Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-31, 13:51   #2761
kochanie
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A poza tym mi smutno, bo moja kotka poddała się wczoraj wiekowi i chorobie i już jej nie ma.
moja kocica jest już stara, ciągle śpi. Człowiek, wie że stare zwierzę musi kiedyś odejść, ale to takie przykre... Trzymaj się dzielnie, bardzo współczuję
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 14:35   #2762
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dzięki dziewczyny za miłe słowa, niby się wie że to nieuniknione, ale jednak przykro jak przyjdzie co do czego.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:02   #2763
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
rzyrafko śliczne masz włoski Wyglądają na gęste i zdrowe. Masz szczęście, że takie jasne farby ich nie niszczą, moje zaraz są sianowate i końce się rozdwajają.
Trzymam kciuki za odzew w sprawie pracy
Dzięki
Cytat:
Pozdrów Mag, no i włosy fajne. Ja tęsknię za blondem trochę.

Ja sobie bardzo chwalę dżinsy z Mango, które kupiłam na ostatniej wyprzedaży, żałuję tylko że nie było ciemniejszego koloru, bo najbardziej lubię granatowe, a te są niebieskie. Ale dawno nie miałam tak dobrze uszytych dżinsów, idealnie mi się je nosi.
Fajnie było, ale krótko
Taki naturalny ten kolorek, już się nie mogę doczekać kolejnego farbowania na ciemniejszy

Mi w Mng nigdy krój nie pasował, ich projektanci cierpią na tę samą przypadłość co 90% reszty marek- nie miesci im się w głowie, że można mieć mocno uwypuklone pośladki i jak już w pupie pasują to cały pas odstaje nad pupą Dla mnie idealne są zeszłoroczne Slimy HM. Tego roczne mają węższe nogawki i więcej stretchu :/ A te z Zary są jakościowo dużo lepsze. Zobaczymy w których mi się będzie najlepiej chodziło. Jeszcze by się czarne przydały
Cytat:
8 zł od łebka i 10 zł za samochód, to na małym jeziorku, na dużym chyba jest drożej, nie byłam tam w tym roku.
to na większym 12 a za samochód nie wiem ile bo się udało wytargować w ramach nieistniejącej zniżki studenckiej
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Fajne włosy, takie gładkie końcówki
Trzymam kciuki za pracę!
Dzięki- z końcówkami nigdy nie miałam problemu, ścinam 2-3 razy do roku i nigdy nie widzę jakichś większych ilości porozdwajanych- tylko pojedyncze. Moż edlatego, że są takie cienkie i trudno byłoby je jeszcze rozdwoić?

No na razie nikt nie zadzwonił
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na próbnej fryzurze
Fajna
Cytat:
A poza tym mi smutno, bo moja kotka poddała się wczoraj wiekowi i chorobie i już jej nie ma.
Buu, przykro mi

A tu jedno z magjowych futerek, udaje, że jest uchem od mojej torby

Jadę nad morze dziś, do gdańska tak jak kiedyś z (a dokładnie ZA, bo niestety miejsca w aucie mi zabrakło) chłopakami na koncert. Ciekawe czy jeszcze bilet dostanę, pędzę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pysia.jpg (109,7 KB, 33 załadowań)
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-01, 11:07   #2764
rzyrafka
Zakorzenienie

Spadaj
Stary 2011-09-01, 11:07   #2765
emememsik
po prostu Em :)

rzyrafko, jaki koncert?

Jestem zła i chora. Już kolejny rok choruję na początku września.
Stary 2011-09-01, 11:09   #2766
rzyrafka
Zakorzenienie

reggae/ska Leśne Dziupła

bidulka, współczuję
Stary 2011-09-01, 12:31   #2767
isa666
Zakorzenienie

em Mnie też dopadły zatoki, ech. Chłodne poranki wystarczyły żeby się od nowa zaczęły bóle

rzyrafko udanego wypoczynku

Zgrzeszyłam w Rossmannie wracając ze spotkania służbowego
Nowe nabytki:
- puder Maybelline Dream Mat Powder + korektor Superstay24, który mi się właśnie skończył i jako gratis dostałam pisakowy błyszczyk, odcień Touch of Toffee
- micel Ziai różany
- krem Ziaja biolipidowa
- jakaś keratyna w płynie (mam ostatnio manię kupowania różnych psikadeł do włosów )
- lakier Wibo różany nr 4 (róż wpadający lekko w koral )

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-03, 11:34   #2768
karolina1985
Zakorzenienie

Isa fajne zakupy

Ja też wrzuciłam swoje lipcowo- sierpniowe szaleństwo na odpowiednie wątki

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 12:16   #2769
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Isa fajne zakupy

Dziękować
Zadowolona nawet jestem z tego błyszczyka Maybelline w pisaku, kolor trzyma się mimo jedzenia i picia, tylko wolałabym inny odcień. Ten jest czerwonawo-pomarańczowy, ciepły. A ja jednak wolę na ustach róże. No i niestety nie ma co liczyć na nawilżenie, ale nakładam na niego Glam Shine`a i wtedy efekt jest super.

Widziałam, że masz żele AA, wyglądają super Ale ja mam na żele póki co szlaban, bo muszę zużyć 2 Palmolive (każdego zostało ok. 1/2 opakowania jeszcze), 500 ml Senses z Avonu i 3 żele Luksjii z promocji w Biedronce
Stary 2011-09-03, 12:27   #2770
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękować
Zadowolona nawet jestem z tego błyszczyka Maybelline w pisaku, kolor trzyma się mimo jedzenia i picia, tylko wolałabym inny odcień. Ten jest czerwonawo-pomarańczowy, ciepły. A ja jednak wolę na ustach róże. No i niestety nie ma co liczyć na nawilżenie, ale nakładam na niego Glam Shine`a i wtedy efekt jest super.

Widziałam, że masz żele AA, wyglądają super Ale ja mam na żele póki co szlaban, bo muszę zużyć 2 Palmolive (każdego zostało ok. 1/2 opakowania jeszcze), 500 ml Senses z Avonu i 3 żele Luksjii z promocji w Biedronce
A nie wysusza?
A żele AA jak pisałam kupiłam bardzo okazyjnie, więc mimo zapasów nie miałam żadnych skrupułów

Stary 2011-09-03, 14:11   #2771
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A nie wysusza?
Nie, ale jak się ma skórki na ustach to je bardzo podkreśla (wygląda to tak jakbym sobie przygryzła wargę i został czerwony ślad ). Myślę, że taka pomadka to fajny gadżet na okazje, gdy nie ma jak poprawić makijażu ust, a chce się mieć na nich kolor przez dłuższy czas. Myślę czy sobie nie sprawić jakiegoś różowego odcienia, ale najpierw chcę zobaczyć na jak długo mi wystarczy ten pisak. One podobno dość szybko wysychają

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-04, 11:28   #2772
bossy
Zakorzenienie

Hej u mnie póki co naukowo. uczę się do czwartkowej poprawki (tzn. staram się za to zabrać ale póki co mam błysk w mieszkaniu, zmienioną pościel, nastawiłam już 2 pranie i jeszcze jedno sobie czeka na wstawienie potem muszę poprasować... ).

W ogóle nie zdałam 2 przedmiotów, przy czym, że jednego nie zdałam byłam w CIĘŻKIM szoku, i się okazało, że słusznie. Kilka dni temu dr wysłał do wszystkich maila z przypomnieniem o poprawce (która jest dzisiaj) i z informacją, że musi się przyznać do błędu, ponieważ kilkanaście prac źle ocenił (użył błędnego klucza przy ocenie jedneco case`u), i że kilka osób ma poprawioną ocenę. I zdałam! tak się ucieszyłam. No w sumie to zabrał mi 20 pkt ale się przyznał i zmienił oceny

nie wiem czy Wam mówiłam, że kupiłam piłkę swiss ball i ćwiczę kurcze ciężkie to jest do wykonania.

