Scent Bar XXXII - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-05, 13:21   #4501
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Scent Bar XXXII

Red, ja tu fogle widzę pomieszanie kilku stylów.. zastanawiam się więc czy kupią to ortodoksy, a tacy są chyba najbardziej skłonni do wydania więcej, np. jako część kostiumu. Skrzydła kojarzą mi się z harleyami trybiki ze steampunkiem, róże są a'la wiktoriańskie a część ornamentów podchodzi mi pod secesję - nie wiem czy mi się osobiście taki miks podoba
Ale samo zatapianie w tym czymś przezroczystym wygląda świetnie, pierwszy raz coś takiego widzę

A propos steampunku, widziałam że bedą steampunkowi (a raczej pre-steampunkowi) Trzej Muszkieterowie ale piękny Orlando jako Buckingham daje rade
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:22   #4502
skarbiatko
Zakorzenienie

Kto czymał kciuki może już puścić. Dzięuję ślycznie

Pozytywnie że coś się zadziało , negatywnie że finał za dwa miesiące i że mało kasy

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:32   #4503
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Lutownicy co prawda nie umiem porządnie obsłużyć ale przez weekend nie próżnowałam Wykorzystam Was do badania opinii publicznej, ok?
Oto kilka fotek moich po-tworów, wszelkie uwagi i krytyka mile widziane a przy okazji mam kilka pytań:
- czy lepiej jak od wisiorka zwisa kuralik-kropla czy lepiej nie
- czy skrzydełka są durnowate
- czy to nie przeszkadza, że np. tarcze zegarków są zjechane bo używane, niby do tego stylu pasuje ale co na to ludzie
- na ostatniej fotce bazy do kolczyków lub pierścionków, co lepsze
- dla kogo mogłabym to zadedykować
więc tak
jak dla mnie twory są przeładowane szczegółami, wiem,że to taka konwencja, ale jak dla mnie-za dużo i przemieszane style
jeżeli chcesz coś podwieszać, to popracuj nad loopami

to są gotowe bazy i przywieszki+koraliki, klej i lakier?żywica?

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2011-09-05 o 13:36
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:41   #4504
Redhaired Witch
Nindżopesz

Dziękować za komentarze
Kameno, na to nie wpadłam - o tym pomieszaniu. TŻ też stwierdził, że harleyowskie zegarki
I se myślę, że skupię się właśnie na żywicowaniu bo najprostsze a najtrudniejsze do zepsucia np. w transporcie...
Pomysły chętnie przygarnę.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
więc tak
jak dla mnie twory są przeładowane szczegółami, wiem,że to taka konwencja, ale jak dla mnie-za dużo i przemieszane style
jeżeli chcesz coś podwieszać, to popracuj nad loopami

to są gotowe bazy i przywieszki+koraliki, klej i lakier?
Loopy to są te zawijaski z drutu przy koraliku czy kółka od zawieszki? Zawijasków nie umiem robić i te pójdą do śmieci, muszę się naumieć robić równe... Gdzieś są do tego tutoriale? A kółeczka muszą się stykać ale nie zachodzić na siebie? To mi się zdawało, że dobrze mi wychodzi więc pokaż który konkretnie jest do bani żebym mogła wysnuć wnioski
Ano właśnie przemieszanie/przeładowanie i dobrze wiedzieć, na ebayu jest pełno właśnie takich naładowanych więc mnie się zdawało, że tak jest git To się ograniczę na przyszłość.
I w tych zatapiańcach też za dużo dobrego?

