|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Zaczęłam oglądać Eastwick - całkiem fajne
Mam dzisiaj wolne więc zaraz wyruszam w miasto, pewnie znowu coś kupię
|
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak myślałam - w moim Douglasie jeszcze nic nie ma
Kupiłam żel uniwersalny Babydream z zamiarem użycia go do mycia głowy, jestem już zdesperowana bo czymkolwiek umyję skóra tak mnie swędzi, że mam ochotę się zadrapać |
|
|
|
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu
mi jeszcze żadna kosmetyczka nie chciała robic woskiem, mojej mamie tez nie... ja ogólnie mam dosc cienkie brwi i między brwiami włosków nie mam, więc jeszcze woskiem na twarzy nikt mi nic nie robił ![]() a tam pęsętą wcale nie boli, ew. moze byc nieprzyjemne
|
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie nie boli tylko jest nieprzyjemne
|
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
1 raz jest najgorszy potem człowiek się przyzwyczaja
jestem po laserze, boli baaardzo
|
|
|
|
|
#548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo bardzo? Wciągnęłam się w Eastwick - oglądam już 11 odcinek - a wczoraj zaczęłam Oprócz tego zostały jeszcze 2 odcinki bo niestety serial ma tylko 13 odcinków - jak zwykle głupia stacja rezygnuje z fajnych seriali |
|
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo,ze regulacja to nie przyjemnosc jak kawa i ciastko ale serio jak robisz regularnie to coraz mnie odczuwasz ból, czego się nie robi dla urody?![]() teraz juz nie boli, ale podczas zabiegu bolało bardzo, niby lepiej miec grube ciemne włoski, ale te bolą najbardziej... tam gdzie są cieńsze czuc jakby Cię nakłuwali igiełką, a tam gdzie grube jakby Cię przypalali za 6 tygodni mam kolejny zabieg, podobno to najlepszy odstęp czasu. W ogóle super salon, kobietka bardzo miła
|
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie często oczy łzwaią przy regulacji brwi... A ostatnio płaczę sobie,bo mnie oczy pieką;/
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
mi łzawią zawsze, ludzie myślą, że płacze
|
|
|
|
|
#552 |
|
Zakorzenienie
|
Burza u mnie, z bardzo głośnymi piorunami i bardzo jasnymi błyskami
![]() Mnie też czasami łzawią same z siebie i nienawidzę tego bo mi się cienie na dolnej powiece rozmazują ![]() |
|
|
|
|
#553 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
ja lubię sobie brewki skubać . Boli tylko tam, gdzie włosy nisko umieszczone, a im bliżej łuku tym mniej, w niektórych miejscach wręcz wcale. Dla mnie taka skubanina to przyjemność ![]() A love story to dopiero będzie w listopadzie ![]() 10 rocznica naszego poznania oko w oko. Szkoda tylko, że winiarnia, którą wtedy odwiedziliśmy, już nie istnieje. Jest nowy lokal i planujemy tam się udać. Ciekawe, jak zmieniło się to miejsce... Cytat:
Wczoraj na zakupach w moim Leclercu zauważyłam nowy stojak z lakierami i odżywkami . Jakaś firma francuska Mr Nail. Jak zobaczyłam ciemny fiolet, to się prawie posikałam Teraz mam ochotę na odżywki... kolejne Szukam tej skutecznej...Cytat:
ale może ja tak dziwna jestem A czerwone jest bardzo? Puchnie? Zdawaj relację, bo ja jestem laserem bardzo zainteresowana. Cytat:
![]() A oczy często mi łzawią. Jak jest za jasno, szczególnie w zimie, wychodzę i od razu szklanka, nic nie widzę od tego. Czasem od spalin. Od silnego wiatru.
|
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
obrzęk był duzy zaraz po laserze a tak to raczej podraznienia po depilacji
|
|
|
|
|
#555 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
, doświadczenia wiem, że powinno być odwrotnie. Najpierw wosk, a potem - niedoróbki pęsetą. Cytat:
![]() I czegóż ja mdleję, przecież to u Ciebie druga natura ![]() Cytat:
Ja odczuwam ... ![]() Ty z tych odczuwających inaczej ?! Do stomatologa też lubisz chodzić ?!Cytat:
Ostatnio kupiłam z Golden Rose preparat co miał niby skórki likwidować. Jezusiczku, co za badziewie ! Wczoraj, korzystając z ładnej pogody wzięłam się za koszenie trawy. I ... jakże w moim przypadku mogło się odbyć bez jakiegoś nieszczęścia ?! Brakowało centymetrów, żebym nóg nie miała. Pękła śruba przytrzymująca nóż tnący i ten, lotem koszącym, przeleciał mi jakieś dwadzieścia centymetrów od nóg. Jak się pozbierałam z szoku i strachu, zawołałam sąsiada. Przyszedł, zmienił śrubę i kosiarka niby dobra. Ja już jej nie dotknę . Umówiłam się, że tenże sąsiad ma dzisiaj przyjść ze swoimi kosiarkami {kosiarka i podkaszarka}, a tu d*upa - deszcz pada. Żebyście wiedziały jakie to wojny trzeba z trawą prowadzić. Człowiek zawsze stoi na pozycji przegranej. Ja mam już serdecznie dosyć. Pojadę dzisiaj do miasta, coby się odstresować i jakiś lakier do paznokci kupić. A co - nie chcę być gorsza od Was. Miłego dnia ---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ---------- Dobre ! http://www.youtube.com/watch?v=CB3pgot8hHU |
||||
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj Kasiu, normalnie prowadzisz "oszukać przeznaczenie"
|
|
|
#557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i co ja Ci biedna mam powiedzieć - do klubu AZ trza się zapisać Chociaż do bohaterki filmu Wyznania zakupoholiczki jeszcze mi daleko ![]() Cytat:
![]() Pochwal się co kupiłaś ![]() Dokładnie o tym samym pomyślałam ![]() |
||
|
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu pocierpi się trochę na laserze i problem znika (mam nadzieję, że zniknie do zera)
Ty masz pecha i farta jednocześnie
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wolę sobie nie wyobrażać ile Kasia się przy tym strachu najadła.
|
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś na wykładach i nie wiem w sumie o co chodzi gościowi,ale jak coś mówi to patrzy się na mnie non stop
Poza tym mam też problem z mówieniem do niego, "na pan" czy "na ty" Muszę z nim pogadać na jazdach, które mam za tydzień
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam oglądać Eastwick (tzn wczoraj obejrzałam pół ostatniego odcinka i przysnęło mi się
) i wkurzona jestem - jak mogli przerwać serial w takim momencie! Na dowód tego, że mnie wciągnął powiem tylko, że obejrzałam 13 odcinków w 2 dni
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
ja mówię na pan, bo mój instruktor jest starszy, ale pytał mnie czy może mi mówic na 'Ty'
|
|
|
|
|
#563 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Jako dziecko trochę się bałam. A potem durna dentystka w szkole nie chciała mi leczyć mleczaka [a część już była stała] i niestety spaskudziła mi stan szczęki. Powiedziała, że może mi jedynie tego zęba wyrwać... no to nabrałam awersji. Ale coś trzeba było z problemem zrobić, zwłaszcza, że kilka lat już minęło, a do tego zmieniłam miejsce zamieszkania. Traf chciał, że udając się do przychodni [w szkole długa kolejka, a w dodatku babsko strasznie niemiłe, zamiast obejrzeć mi szczękę to się moich dłuższych paznokci czepiła Sporo zębów leczyłam na żywca, teraz natomiast nie chce mi się przebierać nóżkami na fotelu, to proszę o znieczulenie i jest w ogóle git ![]() Także chyba nawet mogę powiedzieć, że lubię ![]() Cytat:
![]() I jaki lakier kupiłaś??? ![]() Dziś nie polazłam jednak do Natury, chociaż biłam się z myślami... Może jutro... Odwiedziłam zaś drogerię Sekrety Urody i kupiłam płyn dwufazowy z bawełną Bielendy do demakijażu za całe 4,49 Bardzo polecam Wam tą sieć, mają naprawdę dobre promocje
|
|
|
|
#564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Z tym nożem od kosiarki to nie były śmichy - chichy . Prawie się posikałam ze strachu i teraz mam awersję do kosiarki. Aż tak to ja się nie znam. Ja nie specjalista, jam jest usługobiorca. Jak mnie robili/robią woskiem to najpierw wosk, a potem pęsetą to czego wosk nie wyrwał. Tak jest z górna wargą, tak jest z brwiami. Nigdy nie spotkałam się z odwrotnością. Nic, bo do drogerii nie doszłam . Odstresowałam się u Psiapsióły w barze {bezalkoholowo}. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Przyjechał wreszcie ten olejek arganowy. Już się nim smarowałam - rano pod krem i wieczorem bez dodatków. Jak do tej pory krzywdy nijakiej nie uczynił { z zapychaniem włącznie}. Wyjątkowo fajne uczucie daje. Skóra jakaś taka zadowolona. Nie miałam tego po innych olejkach. Był wczoraj wieczorem sąsiad i trochę skosił. Dzisiaj ma dokończyć. Teraz przede mną robota : grabienie i wywózka trawy. Pracował podkaszarką . Kosiarka mieli trawę i ja ją zostawiam na trawniku w charakterze nawozu. Podkaszarka - zostawia po sobie długą trawę. Trzeba grabić i wywozić. O, jaka to już ze mnie specjalistka od sianokosów ![]() Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, ale my się wcale nie śmiejemy, oby już nigdy więcej podobnych wypadków
![]() U mnie oczywiście też nie ma tej drogerii i żałuję, że oglądałam gazetkę ![]() Spodobał mi się matowy makijaż, to zupełnie nie w moim stylu Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2011-09-07 o 07:00 |
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, co Ty nie możesz spać ? Rozumiem ja - wiejska baba : wstaje skoro świt i chodzi spać z kurami . Ale Ty, miastowa ?!
![]() Przecia wiem, że nie śmiejecie się z mojej przygody. Tak to napisałam dla podkreślenia efektu . |
|
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że mogę spać ale do pracy przecież idę
|
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie się wszystkie podziały??
Tylko mi nie mówić, że się uczycie
|
|
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie uczę, ale przez szkołę ma się mniej czasu
|
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
A ja pracuję
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

Tak samo jak kiedyś usuwałam sobie włoski z brody pęsetą - brrr, już nigdy więcej