|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
No tak, nigdy nie jest za późno, ale nie wiem czy to jest TO.
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby nie było masz rok na podjęcie decyzji
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
dzizas.. ja nie wiem jak niektórzy ludzie odnajdują się w dzisiejszym świecie
Chłopak w podóż poślubną poleciał sam. Ona kupiła dziś (i to fartem że był) bilet na samolot LOTu na Majorkę przez Barcelonę. Laska jest tak spanikowana ta przesiadką i samotnym lotem że dzwoni co 30 min z nadzieją że nie wiem co ..powiem jej że polecę z nią i będę ją trzymać za rękę . Połowę dnia byłam miła i ją uspokajałam, ale teraz mam jej już serdecznie dość.Dzizas jak można nie sprawdzić dokumentów przed wylotem na wakacje
|
#3094 |
|
Zakorzenienie
|
haniu ja nigdy tego nie zrozumiem. Ludzie czasem sa tak niezorganizowani, tak niesamodzielni, że potem mnie nie dziwi jak mają pretensję o byle co do rezydentów/biur podróży. Podczas spotkań organizacyjnych na wczasach padały pytania typu ile kanałów jest w tv w pokoju i na którym jest np. TVN albo ile stopni ma woda w basenie
|
|
|
|
#3095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć i ja przeżyłam niezły stres kiedyś, nie wiem czy o tym pisałam... miałam paszport ważny 7 dni od daty wyjazdu, a przy podróżowaniu do Turcji musi być ważny min. 30 dni od daty wyjazdu... W konsulacie orzekli... że wszystko zależy od celnika na miejscu. Więc leciałam z mega stresem, przygotowana, że może będę musiała wracać Na szczęście turystów traktują mniej restrykcyjnie, bez problemu kupiłam wizę i przepuścili mnie.
|
|
|
|
|
#3096 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko to ja do Turcji leciałam z dowodem na nowe nazwisko a paszportem na stare
|
|
|
|
#3097 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja na studiach miałam jedną koleżankę, która była już babcią. Poza tym studiując wydłużasz sobie młodość. Ja to ostatnio boję się zaglądać na NK czy fejsca, w moim roczniku jest wysyp dzieci i jak patrzę na moje rówieśniczki, które są już mamami, to czuję się staro. i ja, bardzo bym chciała, bo niemożność zjedzenia cebuli bardzo utrudnia stołowanie się na mieście/w gościach, w polskiej kuchni praktycznie do każdej potrawy dodaje się cebulę Cytat:
![]() ja też byłam na stare nazwisko, do tego jeszcze od hotelu dostaliśmy szampana z piękną kartką z gratulacjami dla Państwa ... i tu moje nazwisko
|
|||
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
xzora pokazałam tylko stary paszport, ale że leciałam wtedy pierwszy raz gdzieś za granicę na wakacje to wiesz... cykałam się czy nikt nie będzie chciał dowodu
|
|
|
|
#3099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do cebuli mam dokładnie takie same doświadczenia. Ciężko czasem wytłumaczyć komuś, że nie jem cebuli. W końcu zaczęłam mówić, że jestem uczulona ![]() Zaczęłam w końcu oglądać suknie ślubne, ale zupełnie nie wiem w czym mi będzie dobrze. |
|
|
|
|
#3100 |
|
Zakorzenienie
|
carmelova a kiedy ty bierzesz ślub??
|
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
21 lipca 2012, w rocznicę hani
|
|
|
|
#3102 | |
|
Zakorzenienie
|
Misku, to może uderz do przełożonych. Przecież pracujesz w tej firmie już długo. Czy są w ogóle takie praktyki, że firma sponsoruje studia, kursy?
Cytat:
![]() carmelova, ja będę mieć 31 lat, jak skończę studia (o ile mi się nigdzie, po drodze noga nie powinie, np po pierwszym semestrze... ) i też będę 'zaczynać karierę', jako świeżak... ale jak mam wybór robić, to co chcę, a pracować cały czas i sie wkurzać na pracę, to wybieram kolejne studia i powtórne rozpoczynanie pracy ... zależy na czym Ci zależy najbardziej ![]() Masz jakieś typy sukienkowe?
|
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Butter, Ty jesteś pewna, że tego chcesz, a ja wręcz przeciwnie. Mam kilka typów sukienek. Najbardziej chciałabym na jedno ramię, ale jeszcze nie widziałam idealnej. Mogę wrzucić co mi się mniej więcej podoba, o ile któraś z Was chce to oglądać
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mimo stanu poślubnego (w niedzielę minie rok ) dalej lubię oglądać suknie ślubne ![]() carmelova, ja na razie to mi się głównie wydaje, że wiem, że chcę to robić. Studia, życie, etc. zweryfikują co dalej. Mam nadzieję, że zostanę przy swoihc postanowieniach ![]() Teraz np. uważam, że chciałabym pracować tylko z dorosłymi, a ostatnio usłyszałam opinię, że zdecydowanie powinnam pomyśleć głównie o pracy z dziećmi, bo mam super podejście - czas to zweryfikuje... A Ty jakie masz plany? Gdzie się widzisz za kilka lat? |
|
|
|
|
#3105 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
jakoś zleciałCytat:
ja nie mogę jeść ostrych potraw, robię się po nich bordowa i brakuje mi tchuCytat:
żartujesz Cytat:
Jak tacy ludzie żyją ![]() Cytat:
zobaczę datę jak go odbiorę w tym tyg.i 9 dni przed naszą rocznicą
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Butter szef powiedział, że po obronie widziałby mnie w dziale sprzedaży na rynki zagraniczne. Ale to ciężka branża i nie do końca zgodna z moimi zainteresowaniami (IT - oprogramowanie dla banków i firm ubezpieczeniowych). Myślę, że mogłabym pracować w sprzedaży lub marketingu, ale niekoniecznie w tej firmie (korporacja znana z wyzysku studentów i niskich płac
). Wolałabym coś bardziej kobiecego. Ty miałaś piękną suknię w stylu greckim |
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelova ty wiesz, że ja uwielbiam takie suknie
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelova, ładne, nawet bardzo
![]() Dla szczupłej kobiety idealne ![]() Ta ostatnia bardzo mi się podoba |
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
gosiu nie, jeszcze żadnej nie mierzyłam.
Wiecie co się dzieje z dorinką? Ostatnio prawie wcale jej tu nie ma. |
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, choć nie jest powiedziane, mi się zmieniło ![]() Dori robi karierę i nie ma już czasu na wizaz
|
|
#3112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że Dori już tu nie pisze. Brakuje mi jej. |
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
trzeba najpierw samemu wyłożyć i jak skończysz, to ci połowę dadzą, ale ja na razie nie mam. Ten rok jeszcze na pewno przeczekam a za rok zobaczymy |
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Carmelova, ja nie gustuję w takich sukniach - na zdjęciach - ale ostatnio na żywo się przekonałam, że mogą wyglądać ślicznie, na ostatnim ślubie, na którym byłam panna młoda miała suknię w tym stylu. co chciałabyś studiować? Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-09-06 o 08:34 |
|
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, sporo rzeczy by mi się mogło przydać, ale raczej chodziłoby o poszerzenie wiedzy, tak zwyczajnie, hobbystycznie.
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Włożyłam dziś szpilki Czuję się cudownie, ale trochę źle mi się chodzi ![]() Odnośnie moich zakupów, posiadam te spodnie: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PED%2BTROUSERS O dziwo są dobre na długość Mają fajny kolor, taki miodowy. I cena fajna.Bluzeczkę kupiłam na wyprzedaży w Zarze, biała, asymetryczna, luźniejsza - do marynarek i swetrów (z 80 zł na 19,90 zł )Biustonosz mam od Ewy Michalak (Effuniak). Nie ma go na stronie, więc nie pokażę. Jest panterkowy, wykończony koronką Chciałabym kupić sobie jeszcze jedne spodnie, czarne lub inne bardzo ciemne i kuszą mnie czółenka na słupku ![]() Carmelova, śliczne suknie ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Emilko, a Ty jaką miałaś suknię? I czy w ogóle wklejałaś jakieś swoje fotki? |
|
|
|
#3117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne spodnie Czółenka na słupku to dla mnie hicior, bo są takie stabilne..., szczególnie jeśli odrobinę podwyższone jest śródstopie... właśnie ostatnio mierzyłam fajne, ale za duże. Nie wklejałam fotek ślubnych, bo zaczęłam się udzielać w wątku mniej więcej w rok poślubie wcześniej podczytywałam tylko.Miałam prostą koronkową sukienkę w kształcie litery A, z dekoltem w serce i koronkowym "grubszymi" ramiączkami. |
|
|
|
|
#3118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodnie są fajne, bo mają podwyższony stan, przez co fajnie wyglądają np. z bluzką wpuszczoną do środka. Jest jednak minus - nie mają szlufki z tyłu na samym środku pleców, przez co ten pasek się podsuwa do góry i trzeba poprawiać ![]() A jakiekolwiek swoje, nie-ślubne, wklejałaś? ![]() Z opisu sukienka mi się podoba
|
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Misku, to faktycznie nie fajnie z tymi studiami, że musiałabyś sama wyłożyć ... to może faktycznie w przyszłym roku...![]() Asiuk, czyżbyś w końcu wprowadzała w życie zasadę odnośnie ubierania się bardziej kobieco? Super
|
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trochę się zawsze bałam podwyższonych stanów, bo wydaje mi się, że mam w nich duży tyłek Może taką dodatkową szlufkę warto wszyć, żeby nie musieć się poprawiać? Nie wkleję, wkleję |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

Mój maż teraz zaczął studia (ma 27 lat) 3,5 roku + 2 lata mgr więc 
..powiem jej że polecę z nią i będę ją trzymać za rękę

ja na studiach miałam jedną koleżankę, która była już babcią. Poza tym studiując wydłużasz sobie młodość. Ja to ostatnio boję się zaglądać na NK czy fejsca, w moim roczniku jest wysyp dzieci i jak patrzę na moje rówieśniczki, które są już mamami, to czuję się staro. 

) i też będę 'zaczynać karierę', jako świeżak... ale jak mam wybór robić, to co chcę, a pracować cały czas i sie wkurzać na pracę, to wybieram kolejne studia i powtórne rozpoczynanie pracy ... zależy na czym Ci zależy najbardziej 

... to może faktycznie w przyszłym roku...