Pogrubione: gotowe są te nazwijmy to ramki, wtykam w nie koraliki, charmsy i trybiki, reszta ze starych zegarków. Plus klej, żywica, lakier pazurowy jako tło, lut na skrzydełkach.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 13:52   #4505
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Ja Pilarixem traktuję uydki codziennie

Lemony Flutter Lushowy zmiękcza fajnie , o i są takie Bielendy dwuetapowe mazidła, pierwszy peelinguje a drugi namaszcza i po tym som stópki mięciuchne i fajowe
i nic nie wrasta po nim?
bo miałam pomysł,żeby se co innego nim potraktować

obczaję tą Bielendę

Cytat:

Loopy to są te zawijaski z drutu przy koraliku czy kółka od zawieszki? Zawijasków nie umiem robić i te pójdą do śmieci, muszę się naumieć robić równe... Gdzieś są do tego tutoriale? A kółeczka muszą się stykać ale nie zachodzić na siebie? To mi się zdawało, że dobrze mi wychodzi więc pokaż który konkretnie jest do bani żebym mogła wysnuć wnioski
Ano właśnie przemieszanie/przeładowanie i dobrze wiedzieć, na ebayu jest pełno właśnie takich naładowanych więc mnie się zdawało, że tak jest git To się ograniczę na przyszłość.
I w tych zatapiańcach też za dużo dobrego?

Pogrubione: gotowe są te nazwijmy to ramki, wtykam w nie koraliki, charmsy i trybiki, reszta ze starych zegarków. Plus klej, żywica, lakier pazurowy jako tło, lut na skrzydełkach.
loopy to te zawijaski. Twoje wyglądają tak, a jeśli lubisz takie zakręcane, to powinny wyglądać tak.
kółeczka powinny się stykać
i w zatapiańcach jak dla mnie też troszkę za dużo.

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2011-09-05 o 13:54
Stary 2011-09-05, 13:53   #4506
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
i nic nie wrasta po nim?
bo miałam pomysł,żeby se co innego nim potraktować
a co może wzrastać

Stary 2011-09-05, 13:55   #4507
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
a co może wzrastać
wrastać włoski w kończynę

Stary 2011-09-05, 13:57   #4508
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
wrastać włoski w kończynę
ja smaruję po to żeby nie wrastały , jest lepiej, ale po tym jak miałam zmasakrowane uydki przez depilator to długa droga do całkowitego zadowolenia.
w kazdym razie nie mam już ran na uydkach i nie swędzą tak jak wczesniej

Stary 2011-09-05, 14:02   #4509
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja smaruję po to żeby nie wrastały , jest lepiej, ale po tym jak miałam zmasakrowane uydki przez depilator to długa droga do całkowitego zadowolenia.
w kazdym razie nie mam już ran na uydkach i nie swędzą tak jak wczesniej
też muszę zacząć smarować, szczególnie,że mam 2 tubki w domu. Na łydkach mi wrastają, i gdzie indziej niestety też

Stary 2011-09-05, 14:03   #4510
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
loopy to te zawijaski. Twoje wyglądają tak, a jeśli lubisz takie zakręcane, to powinny wyglądać tak.
kółeczka powinny się stykać
i w zatapiańcach jak dla mnie też troszkę za dużo.
A, to dobrze myślałam. Bo jakby moje kółka były złymi kółkami to już bym nie fiedziała co z nimi robić Właśnie czytam tutorial o loopach... I technikę mam dobrą tylko umiejętności brak.

Stary 2011-09-05, 14:17   #4511
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Kto czymał kciuki może już puścić. Dzięuję ślycznie

Pozytywnie że coś się zadziało , negatywnie że finał za dwa miesiące i że mało kasy

super - i ciesz sie bo gdyby nie ten pozytyw to by i nie było czekać na jaki finał co nie ? ( pisze oględnie bo no idea o co cho, ale to ścisle prywatne rozumiem, i rozumiem ze JEST sie z czego cieszyć
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 14:21   #4512
skarbiatko
Zakorzenienie

Rejcz Tró.....

Stary 2011-09-05, 14:24   #4513
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Mnie się dziś przyśniło , że trafiłam do chińskiej łaźni publicznej skrzyżowanej z osiedlowym samem spożywczym i że małżon tam kogoś naparzał butelką po coca-coli
oni som już we naszych snach - opanowali nawet sny
Stary 2011-09-05, 15:10   #4514
skarbiatko
Zakorzenienie

wicie co.... mam zamiar zakupowo zaszaleć.............

Stary 2011-09-05, 15:25   #4515
Redhaired Witch
Nindżopesz

Skarb, jakieś perfumy?

