie do blondu, i mi zawsze ładnie rozjaśnia i nie niszczy tak mocno włosów jak inne jakich uzywałam. np. delia
Kupiłam joannę Delia to nawet nic mi nie złapała
so trójka maybe.

Stary 2011-09-05, 12:23   #2850
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
o kurcze, wlasnie chcialam go jutro kupic. to teraz nie wiem, bo moja ziaja sie konczy, a juz mi sie znudzila

Talullah, takie sniadania w lozku tez uwielbiam mi chodzilo, jak sie idzie do stolu i jest ktos wiecej niz TZ

nie bylo u mnie jeszcze kuriera, ile mozna czekac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości