Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-05, 12:04   #3061
Chatka
Wtajemniczenie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
a jeszcze opowiem Wam historię. W sobotę byłam na chwilę z koleżanką, która bierze ślub w grudniu na Boze Narodzenie, w salonie sukien ślubnych. Jest to jeden z najdroższych w okolicy. Pomyslalam, ze moze tez coś zmierzę, mimo że moja wymarzona suknia czeka na mnie w innym salonie. Ale od razu się zniechęciłam! Gdy weszłysmy do tego salony, pani sprzedawczyni obrzuciła nas niechętnym wzrokiem, ktory powątpiewał, czy nas STAĆ na te suknie. Obie byłysmy ubrane na sportowo, bo robiłysmy sporo zakupów, zresztą, kto by tam się stroił do salonu pani nie podeszla, nie zapytała o nic, tylko zaczęła pisać smsy. No ale nic, popatrzyłyśmy i kolezanka wybrała jeden model, który bardzo chciala przymierzyć. Pani sprzedawczyni niechętnie podeszła do nas i mówi : "ale to są bardzo drogie suknie! mówią tak przy okazji, żeby później nie bylo, że dużo mierzenia i nic z tego nie wyjdzie" no myślałam, że padnę trupem . Mówię więc, że w takim razie prosimy o numer do kierownika/szefa, może on nam raczy poświęcić więcej uwagi, na co pani, że ona jest właścicielka niezłe podejscie do klienta. Normalnie ja bym stamtąd wyszła, ale kolezanka się uparła i przymierzyła suknię. Pani z nonszalancją pomagała jej się zapiąć, po czym stwierdzila, ze przydałoby się trochę zrzucić z bioderek, bo ta suknia jest dosyć obcisła i będzie widać fałdy, a moja koleżanka do miss nie należy . no po prostu szok, nie mogłam uwierzyć w to chamstwo. Później przedyskutowałam tę sprawę z kuzynką, która tam kupiła swoją suknię i powiedziała, że dla niej sprzedawczyni była przemiła. Może po prostu miała zły dzień, albo coś jej się nie układa w zyciu prywatnym. no w kazdym razie bylo to niemile doświadczenie w salonie sukien slubnych. Na pewno tam nie będę nic mierzyc
Oooo bozicku, toż to jakiś dance macabre. Też się właśnie zastanawiam, jakim cudem takie salonny się utrzymują - nie dość, że ceny wygórowane, to i obsługa do dupy.
Wiesz, może właśnie Twoja koleżanka po prostu przyszła do salonu "bogaciej" ubrana i pani się opłacało Ją obsługiwać Porażka w ogóle, no z takim chamstwem to się też nie spotkałam i mam nadzieję, że nie spotkam, ale chyba też nie byłabym w stanie powściągnąć języka... Durnej babie przydałoby się porządne opierpapier (jak to mawia moja Przyjaciółka)

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Dzisiaj mamy się spotkać na neutralnym gruncie i poważnie porozmawiać. Bo wczoraj za dużo słów padło takich których nie powinno być.

Z dobrych wieści- pamiętacie jak Wam pisałam o moim dziadku, który miał operację na sercu, był w klinice w Zabrzu. Wszystko wyglądało dość nieciekawie. No to w dniu dzisiejszym, po 6 tygodniach przywiozłam go ze szpitala do domu. Zobaczymy jak to się dalej potoczy. Najważniejsze, że wrócił do nas!

A no i robię ostateczne wizualne poprawki w pracy, jadę drukowac i jutro oddaję. Bo kurka przez chorobe wszystko przesunęło się o tydzień, a że dzisiaj już się lepiej czuję to jutro chcę to oddać i mieć spokój
Świetnie, że Dziadek już w domu, teraz już na pewno będzie się lepiej czuł Tylko nie dajcie Mu bardzo szarżować, mój Dziadek po operacji serca był taaaaaaki żywotny, że zaczął przesadzać, nosić np. wodę oligoceńską na 3cie piętro Bo się czuł jak nowy, no i niestety dostał wylewu, a po wylewie w szpitalu rozchorował się na zapalenie płuc (wiadomo, jak jest w szpitalach, szczególnie, jak organizm osłabiony) i niestety już z tego szpitala nie wrócił....
Także Dziadkowi trzeba wytłumaczyć, że może się czuć jak nowy, ale to nie znaczy, że jest supermanem, do naszego to niestety nie docierało, bo był bardzo samodzielny.

3mam za udaną rozmowę z TŻ

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Bimber będzie produkcji wujka mojego K. Wujek przy każdej wizycie informuje nas z czego bimber jest aktualnie robiony, więc będą różne smaki i zapachy
Jeżeli chodzi o taniość to chcę kupić tanio buteleczki na ten bimber bo jak pisałam wcześniej znalazłam takie po 6,5zł i po 1,95 zł więc te tańsze bardziej nam pasują.
Myślę, że jak będą własne etykietki i własna zawartość, to buteleczki mogą być zupełnie zwyczajne - ludzie i tak na pewno docenią, że dostaną coś tak wyjątkowego

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 12:06   #3062
Ania_M_
Raczkowanie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cieszę się, że mogłam pomóc, dobrze że coś Ci wpadło w oko na miejscu może coś jeszcze Ci doradzą A sukienka ciekawa
Stary 2011-09-05, 12:08   #3063
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Witajcie, dawno nie udzielałam się na wątku, bo byłam trochę zajęta, ale już wracam

Witam nowe PM

"stare" też

co do podziękowań -na weselach, na których ja byłam - nigdy nic nie dostawałam. Ostatnio byłam na 3 i też nic nie dostaliśmy - ani wódki, ani ciasta, ani prezencików, nic. Po prostu chyba w moim regionie się tego nie praktykuje. Nie chodzi mi w tym momencie o moją rodzinę (że nic nie daje), bo w mojej rodzinie wesele było parę lat temu, tylko ogólnie - o znajomych i mniej znajomych. po prostu nigdy nic nie dawało się gościom i już. Więc my prawdopodobnie też nic nie będziemy dawać. No chyba, że zostanie góra ciasta, czy góra wódki, ale bardzo w to wątpię. Co kraj, to obyczaj

co do kursów przedmałżeńskich, okropnie mi się tego nie chce robić !!!

a jeszcze opowiem Wam historię. W sobotę byłam na chwilę z koleżanką, która bierze ślub w grudniu na Boze Narodzenie, w salonie sukien ślubnych. Jest to jeden z najdroższych w okolicy. Pomyslalam, ze moze tez coś zmierzę, mimo że moja wymarzona suknia czeka na mnie w innym salonie. Ale od razu się zniechęciłam! Gdy weszłysmy do tego salony, pani sprzedawczyni obrzuciła nas niechętnym wzrokiem, ktory powątpiewał, czy nas STAĆ na te suknie. Obie byłysmy ubrane na sportowo, bo robiłysmy sporo zakupów, zresztą, kto by tam się stroił do salonu pani nie podeszla, nie zapytała o nic, tylko zaczęła pisać smsy. No ale nic, popatrzyłyśmy i kolezanka wybrała jeden model, który bardzo chciala przymierzyć. Pani sprzedawczyni niechętnie podeszła do nas i mówi : "ale to są bardzo drogie suknie! mówią tak przy okazji, żeby później nie bylo, że dużo mierzenia i nic z tego nie wyjdzie" no myślałam, że padnę trupem . Mówię więc, że w takim razie prosimy o numer do kierownika/szefa, może on nam raczy poświęcić więcej uwagi, na co pani, że ona jest właścicielka niezłe podejscie do klienta. Normalnie ja bym stamtąd wyszła, ale kolezanka się uparła i przymierzyła suknię. Pani z nonszalancją pomagała jej się zapiąć, po czym stwierdzila, ze przydałoby się trochę zrzucić z bioderek, bo ta suknia jest dosyć obcisła i będzie widać fałdy, a moja koleżanka do miss nie należy . no po prostu szok, nie mogłam uwierzyć w to chamstwo. Później przedyskutowałam tę sprawę z kuzynką, która tam kupiła swoją suknię i powiedziała, że dla niej sprzedawczyni była przemiła. Może po prostu miała zły dzień, albo coś jej się nie układa w zyciu prywatnym. no w kazdym razie bylo to niemile doświadczenie w salonie sukien slubnych. Na pewno tam nie będę nic mierzyc
o rany co za traktowanie sprawdz w internecie czy to na pewno właścicielka, może tak tylko powiedziała, bo głupio jej było. A jeśli faktycznie właścicielka to robi sobie super reklamę
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 12:09   #3064
Chatka
Wtajemniczenie

carmelova, ja się nigdzie nie umawiałam, w większości można wejść i przymierzać od razu, w niektórych tylko, jak mają pozapisywane klientki, to nic z tego. Ale to wszystko zależy, kiedy chodzisz.

W Lublinie mogę Ci polecić Papa Michel, bo tylko ten pamiętam dobrze nas tam obsłużono, babeczka pomocna. A poza tym było sporo fajnych salonów, ale znów nie pamiętam, co to była za ulica.
No i w pawilonach na przeciwko Gali też obleć sobie te salony, prawie wszędzie jest miła i pomocna obsługa i nie trzeba się umawiać

Stary 2011-09-05, 12:13   #3065
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Z dobrych wieści- pamiętacie jak Wam pisałam o moim dziadku, który miał operację na sercu, był w klinice w Zabrzu. Wszystko wyglądało dość nieciekawie. No to w dniu dzisiejszym, po 6 tygodniach przywiozłam go ze szpitala do domu. Zobaczymy jak to się dalej potoczy. Najważniejsze, że wrócił do nas!

A no i robię ostateczne wizualne poprawki w pracy, jadę drukowac i jutro oddaję. Bo kurka przez chorobe wszystko przesunęło się o tydzień, a że dzisiaj już się lepiej czuję to jutro chcę to oddać i mieć spokój
no to fajnie, że dziadek już do domu wrócił. Zawsze lepiej w domu, milsza opieka i atmosfera

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Normalnie porażka! Właścicielka od siedmiu boleści. Żeby ją szczyściło, jak kota po czereśniach Mnie dziwi jedno, jak takie salony, z taką obsługą sie w ogóle utrzymują
no właśnie nie wiem... pewnie jest bardzo miła dla (jak to chatka napisała) bogaciej ubranych pań. I wtedy jej się opłaca. Ja bym tam nic nie wzięła, ale koleżanka uparła się i mierzyła te suknie

Cytat:
Napisane przez Ania_M_ Pokaż wiadomość
Ja u mnie w Szczecinie nie spotkałam się z taaaakim chamstwem
I szczerze to bym wyszła wcześniej powiedziałabym jej co o niej i jej pracy myślę - po prostu bym nie wytrzymała.

A sama wolę przymierzać suknie w tych salonach w których sprzedają, obsługują panie w wieku 40 + bo one są za zwyczaj bardziej ogarnięte, milsze, po prostu się znają na tym co robią.
Byłam w salonach w których były takie dziewczynki w wieku 25 +/- i nie byłam zadowolona, nie były zbyt zainteresowane mną nie chciało im się ze mną podejmować rozmowy dodam że mam 27 lat a wyglądam na jakieś 19/20 może to je zniechęcało NIE WIEM

Starsze Panie w salonach wymiatają
masz rację, starsze panie mają ogromną wiedzę i orientują się co i jak z sukniami. Ja też mam suknię zarezerwowaną u takiej pani, która doradza, co do jakiej sylwetki i bierze pod uwagę moje zdanie. Jest miła, uśmiechnięta i zdecydowana pomóc w każdym momencie. Ale nie nachalna, co też się dla mnie liczy.

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Dostałam bazę pod cienie z douglasa i bardzo się cieszę, że ją wzięłam
cienie wyglądają super, kolory są żywe już ją uwielbiam
a ja wlasnie czekam na moją przesyłkę

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzięki Przejrzałam na szybko kolekcje i spodobała mi isę jedna suknia
śliczna ta suknia. Kojarzy mi się z wiórkami kokosowymi, az mam ochotę polizać górę

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Oooo bozicku, toż to jakiś dance macabre. Też się właśnie zastanawiam, jakim cudem takie salonny się utrzymują - nie dość, że ceny wygórowane, to i obsługa do dupy.
Wiesz, może właśnie Twoja koleżanka po prostu przyszła do salonu "bogaciej" ubrana i pani się opłacało Ją obsługiwać Porażka w ogóle, no z takim chamstwem to się też nie spotkałam i mam nadzieję, że nie spotkam, ale chyba też nie byłabym w stanie powściągnąć języka... Durnej babie przydałoby się porządne opierpapier (jak to mawia moja Przyjaciółka)

hehe fajnie powiedzonko
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 12:15   #3066
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Dzięki Przejrzałam na szybko kolekcje i spodobała mi isę jedna suknia
Też mi się ta spodobała jak zerknęłam.
Ja byłam w Krk w salonach na ul. Długiej ("Karina" w pasażu weneckim i Karolina -nie pamiętam dokładnie). Na Floriańskiej w Madonnie (tam trzeba się umówić wcześniej ) i w Emmi Mariage (z tego co wiem to się niedawno przenieśli na Długą). Z tego co słyszałam to duży wybór jest w salonie "Moena" na Mierzei Wiślanej ale tam jeszcze nie byłam. No i Evita na Zakopiańskiej (z tym, że podobno tam jest raczej nie miła obsługa...tak słyszałam)

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 12:18   #3067
carmelova
Zakorzenienie

Chatka dzięki, zapisuję

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2011-09-05 o 12:20
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 12:21   #3068
evoonia86
Zakorzenienie

ja też nie musialam się umawiać w żadnym salonie na przymiarki.
Stary 2011-09-05, 13:06   #3069
kindziulindzia
Zakorzenienie

mam taki dziś zapierdziel w pracy że nie wiem jak się nazywam

w przyszłym tygodniu wybieram się na przymiarki czy któraś chętna z Warszawy na obchód salonów ??
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:08   #3070
Konto usunięte

A mnie najbardziej denerwowało, że jak mówiłam w salonie, że szukam sukni na czerwiec to panie mówiły-oo to jeszcze jest czas i wtedy też obsługiwały z małą niechęcią. Chyba w 2 tak miałam.

A inne z kolei odwrotnie-że czas najwyższy szukać
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:16   #3071
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
w przyszłym tygodniu wybieram się na przymiarki czy któraś chętna z Warszawy na obchód salonów ??
Ja mogę być chętna, mam nadzieję, że do przyszłego tygodnia już zakończę temat mgr A kiedy i w jakich godzinach chcesz chodzić?

Stary 2011-09-05, 13:24   #3072
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mogę być chętna, mam nadzieję, że do przyszłego tygodnia już zakończę temat mgr A kiedy i w jakich godzinach chcesz chodzić?
najbardziej by mi pasował piątek i/lub sobota bo wtedy mogłabym nocować u swojego TŻ pracę kończę o 16 a do centrum metrem byłabym w 15min
19.05.2012
Stary 2011-09-05, 13:34   #3073
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
mam taki dziś zapierdziel w pracy że nie wiem jak się nazywam

jak będe mogła to bardzo chętnie z Tobą wyskoczę
Stary 2011-09-05, 13:41   #3074
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
najbardziej by mi pasował piątek i/lub sobota bo wtedy mogłabym nocować u swojego TŻ pracę kończę o 16 a do centrum metrem byłabym w 15min
Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
Możemy iść razem Hm, w piątek teraz to chyba nie najlepszy pomysł, bo podejrzewam, że sporo dziewczyn robi tego dnia w salonach ostatnie przymiarki. Nie wiem sama zresztą, kiedy teraz najlepiej chodzić, może po prostu idźmy na żywioł

A masz już jakieś salony na oku, do których chcesz wejść?

Stary 2011-09-05, 13:41   #3075
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję kochana chętnie skorzystam bo ty już PO to zawsze coś doradzisz a mnie czas zaczął gonić i trzeba się wreszcie zebrać w garść i ruszyć z kopyta

była TŻ znowu się do mnie odzywa
19.05.2012
Stary 2011-09-05, 13:44   #3076
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję kochana chętnie skorzystam bo ty już PO to zawsze coś doradzisz a mnie czas zaczął gonić i trzeba się wreszcie zebrać w garść i ruszyć z kopyta

możemy zwiedzić wszystkie po kolei
kurde, chyba musimy się z tą laską rozprawić raz a dobrze
Stary 2011-09-05, 13:47   #3077
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Możemy iść razem Hm, w piątek teraz to chyba nie najlepszy pomysł, bo podejrzewam, że sporo dziewczyn robi tego dnia w salonach ostatnie przymiarki. Nie wiem sama zresztą, kiedy teraz najlepiej chodzić, może po prostu idźmy na żywioł

A masz już jakieś salony na oku, do których chcesz wejść?
na pewno MADONNA bo mam tam parę sukien na oku słyszałam też wiele dobrego o salonie na Kijowskiej a na resztę liczę na Was

ponad to: Tylko Ona, Carmen

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
możemy zwiedzić wszystkie po kolei
kurde, chyba musimy się z tą laską rozprawić raz a dobrze
możemy iść na żywioł a nóż widelec spodoba mi coś w małym saloniku
19.05.2012
Stary 2011-09-05, 13:47   #3078
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno MADONNA bo mam tam parę sukien na oku słyszałam też wiele dobrego o salonie na Kijowskiej a na resztę liczę na Was

Madonnę mamy zaraz przy metrze centrum możemy też skoczyć na Jana Pawła
Stary 2011-09-05, 13:53   #3079
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
a Tobie pasuje dzień i godzina w razie czego ??
19.05.2012
Stary 2011-09-05, 13:53   #3080
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

ojej znowu coś zaczyna jej odwalać

carmelova ja się umawiałam jedynie w Lublinie do LilYes ale nawet jakbym się nie umówiła to by mnie obsłużyła bo ruchu to ona wtedy tam nie miała a była końcówka kwietnia

moje douglaski też w końcu przybyły
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:56   #3081
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
a Tobie pasuje dzień i godzina w razie czego ??
w piątek od 16 jak najbardziej mi pasuje
Stary 2011-09-05, 13:56   #3082
(kicia)
Zakorzenienie

