|
|
#4651 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
Cytat:
A czyli to norma Moja Mama jak była mała też miała bóle reumatyczne ![]() Cytat:
Oj następna Oj spokojnie mogłabyś ważyć 70 kg przy takim wzroście ![]() Tak mnie czytasz ![]() ![]() Albo mnie z kimś mylisz Cytat:
![]() Gryszardzie najlepszego ).I w ogóle czemu dziś tyle urodzin, jak ja nie mam mocy imprezować ![]() ![]() Nie mieliśta się kiedy urodzić, tylko 6? ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4652 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i wszystkiego najlepszego w okazji urodzin, rychłego mgr Cytat:
ja też nie lubieu w takich warunkach się przemieszczać.. nawet w domu mam lęki a co dopiero na zewnątrz ![]() Cytat:
biedak No to pogłaskałam fszyskich jak ktoś kce jeszcze to proszę ![]() Właśnie mi przyszła wykładzina przed chwilą |
||||
|
|
|
#4653 | |||
|
Zakorzenienie
|
no ba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Maja i Gryks Wam również najlepszego i marzeń spełnienia! |
|||
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty też masz dzisiaj urodziny? ![]() Mówiłam, że impry dziś niet
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-09-06 o 17:58 |
|
|
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gryszardzie niech Ci się spełni co zapragniesz i dla Tru jeszcze raz, wszystkiego dobrego
|
|
|
#4656 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Może i po mnie
Ostatnio debatował,że widzi ile z jednym dzieckiem jest problemu,że musimy ciągle się w pracy zamieniać i kombinować,żeby miał opiekę I dlatego pewnie nie mamy drugiego dziecka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez se kiedys kupiłam różowy tiul , 5 metruf ![]() na szczęscie dziecko było małe , miało beżowo-rózowy dywan, to żem na firanki przerobiła .
|
|
#4659 | ||||
|
BAN stały
|
Tobie się zdarza chorować?!
![]() Gópi żart, wiem ![]() Cytat:
W tym domu?A BB przerabialiśmy na zajęciach, no ale jakoś nie było mi po drodze z tą książką ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
na razie słyszę ze gadają, odgłosów roboty niet... może to cicha robota boję się iść sprawdzić ![]() Cytat:
![]() no ba trzeba wręcz
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu dużo dużo zdrówka, samokoszącej się trawy, fajnych przepisów, zawsze czystych rąk i wielu dużych jajek do rozdzielania życzę ja
A w międzyczasie wróciłam z drugiej w tym dniu wizyty od dentysty... Pierwszy zrobił mi dziurę w zębie i założył truciznę. Miało boleć 2-3 godziny, tymczasem mijała szósta a ząb nadal bolał, pomimo 2 pyralgin. Poszłam do drugiej dentystki. Wyskubała mi truciznę i przepisała Biseptol. Mam brać do piątku, potem idę po nową truciznę. Oby to była ostatnia trucizna, bo już więcej nie zniesę. Teraz muszę chodzić z dziurawym zębem... Ech. |
|
|
|
#4663 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Okna na drugim piętrze po lewej to mieszkanie po mojej Babci,teraz mieszka tam mój młodszy brat A Grass mieszkał na parterze po prawej.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4664 | ||
|
BAN stały
|
A kto mi zabroni?
Cytat:
Dzięki! Współczuję zębowej sprawy ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4665 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
My w sensie,że ja kiedyś,a rodzice nadal
|
|
|
#4667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. mnie pasują i piątki, i wtorki 3. kupa już nie działa... kanar mnie złapał, a w bankomacie zostawiłam 50zł, kiedy wdałam się w rozmowę z W. przez telefon Cytat:
Tru!!!!! Wszystkigo najlepszego! I pachnącego ! I w ogóle! Oby twoja energia i rozsądne poderjścia zostało odpowiednio nagrodzone Gryxiu- a Tobie życzę dwóch rzeczy- skończenia studiów i dobrej pracy oraz własnego lokum. Reszta przyjdzie sama
|
|
#4668 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Gryxiu
Szczęścia, spokoju i spełnienia Coś polewasz dziś? Truskawce pisałam na fejsie ale oczywiście Ty nie masz
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2011-09-06 o 20:01 |
