|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
![]() ![]() ja też!!! budze się często rano z myślą "bawarkaaaaaa" ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mój tż zrobił nam prezent na ślub od nas dla nas ![]() ![]()
![]() |
#4382 |
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
gratuluje udanych wizyt
![]() golabki pyszne.. sosik w miare ale tz schrupal i mowi ze przy tak pysznych golabkach smak sosu nie jest wazny;p przyszly mi probki ziaji;p a dostalam meila ze nie wysylaja;p ehhh ![]() wprawdzie saszetki kazda po jednej ale zawsze ![]() Renata kupicie drugi wklad i bedzie super ![]() ![]()
Igorek jest już z nami i tuli się całymi dniami ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png Edytowane przez uska000 Czas edycji: 2011-09-05 o 15:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4383 |
Zadomowienie
|
Hej Mamuśki !!!
Jak tam po weekendzie? ![]() ![]() ![]() Byliśmy dzis na wizycie i lekarz przepisal mi na te bole i twrdnienia 2x1 luteine dopochwowo 2x1 no-spe forte i 3x1 magnez szyjka trzyma ale jakby cos sie dzialo dzwonic albo przychodzic wczesniej na wizyte ![]() A no i znam plec bedzie CÓRKA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4384 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4385 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4387 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Troszke tych tabletek dostałaś, ale bedziesz spokojniejsza ![]() Najważniejsze, że wszytsko ok ![]() Kurcze dzis normalnie dzien dobrych wiadomości ![]() ![]() Edytowane przez natisska Czas edycji: 2011-09-05 o 16:29 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluje córci!!!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- A ja już pewna na 100%, że czuje ruchy. Maluszek fika sobie. Nieziemskie uczucie (pamiętam tylko tyle, że będzie nam brakowało tego uczucia w brzuszku po porodzie). ![]() ![]() ![]() Zaczęliśmy już 20 tydzień!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4389 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja jak zaczęłam czuć ruchy to oczekuję od dzidziola ![]() ![]() My dziś 22t2d a w weekend legalnie ![]()
![]() |
#4390 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=kasiahexe;29214682]helooooo
dzisiaj zaczynamy 18 tydzien i modle sie zeby jutro na wizyscie dowiedziec sie co bedzie hihi co do imion to my po długich rozmowach w koncu zdecydowalismy sie na OLIVIER I LIVIA ![]() ![]() ![]() ![]()
#4391 |
Zadomowienie
|
Mamuski ja tak z innej beczki,wchodzę na początku na pokaż pierwszą nieprzeczytana wiadomośc i mi pokazuje kilka ostatnich ,a nie jak dotychczas pierwszą której nie przeczytałam.Czy wam tez coś się zepsuło,bo nie wiem czy nie zgłosić tego
#4392 |
Raczkowanie
|
Gratuluję CÓRECZKI
![]() ![]() ![]()
#4393 |
Wtajemniczenie
|
Szlag...Komputer mi sie zawiesil i wcielo wszystkie cytaty
![]() Przede wszytskim, sandra1892, gratulacje DZIEWCZYNKI !!! Oby wiecej takich nowin... ![]() ![]() Bebi, Twoja Dzidzia to nie musiala sie tak chowac ![]() ![]() ![]() ![]() I oczywiscie gratuluje udaje wizyty i zdrowej Fasolki ![]() Agatek, Ty myslisz, ze Twoj malz po takim czasie niewidzenia Ciebie dojrzy cos takiego jak kilka malych pryszczy na dekolcie? On na pewno dojrzy, ale cos innego ![]() ![]() Poza tym to czaruj, dziewczyno, czaruj te dziewczynki, bo ja warkoczykow nie umiem plesc ![]() Dobrze miec taka wspolniczke ![]() ![]() ![]() Ja sie troche nacierpialam u kosmetyczki. Dekoltu i szyi mi nie ruszala, bo stwierdzila, ze to tylko pogorszy sprawe, tak wiec w tej sprawie rowniez nie jestes sama. Teraz z takimi czerwonymi plamami po wyciskaniu wygladam tak okropnie, ze czym predzej pognalam do domu,coby nie spotkac zadnego swojego bylego - zeby nie dac mu satysfakcji ![]() ![]() Uska, pomidory lubia szczypte cukru. Zawsze jak robie cos pomidorowego i czegos brakuje,ale nie wiem czego, dodaje odrobine cukru i jest lepiej ![]() Co do imion, to zgadzam sie z tym,ze dziewczynce trudniej wybrac. Dla chlopcow to mam tyle pomyslow ze ho ho. Natomiast jak mi sie kiedys trafi druga dziolcha (bo dla Niespodzinaki na wszelki wypadek mam), to bede miala nie lada problem. Szczegolnie ze typy TZta sa straszne... A Leon przesliczne!!! Narobilyscie mi ochoty na bawarke. Ja codziennie pije kakao, a na noc cieple mleko. Czesto dochodza do tego jeszcze platki z mlekiem z rana, ale na bawarke jakos do tej pory nie wpadlam. Za to ostatnimi czasy ciagle jadlabym ser zolty i ten nieszczesny majonez (bambusiek ![]() I chodzi za mna cola, a ze ostatnio mama moja zazyczyla sobie cuba libre, to TZ chcac sie podlizac tesciowce pojechal szybko do sklepu i kupil wielka butle, a teraz stoi w lodowce, wola, kusi, neci i...i nie wiem juz, jak sie powstrzymac ![]() Eliza, mam to samo :/
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-09-05 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4394 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Melduję się po dzisiejszej wizycie i USG połówkowym ![]() Na dzień dzisiejszy wszystko OK ![]() UWAGA: termin porodu przesunął się z 8 stycznia na 5 stycznia i jest już bardziej precyzyjny ![]() i teraz najważniejsze ![]() ![]() ![]() Wg USG nie mam dziś 22 tyg, 1 d ciąży, tylko 22 tydz. 4 dzień ![]() ![]()
#4395 |
Zadomowienie
|
No to nie wypada nnic innego ,jak tylko pogratulować dziołchy.Coś zaczynają nam sie dziewuszki pokazywać wreszcie.
Całe szczęście ,ze nie tylko ja mam tak z tymi wiadomościami,to pewnie przez tą sondę.Dziś poszłam z mężem na mały spacer do spółdzielni i sklepu i nawet zgodził się ze mną iść do tego lumpka po ciuchy dla małej ,a tak niedawno upierał się ,ze za wcześnie.Aż te chłopy.
![]() |
#4396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ______________________ Byłam w Carrefurze po czekoladę (idziemy dziś w odwiedziny ![]() ![]() ![]() Taka nowa zachcianka - w sumie pierwszy raz miałam na coś taką ochotę, żeby od razu po wejściu do domu szybko szykować ![]()
![]() |
#4397 |
Zakorzenienie
|
sandra gratuluje córci
![]() ![]() Ja mam jutro wizyte, to sie upewnie, chociaz wierze ze to bedzie Lenka ![]() aaaaa i się pochwalę KUPILISMY WÓZEK ! Jest nówka , nie ma zadnych uszkodzen, jest czyściutki i nawet pachnie, a co najwazniejsze wszystkie elementy moge itak wyprać ![]() I do tego fotelik maxi cosi tylko bede musiala dokupić adaptery inutil chyba faktycznie moze byc cos takiego, ze maxi cosi starczy na dluzej bo jest głębszy od x-landerowego ![]() ![]() ale sie ciesze, normalnie ujezdzam nim po pokoju jak dziecko jakies ![]() ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-09-05 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4398 |
Zadomowienie
|
hmm nikt nie zauważył, że mnie nie ma?
![]() ![]() ![]() ![]() oj Mamuśki pędzicie z postami jak szalone ![]() ![]() melduję, że jestem w Krakowie i nie mam tu przejściowe problemy z netem, dlatego też jak tylko ponaprawiam wszystko to wrócę ![]() tęskno mi za Wami ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4399 |
Zakorzenienie
|
Właśnie mi mama dzwoniła, że była u sąsiadki, co otworzyła wielki lumpeks i ma mi odłożyć wszelkie ciężarowe ciuchy, a w czwartek będą niemowlęce
![]() ![]() Jutro albo pojutrze idę zobaczyć ![]()
#4400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4401 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale cuś baybella zniknęła to widzę, bo z mojego rejonu jest ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4402 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4403 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() super, ze zdrowiutka ![]() Cytat:
![]() ladnie... zabrala dzieciakowi wozek ![]() jaki model? moze jakies zdjecia? ![]() ![]() ![]() nie pisalam, ale myslalam o Tobie, naprawde ![]() Cytat:
dzisiaj zaszlam do jednego, ciuszki mieli same z mothercare ale spiochy wycenione na 15-16 zl...to co to za lumpeks, ja sie pytam ? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dla niego jestes najpiekniejsza, najwspanielsza i najbardziej pociagajaca na swiecie do glowy mu nie przyjdzie, ze masz gdzies jakiegos syfka!! Cytat:
![]() smieje sie, bo pewnie nikt oprocz Ciebie tych syfkow nie widzi ![]() a juz na pewno nie steskniony, wyglodnialy Maz ![]() Cytat:
poza tym troche sie tam naciskala... ![]() Nie wytrzymalam i napilam sie kilka lykow tej coli ![]() do tego znalazlam w szafce princesse orzechowa i gdyby tato nie odgryzl mi kawalka, to pozarlabym cala w kilka sekund ![]() a teraz czuje to slodkie "pykanie" w brzuszku i nie wiem, czy sie cieszyc czy nie, bo nie wiem, czy nie za bardzo pobudzilam tym slodkim malego brzusznego lokatora
![]() |
#4404 |
Zakorzenienie
|
hej, wcięło mi cytaty
![]() Gratuluję dziewczynek ogólnie i udanych wizyt ![]() ![]() ![]() Haniula napisz coś więcej, jaki kolor wybraliście, ile daliście?? Jak ten komis, mają więcej niż wystawione na all??? hihi, ciekawa jestem ![]() ![]() ![]() tygrysia Twój post zapadł mi w pamięć najbardziej. A to za sprawą JULIANA ![]() ![]() ![]() My dla dziewczynki właśnie nie mielibyśmy problemu, a dla chłopaka??? Nadal nie mamy jednego 100% typu, a nawet kilku do wyboru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4405 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=ankaya;29221709] Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiem co to za uczucie hihi też jezdziłam swoim po domu hihi i tez mam fotelik maxi cosi i ma zajefajann wkładke ![]() posiadnie wózka jest excytujace ![]()
![]() |
#4406 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() az mi sie zachcialo malego Julka ![]()
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
pearl wg mnie to super ekstra
![]() inutil odnosnie komisu to pozytywne wrazenie. Pani bardzo mila, obsluzyla nas lepiej niz w niejednym sklepie, nic nie narzucała mielismy prawo wyboru wszystkich czesci itd. Moglam wyjechać na dwór obejrzec w swietle dziennym i pojezdzić . Sa tam jeszcze chyba ze 3-4 x-landery- ten pomaranczowy, ładny tylko kolor taki wsciekły, ten carboon - smialismy sie z tz ze mała trumna bo taki smutny czarny, czerwony i taki piaskowy z detalami moro ![]() byl tez jakis quinny ale to chyba 3 kołowiec My wzielismy zielony i do tego maxi cosi city granatowy. Zamieniłam parasolke przeciwsłoneczna na torbe duza, uwazam ze te parasolki sa zbedne i nie chcialam jej kupować. w zestawie jest stelaz gondola, spacerowka, taka malutka saszetka, duza torba moskitiera folia przeciwdeszczowa, spiworek i fotelik tyle ze bez adapterów ale se dokupie jeszcze ![]() Zaplacilismy 1220zł. Nie chciala zejsc z ceny dlatego ze zamienilam fotelik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4408 |
Zadomowienie
|
ale miło, że jednak pamiętałyście
![]() Kochane nadrobię Was mam nadzieję w czwartek i już będę regularnie. Buziaki w brzusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny... ale miałam burzę!!!!
![]() ![]() Cytat:
![]() żal mi by było kasy na taki zabieg ![]() cole jak masz ochotę to pij, byle nie dużo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4410 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
przeciez ja nawet nie lubie coli ![]() pobudzilam, to teraz usypiam... slucham sobie muzyki bobasa ![]() Haniula, super, ze udany zakup !!! Moze podzielisz sie spostrzezeniami w klubie?
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-09-06 o 08:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.