Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-06, 06:58   #4411
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Kochane mam pytanie, ale calkiem odbiega od tematu wątkowego.

Może akurat któraś z Was sie zna, bo w necie nic nie umiem znalezc.

Jesli policja bada krew delikwenta na obecnosc alkoholu to czy jednoczesnie badaja ją w kierunku obecnosci narkotyków we krwi?

Pomieszłam, ale mam nadzieje,ze zrozumiecie
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 07:10   #4412
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Kochane mam pytanie, ale calkiem odbiega od tematu wątkowego.

Może akurat któraś z Was sie zna, bo w necie nic nie umiem znalezc.

Jesli policja bada krew delikwenta na obecnosc alkoholu to czy jednoczesnie badaja ją w kierunku obecnosci narkotyków we krwi?

Pomieszłam, ale mam nadzieje,ze zrozumiecie
Nie, obstawiam ze przy kontroli badanie jest alkomatem- z wydychanego powietrza. A jesli z krwi ( ale tak nie badają kazdego kierowcy, musiałby byc wypadek albo odmowa kierowcy ) to wtedy mozliwe

My dziś z Lenka na 15 jedziemy do doktora Trzymajcie kciuki aby wszystko było wporzadku !
pozniej planuje polatac na miescie z mamą

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-09-06 o 07:13
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 07:15   #4413
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dziękuję.

A ja dzis mam wizyte i własnie sie szykuje, potem sie odezwe
Stary 2011-09-06, 07:59   #4414
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

My wczoraj oglądaliśmy sobie burzę przez okno ja lubię burzę i dźwięk deszczu

Haniula suuper a jeszcze napisz czy ten komis to taki, że można zawsze podjechać czy trzeba się wcześniej umawiać jakoś? I mają tam tylko wózki? Możesz napisać gdzie on jest?
zoskasamoska ja nie wiem na 100% ale podejrzewam, że badają

za wszystkie wizyty może dziś ujawnią się jakieś maluchy
Stary 2011-09-06, 08:03   #4415
uska000
Zadomowienie

czesc mamuski

gratuluje udanyh wizyt i dziewczynek

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

Haniu gratuluje wozka tem bym chciala juz kupic;/

cos Kamciurka sie nie odzywa;/

dzisiaj placki ziemniaczane z sosikiem

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 08:11   #4416
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

m:

Haniula suuper a jeszcze napisz czy ten komis to taki, że można zawsze podjechać czy trzeba się wcześniej umawiać jakoś? I mają tam tylko wózki? Możesz napisać gdzie on jest?
zoskasamoska ja nie wiem na 100% ale podejrzewam, że badają

za wszystkie wizyty może dziś ujawnią się jakieś maluchy
to raczej jest sprzedaz głownie internetowa, bo to w jakims magazynie było, i pare paczek stało wiec podejrzewam, ze tylko aby przechować te wózki.
widzialam same wózki i foteliki, nic pozatym ale nie pytałam czy cos jeszcze Pani ma.

Ja mialam sie umówić, wiec mysle ze taki jest system
Stary 2011-09-06, 08:15   #4417
agacia_cz
Zadomowienie

czesc dziewczyny mam pytanko z innej beczki bo nie mogę się zdecydować co myślicie o tym łóżku?
http://allegro.pl/magnat-lozko-lidia...806357217.html
i do tego materac
http://allegro.pl/magnat-materac-kie...786049362.html
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 08:16   #4418
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
dzisiaj placki ziemniaczane z sosikiem
mmm u mnie też placki ziemniaczane. A z jakim sosikiem robisz? Bo ja mam ochotę na jakiś, a tż namawia na cukier puder

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
to raczej jest sprzedaz głownie internetowa, bo to w jakims magazynie było, i pare paczek stało wiec podejrzewam, ze tylko aby przechować te wózki.
widzialam same wózki i foteliki, nic pozatym ale nie pytałam czy cos jeszcze Pani ma.