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...0202/664727460

jeju współczuje tej rodzinie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:59   #3083
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
wyrazy współczucia
Stary 2011-09-05, 14:02   #3084
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
aż cięzko sobie wyobrazić co czuje teraz rodzina
19.05.2012
Stary 2011-09-05, 14:03   #3085
Konto usunięte

Cytat:
o kurcze ja też
Stary 2011-09-05, 14:08   #3086
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:

możemy iść na żywioł a nóż widelec spodoba mi coś w małym saloniku
Ja też chcę iść do Madonny, więc bardzo mi to pasuje Dzień i godzina też, po prostu nie wiem, czy nie będzie tłumów, no ale zobaczymy

A małe saloniki są często najlepsze

Cytat:
Jestem za

Cytat:
Okropne

Stary 2011-09-05, 14:18   #3087
kindziulindzia
Zakorzenienie

to co dziewcznyny jesteśmy wstępnie umówione??
19.05.2012
Stary 2011-09-05, 14:21   #3088
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cześć dziewczyninki Znikłam na dłużej, bo w czwartek miałam w pracy rozmowę, że za dużo siedzę prywatnie w internecie Co prawda nie odbywa się to kosztem mojej pracy, bo obowiązki stawiam zawsze na pierwszym miejscu, a to, że w okresie wakacyjnym jest ich mniej, to inna sprawa, ale to już nikogo nie obchodzi... Tak że będę teraz pisać trochę rzadziej, bo mam za plecami, za szklaną szybą swojego szefa, a on jest na to mocno wyczulony...

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Dostalam @ Uffff.:P w pracy zdychalam z bolu, ale sie ucieszylam 2 nurofeny forte i po sprawie

taaak. Ta Czuelina jak sie nas tutaj pytala czy jest za mloda to chyba tylko ja, Maxwelka i jeszcze pare PMek powiedzialo, ze jest za mloda.. widac to bylo po Jej tekstach.. byly troche dziecinne, a poza tym czytalam inne Jej wątki.. poprostu jest jeszcze niedojrzala. A facet desperat, bo ma 26 lat, wyrwal modą laske ktora sie w nim zakochala i szybko chcial ja wykorzystac. Takiego o kopnąc w dupe i nara.
Fajnie, że nie jesteś w ciąży, chociaż gdybyśmy zostały tu ciociami, to wcale byśmy się nie pogniewały

No więc właśnie - jak pada pytanie, czy to za wcześnie, to mało kto ma odwagę powiedzieć co naprawdę o tym myśli, a potem i tak się okazuje, że to totalne dziecko... Mało jest naprawdę dojrzałych osób w tym wieku.

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Mój też jest Pietruch
Bo to najlepsze chłopaki są
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 14:26   #3089
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
taaaaak

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyninki Znikłam na dłużej, bo w czwartek miałam w pracy rozmowę, że za dużo siedzę prywatnie w internecie Co prawda nie odbywa się to kosztem mojej pracy, bo obowiązki stawiam zawsze na pierwszym miejscu, a to, że w okresie wakacyjnym jest ich mniej, to inna sprawa, ale to już nikogo nie obchodzi... Tak że będę teraz pisać trochę rzadziej, bo mam za plecami, za szklaną szybą swojego szefa, a on jest na to mocno wyczulony...
to teraz musisz troszkę pokazać, że skupiasz się na pracy
Stary 2011-09-05, 14:28   #3090
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak jest

Tylko rozumiem, że mówimy o następnym piątku, nie tym co będzie? Bo w ten to ja mam wesele

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyninki Znikłam na dłużej, bo w czwartek miałam w pracy rozmowę, że za dużo siedzę prywatnie w internecie Co prawda nie odbywa się to kosztem mojej pracy, bo obowiązki stawiam zawsze na pierwszym miejscu, a to, że w okresie wakacyjnym jest ich mniej, to inna sprawa, ale to już nikogo nie obchodzi... Tak że będę teraz pisać trochę rzadziej, bo mam za plecami, za szklaną szybą swojego szefa, a on jest na to mocno wyczulony..
To jakiś beznadziejny szef musi być Szkoda, że masz Go akurat za plecami, inaczej pewnie nawet nie zauważyłby, że siedzisz na wizażu, szczególnie, jeśli nie kolidowało to z Twoimi obowiązkami. No, ale służbista, to służbista, na takich nie ma rady. Będziesz musiała nas nadrabiać wieczorami

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-09-05 o 14:29
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości