|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
doszla moja paczka z douglasa
![]() przed chwila byl kurier
Edytowane przez lacrimachristi Czas edycji: 2011-09-05 o 11:16 |
|
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypasione! Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Mam okres i fatalnie się czuję ![]() Co do telefonu to ja chcę białą nokię e5 i jak na złość na allegro mało ofert jest
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-09-05 o 09:56 |
||
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki
![]() Julianna-p, Karolcia właśnie zdecydowałam, że wracam do blondu, a Wy mnie dodatkowo utwierdziłyście ![]() ![]() Snow też mi się ten volkswagen podoba ![]() Biały albo niebieski
|
|
#2825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo jak mam bol, to biore ibuprom zatoki i to jedyne tabl ktore dzialaja. bede myslec, dziekuje za rady Cytat:
![]() Odnosnie tego kogo stac i nie na te domy, to ja znam takich ludzi. Wcale nie robia czarnych interesow,tylko maja 4rozne szkoly skonczone, a swoja firme maja w 6krajach i biznes sie kreci. No i takie osoby maja wieksza zdolnosc kredytowa jak gdyby co, wiec automatycznie moze sobie na wiecej pozwolic, ale trzeba miec glowe do tego i samozaparcie, rodzine troche pozniej. Mam sasiada, ktory jest zarabiscie bogaty, najnowsze mercedesy, ma jacht na swoich podworku warty 2mln, autokar z full wyposazeniem, ktory jest wielkosci tira, piekny dom i altanke i mieszka naprzeciwko mnie, wiec mam super widoki do pozazdroszczenia ![]() i co najdziwniejsze, jest mily i pomocny. nieraz jak widzial, ze mecze sie z trawa w ogrodku, to wzial swoj traktorek i przyjechal i nam skosil. ostatnio nawet jak mialam problemy z autem, to kazal mi jechac do salonu mercedesa i podac jego nazwisko, to mi zrobia od reki. czlowiek znany w biznesie, pracowity i ludzki, ciezko pogodzic to jak ktos spi na kasie. on nie zdziczal i zawsze go podziwiam, ze nie wozi sie w garniaku. taka sama sytuacje znam z developerem domow, naprawde jest duzo milionerow u nas ![]() a auto co to to teraz jest problem - leasing i juz
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-09-05 o 10:08 |
||
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
julianna, spóźnione wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#2828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo jedynie babka mi grzywkę obcieła, i nawet koncówek za bardzo nietknęła fakt wyprostowała mi włosy, i "coś" fajnego nalożyła, ze się cały dzień błyszczały i ładnie wyglądały i chyba tyle.Cytat:
![]() u mnie już się pojawiło, że paczka w doreczeniu chciałabym żeby przyszła do 13 bo potem chcę jechac do miasta bo mi pare rzeczy z rosmana trzeba a mama jedzie na pogrzeb o 13 40 więc bym znia samochodem pojechała a potem jak brat o 14 40 wraca autem ze szkoly to bym z nim wróciła![]() w ogóle bardzo zle zaczełam ten tydzien
"Wiesz, wszystko co się tak naprawdę liczy, to aby ludzie, których kochasz, byli szczęśliwi i zdrowi. Cała reszta to zamki na piasku..." Edytowane przez ParoleParole Czas edycji: 2011-09-05 o 10:48 |
|||
|
|
|
#2830 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Ja dzis zaczynam urlop ![]() Ciagnie mnie szara torebka z diversa i chyba sie nie opre i kupie A jutro ide do fryzjera, juz mam dosc dlugich wlosow, zapuszczalam ale to nie dla mnie, pojdzie na pewno 10 cm a moze i wiecej ![]() Julianna - wszystkiego najlepszego, spoznione ale szczere zyczenia z okazji urodzin ![]() Blondyneczka - ja nigdy nie bede w takiej sytuacji jak Kalpana bo nawet jak pojde na macierzynski i wroce to moje miejsce pracy bedzie na mnie czekac, ale poswiecilam duzo czasu na to i energii zeby miec taka fajna sytuacje, wiec cos za cos. A tak w ogole to byl chyba temat z klubu, wiec dlaczego wyciagasz sprawy klubowe na forum? Cytat:
Cytat:
Najbardziej lubie sniadania taka nieogarnieta w lozku A ja mam 36/37 i z kolei nie wyobrazam sobie miec 40 a 41 to juz w ogole, dla mnie to dluga stopa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wolalabym 150 tys na auto a 150 tys na zwiedzanie swiata ![]() Aaaa i mi sie biale samochody w ogole nie podobaja, nie cierpie takich, tak samo biale telefony i biale laptopy, lubie kolor ![]() Cytat:
