![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Cytat:
![]() Glenia, gratuluję okresu ![]() Gwizdak, studia?! ![]() Dzień dobry w nowej części, życzę tego samego, co w ostatnich 40. sobie też. ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- i nie wiem, czym sie rozni fotoksiazka od albumu slubnego? fotoksiazka jest wieksza, tak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Zakorzenienie
|
jasne, jak wpadłam, to na wątku cisza...
![]() a jest co świetować - jutro jestem ostatni dzień w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
człowiek tylko pójdzie spać, a tu nowy wątek i to 6 stron!
ktoraś miała egzamin na 11, jak poszło? właśnie przyszły mi moje nowe pędzelki Maestro ![]()
#155 |
Zakorzenienie
|
Cześć! Ale wy piszecie jak szalone...:P
Nie potrafię u Was nadążyć, a głupio mi tak pisać o sobie, nie odpowiadając Wam ![]() Po za tym, od niedzieli nie jestem zazdrośnicą, bo się doczekałam! ![]() Przesyłam Buziaki dla Maluszka, który się rodził jak do Was pierwszy raz napisałam. ![]() ![]()
#156 |
Zakorzenienie
|
aaaa, to nie dla mnie. lubię zwykłe zdjęcia
![]() kasia_kuku - gratuluję! ![]() ![]() aaa, i uwaga! narażam się: tytuł mi się nie podoba ![]() kocham nasze dzieci, ale po tym tytule nie wpadłabym na to, że to wątek zaręczynowy ![]() ![]() Mam nadzieję, że mamy się nie czują urażone ![]() ![]() ![]() Po prostu ja jestem za klasyką, a jak już rymy, to zaręczynowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
w piątek jadę na rozmowę kwalifikacyjną do krakowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Raczkowanie
|
mi się podobał tytuł zgłaszany w tamtym wątku: "jeśli nie chcesz mojej zguby brylant w zębach daj mi luby" czy jakoś tak
![]()
#159 |
Rozeznanie
|
Nadrobiłam
![]() Frezi super zakupy, sukienka genialna ![]() ![]() Carmi Twoja nauczycielka.. po prostu bez komentarza ![]() Capri gratuluję wygranej aukcji ![]() ![]() ![]() Smerfetko dasz radę na tym egzaminie, dużo się uczysz na pewno dobrze Ci pójdzie ![]() Stygmatek super że kolejna randka się udała, no i że masz chłopaka ![]() Justyna na pewno znajdziesz kogoś fajnego i jeszcze wyprzedzisz mnie z zaręczynami ![]() Zirarel witaj ![]() ![]() ![]() Osz dobrze że Wam nic się nie stało, tylko wakacji szkoda... Karola Twój sen też nie gorszy ![]() BYou zdrowia dla TŻ ![]() Naj to co powiedział Twój TŻ można bardzo różnie interpretować, ale jak na moje to chce żebyś miała super wakacje bez stresów, niekoniecznie dotyczy to zaręczyn, a moim zdaniem jeśli to o zaręczyny chodzi to powiedział tak po to żebyś się nie spodziewała i zrobi Ci mega niespodziankę :ehem ![]() Arrakis jeszcze będziecie razem z D., zobaczysz ![]() Glen macie z Mężem świetne podejście do plnowania rodziny, mam nadzieję że wszystko będzie tak jak sobie zaplanowaliście ![]() Gwizdak super że Mrówka się uspokoiła i możecie się wyspać ![]() ![]() Hawwa biedna znowu sama zostałaś ![]() Crozee super że Żeluś się zaczyna ruszać, to musi być cudowne uczucie ![]() Karinka witam nową zazdrośnicę ![]() Kawa biedna kicia, szkoda że nie możecie jej zatrzymać ![]() ![]() Choji gratuluję ustalenia daty ![]() Ilsa super wstęp do wątku ![]() Kasia ![]() Kaia kuku gratulacje ![]() Co do meczu to oglądałam cały z TŻ i ten 2 gol Niemców to była po prostu tragedia, nasi po prostu stwierdzili że już wygrali i się rozluźnili za bardzo i o, wyszło jak wyszło. A co do dziecka i aborcji, to ja wiem że dziecka bym nie usunęła nigdy, a gdybym teraz wpadła to bym się cieszyła jak głupia (czyli ciążę przy tabsach mogę mieć ![]() ![]() No to teraz idę nadrabiać klub i pocztę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Kasiu teraz nie masz wyjścia - musisz opowiedzieć jak to było!! itp! itd! ze szczegółami!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
bry
![]() ja już po, zdjęć jeszcze nie mam, jest dziwnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() SKIMOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Choji chyba nie gratulowałam jeszcze więc gratulacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Anuszka ja z tym kolesiem nawet nie mogę się skontaktować. W mojej szkole będzie w poniedziałek, a w szpitalu nie wiem jak pracuję. Dzisiejszy wieczór będzie tragiczny. Rodzice mnie dobiją dodatkowo.
Opowiadaj o zaręczynach.
#165 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Chyba ciśnienie mocno spada, bo czuję się, jakby mnie ktoś w głowę uderzył, a wypiłam już dwie kawy dzisiaj ![]() Po pracy idę z szefową i Panią, z którą pracowałam trzy miesiące na kawę/koktajl ![]() ![]()
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-09-07 o 13:06 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
NAJ!!!!!!!!!!!!
![]() Eh historia historia ;p zdjęcia jakieś poślę zaraz na maila, ale jak mówię nie mam jeszcze od fotografa (nie mogę się doczekać ![]() ![]() W sumie niby się nie stresowałam, ale jednak już w piątek mnie na maxa bolał brzuch i jechałam na nospie i ibupromie max, ciągle się martwiąc czy aby nie dostanę jeszcze okresu ![]() Dużo było latania, pierwsi goście się zjeżdżali, w ogóle w domu mojej babci było więcej ludzi niż miało być (siostra z rodziną miała jechać do domu męża i tam pobyć, ale jednak zostali, do tego dom mojej babci służył za bufet dla gości którzy przyjechali już w piątek). Poszłam na pazurki, i zrobiła mi frencha babka, ale z cienkimi paskami, który mi się średnio podobał (inna kwestia że mogłabym sobie sama taki zrobić, no ale już stwierdziłam że ślub się ma raz w życiu to pójdę na paznokcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przysięga, pamiętam że zdziwiłam się że ładnie mój głos brzmi przez mikrofon (bo zawsze jak jakiś zakatarzony był ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Potem wyszliśmy z kościoła, był mały problem z odpaleniem tub kwiatowych więc i śmiech był, poszły tuby, fotograf mówił że super zdjęcia ma z tego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Potem obiad i pierwszy taniec, romantico
![]() No i zaczęły się jakieś tańce takie że musieliśmy być, nawet chwili nie odpoczęliśmy czy sesji małej nie było na zewnątrz (a była w planach). No i wesele standard, całe miałam nogi brudne a tam zwyczaj zabierania butów parze młodej na oczepiny :P to szybko poleciałam umyć nogi, świadkowa dała mi swoje zapasowe pończochy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie mamy trochę zastrzeżeń do DJa, tzn. goście się fajnie bawili, ale nie wszystko co chcieliśmy było, w ogóle zapomnieli o wózkowym ![]() No i się okazało że tren mojej sukni trochę się źle podpinał, tzn może świadkowa i źle go podpięła, potem ciotki mi go przyszywały w kibelku ![]() Bardzo wyczerpująca była muzyka, tzn intensywnie i mało przerw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poprawin nawet nie pamiętam, ciągle żegnaliśmy gości po kolei, każdy dostał flachę albo wino i ciasto, skończyły się poprawiny, odstawiliśmy jeszcze dwójkę gości do hotelu i wróciliśmy z żarełkiem co zostało i napojami do domu babci. Potem we wtorek do E-ga, w środę do wawy i wieczorem do Pragi, 3 intensywne dni (dużo chodzenia, hotel świetny ale na największej górce ![]() i to by było na tyle ![]() Edytowane przez skimos Czas edycji: 2011-09-07 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Skimos zrobiłaś mi dzień w pracy!!! bosko musiało być
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziekuje za wszystkie przytulasy i pocieszacze, normalnie siedze z lzami w oczach tak mi dzis smutno jakos... ![]() Mam nadzieje, ze Capri egazmin dobrze poszedl ![]() Kasiu przykro mi, ze sie nie udalo zdac. Pamietaj, to tylko studia ![]() Gwizdak gratuluje zaproszenia na rozmowe na studia doktoranckie ![]() sanrioo trzymam kciuki za rozmowe kwalifikacyjna w Krakowie ![]() naj zazdroszcze wyjazdu straaaasznie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
By, http://shoptalk.dmagazine.com/wp-con...rightpair1.jpg ten albo podobny to tego, co jest pierwszy od lewej
![]() ![]() Kasia Kuku gratulacje!!!!!!! ![]() ![]() Anuszka, no nigdy nic nie wiadomo, ale jakoś tak mi podpowiada intuicja, że raczej Was nie powyprzedzam ![]() Przyszły pędzelki, są super! ![]() ![]() I idę czytać relację skimosa ![]()
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że jutro wieczorem najpóźniej, ale może też wracać w piątek
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
Hawwa wyglądałaś prześlicznie
![]() ![]() Gwizdak ależ masz cóóóóóręęęę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
No więc:
![]() Pierścień mam ten: http://www.yes.pl/diamenty/pierscion...00-Y01-0486_15 A jak było... Pięknie. Poszliśmy na niezobowiązujący spacer do naszego parku, gdzie się poznaliśmy. Idziemy naokoło stawu, a on mnie pyta czy pamiętam co to za miejsce: Mówię,że owszem, tu się pierwszy raz całowaliśmy. Ale idziemy ciut dalej... Wyciąga aparat, każe mi zdjąć wieczko od aparatu bo ma zajęte ręce zapinaniem torby... Zdejmuje a tam od środka przyczepiony... PIERŚCIONEK<3 wtedy klęknął, zapytał czy go uszczęśliwie i czy zostanę jego żoną. Tyle<3
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2011-09-07 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
Skimos super relacja
![]() ![]() Hawwa zdjęcia cudowne ![]() Glenia to zdjęcie które wrzuciłaś w klubi po prostu rewelacyjne ![]() ![]() Kasia kuku romantyczne zaręczyny, fajnie tak w miejscu które coś dla Was znaczy ![]() ![]() Edytowane przez Anuszka89 Czas edycji: 2011-09-07 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sobie teraz myślę, że po naszych zdjęciach praktycznie nie widać, w jakim mieście były robione zdjęcia... Może na jednym ![]()
![]() |
#176 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Hawwa u nas raczej też nie będzie widać, no może jedynie po moście tym takim dużym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Skimos, piękna relacja
![]() ![]() ![]() dziewczyny, help me ![]() mam jeszcze 3 pyt do opracowania i nie mam pojecia co moge wiecej napisac.. 1. What is meant by the term Popular Culture? 2. How well do talent shows advertise contemporary culture? 1. Who are Pop icons and who can become one? Do you have your favourite pop icon? prosze o jakies pomysły.. ![]()
#179 |
Zakorzenienie
|
Skimos, cudna relacja
![]() ![]() ![]() ![]() Kuku, świetne zaręczyny, pierścionek ładny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.