![]() |
#2761 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2762 |
Przyjaciółka KWC
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa, niby się wie że to nieuniknione, ale jednak przykro jak przyjdzie co do czego.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Taki naturalny ten kolorek, już się nie mogę doczekać kolejnego farbowania na ciemniejszy ![]() Mi w Mng nigdy krój nie pasował, ich projektanci cierpią na tę samą przypadłość co 90% reszty marek- nie miesci im się w głowie, że można mieć mocno uwypuklone pośladki i jak już w pupie pasują to cały pas odstaje nad pupą ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki- z końcówkami nigdy nie miałam problemu, ścinam 2-3 razy do roku i nigdy nie widzę jakichś większych ilości porozdwajanych- tylko pojedyncze. Moż edlatego, że są takie cienkie i trudno byłoby je jeszcze rozdwoić? ![]() No na razie nikt nie zadzwonił ![]() Fajna ![]() Cytat:
![]() A tu jedno z magjowych futerek, udaje, że jest uchem od mojej torby ![]() Jadę nad morze dziś, do gdańska tak jak kiedyś z (a dokładnie ZA, bo niestety miejsca w aucie mi zabrakło) chłopakami na koncert. Ciekawe czy jeszcze bilet dostanę, pędzę.
![]() |
#2765 |
po prostu Em :)
|
rzyrafko, jaki koncert?
![]() Jestem zła i chora. Już kolejny rok choruję na początku września. ![]()
![]() |
#2767 |
Zakorzenienie
|
em
![]() ![]() rzyrafko udanego wypoczynku ![]() Zgrzeszyłam w Rossmannie wracając ze spotkania służbowego ![]() Nowe nabytki: - puder Maybelline Dream Mat Powder + korektor Superstay24, który mi się właśnie skończył i jako gratis dostałam pisakowy błyszczyk, odcień Touch of Toffee ![]() - micel Ziai różany - krem Ziaja biolipidowa - jakaś keratyna w płynie (mam ostatnio manię kupowania różnych psikadeł do włosów ![]() - lakier Wibo różany nr 4 (róż wpadający lekko w koral ![]()
#2768 |
Zakorzenienie
|
Isa fajne zakupy
![]() Ja też wrzuciłam swoje lipcowo- sierpniowe szaleństwo na odpowiednie wątki ![]()
#2769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zadowolona nawet jestem z tego błyszczyka Maybelline w pisaku, kolor trzyma się mimo jedzenia i picia, tylko wolałabym inny odcień. Ten jest czerwonawo-pomarańczowy, ciepły. A ja jednak wolę na ustach róże. No i niestety nie ma co liczyć na nawilżenie, ale nakładam na niego Glam Shine`a i wtedy efekt jest super. Widziałam, że masz żele AA, wyglądają super ![]() ![]()
![]() |
#2770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żele AA jak pisałam kupiłam bardzo okazyjnie, więc mimo zapasów nie miałam żadnych skrupułów ![]()
![]() |
#2771 |
Zakorzenienie
|
Nie, ale jak się ma skórki na ustach to je bardzo podkreśla (wygląda to tak jakbym sobie przygryzła wargę i został czerwony ślad
![]() ![]()
![]() |
#2772 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() W ogóle nie zdałam 2 przedmiotów, przy czym, że jednego nie zdałam byłam w CIĘŻKIM szoku, i się okazało, że słusznie. Kilka dni temu dr wysłał do wszystkich maila z przypomnieniem o poprawce (która jest dzisiaj) i z informacją, że musi się przyznać do błędu, ponieważ kilkanaście prac źle ocenił (użył błędnego klucza przy ocenie jedneco case`u), i że kilka osób ma poprawioną ocenę. I zdałam! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie wiem czy Wam mówiłam, że kupiłam piłkę swiss ball i ćwiczę ![]() a wczoraj byłam w naturze i kupiłam sobie: - żel pod prysznic biały jeleń - grzebyczek - 2 konturówki do ust essence (czerwoną i nude rose) - kredkę do brwi essence - olejek do skórek essence - patyczki do odsuwania skórek essence szukam dobrego korektora pod oczy, byłam w naturze i w sephorze i nic mnie nie porwało, że tak powiem. chciałabym coś kremowego ale nie suchego i nie wysuszającego. ostatnio miałam korektor scott barnes (kupiony na strawberry) dwupak i ten korektor jest boski. no ale się skończył a teraz kwota za 1 jest wyższa niż wtedy płaciłam za 2..
![]() |
#2773 |
|
bossy, myślę, że powinnaś spróbować tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mi.html&next=1
![]()
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
Mówisz, że jest dobry? Poszukam go więc. W naturze jest bell? bo w sumie nie wiem.
Ah i od jakiegoś czasu używam oleju arganowego (z bu) i on jest fenomenalny. Tak wygładzona, nawilżona i w ogóle fajna skóra. A używam tylko na noc.
![]() |
#2775 |
|
Dobry, zwłaszcza pod oczy (gdzie używam go rzadko, bo mi się nie chce). W niektórych Naturach jest szafa Bell.
![]()
![]() |
#2776 |
Zakorzenienie
|
ok to poszukam
![]()
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
Bossy w Hebe jest Bell; ja polecam też korektor mineralny Maybelline
![]()
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
bosiak, gratuluję zdanego egzaminu
![]() Ja się postanowiłam też wziąć za ćwiczenia (skakanka welcome to ![]() ![]() Wczoraj były urodziny dziadka, więc chciałam założyć moją czarną sukienkę, którą kupiłam parę lat temu na wesele koleżanki (sukienka jest dopasowana w biuście a poniżej puszczona luźno, trochę jak ciążowa, no i kicha: nie dopięłam się w cyckach ![]() Wczoraj podcięłam też trochę włosy, tak z 1 cm z długości, ale widzę różnicę. Przede wszystkim włosy mi się wyrównały, bo wcześniej miałam każdy kosmyk innej długości i w dodatku te poniszczone końcówki też nie wyglądały dobrze ![]() Wykończyłam przy okazji wreszcie maskę Lorys, chyba rok ją miałam ![]() ![]()
#2779 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ja już po Wrocławiu... bardzo mi się spodobało to miasto, choć właściwie mieliśmy jeden dzień na zwiedzanie (i trochę byliśmy niewyspani po weselu ![]() ![]() Kosmetycznie zaszalałam lekko w czwartek - kupiłam w Sephorze bronzer clinique i meteoryty w prezencie dla Mamy ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam ten korektor bell, calkiem fajny, nie wysusza skóry pod oczami, ale w ciągu dnia znika powoli...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2780 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A dzisiaj spędziłam duużo czasu w Sephorze, wymazałam dwukrotnie pół dłoni szminkami, potem poszłam do D., tam zrobiłam to samo... i na nic się nie zdecydowałam ![]() ![]() ![]() Patrzyłam też na coco rouge, podobało mi się kilka kolorów, ale w domu okazało się, że mam podobny kolor z Allure ![]() ![]()
![]() |
#2782 | ||
Zakorzenienie
|
Wróciłam, jejku jak było pięknie! A w niedzielę takie słońce od rana, przyzłociło mnie ładnie
![]() 3 dniowa impreza genialna, spaliśmy na podłodze w barze na plaży- dobrze, ze jednak wzięłam karimatę ![]() ![]() ![]() ![]() Nie polubimy się z nowym aparatem niestety. Bardzo kiepskie zdjęcia robi przy słabszym świetle i ma problemy z ostrością w nocy przy zdjęciach z lampą ![]() Cytat:
![]() O, no to uczciwy gość, pozazdrościć takich wykładowców ![]() A, to po prostu piłka ta wielka- no fajne to jest. A ja choćby nie wiem co to idę wieczorem na rolki, nie ma wymówki! Ładne zakupy. Ja bym poszalała i kupiła tego Addicta wreszcie na sms, ale kasa się wydała na Gdańsk i nie żałuję zupełnie ![]() Cytat:
![]() Jak się ogarnę z powyjazdowym burdelem w pokoju to obfocę całą kolorówkę, obiecuję ![]() A podsumowanie kosmetykowe sierpnia jest takie: w pielęgnacji zużyłam 10 kosmetyków, przybyło 11 i żaden z nich to nie zapas ![]() w kolorówce poszło 9 rzeczy z czego 3 oddane, przybyło 7 ![]() Czyli całkiem nieźle. Chyba będę zamawiać maski z Lusha- nie robicie przypadkiem teraz zamówienia tam?
![]() |
#2783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój też przy słabszym świetle ma problemy, mimo że robię trybem zmierzch/świt. Z kolei na zdjęciach nocnych ma długie naświetlanie i bez statywu nie da się zrobić zdjęcia. Za to jeżdżące samochody wychodzą super - rozmazane światła to efekt, jaki zawsze chciałam uzyskać ![]() Wczoraj łapałam moim księżyc, na maksymalnym optycznym zoomie widać wszystkie kratery ![]() ![]() Mam ochotę kliknąć sobie jakieś małe zamówionko apteczne. Filtr chciałam jakiś mniejszy na jesień (Avenkę SPF 20) i chyba Biowaxa zamówię. Wykańczam tego dla brunetek i obiecałam sobie, że będę się regularnie waxować, bo dla moich włosów wszystko ![]() Aaaa, właśnie widzialam na blogu em nowe kredki Longlasting Essence, chyba będą moje ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2011-09-06 o 12:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2784 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
Wiem, to moje najulubieńsze kredki
![]() To ja też trochę pokuszę: lakier Wibo różany, który kupiłam ostatnio jest super. Mój kolor (nr 4) uwiódł mnie od pierwszego użycia. W dodatku jestem zachwycona trwałością, mało który lakier nie odpryskuje u mnie, a lakiery Wibo właśnie należą do tych, które trzymają się super i ten potwierdza regułę ![]()
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niestety to wina tych obiektywów o słabej światłosile przy dłuższych ogniskowych ![]() Fajnie, że masz zabawę. Mnie denerwują te programy typu portret, jedzenie, noc itp. do każdego z osobna muszę ustawiać rozmiar zdjęć i dostosowywać inne opcje. Lepiej bym się bawiła mając do dyspozycji własnoręczne ustawianie migawki i przesłony na raz wybranych innych parametrach ![]() Za to filmiki rzeczywiście robi w jakości HD, w nocy dobrze ostrość ustawia, a w dzień to nie wiem, bo jedyny dzienny filmik kręcił kolega i tak średnio mu wyszło ale nie wiem czego to wina niestety. Muszę kupić jakąś kartę pamięci szybszą i większą, bo te zdjęcia i filmy są ogromne. I jeszcze pokrowiec sensowny- odkryłam dziś na ekranie ślady po 2 ziarenkahc piasku jakby wbitych ![]() a jakie jeszcze są kolory? Szukam ładnego brązu- wiekszość jest albo za ruda albo za miedziana albo za ciemna ![]() zagłosowałam na makijaże sephorowych wizażystów- ale 90% totalnie mi się nie podoba. Co to za smoky jeśli wykończenia są praktycznie graficzne i dają efekt pandy? Albo zdjęcia były robione w pośpiechu albo te makijaże, bo mało której modelce pasuje do rysów twarzy to co na niej stworzono. Na nagrodę wybrałam sobie szminkę 445 Createur-to tak a'propos szlabanu ![]()
![]() |
#2787 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rzyrafko ja też nie bardzo lubię korzystać z ustawionych trybów (używam cały czas trybu makro i pejzażu, z innych nie korzystam), ale mam też możliwość manualnego ustawienia: preferencja przysłony, preferencja migawki albo możliwość ustawienia ręcznie obu parametrów na raz ![]() ![]() W moim aparacie super jest jeszcze program do panoramy: wciska się spust i należy się kręcić wokół własnej osi jakby się kręciło film. Aparat sam robi z tego panoramę po kilku sekundach, świetna sprawa ![]()
![]() |
#2789 | ||
Zakorzenienie
|
I o dziwo u mnie w Naturze wstawili duże szafy i Bell i Catrice. Nawet Bell Air Flow jest.
Cytat:
Dziewczyny używałyście odżywek w sprayu Gliss Kura?Polecacie?Właściwie potrzebne mi psikadło na szybko do rozczesania rano włosów po umyciu i żeby nie obciążało. Do tej pory używałam Pantene Aqua Light, ale po 3 czy 4 butelkach trochę mi się znudziło i szukam zastępstwa. Cytat:
![]() U mnie sierpień znów porażka pod względem zakupów, bo zużyć miałam sporo i to pełnowymiarowych. W pielęgnacji ubyło 11 sztuk, przybyło 17 ![]() Kolorówka przybyło:11 (ale większość to lakiery), ubyło 2.
![]() |
#2790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tą panoramą rzeczywiście fajnie. Cytat:
Już tęsknię ![]() E, to jeszcze nie tak źle. U mnie może jednak znalazłby się jakiś zapas- olejek do włosów w szafce poczeka. Jakiś bałagan mam w moim notatniku ![]() Na rolki oczywiście nie poszłam wczoraj, wylądowałam na meczu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.