|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
a ja miałam to gdzieś, przynajmniej miałam z głowy mieliśmy czas to szukaliśmy Cytat:
może jednak się skusze na Madonnę... z tym ze ja w Katowicach, bo do Krk raczej nie mam kiedy jechać ![]() Cytat:
naprawdę nie rozumiem podejścia Twojej rodziny |
|||
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
(to akurat dot. nauk)A ja nie umiem kamerzysty znaleźć tzn spodobało nam się dwóch, ale jeden miał już termin zajęty, a do drugiego napisałam, czy kręci filmy w HD i blu ray i cisza
|
|
|
#3543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe PM
Cytat:
Jeśli chodzi o suknie to masz super, że za taką cenę możesz wypożyczyć suknie bo u mnie ok. 1500zł wypożyczenie i to jest chyba sukienka z halką. Cytat:
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;29248635]ten otatni bukiet... jaki piękny kolor kuzynka TŻta uszkodziła wypożyczaną suknię i musiała jeszcze sporo dopłacić wiem, że nie wszystkie salony to praktykują, w niektórych się nie dopłaca za zniszczenie, ale trzeba zapytać. I jak już wybierze się model to warto poszukać używanej Moja bratowa wypożyczała suknię rok temu i płaciła za to 2000. To ja kupiłam duuużo taniej suknię. A ja mam ciągle zrypany humor przez tą dziołchę z pracy No i TŻ nie interesuje się ślubem, już mnie to denerwuje. Nie podejmę już tematu pierwsza No niestety jak się wypożycza suknie to trzeba bardzo dokładnie przeczytać umowę. Tęż słyszałam o przypadkach, że dziewczynie wypożyczenie sukni wyszło drożej niż kupno bo musiała zapłacić za naprawę
|
|
#3544 |
|
Zakorzenienie
|
dobra Dziewczynki, slysze zewsząd jak juz iekszość z Was chrapie (hmm.. chyba Jagodzia najbardzij
) wiec ja ide tez spac dobranoc
|
|
|
|
#3545 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zobaczę, ile jutro będę miała czasu po wyjściu od promotora, mam nadzieję, że na tyle, żeby cokolwiek zrobić...Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U nas na początku (3,5 roku przed ślubem ) strasznie się dziwili, że to jeszcze tyyyyyyyyyyle czasu, a teraz to Ci, co najbardziej krzyczeli, pytają, czy mam już na oku jakąś sukienkę ![]() Cytat:
Kochana, jesteśmy z Tobą! Cytat:
A potem zwykle robi to, co wymyślił ![]() Kochane, skończyłam w zasadzie rozdział.... Mam ich więc 4, w sumie 55 stron z bibliografią. Jeszcze muszę napisać, Wstęp, Zakończenie i Streszczenie po chorwacku (półtorej strony! nie wiem, jak to zrobię). Ale już dziś nic nie wymodzę, bo jak mam jutro być u promo na 10, to muszę iść spać. Najwyżej mnie zje.bie, trudno, ale coś tam mu jednak dam.
|
|
#3546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jagodziu współczuje tego nierównego traktowania
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
znów się nie wyspałam
|
#3548 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam w środę
Jak to mówią: środa zginie, tydzień minie , nie mogę się doczekać piątku ![]() może spróbuj przez wspólnych znajomych? może coś się u niej dzieje? |
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Cze Dziewczynki
Ja zaraz smigam do pracy Milego dzionka![]() dziwne.. a ona sie zgodzila byc Twoją swiadkową? kim ona dla Ciebie jest ? |
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ten brak odzewu z jej strony zaczyna mnie martwić
|
|
#3552 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Aaaale mi się nie chce tam jechać!
Cytat:
Cytat:
![]() Ale fakt jest faktem ![]() No, dziś czeka mnie dzień totalnej bieganiny, muszę jechać na uczelnie, potem do sklepu (który najpierw będę musiała znaleźć ) po prezent dla TŻta, który oczywiście wymyślony mam już od miesiąca, ale pooooo co było wcześniej kupićA potem jeszcze spróbować zrobić budyniowe ciasto Eh, busy day...
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() plinka87 witaj w naszym gronie jagodzia133 już tak nie dużo czasu zostało do ślubu, do tego, żeby być tylko z TŻ-tem. wytrzymaj kochana |
|
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
a ja dzisiaj jeszcze bardziej zakatarzona brr... ![]() Ale mam coś dla was, właśnie kupiłam butki na allegro, strasznie jestem ciekawa ich na żywo, oby były dobre ale w razie co mogę je zwrócić. |
|
|
|
#3555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piękne i na zimowy ślub jak znalazł
|
|
#3556 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Zaraz szykuję się do Szczecina, dziś składam papiery do pewnego miejsca pracy. I odbieram skierowanko na testy z innego miejsca pracy. Nie wiem które bardziej mi odpowiada, no i nie wiem też w którym dostanę pracę dlatego startuję do dwóch ![]() Może to trochę niezrozumiała ale nie chcę zapeszać mówiąc co to za miejsca, pochwalę się jak coś się wyjaśni ![]() Trzymajcie kciuki Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
|
|
#3557 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3558 |
|
Zadomowienie
|
Tak, chciałam jakieś z aplikacjami, wcześniej nie było takich na allegro tylko menbur miał coś podobnego ale z odkrytym palcem, prawie dwa razy droższe i podejrzany kolor ivory/śmietankowa biel. No i dobrze ze wczoraj ponownie zajrzałam na allegro;-)
|
|
|
|
#3559 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny! Stęskniłam się za Wami
Nie próbuję nawet nadrabiać, co napisałyście od soboty, bo mam mnóstwo pracy, tylko wczoraj wróciłam spod Tater i już na mnie praca czekała Pogoda na wyjeździe dopisała, więc sobie miło odpoczywałam na świeżym powietrzu. Postanowiłam też wjechać na Kasprowy, bo jeszcze nigdy nie byłam, i powiem jedno: nie wiedziałam, że "kolejka linowa" to w Polsce jeden wagonik kursujący w górę i w dół co 10 minut, do którego można się dostać po trzech godzinach stania w kolejce Doznałam szoku, że tak wygląda jedna z największych atrakcji polskich gór, ale może zbyt wiele oczekiwałam po wyjazdach w Alpy... Dobrze, że chociaż widoki były ładne. W załączeniu kilka fotek. A na koniec, witam też serdecznie wszystkie nowe PMki Zmykam do pracy, miłego dnia!
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
tenebrosa witaj z powrotem. Co do kolejki na kasprowy to my podchodziliśmy dwa razy. Raz się poddaliśmy a za drugim skorzystaliśmy z ulicznego handlu biletami. Podszedł do nas pan i pyta czy nie chcielibyśmy pojechać szybciej. A że była 8 rano kolejka już w połowie tej drogi prowadzącej do samej kolejki temperatura już dobrze ponad 25 no to cóż dopłaciliśmy 20zł ale wjechalismy pierwsza kolejka w ogóle ludzi nie było seagirl ślicze buty. A tak w ogóle w wielu sklepach internetowych np tam gdzie ja zamawiałam trwa teraz wyprzedaż niektórych modeli
|
#3561 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3562 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
tenebrosa fotki piękne
Ja już usiedzieć w pracy nie mogę - w piątek rano wyjeżdzam z TŻ do Zakopca W piątek zabieram go na trasę doliną białego na Giewont, potem trasą na Kasprowy, i spokojne zejście. ja wprawdzie już byłam ale dla TŻ to będzie pierwsze podejście. W sobotę jak pogoda dopisze planujemy dolinę pięciu stawów. W niedzielę mam zamiar wyciągnąć TŻ (albo on mnie) nad czarny staw- moje ulubione miejsce w górach Już nie mogę się doczekać, mam nadzieję że pogoda dopisze... Te kolejki na Kasprowy zawsze są - dla mnie to dziwne i nie rozumiem że ludzie wolą czekać kilka godzin, gdy spokojnie można wejść w 3 godziny a trasa jest piękna i całkiem łatwe podejście...
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-09-07 o 10:04 |
|
|
|
#3564 |
|
Raczkowanie
|
Dzień Dobry
Jagodziu dziś debiut Twojej lazanii w mojej kuchni więc trzymaj kciuki ![]() My też wchodziliśmy ale powiem szczerze, że marzyła mi się taka komercha jak wjazd na Kasprowy ale mój K unika wszelkich tłumów szczególnie w górach więc kolejkę omijamy. Edytowane przez Karolina_83 Czas edycji: 2011-09-07 o 10:10 |
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Nad czarny staw też chcieliśmy z TŻ wejść ale nie wiem czy dalibyśmy radę. Doszliśmy do morskiego oka obeszliśmy całe w koło i lewo zeszliśmy na dol. I na pewno jeszcze nie raz pojedziemy do Zakopanego bo trochę mam zostało do obejrzenia. Dolina pięciu stawów, giewont. Ale tym razem wybierzemy chyba wrzesień żeby było mniej ludzi
|
#3566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybraliśmy się nad Czarny staw (piękny! Byliśmy też nad Morskim Okiem, ale moim zdaniem bez porównania z Czarnym stawem
|
|
#3567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tłumy straszne, bardziej się zmęczyłam tym urlopem niż wypoczęłam Nie mówiąc o cenach. I od tametj pory jeździmy w czerwcu albo sierpniu, w tamtym roku byliśmy w październiku i też była piękna pogoda a widoki jesienne ![]() Wejście od morskiego oka to jeszcze 3-3,5 godz. w górę ale warto - uwielbiam ten widok Najlepsze jak wychodziliśmy na Rysy o 5-6 godz. rano i byliśmy o 12stej na szczycie, to po drodze mijały nas małe dzieciaki z rodzicami - podoba mi sie takie rodzinne wędrowanie ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
Ale to nic, moja koleżanka robiła 3 podejścia na Rysy i miała pecha, bo zawsze pogoda się psuła (a to kilka godzin w plecy za każdym razem) Jaka szczęśliwa była jak jej się w końcu udało ![]() Właśnie, z pogodą to nigdy nie wiadomo, wystarczy chwila.. a góry bywają bardzo niebezpieczne w deszczu.
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej!
Jakby się ktoś pytał o mnie, to żyję i mam się dobrze ![]() Zaraz zerknę co tam naskrobałyście, a w międzyczasie mam wizytę kontrolną u lekarza. Jakieś nowości? Suknie? Skandale? No oprócz tego, że wynik wczorajszego meczu to 2:2, co już jest dostatecznym szokiem. Ale oglądałam, nacieszyłam oko i z pełnym przekonaniem mogę powiedzieć, że Polska ma dobrego bramkarza, ale chu jową obronę. No! A Niemcy są za✂✂✂iści, jak to Niemcy, tylko wydaje mi się, że jakby tak nie grali na 100%. Ups! Mały OT meczowy... Z serii koszmarów ślubnych dzisiaj w nocy było nasze wesele... Z naszym zespołem, który grał z dyskietki, pierwszy taniec nam totalnie nie wyszedł, bo kompletnie o nim zapomnieliśmy, TŻ stał gdzieś na boku, a ja sama tańczyłam na środku walca do Gogo dolls- Iris. Jedzenie nie takie jak miało być, w ogóle usadzenie gości jedna wielka porażka, lokal nie nasz. Szef lokalu totalne dno, cały czas się z nim kłóciłam. W ogóle mój mąż się bawił, a ja nie. Latałam załatwiałam, prosiłam, kłóciłam się z kim popadło. Po czym zaczęłam ryczeć, że co ja teraz dziewczynom na wizażu napiszę??? Jaka będzie moja relacja z wesela??? Że co, że wszystko się nie udało, że moje wesele to była totalna klapa??? Nie, tak to nie może być, więc poszłam do wszystkich i oznajmiłam im, że to wesele odwołuję i przekładam je na inny termin. I wyłachali mnie i się obudziłam... A i jeszcze w śnie łaził za mną wstrętny zielony słoń (maskotka) z cukierkami, tylko, żeby zabawiać dziec, to denerwował mnie! Mam nadzieję, że sny sprawdzają się na odwrót, że będzie zajedwabiście, uda nam się to co sobie zaplanowaliśmy.
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Witam się tylko i znowu uciekam, tym razem na zajęcia Pochwalę się tylko, że wczoraj mieliśmy równo rok i miesiąc do ślubu |
|
|
|
#3570 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() pisze do was ze szkolenia mamy przerwę :p która zaraz się kończy :P więc się tylko przywitam dzisiaj praca na Excelu ;p ale się wciągnęłam :P hihi nadrobię was wieczorkiem bo popołudniu lecę do kwiaciarni :P zarabiać kaskę :P
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

a ja miałam to gdzieś, przynajmniej miałam z głowy
mieliśmy czas to szukaliśmy 
może jednak się skusze na Madonnę... z tym ze ja w Katowicach, bo do Krk raczej nie mam kiedy jechać
naprawdę nie rozumiem podejścia Twojej rodziny 

Ślub 27. X. 2012
U nas na początku (3,5 roku przed ślubem
a ja jak zwykle pies