|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lubcia, mi te loki też jakoś nie przypadły do gustu Wiktusiaczek super, że sobie wszystko wyjaśniliście ![]() gosza_m wszystko wyjasnione, to teraz będzie już tylko cudownie trzymam kciuki, żeby żadna pani nie miala najmniejszej uwagi ![]() Cytat:
Madziuniusia mi się najbardziej podobaja własnie te czerwone bukieciki. dodaja takiego pazurka
|
||||
|
|
|
#3302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Witajcie dziewczynki
![]() Cytat:
Cytat:
ten też jest ładny ale chyba nie do końca pasuje https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1315286870 Moim zdaniem bardziej pasuje do Twojej sukienki jakiś delikatny kolorek bukietu. Jakoś te czerwone róże mnie nie przekonują. Suuuper! Jak ja zazdroszczę wam talentu do takich rzeczy bo ja jeśli o to chodzi mam dwie lewe ręce!!
|
|
#3303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko, że jeszcze do tego musi to wyglądać estetycznie jak twoje, a u mnie z tym krucho!
|
#3305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra ja lecę na zakupy ;p chcę sobie kupić sukienkę na wesele :P a muszę się streszczać bo na 14 mam do kwiaciarni ;p
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
3 bukiecik jest śliczny, a z czerwonych to chyba 8 ten pod 3 ![]() Ja kaskadowych nie znoszę moja opinia dlatego z nich nawet nie wybieram ![]() Ale 3 piękny
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny .. pewnie mnie nie pamiętacie?? 2 części temu się zagubiłam ...ale teraz wracam, bo i coraz więcej rzeczy ślubnych do załatwiania.
Moi rodzice byli w weekend na spotkaniu z kucharką naszą weselną, teraz mamy obmyślić menu. I od listopada zacznie się planować zakupy w tym tygodniu ( o ile nie dziś) pójdę wreszcie na salony ...szczerze to trochę się boję... (nie wiedzieć czemu ..) zaraz musze oblukać ile z Was ma już suknie ![]() a teraz biorę się za przejrzenie salonów we wro, co by zdecydować gdzie iść i poprzymierzac
|
|
#3309 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Chyba się jesień zbliża bo tak paskudnie i zimno na dworze że aż się wychodzic nie chce. A wczoraj było tak gorąco znowu. Madziuniusia mi się najbardziej podobają te czerwone bukieciki ale jak sama widzisz każdej podoba się co innego gosza i wikusiaczek mam nadzieję że między wami i waszymi TŻ będzie już wszystko ok. jagodziu bardzo ładne te krzesełka ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
pamiętamy pamiętamy 2części przy naszym tempie to nie dużo no to udanej wycieczki po salonach
|
|
#3310 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
co taka cisza ??
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Przyznaje się bez bicia, że nie nadrobiłam, bo nie dam rady.
Mam kiepski humor i nawet nie wiem co mam napisać. W październiku przylatujemy do Polski, umówiłam się z dziewczyną na przymiarkę pewnej sukni, musimy spotkać się z kucharką pójść do księdza i sama nie wiem czy ten urlop nam na wszystko wystarczy. Aż się tego boje. No ale jakoś być musi. 3majcie się ciepło
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie wszyscy w pracy zarabiają na swój ślub
![]() Ja wlasnie wróciłam z wywiadu, zaraz mam spotkanie z szefem, a o 13.00 kolejny wywiad. Nena, a Ty tego kamuflażu artdeco już używałaś? Jeśli tak, to jak go nakładasz? |
|
|
|
#3314 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję zakupu ![]() Cytat:
Masz chyba ostatnio jakiegoś szczególnego pecha, albo po prostu wszechświat wszelkimi możliwymi drogami próbuje dać Ci do zrozumienia, że chorujesz i powinnaś siedzieć w domu! oczywiście 3mam i zabieram się za skończenie mojego beznadziejstwa (bo jutro będziesz 3mać kciuki za mnie, żeby mnie Promotor nie wywalił za drzwi )Cytat:
![]() Cytat:
Że też Tobie się chce.... ![]() Cytat:
Cześć Już menu obmyślacie?? Eh, no pewnie jak jest kucharka, to inaczej, my do naszego lokalu mamy przyjść na miesiąc przed ustalać te sprawy. Ja bym strasznie chciała przynajmniej w jednym daniu kluski śląskie albo pyzy z takim gęstym sosem i jakimś pieczonym mięskiem oo, chyba czas na śniadanie, bo się głodna zrobiłam ![]() Czekamy na relację z salonów ![]() Kochane, jutro rano mam iść do promotora, wiem, że tam będzie i wiem, że nie będzie zadowolony z mojego widoku 3majcie baaaaaaaardzo mocno kciuki, żebym dziś wytrzymała fizycznie i żeby mi się udało skończyć rozdział i napisać wstęp i zakończenie! Wydaje mi się, że to niezbyt realne, ale przynajmniej spróbuję Aloha!
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-09-06 o 11:33 |
|||||
|
|
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co dziewczyny? lubię was
|
#3316 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie ale mnie złapało przeziębienie ale siedzę w pracy ...niestety;-(
Wklejam wam te fotki dekoracji z gipsówki, na zimę chyba się nadają co nie?? Ale sama jeszcze nie wiem jakie kwiaty chcę na salą, podoba wam się ta gipsówka? |
|
|
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja Cię też
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() CHATKO, JEDZIESZ! Rozwalisz tego promotora, a dziś się skup i dasz radę. Pomyśl,że to dziś skończysz i jutro będzie miły dzień z Panem Chatką
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-09-06 o 11:42 |
|
|
|
|
#3318 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
a co Cię naszło na takie wyznania ??
![]() Cytat:
|
|
#3320 | ||
|
Zadomowienie
|
evoonia86, justyna_g, (kicia), jagodzia, carmelova, kilianna, Chatka i wszystkie pozostałe PMki: bardzo Wam dziękuję i też wierzę, że będzie juś dobrze - musi być
gosza: Tyle ostatnio złych rzeczy Cie spotyka, że mogę tylko współczuć... Oby to się odwróciło i zaczęły Cię spotykać tylko te dobre Cytat:
![]() ![]() się trzymają ![]() Cytat:
![]() Madziuniusia: ja wolę niekaskadowe bukiety, a do Twojej sukni radziłabym coś delikatniejszego, bo masz stroją górę gorsetu i bukiet w żywych kolorach będzie od niego odwracać uwagę, a w końcu gwiazdą masz być Ty, a nie kwiatki To mój faworyt z tych zamieszczonych: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1315286870
|
||
|
|
|
#3321 |
|
Zakorzenienie
|
a tak se
bo to naprawdę fajny wątek mogę w nim wyrazic swoje zdanie bez obawy że zostanę zrąbana a poza tym bardzo sympatyczne z was dziewczyny
|
#3322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3323 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze teraz już nie wiem...koleżanki mi podpowiedziały ze gipsówka , wydawało mi się że to poprostu ładny okaz bo takei duze kwiatki, Ta prawdziwa gipsówka mi się niestety nie podoba, w takim razie co to są za kwiaty??
|
|
|
|
#3324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3326 |
|
Raczkowanie
|
uuu ja to już baaardzo do tyłu jestem widzę
spróbuje to nadrobić...
|
|
|
|
#3327 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Dziewczynki
jak suoer bylo sie wyspac, tak bez budzika ahhh i piekne sloneczko juz swieci.. Wczoraj moj TZcik znowu do mnie ladne rzeczy mowil cos mowi, mowi i koczy:"moja żonko" a ja:"zonko?" o a ON:"Slub to dla nas tylko formalnosc, bo wiesz, ze i bez przysiagi niggy Cie nie zostawie i zawsze bedziemy sie kochac.." slodki jest aa i powiedzial, ze Jego marzeniem jest pojechac w podroz poslubną do Australii... wszystko ladnie pieknie, tylko, ze ja bym tyle czasu nie wytrzymala w samolocie bo strasznie boje sie latac:PCytat:
dobrze, ze sie wszystko ulozylo Mam nadzieje, ze Jego slowa zzamienią sie roniez w czyny bedzie teraz juz tylko lepeij![]() Cytat:
jejku Jagodziu gratuluje Ci wytrwalosci, cierpliwosci! Ja bym w psychiartyku wylądowala jakbym miala wycinac te krzeselka (z nerwow:P)Cytat:
ale jak sie spręży posladki to sie udaje musicie miec dobry plan Najlepeij rano se umowic z dziewczyną na przymiarkę, po poludnio z kucharką a wieczorem z ksiedzem jeden dzien latania i z glowy wiesz co? My Cie tez ![]() Cytat:
ogolnie baaardzo nie lubie gipsowki, ale ta dekoracja wygląda super! i na slub zimowy idealnie pasuje Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-09-06 o 12:01 |
||||
|
|
|
#3328 |
|
Raczkowanie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29210311]no to fajnie
do mojego chyba nie dociera jeszcze, jest tak jak u Ciebie-też rozmawia ze mną, ale raczej tematu nie zaczyna, bo wydaje mu się że jeszcze tyyyle czasu![]() A ja mam pierwszy raz odmienne zdanie od teściów Odnośnie rozdawania alkoholu na odchodne. Po to robię poprawiny, żeby goście wypili ten alkohol. Ona co prawda mówi że zawsze dostawała, ale skoro zawsze też przygotowywała ciasto to uważam że dziękowali jej w ten sposób. Uważam że niektórym osobom należy podziękować, ok, ale nie dla wszystkich bo jest to kolejne ponad 1tys zł. A kasa z nieba nam nie spada Nie wiem, zobaczymy, oni w sumie nie doprecyzowali o jaką ilość osób im chodzi.[/QUOTE] moim zdaniem alkohol jeśli już komuś dawać to tylko takim osobom, które w szczególny sposób udzielały się w przygotowania do wesela a nie, że ktoś przyjdzie , że tak powiem na gotowe-samo wesele i dostanie... co do ciasta to już inna sprawa |
|
|
|
#3329 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a ja się przed chwilą pokłóciłam z laską w pracy! ona jakaś nienormalna jest nie lubię takich ludzi, pracujemy w jednym budynku, w 1 firmie i da się wszystko załatwić bez awantur. Na szczęście 95% osób jest sympatycznych, ale rodzynki też są. I tylko niepotrzebnie podniosła mi ciśnienie
|
|
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
I pewnie tak Paulinko zrobimy. Jak sobie spisałam listę co mamy do załatwienia, to TŻ się za głowę złapał i mi mówi, że na miesiąc musimy lecieć, żeby to załatwić i jeszcze mieć czas dla rodziny i przyjaciół
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

i
za kolor przewodni

co sądzicie?
Ślub 27. X. 2012
18.08.2010 - zaręczyny

oczywiście 3mam i zabieram się za skończenie mojego beznadziejstwa (bo jutro będziesz 3mać kciuki za mnie, żeby mnie Promotor nie wywalił za drzwi
)
Pomyśl,że to dziś skończysz i jutro będzie miły dzień z Panem Chatką
spróbuje to nadrobić...