|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Heloo
![]() Asiuk dziewczyny już wszystko napisały ..napierw badanie hormonów, później ewentualna wizyta u seksuologa- działaś trzeba bo ja wątpię że TŻ pasuje tak układ. W temacie- mój mąż boi się kochać..więc u mnie posucha już 2 miesiąc. I żadne tłumaczenie że mogę i dziecku nic sie nie dzieje nie pomaga Jesli teraz tak jest kiedy jeszcze brzucha nie widać i jestem całkiem sprawna- to już liczę się z tym że mogę pożegnać sex na następny rok Co brzmi dla mnie jak wyrok ![]() ----------- Ja mam w pracy zapierdziel- dziś jestem sama i wcale mi nie jest najweselej. Jak wracam do domu to padam na pysk. Nie wiem jak kobiety w ciąży pracują do ostatnich dni. Jakieś terminatorki. Pierniczę...już rozesłałam ogłoszenie, ok 28 wrzenia robię casting i przyjmuję kogoś na moje miejsce.
|
#3213 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem. Dlatego to jest wszystko złożone. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Badania dodatkowe zrobiłam sama.Dzwoniłam do gina. Nie może mi dać skierowania, bo NFZ tego nie refunduje. |
||||
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Może same zapoczątkujemy jakiś kolejny temat?
Dziewczyny, dziś była mała motywacyjna awanturka w drodze do pracy i mój blog zaczął się rozwijać
|
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie pogoda się popsuła, zachmurzyło się i sennie się zrobiło.
|
|
#3216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3217 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrowe podejście z szukaniem zastępstwa Cytat:
Zawsze można zadzwonić i dopytać, czy mają strategie pracy z parami.Sorki, że tak dopytuję - jak nie chcesz, to nie odpowiadaj - ja po prostu chcę lepiej zrozumieć... Piszesz, że nie masz żadnych potrzeb - ale jak TŻ zaczyna działać, to nie pojawiają się? Pytam, bo ja czasem tak mam, że mi się nie chce, ale jak TŻ zaczyna się starać, to się pobudzam, choć wydawało mi się to niemożliwe w danym momencie... Cytat:
![]() Prowadziłyście kiedyś w ogóle jakiegoś bloga/prowadzicie? Ja dwa razy zaczynałam, takiego życiowo-przemyśleniowego, ale brakowało mi konsekwencji i porzucałam temat... Chyba jednak wolę nawet taką wizazową interakcję,w której kiedy chcę wyrzucam z siebie jakiś pogląd, opinię, przemyślenia. |
|||
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TSH i wszelkie ft3, ft4 i przeciwciała i wszystko inne jest na 100% refinansowane przez NFZ. no to wszystko na dobrej drodze. Czekam na wyniki. Na pewno będę zaglądać, bo na inne blogi też zaglądam |
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Zadziwia mnie rozrost blogów, najbardziej chyba zadziwiają mnie blogi szafiarskie, w ogóle tego nie czuję...
za to lubię kulinarne, książkowe i takie "podróżniczo-kulinarne", gdzie ludzie prezentują fajne miejsca, które warto odwiedzić będąc gdzieśtam... choć nie znam takich blogów zbyt wiele, może Wy znacie? ------------------------------ Moi znajomi, którzy właśnie sobie robią wakacyjny objazd Niemcy-Francja-Czechy-Polska, przysyłają nam fotki z różnych miejsc i tym mocniej dzięki nim napalam się na przyszłoroczne wakacje tego typu - w drodze od miejsca do miejsca... Włochy to marzenie, pewnie nie będziemy mieć kasy, ale Chorwacja już jest bardziej realna. |
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
Co do kwestii technicznych, to akurat dla mnie to najmniejszy problem, bo naprawdę można znaleźć fajne szablony. |
||
|
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk jesli Cię to pocieszy to u mnie libido też zerowe. Tylko gorzej bo TZ chciałby codziennie...
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego jeszcze dochodzi to, że raczej się staram ograniczyć czas przy kompie, wystarczy że codziennie po 8 h siedzę w pracy praktycznie bez przerwy. Ale kto wie, może kiedyś dojrzeję do bloga |
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też bym chciała ograniczyć czas przed komputerem. Pracują na komputerze, więc jestem do tego zmuszona, a do tego pracuję często w domu, przez co i pracuję i relaksuję się przed komputerem - porażka |
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak TŻ coś inicjuje, to jako tako się rozkręcam, ale bez rewelacji. W ciąży miałam nadzieję, że będę chodzić wiecznie napalona, a tu guzik - gdy TŻ coś zaczynał, to ja wręcz ze wstrętem do tego podchodziłam ![]() Teraz bywa tak, że jeśli już się kochamy, to nie mogę doczekać się końca Z pieszczotami jest lepiej.Pisałam kiedyś bloga, parę lat
|
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę się wam pochwalić, że moja firma prowadziła ostatnio kampanię promującą energetykę odnawialną. Jako że jestem jedną z niewielu dziewczyn w firmie i chyba jedyną humanistką, miałam wszystko na głowie. Napisałam serię artykułów do gazet, po które zgłosiła się dziś firma zewnętrzna i chcą je wykorzystać ![]() Taki ze mnie dziennikarzyna |
|
|
|
|
#3227 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
ale się fatalnie czuję, głowa mnie boli, i jeszcze żołądek zaczął ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Butter co do bloga - założenie/prowadzenie nie jest trudne, spokojnie dasz radę sama. Grafikę zawsze możesz później zmienić. Wiesz....... my tu czekamy głównie na przepisy, zniesiemy nawet nieciekawe tło hihihi emilko ja prowadzę bloga ze zdjęciami mojego synka. Dla rodziny która się domaga aktualnych fotek Wcześniej miałam album na picasie, ale ktoś bez mojej zgody podawał linki osobom, którym ja prywatnych zdjęć nie chciałam pokazywać i zlikwidowałam. Stąd blog - mam zainstalowany taki gadżet który podaje mi IP wszystkich wchodzących, stąd wiem kto i kiedy oglądał. A nawet jak wejdzie ktoś obcy to są tam neutralne zdjęcia małego, bez członków rodziny, więc wydaje mi się to bardziej anonimowe.Kiedyś zaczęłam też prowadzić bloga z tym co zrobiłam (biżuteria, jedzenie, itp. takie wszystko w jednym ale jakoś zaprzestałam). Mam jednak zamiar do niego wrócić, zwłaszcza że ostatnio wróciłam do rożnego rodzaju "robótek ręcznych". Nie kręciło mnie nigdy pisanie swoich przemyśleń itp.
|
|
|
#3228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzmy... ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu przestałaś? o czym był to blog? |
|
|
|
|
#3230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystkie badania w ciąży robiłam pełnopłatnie, bez skierowania. Cytat:
![]() Powiedziałam dziś TŻ, że może bzykać się z innymi, jeśli ma taką potrzebę, bylebym o tym nie wiedziała (ani jego kumple, żeby mnie nie poniżać). Ale nie z prostytutkami, bo oszczędzamy i szkoda kasy ![]() Taki żarcik, oczywiście. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Nie ma czym się chwalić. Taki o sobie samej, "pamiętnikowy", dla samej czynności pisania (bo to lubiłam zawsze, jakoś teraz się uwsteczniłam). |
|||
|
|
|
#3231 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nikt Cię już nie ściga? ![]() Masz zdrowe podejście. Ja się izoluję od komputera fazami. Czasem mi się udaje, a czasem nie - tak jest teraz. Ubolewam ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() Podzielam - pisania dla samej czynności pisania |
|||
|
|
|
#3232 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie tak, że ja robię bloga na szablonie...nie....mam już cała stronę normalną, z wykupiona domeną...bo z końcówką np. blogspot, to przecież nieprofesjonalne... ![]() Cytat:
Próbuję mojemu mężowi przekazać takie argumenty ![]() Szczególnie, że teraz się pewnie wszystkie spodziewacie jakiegoś szału... a tu nic z tego... Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-09-07 o 13:31 |
||
|
|
|
#3233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie - dlaczego masz nie mieć profesjonalnego bloga z mężem znawcą tematu |
|
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już dzisiaj dostałam 2 wielkie paki- dobrze, że jest winda to panowie kurierzy nie narzekali, tylko z uśmiechem się jeszcze pytali gdzie mi postawić w domu ![]() Jakie robótki ręczne robisz Zuza?
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() emi_lka a dlaczego gin ci od razu nie zrobił usg wewnętrznego?? Trzymam kciuki aby wszystko było ok. twin super zajęcie masz uwielbiam zakupy przez net.Asiuk ja bym radziła zrobić coś poza TSH. Jak byłam ostatnio u endokrynologa (bo miała za duże TSH) to kazała mi na początek zrobić TSH, ft3, ft4, anty TG oraz anty TPO. Ale dopiero miesiąc po rzuceniu tabsów. Rzuciłam i... wyniki idealne. |
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko przyznaję się, że was po łebkach dziś przeleciałam... ale zaraz nadrobię
|
|
|
|
#3238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.