Ja mialam sie umówić, wiec mysle ze taki jest system
super, muszę sobie zapisać tego sprzedawcę i sprawdzać co ma te kolory co zostały mi się nie widzą, poluję na jakiś beżowy/szary

a nie wiem kto kupuje dziecku cały czarny wózek
Stary 2011-09-06, 08:18   #4419
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny mam pytanko z innej beczki bo nie mogę się zdecydować co myślicie o tym łóżku?
i do tego materac
Mi sie nie widzi, ale wszystko zalezy w jakim stylu masz urządzoną sypialnie
Stary 2011-09-06, 08:19   #4420
Brawurka84
Raczkowanie

Hej
Dla Dziewczyn,które czekają na dziewczynki,wklejam aukcję:
http://allegro.pl/dziewczynka-paka-z...796542607.html

Ostatnio wygrałam u tego sprzedawcy 3 aukcje:kombinezon zimowy 10 zł,ciuchy ciążowe 80 zł-cała paka i paka dla chłopca na zimę za niecałe 20 zł.
Może którejś z Was przyda się ten link
Brawurka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 08:19   #4421
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

agacia ładne łóżko mi się podoba. Kolor, fason no i ma szufladę a to się przydaje na materacach się nie znam, nam pani w sklepie poleciła i kupiliśmy w ciemno i jesteśmy baardzo zadowoleni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 08:20   #4422
Mijus
Rozeznanie

Witam serdecznie wszystkie mamusie
Od jakiegoś czasu pozwoliłam sobie podglądać ten wątek i dzisiaj postanowiłam się uaktywnić
Czytając Wasze wiadomości czuję, że nie jestem sama i dodaje mi to energii. W związku z tym, że 6 miesięcy temu z tż zmieniliśmy miejsce zamieszkania i jestem strasznie osamotniona, internet stał się moim przyjacielem Generalnie raczej jestem typem który więcej czyta niż się udziela, ale w zaistniałej sytuacji postanowiłam się odważyć do czynnego udziału
Los nam sprawił niespodziankę i zrobił nam prezent w nowym miejscu w postaci maleństwa w brzuszku
Jestem w 18 tyg. i na 90% będzie dziewczynka. Kolejne badania mam 14.09 i już nie mogę się doczekać
Życzę wszystkim miłego dnia
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 08:20   #4423
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
mmm u mnie też placki ziemniaczane. A z jakim sosikiem robisz? Bo ja mam ochotę na jakiś, a tż namawia na cukier puder

super, muszę sobie zapisać tego sprzedawcę i sprawdzać co ma te kolory co zostały mi się nie widzą, poluję na jakiś beżowy/szary

a nie wiem kto kupuje dziecku cały czarny wózek
bezowy czy to wlasnie szary to był jeden z takimi wstawkami militarnymi. Jeszcze nigdzie takiego nie widzialam ale moze dla chlopca nawet fajny.
tez nie wiem jak mozna czarny wózek dla dziecka, albo jakies brązowe ściany w pokoiku zero dzieciństwa

edit :
http://www.google.pl/imgres?q=x-land...1t:429,r:1,s:0

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-09-06 o 08:23
Stary 2011-09-06, 08:29   #4424
agacia_cz
Zadomowienie

można powiedzieć że nie mam sypialni ;/ bedziemy mieli tylko 1 pokój na 3 ;/więc dopiero urządzam nasze gniazdko
Stary 2011-09-06, 08:32   #4425
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
można powiedzieć że nie mam sypialni ;/ bedziemy mieli tylko 1 pokój na 3 ;/więc dopiero urządzam nasze gniazdko
Aha , wiem ze mniej komfortowo, ale skoro jeden pokój to nie lepsza bylaby kanapa/ naroznik do spania? Mozna zlozyc i jak beda goscie to i wygodnie usiasc?
chyba ze salon już jest, to wtedy jestem za sypialnia !

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 08:44   #4426
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Mijus witaj
Haniula ee, widziałam te w moro i nie chcę, nie podoba mi się. Chcę taki, żeby w razie w. mógł zostać potem dla drugiego dziecka, więc żeby był w miarę neutralny
Stary 2011-09-06, 08:44   #4427
mala_stopka
Zadomowienie

Gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści

widzę, ze kolejna dziewczyneczka się ujawiniła super super

ja do gina idę na połówkowe w piątek, mam juz małego nerwa...

a za chwilę śmigam do koleżanki, która za miesiąc ma termin, na pogaduszki ciążowe

łóżko całkiem mi sie podoba, a takie jesli chodzi o wygodę to nie umywa się do kanapy... jednak łózko to łózko

jesli chodzi o pytanie Zosi o badanie, to wydaje mi sie ze jest całkiem możliwe, ze na narkotyki tez badają, ale 100% pewności nie mam....

witam nową Mamusię
mala_stopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 08:46   #4428
NataliaM1103
Rozeznanie

Zoska jeżeli policja bada krew na obecnosc alkoholu to bada tylko na ten alkohol,badania na obecnosc narkotykow są bardzo drogie,więc nie robia ich często
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 09:02   #4429
pearpearl
Wtajemniczenie

Agacia, lozko bardzo ladne. Proste, klasyczne, piekna barwa drewna. I na pewno duzo wygodniejsze od kanapy. Jak dokupicie do tego ladna narzute, to goscie w razie czego tez beda mieli gdzie usiasc.