Rozmawialam nawet z fryzjerem o tym i sie dowiedzialam ze profesjonalny zrobi to dobrze bo szkoda mu renomy, to raz a dwa taka klientka z grupona chce najszczesciej wyprobowac salon za nizsza cene to jest dla nich zrozumiale i jak odstawia fuszerke to juz wiecej nie przyjdzie. Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#2831 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
śniadania w łóżku to oczywiście swoją drogą, no mają ten urok i tam wcale wielce ogarniętą nie trzeba być ![]() kurde tak pomyślałam to nie pamiętam kiedy takowe ostatnio jadłam muszę Tż pognać w weekend, niech się postara a co
|
|
#2832 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, ale tel na allegro sie balam, chociaz teraz to rozwazam bo moj TZ kupuje zawsze i jest zadowolonyCytat:
, moja Mama ma 10 kg kocice i ona sie kladzie na lapa jak go trzymam na kolanach wiec wiem co czujesz, chociaz w sumie laptop juz byl bez klawiszy jak zeskakiwala![]() Cytat:
. dobrze tez, ze nie popadlas w paranoje niekonczacego sie odchudzania![]() gabriela powodzenia ![]() milego dnia
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
||||
|
|
|
#2833 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja jadlam w sobote, nie szlam do pracy i mialam wolny caly dzien i TZ zrobil tosty z salami, zoltym serkiem, pomidorkiem, cebulka i ziolami prowansalskimi |
|
|
|
|
#2834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozwolę sobie spapugować w weekend
|
|
#2836 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze teraz mam dylemat czy kupic olej z awokado czy ten z biedronki z pestek winogron....
![]() jaki olej polecacie na poczatek??
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
a do mnie dzwonili z centrali że nadawca nie wpisał nr mieszkania
podałam im sama i jutro ma być paczka u mnie bo dziś nie mogli dać kurierowi
|
#2838 |
|
Zadomowienie
|
chyba kupię sobie armani code bo chodzi za mną od dwóch lat... wydaje mi się że pasuje na jesienne wieczory z ukochanym
![]() umyłam sobie włoski i posprejowałam odżywką z Waxa.. muszę w końcu ją zużyć.. ![]() ale jest taka wydajna mam ją chyba z ponad pół roku! |
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przeglądałam sobie KWC i zdecydowałam się na rozjaśniacz Syossa... tylko nie wiem czy ten średni czy najmocniejszy....
Jak myślicie? Widziałyście jaki mam obecny kolor...
|
|
#2840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zachęciła mnie niska cena i fakt, że jeśli olej mi nie podpasuję to sobie do ciast zużyję a teraz vatikę sobie zamaiwać bede![]() Cytat:
mialam z kilka farb i szybko się wypłukiwały, niszczyły włosy itp więc w wyborze farb/ rozjasniaczy skreślam tą firmę ja zawsze rozjaśniam z joanny
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2842 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja od rana siedze z olejem na włosach i dzięki radom caate wkońcu nie spływa mi z włosów. wczoraj pożądnie się wySPAmowałam, i zasnełam jak dziecko ![]() ja tez planuje kupić ten olej z pestek winogron z biedronki, uzywałam wcześniej tez z pestek winogron ale innej marki i nic mi nie robił z włosami, ale ten biedronkowy wiele dziewczyn chwali wiec wyprubuje. Duża butelka za 11 zł ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- psyhe ja uzywam tez zawsze z joanny przy powrocie do blondu, i mi zawsze ładnie rozjaśnia i nie niszczy tak mocno włosów jak inne jakich uzywałam. np. delia
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Samara gratuluję, że udało Ci się osiągnąć cel
Julianna-p wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych urodzin Poszukuje tego mydełka z nanosreberem ale lipa, chyba przyjdzie mi kupić na all..
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
byłam wczoraj w dwóch i nic, jedna doz a druga świat zdrowia i nie ma ;(
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2011-09-05 o 12:20 |
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Talullah, takie sniadania w lozku tez uwielbiam ![]() nie bylo u mnie jeszcze kuriera, ile mozna czekac
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

), do tego okulary- nie wpadlam na to, ze oprocz niewielkiego astygmatyzmu mam swiatlowstret czy cos
sama nie wiem, w zaleceniach dostalam nakaz ochrony oczu przed sloncem i to pomaga mi najbardziej
)...

bo potem chcę jechac do miasta bo mi pare rzeczy z rosmana trzeba