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bystre dziecko ![]() czy jest na sali Rejcz albo Spoo (chyba ) lubi inna osoba obeznana w orbitrekach ![]()
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn ten egzemplarz mi sie nei podoba - zamysł orbitreka jest zaiste cudowny wiem ze warto zeby były na łożyskach a nie na tulajach i jaknajmnij skrzypiącego plastiku poza tym w upały to mi sie nawet ruszać nie kciało i nie dało dziś mam upragniony luzacki wieczór - otfieram piwo namba 1 ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Pin - szalenie mi Cię szkoda z powodu tych śmiertelnych bólów - co to za patafian Ci na tabletce grzebał mam nadzieję że juz to historia jest i juz nic Ci nie dolega? czy komputery wybuchają? mój jakby się szykował do final mission |
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx, Ju
![]() Rachell, póki co nie boli, ale finał będzie w piątek, wtedy okaże się co i jak A z dobrych wieści to przenoszę się do Szczecina |
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
b- ![]() ale Ci fajnie - no paczta paczta jakie najsowe wieści -rzekłabym ssssssłiiiit - to juz nie będzieć mieć czasu na Wizaż?
|
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ide po pifo ![]() a jaki orbitrek byś chciała mieć? albo jaki mają te Twoje znajome? ile trzeba wydać aby sprzęt był dobry? wiesz coś w tym temacie? ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałąbym o tych samych aprametrach tylko z nieskrzeczącego plastiku - że go nie słychać waga koła zamachowego 18 kg - jest kool poza tym w ciul programów - ale jeszcze nie skorzystałąm poza tym to chyba tyle - patrzyłąm na komfort użytkowania - i po kilkominutowej próbie plastiki sie nie ujawniły - ujawniły sie po tygodniu ale mam używkę 2latnią - choć akurat do plastiku sie to ni ma nijak zapytałąbym speca w sportowym sklepie i kupiła na necie abo w sklepie w sumie czemu nie jedna znajoma mówi ze ten za 1000 z netu taki z kwiatkiem na kole to kicha trochę i dąłaby 1300 za inny we sklepie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-06 o 20:41 |
|
|
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami z obsuwą, ale jest ![]() Mieszkać Studiować, szukać pracy... Nie będę czekać 7 miesięcy |
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mi się zdawało, że w tysiaku się nie zmieszczę ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- no to trzymam kciuki
|
|
|
#4677 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. no właśnie bessęsu bo wszak czytałam o szukaniu przedszkola a jednocześnie ubzdurałam se, że ma z 10 lat. Przeczytałam "gratuluję nadwagi" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zbiorczo składam życzenia Tru, Mai i Gryxowi BTW wiadomo co z Mają? |
|||
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
zmieścisz sie ale to żadna oszczędność - po 1000 chodzą takie tandetniejsze - niby parametry mają te same co te po 1400 ale wykonanie
wiesz jak pojeżdzisz na kilku we sklepie to poczujesz - tylko pojeżdzij długo, każ chopu pojeżdzic dugo - tak zeby go zajeżdzić - tego orbitreka - bo jak plastiki ani drgną to reszta to juz zadna filozofia ja byłam w Decathlonie i w intersporcie - i mi sie podobało - ale nie było mnie stać - żałuje teraz ze kupiłam używkę bez gwarancji za pół ceny - niby dobry - ale nosz kurna doprowadza mnie do szału ten plastik |
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Spoo i Win - ćałusy dla Was i przytulasy dla dzieci Trzymajcie kciuki- idę tworzyć - najtrudniejszy etap
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Moja Mama jak była mała też miała bóle reumatyczne 

I na koniec stwierdził,że go zaraz szlag trafi 

Może dziś uda mi się położyć wcześniej i wyzdrowieć
jak ktoś ma dżipa Szeroki to musi jechać spadem po rozkopach bo się nie zmieści chyba - najgorzej przez las, wicher, deszcz, ślisko, gałązki na szybach - także normalnie bym nie panikowała ale tak było nieprzyjemnie 

) lubi inna osoba obeznana w orbitrekach