a wczoraj byłam w naturze i kupiłam sobie:

- żel pod prysznic biały jeleń
- grzebyczek
- 2 konturówki do ust essence (czerwoną i nude rose)
- kredkę do brwi essence
- olejek do skórek essence
- patyczki do odsuwania skórek essence

szukam dobrego korektora pod oczy, byłam w naturze i w sephorze i nic mnie nie porwało, że tak powiem. chciałabym coś kremowego ale nie suchego i nie wysuszającego.
ostatnio miałam korektor scott barnes (kupiony na strawberry) dwupak i ten korektor jest boski. no ale się skończył a teraz kwota za 1 jest wyższa niż wtedy płaciłam za 2..

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-04, 11:41   #2773
emememsik

bossy, myślę, że powinnaś spróbować tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mi.html&next=1
Stary 2011-09-04, 11:48   #2774
bossy
Zakorzenienie

Mówisz, że jest dobry? Poszukam go więc. W naturze jest bell? bo w sumie nie wiem.

Ah i od jakiegoś czasu używam oleju arganowego (z bu) i on jest fenomenalny. Tak wygładzona, nawilżona i w ogóle fajna skóra. A używam tylko na noc.

.supergirls just fly.
Stary 2011-09-04, 11:50   #2775
emememsik

Dobry, zwłaszcza pod oczy (gdzie używam go rzadko, bo mi się nie chce). W niektórych Naturach jest szafa Bell.
Stary 2011-09-04, 11:51   #2776
bossy
Zakorzenienie

ok to poszukam dzieki

.supergirls just fly.
Stary 2011-09-04, 17:17   #2777
Estella
Zakorzenienie

Bossy w Hebe jest Bell; ja polecam też korektor mineralny Maybelline

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 06:02   #2778
isa666
Zakorzenienie

bosiak, gratuluję zdanego egzaminu Brawo też dla faceta, że się przyznał do błędu.

Ja się postanowiłam też wziąć za ćwiczenia (skakanka welcome to ), niby nie przytyłam jakoś dużo, ale czuję się ociężała ostatnimi czasy. Co prawda dzięki pokrzywie poprawiła mi się przemiana materii i nie ciągnie mnie na słodycze, jednak podczas urlopu jadłam sporo i co nieco mi się odłożyło
Wczoraj były urodziny dziadka, więc chciałam założyć moją czarną sukienkę, którą kupiłam parę lat temu na wesele koleżanki (sukienka jest dopasowana w biuście a poniżej puszczona luźno, trochę jak ciążowa, no i kicha: nie dopięłam się w cyckach ).

Wczoraj podcięłam też trochę włosy, tak z 1 cm z długości, ale widzę różnicę. Przede wszystkim włosy mi się wyrównały, bo wcześniej miałam każdy kosmyk innej długości i w dodatku te poniszczone końcówki też nie wyglądały dobrze
Wykończyłam przy okazji wreszcie maskę Lorys, chyba rok ją miałam Ostatnio zużyłam też odżywkę z Alterry z granatem (szampon z tej serii mi nie podszedł, odżywka też nie lepsza). Szykuje mi się zatem niedługo zakup nowych masek i odżywek, ale najpierw skończę maskę Nunaat
Stary 2011-09-05, 14:49   #2779
kochanie
Wtajemniczenie

Hej
Ja już po Wrocławiu... bardzo mi się spodobało to miasto, choć właściwie mieliśmy jeden dzień na zwiedzanie (i trochę byliśmy niewyspani po weselu ). Niestety nie byliśmy w zoo, musimy to kiedyś nadrobić
Kosmetycznie zaszalałam lekko w czwartek - kupiłam w Sephorze bronzer clinique i meteoryty w prezencie dla Mamy Ale strasznie kusi mnie jakaś szminka... Dziękuję Organzzo jeszcze raz za smsa! Okazało się, że różni klienci dostali różne zniżki i np. pani przede mną miała -15% Trochę to nieładnie z ich strony, ale fajnie, że Ty dostałaś -20%

Cytat:
Już pisałam, prawdziwe szaleństwo! Same fajne zakupy
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
szukam dobrego korektora pod oczy, byłam w naturze i w sephorze i nic mnie nie porwało, że tak powiem. chciałabym coś kremowego ale nie suchego i nie wysuszającego.
Ja mam ten korektor bell, calkiem fajny, nie wysusza skóry pod oczami, ale w ciągu dnia znika powoli...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-05, 17:31   #2780
emememsik

Cytat:
Kosmetycznie zaszalałam lekko w czwartek - kupiłam w Sephorze bronzer clinique i meteoryty w prezencie dla Mamy
Jaki bronzer? Ja mam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...er.html&next=1 już od długiego czasu i używałam go prawie codziennie przez całe wakacje (jeśli się w ogóle malowałam ).
Stary 2011-09-05, 19:20   #2781
kochanie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Jaki bronzer? Ja mam ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...er.html&next=1 już od długiego czasu i używałam go prawie codziennie przez całe wakacje (jeśli się w ogóle malowałam ).
Ten sam Wzięłam sunkissed - najjaśniejszy, bardzo mi się podoba

A dzisiaj spędziłam duużo czasu w Sephorze, wymazałam dwukrotnie pół dłoni szminkami, potem poszłam do D., tam zrobiłam to samo... i na nic się nie zdecydowałam Strasznie kusiła mnie jakaś guerlain rouge g, ale w sumie żaden kolor nie był wart aż tylu pieniędzy... Chociaż garconne z nowej kolekcji jest przepiękny ale wiem, że bym go w ogóle nie nosiła, tylko podziwała w domu
Patrzyłam też na coco rouge, podobało mi się kilka kolorów, ale w domu okazało się, że mam podobny kolor z Allure Więc chyba zaoszczędzę tym razem

Stary 2011-09-06, 11:50   #2782
rzyrafka
Zakorzenienie

Wróciłam, jejku jak było pięknie! A w niedzielę takie słońce od rana, przyzłociło mnie ładnie
3 dniowa impreza genialna, spaliśmy na podłodze w barze na plaży- dobrze, ze jednak wzięłam karimatę a mój głupi aparat nie doczekał niedzielnego wschodu słońca (właściwie to wyładował się jak tylko kulka zaczęła się wyłaniać spod horyzontu ) i do fotek mi został tylko telefon I widziałam się z Madziarrą

Nie polubimy się z nowym aparatem niestety. Bardzo kiepskie zdjęcia robi przy słabszym świetle i ma problemy z ostrością w nocy przy zdjęciach z lampą
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Hej u mnie póki co naukowo. uczę się do czwartkowej poprawki (tzn. staram się za to zabrać ale póki co mam błysk w mieszkaniu, zmienioną pościel, nastawiłam już 2 pranie i jeszcze jedno sobie czeka na wstawienie potem muszę poprasować... ).

W ogóle nie zdałam 2 przedmiotów, przy czym, że jednego nie zdałam byłam w CIĘŻKIM szoku, i się okazało, że słusznie. Kilka dni temu dr wysłał do wszystkich maila z przypomnieniem o poprawce (która jest dzisiaj) i z informacją, że musi się przyznać do błędu, ponieważ kilkanaście prac źle ocenił (użył błędnego klucza przy ocenie jedneco case`u), i że kilka osób ma poprawioną ocenę. I zdałam! tak się ucieszyłam. No w sumie to zabrał mi 20 pkt ale się przyznał i zmienił oceny

nie wiem czy Wam mówiłam, że kupiłam piłkę swiss ball i ćwiczę kurcze ciężkie to jest do wykonania.

a wczoraj byłam w naturze i kupiłam sobie:

- żel pod prysznic biały jeleń
- grzebyczek
- 2 konturówki do ust essence (czerwoną i nude rose)
- kredkę do brwi essence
- olejek do skórek essence
- patyczki do odsuwania skórek essence
Trzymamy kciuki za egzamin, jak to dziwnie nie musieć się uczyć już na wrzesień

O, no to uczciwy gość, pozazdrościć takich wykładowców

A, to po prostu piłka ta wielka- no fajne to jest. A ja choćby nie wiem co to idę wieczorem na rolki, nie ma wymówki!

Ładne zakupy. Ja bym poszalała i kupiła tego Addicta wreszcie na sms, ale kasa się wydała na Gdańsk i nie żałuję zupełnie
Cytat:
A dzisiaj spędziłam duużo czasu w Sephorze, wymazałam dwukrotnie pół dłoni szminkami, potem poszłam do D., tam zrobiłam to samo... i na nic się nie zdecydowałam Strasznie kusiła mnie jakaś guerlain rouge g, ale w sumie żaden kolor nie był wart aż tylu pieniędzy... Chociaż garconne z nowej kolekcji jest przepiękny ale wiem, że bym go w ogóle nie nosiła, tylko podziwała w domu
Patrzyłam też na coco rouge, podobało mi się kilka kolorów, ale w domu okazało się, że mam podobny kolor z Allure Więc chyba zaoszczędzę tym razem
U mnie szlaban na maziaki do ust, zanim przynajmniej z 6 kosmetyków nie zużyję w tej dziedzinie

Jak się ogarnę z powyjazdowym burdelem w pokoju to obfocę całą kolorówkę, obiecuję

A podsumowanie kosmetykowe sierpnia jest takie:
w pielęgnacji zużyłam 10 kosmetyków, przybyło 11 i żaden z nich to nie zapas
w kolorówce poszło 9 rzeczy z czego 3 oddane, przybyło 7
Czyli całkiem nieźle.
Chyba będę zamawiać maski z Lusha- nie robicie przypadkiem teraz zamówienia tam?
Stary 2011-09-06, 12:22   #2783
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Wróciłam, jejku jak było pięknie! A w niedzielę takie słońce od rana, przyzłociło mnie ładnie
3 dniowa impreza genialna, spaliśmy na podłodze w barze na plaży- dobrze, ze jednak wzięłam karimatę a mój głupi aparat nie doczekał niedzielnego wschodu słońca (właściwie to wyładował się jak tylko kulka zaczęła się wyłaniać spod horyzontu ) i do fotek mi został tylko telefon I widziałam się z Madziarrą

Nie polubimy się z nowym aparatem niestety. Bardzo kiepskie zdjęcia robi przy słabszym świetle i ma problemy z ostrością w nocy przy zdjęciach z lampą
Cieszę się, że wycieczka udana

Mój też przy słabszym świetle ma problemy, mimo że robię trybem zmierzch/świt. Z kolei na zdjęciach nocnych ma długie naświetlanie i bez statywu nie da się zrobić zdjęcia. Za to jeżdżące samochody wychodzą super - rozmazane światła to efekt, jaki zawsze chciałam uzyskać
Wczoraj łapałam moim księżyc, na maksymalnym optycznym zoomie widać wszystkie kratery A na cyfrowym czuję się jakbym patrzyła przez lunetę

Mam ochotę kliknąć sobie jakieś małe zamówionko apteczne. Filtr chciałam jakiś mniejszy na jesień (Avenkę SPF 20) i chyba Biowaxa zamówię. Wykańczam tego dla brunetek i obiecałam sobie, że będę się regularnie waxować, bo dla moich włosów wszystko

Aaaa, właśnie widzialam na blogu em nowe kredki Longlasting Essence, chyba będą moje Uwielbiam te kredki!

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2011-09-06 o 12:25
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 12:59   #2784
emememsik

Cytat:

Aaaa, właśnie widzialam na blogu em nowe kredki Longlasting Essence, chyba będą moje Uwielbiam te kredki!
Nie powstrzymuj się przed zakupem, są cudowne.
Stary 2011-09-06, 15:34   #2785
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, to moje najulubieńsze kredki

To ja też trochę pokuszę: lakier Wibo różany, który kupiłam ostatnio jest super. Mój kolor (nr 4) uwiódł mnie od pierwszego użycia. W dodatku jestem zachwycona trwałością, mało który lakier nie odpryskuje u mnie, a lakiery Wibo właśnie należą do tych, które trzymają się super i ten potwierdza regułę
Stary 2011-09-06, 17:05   #2786
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się, że wycieczka udana

Mój też przy słabszym świetle ma problemy, mimo że robię trybem zmierzch/świt. Z kolei na zdjęciach nocnych ma długie naświetlanie i bez statywu nie da się zrobić zdjęcia. Za to jeżdżące samochody wychodzą super - rozmazane światła to efekt, jaki zawsze chciałam uzyskać
Wczoraj łapałam moim księżyc, na maksymalnym optycznym zoomie widać wszystkie kratery A na cyfrowym czuję się jakbym patrzyła przez lunetę
ja też

No niestety to wina tych obiektywów o słabej światłosile przy dłuższych ogniskowych
Fajnie, że masz zabawę. Mnie denerwują te programy typu portret, jedzenie, noc itp. do każdego z osobna muszę ustawiać rozmiar zdjęć i dostosowywać inne opcje. Lepiej bym się bawiła mając do dyspozycji własnoręczne ustawianie migawki i przesłony na raz wybranych innych parametrach
Za to filmiki rzeczywiście robi w jakości HD, w nocy dobrze ostrość ustawia, a w dzień to nie wiem, bo jedyny dzienny filmik kręcił kolega i tak średnio mu wyszło ale nie wiem czego to wina niestety.

Muszę kupić jakąś kartę pamięci szybszą i większą, bo te zdjęcia i filmy są ogromne.
I jeszcze pokrowiec sensowny- odkryłam dziś na ekranie ślady po 2 ziarenkahc piasku jakby wbitych
Cytat:
a jakie jeszcze są kolory? Szukam ładnego brązu- wiekszość jest albo za ruda albo za miedziana albo za ciemna

zagłosowałam na makijaże sephorowych wizażystów- ale 90% totalnie mi się nie podoba. Co to za smoky jeśli wykończenia są praktycznie graficzne i dają efekt pandy? Albo zdjęcia były robione w pośpiechu albo te makijaże, bo mało której modelce pasuje do rysów twarzy to co na niej stworzono. Na nagrodę wybrałam sobie szminkę 445 Createur-to tak a'propos szlabanu
Stary 2011-09-06, 17:33   #2787
emememsik

Cytat:
a jakie jeszcze są kolory? Szukam ładnego brązu- wiekszość jest albo za ruda albo za miedziana albo za ciemna
Są tylko te dwa nowe kolory, w starszych na pewno jest jakiś brąz, ale ja go nie mam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 05:57   #2788
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Są tylko te dwa nowe kolory, w starszych na pewno jest jakiś brąz, ale ja go nie mam.
Jest chyba ciemny i jasny brąz, ja mam ten jasny ze złotym połyskiem, ale długo tej kredki nie używałam i zrobiła się twarda. Jako ciemnego brązu używam kredki do brwi tejże firmy

rzyrafko ja też nie bardzo lubię korzystać z ustawionych trybów (używam cały czas trybu makro i pejzażu, z innych nie korzystam), ale mam też możliwość manualnego ustawienia: preferencja przysłony, preferencja migawki albo możliwość ustawienia ręcznie obu parametrów na raz Z tym, że mi się nie chce w ręczne ustawianie bawić Gdyby mi na tym zależało kupiłabym lustrzankę.
W moim aparacie super jest jeszcze program do panoramy: wciska się spust i należy się kręcić wokół własnej osi jakby się kręciło film. Aparat sam robi z tego panoramę po kilku sekundach, świetna sprawa
Stary 2011-09-07, 19:36   #2789
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Bossy w Hebe jest Bell; ja polecam też korektor mineralny Maybelline
I o dziwo u mnie w Naturze wstawili duże szafy i Bell i Catrice. Nawet Bell Air Flow jest.

Cytat:
Ostatnio zużyłam też odżywkę z Alterry z granatem (szampon z tej serii mi nie podszedł, odżywka też nie lepsza). Szykuje mi się zatem niedługo zakup nowych masek i odżywek, ale najpierw skończę maskę Nunaat
[/COLOR]
Ja właśnie z szamponu z granatem jestem bardzo zadowolona, za to nie wrócę na pewno do moreli, bo obciążała mi włosy.

Dziewczyny używałyście odżywek w sprayu Gliss Kura?Polecacie?Właściwie potrzebne mi psikadło na szybko do rozczesania rano włosów po umyciu i żeby nie obciążało. Do tej pory używałam Pantene Aqua Light, ale po 3 czy 4 butelkach trochę mi się znudziło i szukam zastępstwa.

Cytat:
A podsumowanie kosmetykowe sierpnia jest takie:
w pielęgnacji zużyłam 10 kosmetyków, przybyło 11 i żaden z nich to nie zapas
w kolorówce poszło 9 rzeczy z czego 3 oddane, przybyło 7
Czyli całkiem nieźle.
Chyba będę zamawiać maski z Lusha- nie robicie przypadkiem teraz zamówienia tam?
Fajnie, że wyjazd udany

U mnie sierpień znów porażka pod względem zakupów, bo zużyć miałam sporo i to pełnowymiarowych.
W pielęgnacji ubyło 11 sztuk, przybyło 17
Kolorówka przybyło:11 (ale większość to lakiery), ubyło 2.

Stary 2011-09-07, 22:50   #2790
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
rzyrafko ja też nie bardzo lubię korzystać z ustawionych trybów (używam cały czas trybu makro i pejzażu, z innych nie korzystam), ale mam też możliwość manualnego ustawienia: preferencja przysłony, preferencja migawki albo możliwość ustawienia ręcznie obu parametrów na raz Z tym, że mi się nie chce w ręczne ustawianie bawić Gdyby mi na tym zależało kupiłabym lustrzankę.
W moim aparacie super jest jeszcze program do panoramy: wciska się spust i należy się kręcić wokół własnej osi jakby się kręciło film. Aparat sam robi z tego panoramę po kilku sekundach, świetna sprawa
To jak nie chcesz korzystać z manualnych trybów ekspsozycji to po co przepłacałaś za taki zaawansowany aparat? Ja właśnie te tryby chcę bardzo, ale żeby aparat miał bardziej rozmiar i wagę kompaktu niż lustrzanki

Z tą panoramą rzeczywiście fajnie.
Cytat:
Dziewczyny używałyście odżywek w sprayu Gliss Kura?Polecacie?Właściwie potrzebne mi psikadło na szybko do rozczesania rano włosów po umyciu i żeby nie obciążało. Do tej pory używałam Pantene Aqua Light, ale po 3 czy 4 butelkach trochę mi się znudziło i szukam zastępstwa.

Fajnie, że wyjazd udany

U mnie sierpień znów porażka pod względem zakupów, bo zużyć miałam sporo i to pełnowymiarowych.
W pielęgnacji ubyło 11 sztuk, przybyło 17
Kolorówka przybyło:11 (ale większość to lakiery), ubyło 2.
Ja jakoś za nimi nie przepadam, siostra się zachwyca tą nową z czarnej serii, ale ona ma włosy grube i kręcone. Sama nie próbowałam jeszcze.

Już tęsknię

E, to jeszcze nie tak źle. U mnie może jednak znalazłby się jakiś zapas- olejek do włosów w szafce poczeka. Jakiś bałagan mam w moim notatniku

Na rolki oczywiście nie poszłam wczoraj, wylądowałam na meczu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości