![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wrzesień , zbliża się DZIEŃ CHŁOPAKA
Jaki oryginalny prezent na ta okazje kupicie w tym roku dla waszych chlopcow
![]() Ogolnie jestem ze swoim z 6 lat i wszytsko juz bylo po poduszki ze zdjeciem i inne... i nie mam juz pomyslu. co sadzicie o zaproszeniu do kina ? lepsze niz jakis prezent ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Dot.: wrzesien zbliza sie DZIEN CHLOPAKA
W empiku są długopisy z napisem "super chłopak", ale nie wiem jakiej jakości, tyle, że idealnie pasowałoby do okazji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja oryginalnego pomysłu na prezent nie mam. A dla mojego chłopca nie planuję robić prezentu, z racji tego, że w tym dniu się nie zobaczymy to po powrocie zabiorę go gdzieś na obiad lub kolację. Dodatkowo on nie lubi tego święta i zawsze mówił, że nie muszę mu nic dawać z tej okazji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Fartuszek kuchenny (żart)
Może jakiś ciuch.
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A jakie twój chłopak ma hobby? Czym się interesuje? Jak spędza wolny czas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja również się zastanawiam co w tym roku zakupić Tżtowi.
idzie nam 4ty roczek ![]() myślałam o grze, ale w tamtym roku dostał ode mnie na urodziny, więc bez sensu. film na dvd również dostał w tamtym roku - właśnie na dzień chłopaka. Tż ma po dwóch tygodniach urodziny, więc "chłopakowy" prezent nie może być lepszy od tego wrześniowego^^ zastanawiam się na jakąś fajną koszulką albo zestawem kosmetyków. pustka w głowie. fajnie by było zrobić co oryginalnego ![]() kolacja w tym roku będzie na bank jakaś, ale co na prezent? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Może feromony ?
![]() ![]() Jak to mówią "Małe a cieszy " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2010-08
|
Fajnym prezentem z którego chłopak na pewno się ucieszy będzie markowa bielizna ... np tu.
http://allegro.pl/nowe-lee-sexy-tomm...802539496.html http://allegro.pl/puma-calvin-klein-...816111984.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jestem facetem to wam poradzę ;-P.
Zaaranżujcie facetowi wieczór dostarczając ciekawych wrażeń wzrokowych. takich jak domowy striptiz oczywiście wykonany przez was. lub poszukajcie erotycznej gry i zagrajcie z nim. (po sieci jest dużo opisów). Taki prezent będzie pamiętał do końca życia. ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Jestem facetem to wam poradzę ;-P.
Zaaranżujcie facetowi wieczór dostarczając ciekawych wrażeń wzrokowych. takich jak domowy striptiz oczywiście wykonany przez was. lub poszukajcie erotycznej gry i zagrajcie z nim. (po sieci jest dużo opisów). Taki prezent będzie pamiętał do końca życia. ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Może coś ugotuj, jeśli normalnie tego nie robisz, a jeśli robisz to zrób premierę nowego dania ![]()
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
jak zrobic samemu taka erotyczna gre? nie moge wyszukac na wizazu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
http://www.prezencik.sklep.pl/index....tykac-wlasnosc
ja zamierzam kupić to chłopakowi co podałam w linku i właśnie zapuszkować jak tam w linku jest napisane.. a jak się rozmyśle, to zamierzam mu kupić jakieś perfumy tylko nie wiem jakie.. co polecacie ? Dodam że obchodzimy dopiero pierwszy raz jego dzień bo od niedawna jesteśmy parą. Myślałam też o tym żeby kupić mu kubek z jego ulubionym zespołem muzycznym, a bokserki.. właśnie nie wiem.. chyba to już każda dziewczyna chłopakowi daje.. no nie wiem co jeszcze./ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Myślę że super prezentem byłby pasek do spodni.
Ja taki kupiłam mojemu mężowi i był bardzo zadowolony. ![]() Polecam sklep Stylowepaski.pl dobre ceny i paski skórzane a nie chińskie jednorazówki. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
reklama??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
A mężom z okazji Dnia Chłopaka też robicie prezenty?
![]() ![]() ![]() W związku z tym, że jest fanem Call of Duty (czego kompletnie nie rozumiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
A może koszulka z nadrukiem np. "Fantastyczny chłopak" z dopiskiem "zarezerwowany tylko dla ...TWOJE IMIĘ "
Gotowe wzory możesz znaleźć na allegro. Ja osobiście mogę polecić tą firmę: http://allegro.pl/koszulka-na-prezen...821444057.html Zamawiałam kiedyś u nich koszulki na Dzień Babci i Dziadka. Były dobre jakościowo i termin realizacji krótki. Widziałam, że maja też w ofercie kalendarze. To też nie głupi pomysł. Można zamieścić swoje zdjęcie lub jakieś wasze wspólne albo jakiś kolaż zdjęć. Będzie to na pewno oryginalny prezent i raczej niedrogi. Do tego jakaś kolacja albo właśnie wspólne wyjście do kina. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie. ![]() Już o tym wcześniej pisałyśmy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;29490963]
Nie. ![]() Już o tym wcześniej pisałyśmy. ![]() Mój by chyba padł ze śmiechu, jak bym mu coś takiego sprawiła. ![]() Okropne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
a co, jeśli te wszystkie koszulki, perfumy, kubki, zdjęcia już były?
Coś oryginalnego, ale tak do 30 zł?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jakieś fajne pomysły na prezent?
Jesteśmy razem dopiero 2 miesiące i nie wiem co mogłabym mu kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
My z moim M. jesteśmy razem prawie 2 lata i też mam problem co tym razem kupić. Trochę okazji już było. Poza tym bez okazji też sobie czasami jakieś przyjemności sprawiamy:P Dostał już np.
-zestaw kosmetyków-perfuma, żel pod prysznic, balsam do ciała; -koszulkę z rysunkiem i napisem:"Nie dotykaj, należę do Agusi" -czerwone bokserki z napisem na tyłeczku"come baby" -bokserki w serduszka -robiłam też striptiz w przebraniu pielęgniarki (założyłam białą koszulę a pod spodem miałam sexowną bieliznę i na głowie zrobiłam z papieru takie coś co mają pielęgniarki i jeszcze szpilki do tego) i w przebraniu uczennicy (krótka spódniczka, biała bluzka, okulary, dwa warkoczyki zawiązane czerwonymi kokardami, bielizna, pończochy, no i oczywiście wszystko stopniowo z siebie ściągałam) -innym razem prezentem byłam ja w sexownej bieliznie, szpilkach przewiązana czerwoną dużą kokardą, -kolacja przy świecach też wiele razy była, często nawet bez okazji -kiedyś też zrobiłam mu niespodziankę i przyjechałam do niego bez zapowiedzi (mieszkamy od siebie 80 km) i czekałam pod mieszkaniem aż wrócił z pracy z obiadkiem;p -lizak w kształcie serducha też był -ramka z moim zdjęciem i z naszymi zdjęciami -masaż erotyczny, -takie tam zabawy z bitą śmietaną;D -portfel -łańcuszek z krzyżykiem.. hmm...chyba tyle, jak coś sobie przypomnę to napiszę. W tym roku myślę, że może upiekę jakieś ciacho w kształcie serca, koniecznie z bitą śmietaną-bo on ją uwielbia, do tego na pewno dostanie taki silikonowy mięciutki cycuszek-żeby miał się czym bawić jak mnie blisko nie ma;p no i nie wiem co jeszcze... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja też już nie mam pomysłów .. Ale trafiłam na allegro na takie śmieszne skarpetki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
Muszę odsukskrybować ten wątek zanim wylewu dostanę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Ja wymyslilam:
Czekolada + perfumy AXE (takie złote, jest duzo rodzajow ) Sądze ze mu sie spodoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja lubię praktyczne, przydatne prezenty, więc mój TŻ dostanie ode mnie jakiś porządny zestaw gillette i dodatkowo obowiązkowo ptasie mleczko, które uwielbia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.