Nie wiem jaką cenę zarzucić za zatapiańce i zegarki? Myślę o przedziale 9,99 - 30. Doradźcie

Stary 2011-09-05, 15:29   #4516
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Skarb, jakieś perfumy?

Nie wiem jaką cenę zarzucić za zatapiańce i zegarki? Myślę o przedziale 9,99 - 30. Doradźcie
na początek tak żeby Ci się opłacało

ni kupię 40 litrów żwirku, 5 kilo paszy i 10 ręczników

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

did testował ze mnom perfumy w Syforze, i stwierdził że pasuje do mnie Dune już dawno o Dune myślałam no i nie wiem nie wiem........

a fogle to jest bój o to kto dziedziczy moje pafnonce pudła jak zemrę

Stary 2011-09-05, 15:33   #4517
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Skarb, jakieś perfumy?

oczywiscie ze 30 !!!!!n

nie przyzwyczajaj klientów do niskiej ceny

poza tym puzderka i innkszy sort biżuteryji w Haemie wisi po 40 50 dych- listosci
Stary 2011-09-05, 16:05   #4518
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
na początek tak żeby Ci się opłacało

did testował ze mnom perfumy w Syforze, i stwierdził że pasuje do mnie Dune już dawno o Dune myślałam no i nie wiem nie wiem........
1. Opłaca się i za 9,99 bo przynajmniej stratna nie będę
2. did mądrze prawi!

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
oczywiscie ze 30 !!!!!n

nie przyzwyczajaj klientów do niskiej ceny

poza tym puzderka i innkszy sort biżuteryji w Haemie wisi po 40 50 dych- listosci
Ale H&Mowy jest nowy, ładny, elegancki i pachnący.
Chińskie sówki można kupić na allegro za 7,99...

Dobra, to inaczej. Do jakiej kwoty maksymalnie nie byłybyście zdziwione, że dostajecie badziew i nie chciałoby Wam się odsyłać, żądać zwrotu kasy i stawiać negatywa? 15 zeta?

Stary 2011-09-05, 16:29   #4519
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Dobra, to inaczej. Do jakiej kwoty maksymalnie nie byłybyście zdziwione, że dostajecie badziew i nie chciałoby Wam się odsyłać, żądać zwrotu kasy i stawiać negatywa? 15 zeta?
nie prawda
a Twój co ? stary?

nie umiem odp na zadane pytanie - bo ja fogle takiej biżu nie noszę - i nie rozpoznam co badziew a co nie
po czym wnosić że badziew

aha i zależy od wisiora - od elementów

aha - szczerze dodam - zgadzam sie Ves i Kam - te ostatnie skrzydełkowate to pomieszanie stylów i nie wiem w sumie co to? nie wyglądają dla mnie np wartościowo, tak jak róża - i fogle bordowe tło jest boskie

coś wcześniej wrzucałaś jeszcze czy mi się przyśniło, coś innego poza tym sortem z dziś ?

na cenę wpływ ma efekt ozdobny, prezencji - nie tylko materiały wykonania - jeśli dla mnie skrzydełka są niekoniecznie czarujące to nie wydam wiele ( tzn ja nic) ale imo taka róża sie prezentuje zacnie - i ona warta więcej moim zdaniem niż warta - wiesz o co cho - wyceń każdy inaczej - a nei wsio po 15 zeta

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-09-05 o 16:37
Stary 2011-09-05, 16:33   #4520
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:

Jak ktoś chce mieć masówkę, to kupuje w H&M, jak ktoś chce mieć unikat, to wie, że musi za to zapłacić. W przeciwnym razie będzie przekonany, że jeszcze 1000 osób spotka z taką samą biżu.
Nie znam się na cenach z all, ale 30-40 zł za jasną różę możesz dawać śmiało.