Zoska, co do badan na narkotyki to wydaje mi sie, ze robia je wtedy, gdy maja jakies podstawy,podejrzenia. Sa duzo drozsze niz na alkohol, wiec kazdorazowo raczej szkoda im kasy.

Mijus, witamy nowa dziewczynke

Powodzenia na wszystkich dzisiejszych wizytach

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 09:05   #4430
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Aha , wiem ze mniej komfortowo, ale skoro jeden pokój to nie lepsza bylaby kanapa/ naroznik do spania? Mozna zlozyc i jak beda goscie to i wygodnie usiasc?
chyba ze salon już jest, to wtedy jestem za sypialnia !
nie potrafię spać na kanapie ;/
na szczęście pokój jest na tyle duży że można podzielić go na część sypialnianą i gościnną (kanapę do siedzenia już mam)

dziewczyny rozglądałyście się za pościelą do łóżeczka?
ja znalazłam sobie coś takiego http://allegro.pl/edisa-posciel-dla-...html?source=oo
co prawda wolałabym haftowaną ale finanse mamy ograniczone

pearpearl znalazłam też narzuty ale chyba bedzie musiała poczekać z zakupem do przyszłego miesiąca ;/ http://allegro.pl/23-rozne-wzory-nar...796267514.html

Edytowane przez agacia_cz
Czas edycji: 2011-09-06 o 09:08
Stary 2011-09-06, 09:07   #4431
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

moj lekarz twierdzi, ze gdy skonczymy 21 lat, to nie mowimy,ze mamy 22 lata, tylko 21
Ja się w tym mieszam, ale mówię, że jestem w 17 tygodniu, jeśli skończę 16 tygodni i jeden dzień To tak jak dziecko ma kilka miesięcy i mówi się, że tojest jego pierwszy rok życia

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy też miałyście kłopoty z wyborem imienia? My w ogóle nie możemy się zdecydować. Jakoś dla chłopca wybraliśmy, ale z dziewczynką mamy problem
My mamy z tym problem. Jakoś nie podobają nam się te same imiona Jak już lekarz potwierdzi płeć na 100%, to wtedy już na bank wybierzemy jakieś

Ja od wczoraj jestem na L4 i jak widać za dużo czasu nie mam
Wczoraj z rana jeździliśmy z Mężulkiem po sklepach w poszukiwaniu szafki do łazienki a później pojechałam pomóc znajomemu w jego pracy. Ma trudną sytuację, bo żona lada moment urodzi dzidziusia i to na dodatek troszkę problematyczna ciążą, więc rodzi w Wawie. On siedzi jak na szpilkach, więc staram się im pomóc, bo naprawdę fajni z nich ludzie są.
Za to wieczorem myślałam, że padnę ze zmęczenia...

Na dodatek zaczęła mi twardnieć macica Dzisiaj rano w miejscu stwardnienia poczułam promieniujący ból, który na jakiś czas znika a potem znowu się pojawia. Nie wiem czy mam dzwonić do lekarza? Co radzicie?
Najgorsze, że mi się wszystko co niepokojące pojawia po wizycie u gina. W piątek byłam u niego, a twardnienia pojawiły się w niedzielę...

Lecę robić spaghetti, bo wczoraj kupiłam makaron szpinakowo-pomidorowy w biedronce i mam nadzieję, że wyjdzie mi pyszny obiadek
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 09:13   #4432
snesha
Rozeznanie

Cytat:
i do tego materac
Ja mam inny model tego samego producenta + szafki+ szuflada pod łóżko + komoda.
http://allegro.pl/magnat-lozko-wikto...784942542.html Można je zobaczyć w ich salonie w Krakowie, ale nam bez problemu przysłali kurierem na śląsk. Jestem zadowolona.
Co do materaca to kupiłam osobno materac lateksowy.http://www.janpol.konarmeble.pl/str_...ac%20ZEUS.html
Siostra miała sprężynowy i po 2 latach już było czuć "zwichrowane" sprężyny. Pozatym nie moja "pływa" jak chop się obraca - w sprężynowych zawsze to czuć. Ogólnie mamy absolutnie najwygodniejsze łóżko na świecie.
snesha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 09:31   #4433
renata:)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Hej Mamuśki !!!

Jak tam po weekendzie? U mnie ok, wesele udane brzusia sie nie stawiał

Byliśmy dzis na wizycie i lekarz przepisal mi na te bole i twrdnienia
2x1 luteine dopochwowo
2x1 no-spe forte i
3x1 magnez
szyjka trzyma ale jakby cos sie dzialo dzwonic albo przychodzic wczesniej na wizyte
A no i znam plec bedzie CÓRKA Wazy 349 gram i wszystko pomierzone wszystko dobrze wiec sie cieszymy mezus dumny jak paw bo marzyla mu sie cora
gratulacje córeczki!!!u mnie tez narzeczony dumny że córcia juz jest oczkiem w jego głowie
Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
Gratuluje córci!!!!kl aski:

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

A ja już pewna na 100%, że czuje ruchy. Maluszek fika sobie. Nieziemskie uczucie (pamiętam tylko tyle, że będzie nam brakowało tego uczucia w brzuszku po porodzie). Jeszcze 3 dni i wizyta u ginekologa i usg.
Zaczęliśmy już 20 tydzień!!!
gratulacje ruchów!!!!
[QUOTE=ankaya;29221709]
Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
helooooo
dzisiaj zaczynamy 18 tydzien i modle sie zeby jutro na wizyscie dowiedziec sie co bedzie hihi

co do imion to my po długich rozmowach w koncu zdecydowalismy sie na OLIVIER I LIVIA

To jesteśmy na tym samym poziomie Ja dzisiaj też zaczynam 18 tydzień, byłam właśnie na kontroli i jest wszystko odpukać OK
a Tobie kochana udanej wizyty grayluje!!
Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Melduję się po dzisiejszej wizycie i USG połówkowym

Na dzień dzisiejszy wszystko OK Lekarz powiedział, że nigdy nie mówi, że urodzi się zdrowe dziecko, jedynie stwierdza to co pokazuje obraz USG i na dzień dzisiejszy on nie ma się do czego przyczepić i wszystko jest prawidłowo.

UWAGA: termin porodu przesunął się z 8 stycznia na 5 stycznia i jest już bardziej precyzyjny

i teraz najważniejsze dziecko siedziało dość nisko, ale..... powiedział że skłania się to bardziej ku... dziewczynce jednak zaznaczył, by nie kupować jeszcze na tej podstawie rzeczy, bo nie daje żadnej gwarancji i na kolejnych wizytach będziemy przykładać głowicę USG w celu dokładnego określenia/potwierdzenia

Wg USG nie mam dziś 22 tyg, 1 d ciąży, tylko 22 tydz. 4 dzień WłaLa!
córcia kolejna !!!

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
No to nie wypada nnic innego ,jak tylko pogratulować dziołchy.Coś zaczynają nam sie dziewuszki pokazywać wreszcie.
Całe szczęście ,ze nie tylko ja mam tak z tymi wiadomościami,to pewnie przez tą sondę.Dziś poszłam z mężem na mały spacer do spółdzielni i sklepu i nawet zgodził się ze mną iść do tego lumpka po ciuchy dla małej ,a tak niedawno upierał się ,ze za wcześnie.Aż te chłopy.
ale masz małża super!! mój to nawet ze mna na wózki jeszcze nie chce patrzeć
Cytat:
sandra gratuluje córci kolejna baba

Ja mam jutro wizyte, to sie upewnie, chociaz wierze ze to bedzie Lenka

aaaaa i się pochwalę KUPILISMY WÓZEK !

Jest nówka , nie ma zadnych uszkodzen, jest czyściutki i nawet pachnie, a co najwazniejsze wszystkie elementy moge itak wyprać
I do tego fotelik maxi cosi tylko bede musiala dokupić adaptery
inutil chyba faktycznie moze byc cos takiego, ze maxi cosi starczy na dluzej bo jest głębszy od x-landerowego i fajniej bo ma wkładke dla noworodka
ale sie ciesze, normalnie ujezdzam nim po pokoju jak dziecko jakies i tz jak się cieszy
fantastycznie!!!chy ba tez popatrze w jakiś komisach można mieć super wózki jakościowo a cena mniejsza a te xlandery strasznie wszedzie polecane więc na pewno będzie super
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Właśnie mi mama dzwoniła, że była u sąsiadki, co otworzyła wielki lumpeks i ma mi odłożyć wszelkie ciężarowe ciuchy, a w czwartek będą niemowlęce 25zł/kg, czyli bez tragedii

Jutro albo pojutrze idę zobaczyć
ale fajowo, w ciuchach można znależć takieee perełki a tu jeszcze odłożone to juz w ogóle na pewno będzie coś fajnegopochawl się później

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
ale ja juz nie moglam na siebie patrzec i musialam cos zrobic...moze akurat cos sie poprawi

co ta ciaza robi z czlowiekiem
przeciez ja nawet nie lubie coli
pobudzilam, to teraz usypiam... slucham sobie muzyki bobasa

Haniula, super, ze udany zakup !!!
Moze podzielisz sie spostrzezeniami w klubie?
ja tez zrobiłam oczyszczanie, głównie ze względu na ślub ale i tak bym zrobiła bo juz mnie moje plecy przerażałyu mnie twarz z plecami kosztowała100i powiem ci że jak na razie nie narzekam jest fajnie z moją buzią

dosłali mi poduszke własnie!!! dzisiaj pierwszy dzien testów

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Nie, obstawiam ze przy kontroli badanie jest alkomatem- z wydychanego powietrza. A jesli z krwi ( ale tak nie badają kazdego kierowcy, musiałby byc wypadek albo odmowa kierowcy ) to wtedy mozliwe

My dziś z Lenka na 15 jedziemy do doktora Trzymajcie kciuki aby wszystko było wporzadku !
pozniej planuje polatac na miescie z mamą
zaciśnięte
Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Dziękuję.

A ja dzis mam wizyte i własnie sie szykuje, potem sie odezwe
też zaciskam
Cytat:
i do tego materac
śliczne łóżko!! bardzo mi się podoba!!
Cytat:
Napisane przez Mijus Pokaż wiadomość
Od jakiegoś czasu pozwoliłam sobie podglądać ten wątek i dzisiaj postanowiłam się uaktywnić
Czytając Wasze wiadomości czuję, że nie jestem sama i dodaje mi to energii. W związku z tym, że 6 miesięcy temu z tż zmieniliśmy miejsce zamieszkania i jestem strasznie osamotniona, internet stał się moim przyjacielem Generalnie raczej jestem typem który więcej czyta niż się udziela, ale w zaistniałej sytuacji postanowiłam się odważyć do czynnego udziału
Los nam sprawił niespodziankę i zrobił nam prezent w nowym miejscu w postaci maleństwa w brzuszku
Jestem w 18 tyg. i na 90% będzie dziewczynka. Kolejne badania mam 14.09 i już nie mogę się doczekać
witajcie!!
Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Ja mam inny model tego samego producenta + szafki+ szuflada pod łóżko + komoda.
http://allegro.pl/magnat-lozko-wikto...784942542.html Można je zobaczyć w ich salonie w Krakowie, ale nam bez problemu przysłali kurierem na śląsk. Jestem zadowolona.
Co do materaca to kupiłam osobno materac lateksowy.http://www.janpol.konarmeble.pl/str_...ac%20ZEUS.html
Siostra miała sprężynowy i po 2 latach już było czuć "zwichrowane" sprężyny. Pozatym nie moja "pływa" jak chop się obraca - w sprężynowych zawsze to czuć. Ogólnie mamy absolutnie najwygodniejsze łóżko na świecie.
też bardzo ładne zwłaszcza orzech

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 09:37   #4434
agacia_cz
Zadomowienie

snesha twoje też piękne ten materac jest sprężynowy ale kieszonkowy z tego co mówili znajomi którzy go maja właśnie dzięki temu że każda sprężyna jest w osobnej kieszeni nie czuć ja np druga osoba się obraca a mój chłop jest duzy więc chyba bym podskakiwała
Stary 2011-09-06, 09:40   #4435
tygrysia
Rozeznanie

Cześć dziewczyny !!!

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne

Cytat:
h

tygrysia
Twój post zapadł mi w pamięć najbardziej. A to za sprawą JULIANA :brzyda l: Ten z Madagaskaru wymiata, nawet myśleliśmy o tym ale tż mówi że będą zamiast Julek Lujek wołać

My dla dziewczynki właśnie nie mielibyśmy problemu, a dla chłopaka??? Nadal nie mamy jednego 100% typu, a nawet kilku do wyboru
Tak, tak Julian wymiata Leon i Mikołaj tez są fajne, także coś wybierzemy. Gorzej jak za 3 tygodnie się dowiemy, że to dziewczynka

Cytat:
Witam i gratuluję dziewuchy
Stary 2011-09-06, 10:15   #4436
uska000
Zadomowienie

Inutil dla Tzata robie gulasz z papryka i sosikiem, a dla siebie smietanowy mniam

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 10:22   #4437
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
i do tego materac
Łóżko mi się podoba,fajnie ,ze ma szufladę.Gdybym teraz kupowała to na pewno z szufladą ,bo nie mam gdzie już chować kocy.Narzuty też mi sie podobaja ,nawet mam taką i jestem zadowolona ,ale nie ma akurat takiej jaką mam ja.Co prawda jak kupowałam to na zdjęciu beż był jaśniejszy ,a w rzeczywistości jest bardziej herbaciany ,ale i tak sie wszystkim podoba.

Cytat:
Witamy,gratuluję dziewczynki i pisz do nas ,a raczej z nami

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Na dodatek zaczęła mi twardnieć macica Dzisiaj rano w miejscu stwardnienia poczułam promieniujący ból, który na jakiś czas znika a potem znowu się pojawia. Nie wiem czy mam dzwonić do lekarza? Co radzicie?
Najgorsze, że mi się wszystko co niepokojące pojawia po wizycie u gina. W piątek byłam u niego, a twardnienia pojawiły się w niedzielę...
Weź nospę i jak nie pomoże zadzwoń do gina.Mi czasmi też tak macica twardnieje i muszę brac magnez 3x2 i nospe doraźnie.A właśnie jak trzeba brac 3 razy dziennie to co 8 godzin w ciągu doby ,czy rano,po południu i na noc, bo ja już sama nie wiem

Cytat:
Napisane przez ankaya Pokaż wiadomość

ale masz małża super!! mój to nawet ze mna na wózki jeszcze nie chce patrzeć
I co z tego jak akurat juz był zamknięty.Dziewczyny w jednym lumpku są rózne ceny w różne dni tygodnia i czy np.30zł w pon. to drogo ,bo ja sie zupełnie na tym nie znam bo raczej nie kupowałam wcześniej nic tam.Dzis zamierzam jak będę się dobrze czuła przejść sie do takiego jednego sporego i popatrzeć ,a może nawet cos kupić
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-06, 10:30   #4438
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Może jestem niesprawiedliwa, ale chciałabym , żeby zrobili mu narkotest.

Wróciłam od lekarza ,wszystko ok, dostałam skierowania na kolejne badania i na usg.

A i dostałam u lekarza koleją pakę z ulotkami i mam kolejny płynik do prania, druga butelke z Avent i kremik Sudokrem

A dzis na kolacje kombinuje tagiatelle z kurkami, juz leżą tak długo w lodówce to trzeba je wykorzystac

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-09-06 o 10:31
Stary 2011-09-06, 10:30   #4439
agacia_cz
Zadomowienie

a mój tżet chciałby już wszystko kupić to ja go stopuję
Stary 2011-09-06, 10:34   #4440
Mijus
Rozeznanie

Chciałabym podzielić się z Wami moimi faworytami wózków
Nie mam w tym temacie żadnego doświadczenia Kierowałam się różnymi opiniami przeczytanymi na forach, własną intuicją i gustem. Ceny wózków mnie przerażają, ale na razie nie myślę o tym
Szukam faworyta i wtedy będę rozważać, co dalej. Poszukam używanego, może się znajdzie podobny lub taki sam. Rodzice się odgrażają, że wózek to ich „działka”, więc może coś się uzbiera grosz do grosza
Poniżej moi faworyci:
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=348&<osCsid>
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=1299
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=1535&<osCsid>

Zupełnie nie wiem jakie koła powinien mieć wózek czy te małe podwójne, dadzą radę po śniegu?

Jeśli chodzi o łóżeczko to mam cały czas dylemat, czy drewniane czy turystyczne Wiem, że za jakiś czas (nieokreślony) będę wracać na "stare śmieci" i na pewno wygodniej będzie przewieść takie turystyczne, ale czy to jest mocny argument - chyba nie Wiem,że turystyczne tak czy siak będę kupować bo gdzieś Gabrysia musi spać na wyjazdach, więc może potraktować je jako łóżeczko na stałe, a jak się nie sprawdzi to wtedy będę myśleć Tak chyba zrobię, choć te drewniane są tak urokliwie i śliczne i wogóle ach
Mijus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości