|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
Cytat:
muszę iść zapas zrobić ![]() top model o 6 tygodni ![]() pazury już zrobiłam tydzień temu ![]() zjadłam śniadanko to zaraz wezmę się za odrost ![]() ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
![]() zawsze pije latte, cappuccino albo rozpuszczalną z mleczkiem nigdy nie słodzę kawy ani herbaty![]() a czekolady dzisiaj nie otwieram bo wiem że nie skończyłoby się na pewno na jednej kostce
|
||
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pokaż pazury dziwczyny kupiłam takie mleczko do caiła i jest boskie polecam ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...wodnionej.html
|
|
#1533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wole już taką pogodę niż upał ![]() Cytat:
to samo mam jak wejdę do roska albo natury ![]() o rany półtora miesiąca podziwiam bo ja to już bym chyba nie mogła w lustro spojrzeć
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||
|
|
|
#1534 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja też jakaś średnio do życia, pije mojego ukochanego blacka mojito kawy nie luuubie Agatko-czekam i ja na fotki włosków ![]() Kotka-ja też dziś umyłam włoski i nałozyłam te maske czerwona elseve i bez szały po odżywce timotei było lepiej
|
|
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A niemcy nie maja zwyczaju robienia takich szopek. Tu na 100% bedzie emisja jak zwykle. Takie cyrki tylko w pl
|
|
#1536 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet bardzo mi owocow nie wolno, ale to juz dla mnie przegiecie, bo u mnie owoce to podstawa zywienia ![]() poki co wmuszam w siebie jogurt naturalny i czekam na reakcje- najwyzej wyladuje w klopie na reszte dnia ![]() z dziadkiem spieprzylam sprawe... wczoraj wyszlo w laboratorium ze ma przekroczona wartosc inr o jakies kilkadziesiat razy i jest stan krytyczny, kazali mi jechac z nim do szpitala bo dostanie krwotoku... a leki bral tak jak kazali ze szpitala sama mu szykowalam... i przeciez tak samo bral w szpitalu i bylo ok... lekarka az nie wierzyla jak zobaczyla...mysle ze moze cos pokrecili w laboratorium bo to niemozliwe... i teraz w piatek znow musze z nim jechac do lekarza i na badania, po poludniu odebrac mu wyniki i znow do lekarza skonsultowac...
|
|
#1537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zresztą wkleje wam fotki mojej dzisiejszej fryzury Cytat:
a to fotki po 5 tyg od farbowania (zamazane znaczki firmy zeby nie było ze coś reklamuje )
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo to cukier ![]() jesz jogurt z chlebem mnie by to do glowy nawet nie przyszlo, zreszta pieczywa tez mi teraz nie wolno zadnego ![]() a mam ochote na kanapke ![]() chyba umre z tych zakazow, moge jesc tylko to czego nie lubie albo mam po tym rewolucje zaladkowo-jelitowe a jak sobie pomagalas w inf int.? ze sama sie leczylas? napisz prosze ![]() masz duzy odrost ale nie tak tragiczny jak ja- u mnie roznica kolorow jest straszliwa
|
|
#1540 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajne lubię firmę Eveline więc skuszę się pewnie ![]() wkleiłam do albumu zwykły lakier pokryty żelem nic specjalnego ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() no tak takie szopki to tylko u nas ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
ja to już jako dziecko miałam skazę białkową i do tej pory pojawia się u mnie ta wysypka jak zjem pewne produkty ![]() Ty chora i jeszcze z dziadkiem nieciekawie znowu co za los---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
jajka czekoladę soki jogurty kakao lubię ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Kotka i jakie Ty masz białe włoski
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-09-07 o 12:22 |
|||||
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze no tak te owocowe mają cukier, bidulka jak na początku chodziłam z tż to wszystko było łatwe... a potem sie zaczęło pieczenie podczas stosunku... no okropieństwo i po też..a potem swędzenie nie wiedziałam o co chodzi mamie bałam sie przyznać, wiec rzadziej sie kochaliśmy z tż i pewnego dnia wyczaiłam ten zel... i już coś takiego sie nie zdarza... ale rok temu porządnie sie nabawiłam jak przez całą miesiączke używałam tamponów bo byłam na urlopie ... wtedy poszłam do farmaceutki i polecila mi tantum rosa,płukalam 2 razy dziennie i po tygodniu przeszło a teraz raz na miesiąc kupuje sobie lacibios femine ,używamy żelu, płyn do higieny intymnej używam z venus kora dębu, a jak coś chociaż troszeczkę mnie zaswędzi albo poczuje dyskomfort to albo dam tam żelu i na drugi dzien jest ok albo użyje tantum rosa ale to w tym roku to ze 3 razy moze mi sie zdarzyło
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczęta
![]() pierwszy raz tutaj weszłam do Was więc jak źle trafiłam to z góry przepraszam, ale mam nadzieję, że znajdę tu fryzjerki, które coś mi doradzą, albo nawet wy dziewczęta na swoich zdobytych doświadczeniach coś od siebie napiszecie. mój problem jest taki, że 2 lata temu moja koleżanka (fryzjerka) rozjaśniała mi włosy na bardzo jasny blond (dobrze się w nich czułam) , wyjechałam z kraju do UK, ubzdurało mi się, że jednak chcę zmienić kolor włosów i kupiłam farbę o kolorze ciemnym brązie, pofarbowałam samodzielnie, oczywiście wyszły mi coś rude i prześwity mam do dziś troszkę jasnego blondu poprzedniego. później ciągle kupowałam farbę z ciemnym brązem i w końcu zeszłam całkowicie do tego koloru ciemnego. teraz wiem, że lepiej wyglądałam w blondzie, chciałabym znów wrócić, ale teraz na razie muszę działać na własną rękę i sama farbnąć włosy, tylko , że jestem świadoma i za pierwszym razem mi się nie uda, i pewnie będę znów przez jakiś czas ruda . może macie jakieś sprawdzone sposoby, farby? żeby w miarę szybko wrócić do jasnego blondu. na razie nie mam za bardzo pieniędzy na fryzjerkę . z góry dziękuję za odpowiedzi. pozdrawiam.
*** ❤ Kornelka 11.03.2010 Never ignore someone who cares for you because someday you will realize you have lost a diamond while you were busy collecting stones... Edytowane przez Kinqaa Czas edycji: 2011-09-07 o 12:29 |
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde to ty malujesz zwykłym lakierem i dajesz na to żel czy lakierożlem?? odrost jest fakt no ale jeszcze tydzień poczekam aaaa pochwale sie a co (zapomniałam wam pokazać tej spudnicy koralowej w lipcu ją kupiłam)
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już wstawiam zdjęcia
|
|
#1546 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny;* wkońcu zrozumiałam o co chodzi z ta pigmentacją...tylko powiedzcie mi skoro chce zafarbowac na rudo to jaką farba powinnam uzyc przed tym? proszę o szybką odpowiedź
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja niby jestem uczulona na czekolade, orzechy, sery plesniowe, ostre przyprawy
ale akurat czekolada z orzechami to moja miłość słodyczowa i ogolnie słodyczne wpieprzam na potęge wiec nie bede sobie odmawiać-zycie jest za krótkie jak już przesadze z iloscia i wiem, ze mnie wysypie to po prostu biore odrazu tabletke na alergie ![]() a jogurty, serki to u mnie podstawa sniadania ale koniecznie smakowe, naturalnego nie cierpie, zero smaku albo twarozek ze szczypiorkiem dziś zjadłam cini minnis uwielbiam kiedys miałam faze i przez 2 tyg dzien w dzien na sniadanie wcinałam ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
jakie clipy tu masz![]() i spodnica boski kolor
Edytowane przez infatuated Czas edycji: 2011-09-07 o 12:44 |
|
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
1. zdjęcie teraźniejsze
2. zdjęcie ok. 2 lata temu i bym chciała wrócić do tego blondu .
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo bułeczka z żóltym serem i ketchupem mniam mniam
|
|
#1550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
masz moze ulotke do niego? kurcze to nic nadzwyczajnego nie robilas, az dziw ze ci przeszlo... ![]() to tylko ja tak slaba jestem ze organizm mi siadl i infekcja za infekcja?! ![]() Cytat:
![]() najbardziej mi sie podobala ta co skoczylas na tz i jego mina zwyciezcy
|
|
#1551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na to żel a co tak nie można?![]() od dawna tak robię jak chce mieć całe w jednym kolorku ![]() też mam clipy od marca ładnie komponują się i fakt takie białe jak moje ![]() jakie clipy zamówiłaś? nosisz na co dzień czy od "święta"?bardzo ładna spódniczka widziałam je na all ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1552 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba dekoloryzacja Bunny doradzi lepiej ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten cały zestaw http://www.4great-hair.com/dopinka-c...lor-p-836.html i 4 pojedyncze pasma z tego rodzaju http://allegro.pl/dopinka-wlosy-natu...800014495.html te pierwsze są ciensze i kolorze 613 te drugie są grubsze i w kolorze 613/na jakiś ciemniejszy kolor ale delikatnie Cytat:
![]() tu foto w pełnej okazałości (buźkę zasłaniam)
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mnie wysypuje to mam taki krem od dermatologa od razu smaruje i schodzi na drugi dzień ani śladu ![]() ja na śniadanie które jem jakoś o 12 standardowo bułka z serkiem hochland albo takim smarowanym ze szczypiorkiem albo czosnek i zioła i na to plasterek sałaty albo topiony w plasterkach ze szczypiorkiem też hochland wtedy pod plasterek sałaty i na to ten serek i na wszystko pomidor ogórek szczypiorek mało soli dużo pieprzu Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-09-07 o 12:57 |
|
|
|
|
#1556 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzuć foto włosków jak zrobisz ![]() ja znów nie umiem funkcjonaować jak nie wypije czarnej kawki z mleczkiem Cytat:
chyba schudłaś skoro masz takie ograniczenia żywnościowe ![]() ach biedny ten Twój dziadek jak tylko jest lepiej to za chwile piszesz że znów coś się pogorszyło ale dobrze że ma Ciebie i troszczysz się o niego Cytat:
a kolorek jaki jaśniutki nic Ci nie żółknie? Cytat:
właśnie u Kotki tak się nie rzuca w oczy chociaż ma bardzo jasne , a ja to mam czorne jak węgiel w porównaniu z resztą chociaż ostatnio zauważyłam jakby trochę zjaśniały do takiego ciemnego blondu popielatego i więcej siwulków się pojawiło ![]() Cytat:
niby zwykłe ale kolorki super
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||||
|
|
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo jasne te włoski chyba jaśniejsze od moich a czym farbujesz odrost ?
|
|
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam ten pomarańczowy i zauroczył mnie ten niebieski więc nie mogłam się zdecydować takie na pożegnanie lata wrzucę wrzucę ale znowu C12 to tak samo pewnie będzie
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam zdjęcia bez lampy, TŻta teraz nie ma i nie ma kto mi zrobic calosci, ale takie sa całe.
Wella Koleston 10/16 z wodą 6% na odrost i refleksy. Obcielam na równo chyba, chociaz nie wiem w sumie jak ciela, jakies 4 cm. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:02.

muszę iść zapas zrobić 

i jest zimno. Nie miałam w ogóle ochoty wstawać, wygrzebałam się o 10:30 chociaż ostatnio wstawałam wcześniej, bo szkoda mi było dnia. A dzisiaj piździawka lekka, ja tam dzisiaj znowu botki zakładam 

mnie by to do glowy nawet nie przyszlo, zreszta pieczywa tez mi teraz nie wolno
ja to już jako dziecko miałam skazę białkową i do tej pory pojawia się u mnie ta wysypka jak zjem pewne produkty 

ooo bułeczka z żóltym serem i ketchupem mniam mniam
uwielbiam ten pomarańczowy i zauroczył mnie ten niebieski więc nie mogłam się zdecydować