A co do samej biżu. Mówię to jako potencjalny nabywca, bo w życiu popełniłam tylko dwa projekty biżu i generalnie się nie znam. Ale pomijając fakt, że ja nie trawię czerwonych róż, to dla mnie one są ciut przekombinowane, z wyjątkiem tego pierwszego z jasną różą.
Pomysł z zatapianiem w żywicy jest super fajny, podobnie jak i zegarki, ale troszku nie rozumiem przesłania - i nie mówię tu o pomieszaniu stylów - "Godzina pąsowej róży", "Klucz do serca", "Memento mori" czy o co chodzi? Dla mnie tego typu biżu albo musi opowiadać jakąś historię, albo być na tyle abstrakcyjna, że sama ją sobie opowiem. Ale w tym drugim przypadku kompozycja musi być spójna.
Wnętrza zegarków same w sobie są piękne. Wrzucam przykład - mój pomysł, ja go noszę, ale robił jubiler, albowiem ja nie umiem, i szczerze Cię podziwiam, że Ty umiesz.
Skrzydełka same w sobie są fajowe, ale do czegoś prostszego - no i jak skrzydełka to czacha obowiązkowo.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00001.jpg (207,1 KB, 26 załadowań)

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 16:47   #4521
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a Twój co ? stary?

po czym wnosić że badziew
1. ze starych zegarków
2. hmm... bo np. zywica jest w którymś miejscu mętna, bo trybik zardzewiały, bo z tyłu skrzydełka mało elegancko przylutowane... Też się nie znam na ręcznej robocie, zazwyczaj kupuję coś chińskiego albo sama se robię i jest mi obojętne co z tyłu i czy super wykończone. Ale se myślę, że ludzie patrzą żeby było nowe, błyszczące, idealnie równe - a przy niektórych tak nie dam rady bo na dzieńdobry są "used" i tylko pytanie czy to w tym stylu wada czy zaleta.

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
coś wcześniej wrzucałaś jeszcze czy mi się przyśniło, coś innego poza tym sortem z dziś ?
Chyba to samo plus niedokończone kolczyki, które utknęły w miejscu z braku bigli i porażki na loopowym froncie

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Nie znam się na cenach z all, ale 30-40 zł za jasną różę możesz dawać śmiało.

Pomysł z zatapianiem w żywicy jest super fajny, podobnie jak i zegarki, ale troszku nie rozumiem przesłania - i nie mówię tu o pomieszaniu stylów - "Godzina pąsowej róży", "Klucz do serca", "Memento mori" czy o co chodzi? Dla mnie tego typu biżu albo musi opowiadać jakąś historię, albo być na tyle abstrakcyjna, że sama ją sobie opowiem. Ale w tym drugim przypadku kompozycja musi być spójna.

Skrzydełka same w sobie są fajowe, ale do czegoś prostszego - no i jak skrzydełka to czacha obowiązkowo.
1. a mi się właśnie zdawało, że róża wygląda na chińską masówkę po 5 zeta i bym ją wyceniła na 15
2. emm nooo hmm, nie wiem Czyli radzisz pourywać większość pierdółek i puścić w świat jako bardziej gołe zegarki? Ewentualnie część pourywać i zapodać nazwę w tylu "Tempus fugit"? Czy nazwa wprowadza pewien klimat i sens temu co się dzieje na zawieszce? Czy i tak nie ratuje przeładowanej kompozycji?
Tak na marginesie to z czerwoną różą i tarczą zegarka też mi się skojarzyło z "Godziną..." ale czy nazywanie wisiorków w taki sposób nie jest śmieszne i pompatyczne?
3. w runcie rzeczy się cieszę, że skrzydełka nie mają sympatyków gdyż albowiem przyczepianie ich jest strasznie męczące a poza tym boję się, że się urwą Część już pewnie zostawię w cholerę a co się da to urwę.

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

A, i Twój wisiorek bardzo fajny

Stary 2011-09-05, 16:57   #4522
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ciong dalszy
ostatnie u góry mi sie podoba,
w reszcie z tej seri nie podoba mi sie dodawanie tego chinskiego kwiatka
skrzydełka....harleyowe ale niegupie wg mnie, w niektorych wytworach za duzo sie dziejem ajk jest za duzo stylów to całosc robi sie mało stylowa ..ale ogolnie spoks..az samej mi sie zachciało cos pozatapiac .

skont masz bebechy zegarkowe?
a zywice? z marketona budowlanego czy jakas specjal for bizu?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 17:17   #4523
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Oł yeeeees if ju pliiiissss
Podoba mi się ten entuzjazm Lecę na PW za moment.

