|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Ja jak macham to nikt mi nie odmachuje
![]() Cytat:
A ja nie miałam światła w kuchni od czerwca Dopiero jakiś miesiąc temu tż zainstalował takie lampki z regału, ale nie mają żadnego pstryczka, trzeba je do kontaktu bezpośrednio włączyć i wyłączyć ![]() Ale już niedługo zbiorę się i kupię lampę (choć nie jestem pewna czy chce tę co widziałam ).Miałam delikatnie mówiąc ciężka noc Dziecko już od wczoraj zdrowe, ale teraz ja jestem chora, łamie mnie w kościach, zakatarzona, zimno wieczorem, no i postanowiłam się wcześniej położyć spać i udało mi się przed 23 Zdążyłam się położyć a tu płacz z pokoju dziecka, więc idę trzęsąc się z zimna Myślałam, że znów ma gorączkę, ale nie była "ciepła", ale przyszedł też Tż i upiera się by mierzyć gorączkę Ja mówię, że nie ma potrzeby, że z Nią posiedzę, dziecię płacze jeszcze gorzej i się strasznie pręży W końcu zmierzyliśmy Jej temp, ale miała normalną. Za chwilę przestała płakać i spała dalej, więc wróciłam do łóżka i .. za parę minut znów do Niej szłam. I tak kilka razy w ciągu nocy Nie chciałam Jej brać do nas, żebym znowu ja Jej nie zaraziła ), potem trzymała się z tyłu w okolicach krzyża Może też brzuch? Masowałam, więc nogi i brzuszek i plecy W końcu po jakichś 2 godzinach był już spokój i usnęła do rana Czyli tak naprawdę mogło być coś innego ![]() Ogólnie więc czuję się dzisiaj masakrycznie Może dziś uda mi się położyć wcześniej i wyzdrowieć ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- I najlepsze życzenia dla Truskaweczki, sto lat ).
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-06 o 09:42 |
|
|
|
|
#4622 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Jak najchętniej Cytat:
![]() U Ciebie to działa ? U mnie ni dudu
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Spo
![]() Mam nadzieję, że to nic poważnego... No i zdrowiej! |
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Tru Wszystkiego Najlepszego
Cytat:
![]() 2. ![]() moja starsza ma okresowo takie nocne bóle nóg, od wczesnego przedszkola. ![]() pytaliśmy lekarza, ale nic nie poradził. trochę pomaga rozmasowanie, kilka razy dałam jej lek p/bólowy, bo strasznie ją męczyło.
|
|
#4625 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
i nie zapominaj o myszy ![]() Cytat:
![]() --- Tró, wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!! !!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4626 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
odgapiaaaacz ![]() to ja mam narcyz i złotousty w pierwszej kolejności ..ale ty pewnie pykniesz w oryginale ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- dotarł do mnie absurd tego zakupu polly_ spowita w rózowy tiul ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
ale corel jest do grafiki wektorowej a photoshop bitmap? oblukam tego gimpshopa...
|
|
|
#4627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie w wannie ![]() Cytat:
Qrde no właśnie nie wiadomo co na to poradzić O, moja Mama nacierała Bratu nogi ... spirytem czy wódką Chyba pomagało, nie pamiętam Betty a jakąś maścią przeciwbólową smarowałaś, nie pomagało? Może za słabe te maści na takie coś...
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Maści nie próbowałam. Pewnie dlatego, że to z zaskoczenia zawsze występowało, a na stanie nie posiadam. Może rzeczywiście zaopatrzę w coś rozgrzewającego, bo wczoraj wieczorem się znowu skarżyła.
|
|
#4629 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
2. widzę to Cytat:
Chyba jednak nie masz wyjścia Albo się włam?Cytat:
2. ![]() Zaraz Was znowu zmęczę fotami biżu bo nie wiem czy odklejać w cholerę wszystkie potencjalnie kiczogenne pierdółki czy już jest ok. ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Spo, bidny did. A ile ona ma lat? Jakby koło 12 to możnaby strzelać, że może @kresowe?
|
||||
|
|
|
#4630 | ||
|
BAN stały
|
No właśnie nie (przez to wszystko mnie takie nerwy złapały w nocy, że zasnąć nie mogłem, już chyba po prostu za długo to wszystko trwa, no i jeszcze promotorka iebnięta w piżmo)
![]() Cytat:
Biedne, zdrowia życzę ![]() Ja dziś wstałem przed 11! ![]() Wcale nie! ![]() Cytat:
![]() --- Krowa mi się śniła, i sennik tłumaczy "poszukiwanie spokoju i bezpieczeństwa"
|
||
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście,że działa
![]() śniła mi się wielka kupa Pieniążki przybywajcie
|
#4632 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie ze dwa tygodnie, jak ja się teraz fstszelę
|
|
|
|
#4634 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4635 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() mnie dziś coś brzuch boli od rana... nie z głodu ani z przejedzenia skąd klikasz?
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4637 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ile? ![]() Choć fakt dzieci teraz szybciej dojrzewają, ale okres w przedszkolu już? Tego jeszcze nie było No z 2 tygodnie Ci zejdzie, by się wstrzelić ![]() Cytat:
Może jakiś wirus żołądkowy?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4638 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
przytulam Spoo
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-06 o 14:03 |
|
|
|
#4640 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulam Cię i i dziecię ![]() ad.2 Kara sroga, ale sprawiedliwa ![]() |
|
|
|
|
#4642 | ||
|
Zakorzenienie
|
hihi
![]() ![]() Spo- lekarzy mozna popytać - ale np u mnie mówią ze dzieci mają normalnie na zmianę pogody bóle kości nóg oraz reumatyzm też miewają niewiadomo skąt i po czemu ![]() Truskawo - spełnienia ( planów i marzeń) no - zdążyłam chyba na fotki biżu ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
noł szit! to Ty otwierałaś szlaban w budzie na lotnisku? - przynaj się ![]() Cytat:
no też mi ulżyło - generalnie ja wolę nocą jeździć ale po miastach - lub dobrze oświetlonych drogach - a tam taki wygwizdów, plus remonty - w jednym miejscu był jeden pas i spad w dół z każdej ze stron po metrze jak nic jak ktoś ma dżipa Szeroki to musi jechać spadem po rozkopach bo się nie zmieści chyba - najgorzej przez las, wicher, deszcz, ślisko, gałązki na szybach - także normalnie bym nie panikowała ale tak było nieprzyjemnie ![]() ![]() zachorzałam niestety coś z nagła
|
||
|
|
|
#4643 | |
|
Nindżopesz
|
Cześć, poklikamy?
![]() Cytat:
![]() No popacz, mi się zdawało, że ma z dziesięć... Rejcz, fotków chyba nie będzie bo postanowiłam iść na żywioł i niech rynek decyduje
|
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4645 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko oczywiście sporo lat przede mną,ale moja ś.p. Babcia go znała To się umawiamy-ja macham zawsze Tobie,a Ty mnie Tez miałam ciężką noc,dziecko ma katar,nos zatkany i była histeria,że jak on ma spać skoro oddychać się nie da A przez buzię to nie lubi I te krople do nosa co mu dałam to jest oszustwo,bo oni je reklamują tylko po to,żeby zarobić kasę I na koniec stwierdził,że go zaraz szlag trafi ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Tru-wszystkiego najlepszego ![]() I Gryksio ma też urodziny,czemu nikt Mu życzeń nie składa? Ja Mu smsa wysłałam,starczy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. no nie wiem czy starczy ![]() ( szartuje nie mam numeru : ) Gryxie - Tobie również spełnienia - tez marzeń ![]() i w ogóle to Wam życzę siły i mocy sprawczej poczebnej na wszysko co poczebne, o! |
|
|
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od dentysty. Próbował mnie zabić. Pierwszy raz myślałam, że zejdę przy zatruwaniu. Boli nadal, ale już trochę mniej. Mam nadzieję, że przechodzi samoistnie, a nie dlatego że, tabletka zaczęła działać po 1,5 h...
|
|
|
|
#4648 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taaa,ile razy szłam do rodziców w odwiedziny,a tu wycieczka z Niemiec przed klatką
To tak dopiero od paru lat podróżują,odkąd Grass dostał Nobla.To smsa od Ciebie też Gryksowi napisać?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla Truskawki i Gryszarda
|
#4650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale mam sklerozę!
![]() Maja, 100 lat! Pachnących, grających i długopióra ładnego też Ci życzę! Tru i Gryksiu, 100 lat! Oby Wam się wszelkie marzenia spełniły! Spoorciu, tulę mocno! Cytat:
![]() Oblukaj, bo chyba jest nowa wersja. Bawiłam się tą najstarszą i była ok. Cytat:
![]() No już Rejcz wygadała, że szlabanu w budzie na lotnisku pilnuję. Tylko nadal nie wiem na którym. Mnie się śnił Al Jourgensen. Co to może oznaczać?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

).
Dziecko już od wczoraj zdrowe, ale teraz ja jestem chora, łamie mnie w kościach, zakatarzona, zimno wieczorem, no i postanowiłam się wcześniej położyć spać i udało mi się przed 23
Nie chciałam Jej brać do nas, żebym znowu ja Jej nie zaraziła
), potem trzymała się z tyłu w okolicach krzyża
Czyli tak naprawdę mogło być coś innego
Może dziś uda mi się położyć wcześniej i wyzdrowieć 

Tylko nie w wannie 

Ile?

)