Cytat:
Co za dzień poebany, nic mi nie idzie i tylko wszystko psuję.
Lutować jednak nie umiem Nic to, najwyżej pójdę na kurs dla witrażystów, pffff.

Cytat:
Mam nadzieję, że dotrwalaś do kawałka "tylko czarne glany są naprawdę funny bo mroczna załoga nosi je na nogach" Trochę mi się spieszyło wklejając linka.
No jasne, że dotrwałam! I przy tym fragmencie po raz n-ty poplułam monitor

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Szkoda, żeś nie z Wwy- mam jeszcze coś gorszego od Marescialli (j ąteż mam)
A co to jest, to gorsze? Lubięe potworki

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Aż poszłam przez was na wagę Jest 66 kg (a było już 68). Opłaciło się odstawienie białego pieczywa, ziemniaków, ograniczenie słodyczy i innych kalorycznych rzeczy plus regularne ćwiczenia. Marzy mi się dociągnięcie między 65 a 63 i żeby to utrzymać jak najdłużej

i

Cytat:
Jedną z rzeczy jest to że chciałam napisać Aileen że mam nieodparte wrażenie ze już ją gdzieś widziałąm, jakby znajoma twarz
Hmm, jeśli bywasz w Krakowie / Bieszczadach, to mogłyśmy gdzieś na siebie wpaść

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 17:25   #4524
gryx82
BAN stały

Cytat:
Czyste szaleństwo!

Cytat:
a fogle to jest bój o to kto dziedziczy moje pafnonce pudła jak zemrę
I po raz 2.

---

U mnie po zaduszkach zbiera się chyba na deszcz (tak, nawiązanie do pogody jest bowiem najlepszym sposobem podtrzymania rozmowy) I bym se sałatkę jakąś dobrą zjadł, gyrosa albo makaronowo-kabanosianą
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 17:32   #4525
rachell111
Zakorzenienie

Red- rozumiem juz - i to samo pytanie " czy w tym stylu to wada czy zaleta" zostawiam bez odp - nie mam pojęcia

nie kupuję nic( wiem zabawne, no dobra staram sie uniakć) u Chińczyków
nie mój styl - ale np w swoim stylu - jakieś kolorowe płaskie kamory pocięte na plastry na metal je i na rzemień np - to ten metal coś czuję wolałabym zebym nie był oszlifowany - wolałabym zeby był nie błyszczący i nie pikny - tylko taki "raw" material

także robiąc Hand made - nie będąc Jubilerem - nie sądzę żeby wszystko musiało być ajk od matrycy czy so tam

a jak Ty kupowałąś ? to jak było? chciałaś polerki? don't think so

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:

Chyba to samo plus niedokończone kolczyki, które utknęły w miejscu z braku bigli i porażki na loopowym froncie
ufff, juz myślałam ze mi sie dośniły - widziałam kolczyki jakieś i mnie zaintrygowały
Stary 2011-09-05, 17:34   #4526
gryx82
BAN stały

I mnie jeszcze dwoje sprzedających z all fkokufiło, że "pieniędzy jeszcze nie ma na koncie", a wysłałem im informujące @ w dniu wpłaty (jakby mi się zdarzało nie płacić za zakupiony towar, wystarczy przejrzeć moje pozytywy, pfff!)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 17:38   #4527
rachell111
Zakorzenienie

a ja zgópłam na nowo - i piżma mi sie kceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee

skłądnika, który tak mnie do tej pory podstępnie traktowal, biesił, kwaśniał, pocił - bleeeh

idę na Frag

aha - i Dzing dziś wreszcie niuchłam - nie wiem czy to kwestia ze leżakował u chuopa na garażu ok tydzień bo zapomłam go zabrać czy czego ale żadnych smrodów nie wyczuwam - baaaaaardzo interesujący - piekny zapach, skórzany ale tak ze smakiem - nie wiem jak globalnie, pewnie nie dla mnie - ale jakbym miała wejść w chmurę Dzinga to z miłą chęcią
Stary 2011-09-05, 17:44   #4528
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Jak ktoś chce mieć masówkę.......
Karkki bierz ten odkurzacz, co kupiłam go ja, jest zarąbisty ciągnie jak szatan (musiałam zmniejszyć moc, bo nie sposób go oderwać od podłogi ), po sierści ani śladu, jest cichy i ta trójkątna szczotka nie jest wcale duża i ma takie szczoteczki miękkie na bokach i wymiata wszystko z kątów. Ponadto jest strasznie zwrotny i posłusznie podąża za używającym, w zestawie dostałam ssawkę szczelinową i taką małą do tapicerki, worek wielokrotnego użycia i jednorazowy i granulki zapachowe. Do minusów zaliczam to, że jest trochę za duży i ma rurę teleskopową (a to się z czasem niestety wyrabia) Ogólnie mam nową miłość jestem zachwycona

Red, ja nie biżuteryjna, ale podoba mi się to co robisz b. oryginalne

dzień dobry

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 17:46   #4529
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
ja już nie jem frytek. I to nie ze względu na dietę. Odkąd w Amsterdamie trafiłam na miejsce gdzie dają frytki-absolutnie-doskonałe, to żadne inne mi już nie chcą smakować Może to i dobrze, bo w najbliższych planach Holandii nie przewiduję niestety , więc mnie nie kusi
A gdzie w Amsterdamie? Ja dla odmiany przewiduję w przyszłym roku W ogóle holenderskie frytki mogę jest na kilogramy - i za licho nie wiem dlaczego, bo przecież nie o sam fakt spożywania z majonezem chodzi

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
i te i te
Najchętniej, ale portfel protestuje

Cytat:
Lutownicy co prawda nie umiem porządnie obsłużyć ale przez weekend nie próżnowałam Wykorzystam Was do badania opinii publicznej, ok?
Oto kilka fotek moich po-tworów, wszelkie uwagi i krytyka mile widziane a przy okazji mam kilka pytań:
- czy lepiej jak od wisiorka zwisa kuralik-kropla czy lepiej nie
- czy skrzydełka są durnowate
- czy to nie przeszkadza, że np. tarcze zegarków są zjechane bo używane, niby do tego stylu pasuje ale co na to ludzie
- na ostatniej fotce bazy do kolczyków lub pierścionków, co lepsze
- dla kogo mogłabym to zadedykować
Red - Ty naprawdę jesteś początkująca? Bo te zdjęcia na to nie wskazują
Co do pytań:
- osobiście kuralików-kropel bym nie chciała, wolę wisior "w jednym kawałku"
- skrzydełka "robią tłum", dla mnie to niedobrze, ale gusta są różne
- zjechane tarcze zegarków są klimatyczne
I zgadzam się z dziewczynami, że część prac jest przeładowana detalami - no ale to też jest kwestia gustu, są pewnie tacy, który ascetycznych ozdób nie lubią i lubią tylko barokowość.

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
A propos steampunku, widziałam że bedą steampunkowi (a raczej pre-steampunkowi) Trzej Muszkieterowie ale piękny Orlando jako Buckingham daje rade
Trzej muszkieterowie w nowej wersji? Gdzie, jak, co?!

Cytat:
To potrzymam jeszcze A na razie dobrze, że pozytywnie i że w ogóle można myśleć o finale

Cytat:

Cytat:

Chińskie sówki to masówa, a Ty proponujesz pojedyncze egzemplarze ręcznie wykonane - a to się ceni. 30 zł to minimum!

Cytat:
nie mój styl - ale np w swoim stylu - jakieś kolorowe płaskie kamory pocięte na plastry na metal je i na rzemień np - to ten metal coś czuję wolałabym zebym nie był oszlifowany - wolałabym zeby był nie błyszczący i nie pikny - tylko taki "raw" material
O fłaśnie! Rejcz dobrze prawi

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 17:47   #4530
Pin up girl
Zakorzenienie

Cześć

Dziękuję za kciuki, załatwione

Skrb, cieszę się i przytulam

Red Świetnie Ci to idzie!
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości