wymarzony pierścionek część XXI - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 12:37   #3211
emi_lka
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

I zapanowała cisza
właśnie tak czekam i czekam na dalszy bieg dyskusji, a tu nic
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:38   #3212
hania811
Zakorzenienie

Heloo

Asiuk dziewczyny już wszystko napisały ..napierw badanie hormonów, później ewentualna wizyta u seksuologa- działaś trzeba bo ja wątpię że TŻ pasuje tak układ.

W temacie- mój mąż boi się kochać..więc u mnie posucha już 2 miesiąc. I żadne tłumaczenie że mogę i dziecku nic sie nie dzieje nie pomaga
Jesli teraz tak jest kiedy jeszcze brzucha nie widać i jestem całkiem sprawna- to już liczę się z tym że mogę pożegnać sex na następny rok
Co brzmi dla mnie jak wyrok

-----------
Ja mam w pracy zapierdziel- dziś jestem sama i wcale mi nie jest najweselej. Jak wracam do domu to padam na pysk. Nie wiem jak kobiety w ciąży pracują do ostatnich dni. Jakieś terminatorki.
Pierniczę...już rozesłałam ogłoszenie, ok 28 wrzenia robię casting i przyjmuję kogoś na moje miejsce.
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:45   #3213
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego nie masz przekonania? Byłaś kiedyś? Seksuolog to nie jakiś samozwańczy szarlatan, tylko profesjonalista, który pomaga w tego typu sytuacjach.

Asiuk, jeśli masz stany depresyjne lub depresję, to wydaje mi się, że sama z tym porządku nie zrobisz. A na pewno Twoje samopoczucie, niska samoocena etc nie pozostają bez wpływu na Twoje libido. Może warto byłoby zająć się tym

Ale zacznij od badań
Nie byłam. Poczytałam o seksuologach w okolicy i głównie leczą facetów z zaburzeniami erekcji

Wiem. Dlatego to jest wszystko złożone.

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Asiuk, a może po prostu zmalały Ci "potrzeby"? To jest kwestia czy Wam brakuje tej intymności. Jeśli nie to nie martwiłabym się, bo gdzie jest powiedziane, że każdy musi mieć ochotę kochać się 5 razy w tygodniu. jednym wystarczy kilka razy w roku inni potrzebują codziennie. Ważne, abyście obydwoje zgadzali się w tej kwestii.
Tylko że ja nie mam ŻADNYCH potrzeb

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Kurcze, nieciekawie z libido... Jednak warto trochę nad tym popracować...swoją drogą nad myślami/nastawieniem równolegle do badań też...
Taaak, tylko to nie jest takie proste, bo mi się nawet myśleć o tym nie chce

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Lepiej, żeby lekarz zdecydował, bo jak wypisze skierowanie, to zrobisz te badania bezpłatnie. Na pewno samo TSH mało mówi, ale jak wyjdzie podwyższone, to będziesz miała już sygnał. A jak wcześniej miałaś za wysokie, to lekarz się nie zainteresował?
No i tak jak piszesz, masz wahania nastroju, jakieś depresyjne stany, to pewnie jest bardziej złożone i wszystko ma wpływ.
Ja sama wiem po sobie, że jak jestem na urlopie i jestem wyluzowana, to mam ochotę częściej na seks niż kiedy jestem zmęczona i w stresie.
Na twoim miejscu spróbowałabym poszukać lekarza z polecenia, żeby nie iść do pierwszego lepszego. Jak trafisz na dobrego, to sam cię pokieruje.
Chociaż wiadomo, że łatwo nie jest i poszukiwanie lekarza nieraz długo trwa
Nic nie mówił o podwyższonym TSH, bo ponoć w ciąży to norma Badania dodatkowe zrobiłam sama.

Dzwoniłam do gina. Nie może mi dać skierowania, bo NFZ tego nie refunduje.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:46   #3214
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie tak czekam i czekam na dalszy bieg dyskusji, a tu nic
Może same zapoczątkujemy jakiś kolejny temat?

Dziewczyny, dziś była mała motywacyjna awanturka w drodze do pracy i mój blog zaczął się rozwijać

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 12:51   #3215
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, dziś była mała motywacyjna awanturka w drodze do pracy i mój blog zaczął się rozwijać
Butter, mój TŻ miał mi już z rok temu zrobić blog i jakbym czekała to do tej pory bym go nie miała

U mnie pogoda się popsuła, zachmurzyło się i sennie się zrobiło.
Stary 2011-09-07, 12:55   #3216
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:

Czyli jesteś na dobrej drodze

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-09-07, 12:56   #3217
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Heloo

W temacie- mój mąż boi się kochać..więc u mnie posucha już 2 miesiąc. I żadne tłumaczenie że mogę i dziecku nic sie nie dzieje nie pomaga
Jesli teraz tak jest kiedy jeszcze brzucha nie widać i jestem całkiem sprawna- to już liczę się z tym że mogę pożegnać sex na następny rok
Co brzmi dla mnie jak wyrok

-----------
Ja mam w pracy zapierdziel- dziś jestem sama i wcale mi nie jest najweselej. Jak wracam do domu to padam na pysk. Nie wiem jak kobiety w ciąży pracują do ostatnich dni. Jakieś terminatorki.
Pierniczę...już rozesłałam ogłoszenie, ok 28 wrzenia robię casting i przyjmuję kogoś na moje miejsce.
Myślę, że dla facetów rzeczywiście to może być trudne kochać się z "matką z dzieckiem"

Zdrowe podejście z szukaniem zastępstwa

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Nie byłam. Poczytałam o seksuologach w okolicy i głównie leczą facetów z zaburzeniami erekcji

Tylko że ja nie mam ŻADNYCH potrzeb

Taaak, tylko to nie jest takie proste, bo mi się nawet myśleć o tym nie chce

Pewnie o tym piszą, nie mają innych spektakularnych doświadczeń Zawsze można zadzwonić i dopytać, czy mają strategie pracy z parami.

Sorki, że tak dopytuję - jak nie chcesz, to nie odpowiadaj - ja po prostu chcę lepiej zrozumieć... Piszesz, że nie masz żadnych potrzeb - ale jak TŻ zaczyna działać, to nie pojawiają się?

Pytam, bo ja czasem tak mam, że mi się nie chce, ale jak TŻ zaczyna się starać, to się pobudzam, choć wydawało mi się to niemożliwe w danym momencie...

Cytat:

ekstra!

Prowadziłyście kiedyś w ogóle jakiegoś bloga/prowadzicie?

Ja dwa razy zaczynałam, takiego życiowo-przemyśleniowego, ale brakowało mi konsekwencji i porzucałam temat...
Chyba jednak wolę nawet taką wizazową interakcję,w której kiedy chcę wyrzucam z siebie jakiś pogląd, opinię, przemyślenia.
Stary 2011-09-07, 12:59   #3218
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

no to cię okłamał. Ja te badania robię dość często i wszystkie inne hormonalne akurat są finansowane przez nfz. Płacę tylko, jeśli nie zdążyłam skierowania albo mi się z czymś spieszy, bo muszę mieć aktualne do kolejnych badań.
TSH i wszelkie ft3, ft4 i przeciwciała i wszystko inne jest na 100% refinansowane przez NFZ.

Cytat:

no to wszystko na dobrej drodze. Czekam na wyniki. Na pewno będę zaglądać, bo na inne blogi też zaglądam
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:00   #3219
emi_lka
Zakorzenienie

Zadziwia mnie rozrost blogów, najbardziej chyba zadziwiają mnie blogi szafiarskie, w ogóle tego nie czuję...

za to lubię kulinarne, książkowe i takie "podróżniczo-kulinarne", gdzie ludzie prezentują fajne miejsca, które warto odwiedzić będąc gdzieśtam...
choć nie znam takich blogów zbyt wiele, może Wy znacie?

------------------------------
Moi znajomi, którzy właśnie sobie robią wakacyjny objazd Niemcy-Francja-Czechy-Polska, przysyłają nam fotki z różnych miejsc i tym mocniej dzięki nim napalam się na przyszłoroczne wakacje tego typu - w drodze od miejsca do miejsca... Włochy to marzenie, pewnie nie będziemy mieć kasy, ale Chorwacja już jest bardziej realna.
Stary 2011-09-07, 13:02   #3220
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

ekstra!

Ja dwa razy zaczynałam, takiego życiowo-przemyśleniowego, ale brakowało mi konsekwencji i porzucałam temat...
Chyba jednak wolę nawet taką wizazową interakcję,w której kiedy chcę wyrzucam z siebie jakiś pogląd, opinię, przemyślenia.
gdybym umiała, chętnie bym sobie coś pisała, dla siebie. Nie jakiegoś tematycznego, tylko ogólnożyciowego, ale niestety nie posiadam zbyt wielkich umiejętności komputerowych i nie mam zacięcia, żeby się tego samej nauczyć a jestem wzrokowcem i sama lubię przeglądać blogi z ładną szatą graficzną, więc się za to nie zabieram, bo nie umiem. No i na pewno nie ujawniałabym się, że ja to ja. Dziwię się trochę ludziom, że tak się pokazują w necie, łącznie ze swoim miejscem zamieszkania, samochodem, dziećmi i sobą. Nie do końca to rozumiem.
Stary 2011-09-07, 13:04   #3221
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
no to cię okłamał. Ja te badania robię dość często i wszystkie inne hormonalne akurat są finansowane przez nfz. Płacę tylko, jeśli nie zdążyłam skierowania albo mi się z czymś spieszy, bo muszę mieć aktualne do kolejnych badań.
TSH i wszelkie ft3, ft4 i przeciwciała i wszystko inne jest na 100% refinansowane przez NFZ.
Właśnie też mnie zadziwiło to, co Asiuk napisała, bo ja też robiłam takie badania na NFZ.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
gdybym umiała, chętnie bym sobie coś pisała, dla siebie. Nie jakiegoś tematycznego, tylko ogólnożyciowego, ale niestety nie posiadam zbyt wielkich umiejętności komputerowych i nie mam zacięcia, żeby się tego samej nauczyć a jestem wzrokowcem i sama lubię przeglądać blogi z ładną szatą graficzną, więc się za to nie zabieram, bo nie umiem. No i na pewno nie ujawniałabym się, że ja to ja. Dziwię się trochę ludziom, że tak się pokazują w necie, łącznie ze swoim miejscem zamieszkania, samochodem, dziećmi i sobą. Nie do końca to rozumiem.
Ja też nie rozumiem tego ekshibicjonizmu blogowego
Co do kwestii technicznych, to akurat dla mnie to najmniejszy problem, bo naprawdę można znaleźć fajne szablony.
Stary 2011-09-07, 13:06   #3222
sanetka
Zakorzenienie

Asiuk jesli Cię to pocieszy to u mnie libido też zerowe. Tylko gorzej bo TZ chciałby codziennie...

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:06   #3223
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie też mnie zadziwiło to, co Asiuk napisała, bo ja też robiłam takie badania na NFZ.

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Ja też nie rozumiem tego ekshibicjonizmu blogowego
Co do kwestii technicznych, to akurat dla mnie to najmniejszy problem, bo naprawdę można znaleźć fajne szablony.
domyślam się, że można poczytać, poszukać i jakoś sobie poradzić. Tyle, że to "jakoś" mało mnie interesuje i jak pisałam nie mam zacięcia ani cierpliwości, żeby samej szukać, grzebać i dłubać.
Do tego jeszcze dochodzi to, że raczej się staram ograniczyć czas przy kompie, wystarczy że codziennie po 8 h siedzę w pracy praktycznie bez przerwy.
Ale kto wie, może kiedyś dojrzeję do bloga
Stary 2011-09-07, 13:08   #3224
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
domyślam się, że można poczytać, poszukać i jakoś sobie poradzić. Tyle, że to "jakoś" mało mnie interesuje i jak pisałam nie mam zacięcia ani cierpliwości, żeby samej szukać, grzebać i dłubać.
Do tego jeszcze dochodzi to, że raczej się staram ograniczyć czas przy kompie, wystarczy że codziennie po 8 h siedzę w pracy praktycznie bez przerwy.
Ale kto wie, może kiedyś dojrzeję do bloga
Ja jak zakładałam bloga, to zajmowało mi to słownie 5 minut. Zalogowanie się tylko i wybór szablonu z 15 czy iluś. Po kliknięciu można było już pisać

Ja też bym chciała ograniczyć czas przed komputerem. Pracują na komputerze, więc jestem do tego zmuszona, a do tego pracuję często w domu, przez co i pracuję i relaksuję się przed komputerem - porażka
Stary 2011-09-07, 13:08   #3225
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie o tym piszą, nie mają innych spektakularnych doświadczeń Zawsze można zadzwonić i dopytać, czy mają strategie pracy z parami.

Sorki, że tak dopytuję - jak nie chcesz, to nie odpowiadaj - ja po prostu chcę lepiej zrozumieć... Piszesz, że nie masz żadnych potrzeb - ale jak TŻ zaczyna działać, to nie pojawiają się?

Pytam, bo ja czasem tak mam, że mi się nie chce, ale jak TŻ zaczyna się starać, to się pobudzam, choć wydawało mi się to niemożliwe w danym momencie...

Jeśli z hormonami wyjdzie wszystko ok, to zacznę się bardziej interesować

Jak TŻ coś inicjuje, to jako tako się rozkręcam, ale bez rewelacji. W ciąży miałam nadzieję, że będę chodzić wiecznie napalona, a tu guzik - gdy TŻ coś zaczynał, to ja wręcz ze wstrętem do tego podchodziłam
Teraz bywa tak, że jeśli już się kochamy, to nie mogę doczekać się końca Z pieszczotami jest lepiej.

Pisałam kiedyś bloga, parę lat

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-09-07, 13:11   #3226
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak zakładałam bloga, to zajmowało mi to słownie 5 minut. Zalogowanie się tylko i wybór szablonu z 15 czy iluś. Po kliknięciu można było już pisać

Ja też bym chciała ograniczyć czas przed komputerem. Pracują na komputerze, więc jestem do tego zmuszona, a do tego pracuję często w domu, przez co i pracuję i relaksuję się przed komputerem - porażka
dlatego mając na uwadze moją przyszłość, ograniczam się, nie siedzę w necie w weekend, nie gram w gry i dość mało nawet filmów oglądam. Staram się znaleźć zajęcia na powietrzu w weekend a po pracy też odpalam kompa wyłącznie, jeśli muszę.

Mogę się wam pochwalić, że moja firma prowadziła ostatnio kampanię promującą energetykę odnawialną. Jako że jestem jedną z niewielu dziewczyn w firmie i chyba jedyną humanistką, miałam wszystko na głowie.
Napisałam serię artykułów do gazet, po które zgłosiła się dziś firma zewnętrzna i chcą je wykorzystać
Taki ze mnie dziennikarzyna
Stary 2011-09-07, 13:12   #3227
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć

ale się fatalnie czuję, głowa mnie boli, i jeszcze żołądek zaczął

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Przez leżenie kompletuję wyprawkę przez internet. Muszę przyznać, że to bardzo wygodne
he ja też większość rzeczy zamawiałam przez neta (nawet wózek). A że zakupy robiłam hurtowo u danego sprzedawcy (kupowałam głównie na all) to kurierzy mieli mnie chyba dość przynosząc mi wielkie paki

Cytat:

Nic nie mówił o podwyższonym TSH, bo ponoć w ciąży to norma Badania dodatkowe zrobiłam sama.

dokładnie nie sugeruj się wynikami hormonów w ciąży, a co do Twojego problemu dziewczyny dobrze piszą

Butter
co do bloga - założenie/prowadzenie nie jest trudne, spokojnie dasz radę sama. Grafikę zawsze możesz później zmienić. Wiesz....... my tu czekamy głównie na przepisy, zniesiemy nawet nieciekawe tło hihihi

emilko ja prowadzę bloga ze zdjęciami mojego synka. Dla rodziny która się domaga aktualnych fotek Wcześniej miałam album na picasie, ale ktoś bez mojej zgody podawał linki osobom, którym ja prywatnych zdjęć nie chciałam pokazywać i zlikwidowałam. Stąd blog - mam zainstalowany taki gadżet który podaje mi IP wszystkich wchodzących, stąd wiem kto i kiedy oglądał. A nawet jak wejdzie ktoś obcy to są tam neutralne zdjęcia małego, bez członków rodziny, więc wydaje mi się to bardziej anonimowe.
Kiedyś zaczęłam też prowadzić bloga z tym co zrobiłam (biżuteria, jedzenie, itp. takie wszystko w jednym ale jakoś zaprzestałam). Mam jednak zamiar do niego wrócić, zwłaszcza że ostatnio wróciłam do rożnego rodzaju "robótek ręcznych". Nie kręciło mnie nigdy pisanie swoich przemyśleń itp.

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:12   #3228
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie o tym sie po prostu częściej pisze...

Cytat:
Czyli jesteś na dobrej drodze
Powiedzmy...

Cytat:

ekstra!

Ja nigdy nie prowadziłam i szczerze nawet nie wiem, jak się za to zabrać

Hania

Stary 2011-09-07, 13:12   #3229
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli z hormonami wyjdzie wszystko ok, to zacznę się bardziej interesować

Jak TŻ coś inicjuje, to jako tako się rozkręcam, ale bez rewelacji. W ciąży miałam nadzieję, że będę chodzić wiecznie napalona, a tu guzik - gdy TŻ coś zaczynał, to ja wręcz ze wstrętem do tego podchodziłam
Teraz bywa tak, że jeśli już się kochamy, to nie mogę doczekać się końca Z pieszczotami jest lepiej.

Pisałam kiedyś bloga, parę lat
to się pochwal.
Czemu przestałaś? o czym był to blog?
Stary 2011-09-07, 13:17   #3230
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Powiedział, że jeśli mam miłego lekarza rodzinnego, to mogę go poprosić o skierowanie, ale może być z tym ciężko - on może mi tylko napisać co i kiedy mam zbadać.
Wszystkie badania w ciąży robiłam pełnopłatnie, bez skierowania.

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Asiuk jesli Cię to pocieszy to u mnie libido też zerowe. Tylko gorzej bo TZ chciałby codziennie...
Nie bardzo mnie to pociesza
Powiedziałam dziś TŻ, że może bzykać się z innymi, jeśli ma taką potrzebę, bylebym o tym nie wiedziała (ani jego kumple, żeby mnie nie poniżać).
Ale nie z prostytutkami, bo oszczędzamy i szkoda kasy

Taki żarcik, oczywiście.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
to się pochwal.
Czemu przestałaś? o czym był to blog?
Nie ma czym się chwalić. Taki o sobie samej, "pamiętnikowy", dla samej czynności pisania (bo to lubiłam zawsze, jakoś teraz się uwsteczniłam).

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-09-07, 13:20   #3231
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego mając na uwadze moją przyszłość, ograniczam się, nie siedzę w necie w weekend, nie gram w gry i dość mało nawet filmów oglądam. Staram się znaleźć zajęcia na powietrzu w weekend a po pracy też odpalam kompa wyłącznie, jeśli muszę.

Mogę się wam pochwalić, że moja firma prowadziła ostatnio kampanię promującą energetykę odnawialną. Jako że jestem jedną z niewielu dziewczyn w firmie i chyba jedyną humanistką, miałam wszystko na głowie.
Napisałam serię artykułów do gazet, po które zgłosiła się dziś firma zewnętrzna i chcą je wykorzystać
Taki ze mnie dziennikarzyna
Ekstra
A nikt Cię już nie ściga?

Masz zdrowe podejście. Ja się izoluję od komputera fazami. Czasem mi się udaje, a czasem nie - tak jest teraz. Ubolewam

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
cześć

emilko ja prowadzę bloga ze zdjęciami mojego synka. Dla rodziny która się domaga aktualnych fotek Wcześniej miałam album na picasie, ale ktoś bez mojej zgody podawał linki osobom, którym ja prywatnych zdjęć nie chciałam pokazywać i zlikwidowałam. Stąd blog - mam zainstalowany taki gadżet który podaje mi IP wszystkich wchodzących, stąd wiem kto i kiedy oglądał. A nawet jak wejdzie ktoś obcy to są tam neutralne zdjęcia małego, bez członków rodziny, więc wydaje mi się to bardziej anonimowe.
Kiedyś zaczęłam też prowadzić bloga z tym co zrobiłam (biżuteria, jedzenie, itp. takie wszystko w jednym ale jakoś zaprzestałam). Mam jednak zamiar do niego wrócić, zwłaszcza że ostatnio wróciłam do rożnego rodzaju "robótek ręcznych". Nie kręciło mnie nigdy pisanie swoich przemyśleń itp.
Sprytne!

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Powiedział, że jeśli mam miłego lekarza rodzinnego, to mogę go poprosić o skierowanie, ale może być z tym ciężko - on może mi tylko napisać co i kiedy mam zbadać.
Wszystkie badania w ciąży robiłam pełnopłatnie, bez skierowania.

Nie bardzo mnie to pociesza
Powiedziałam dziś TŻ, że może bzykać się z innymi, jeśli ma taką potrzebę, bylebym o tym nie wiedziała (ani jego kumple, żeby mnie nie poniżać).
Ale nie z prostytutkami, bo oszczędzamy i szkoda kasy

Taki żarcik, oczywiście.

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Nie ma czym się chwalić. Taki o sobie samej, "pamiętnikowy", dla samej czynności pisania (bo to lubiłam zawsze, jakoś teraz się uwsteczniłam).
Padłam

Podzielam - pisania dla samej czynności pisania
Stary 2011-09-07, 13:24   #3232
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa...to wszystko jest takie proste, jak nie ma się męża informatyka...który do wszystkich kwestii komputerowych podchodzi hiperaktywnie...

To nie tak, że ja robię bloga na szablonie...nie....mam już cała stronę normalną, z wykupiona domeną...bo z końcówką np. blogspot, to przecież nieprofesjonalne...

Cytat:
cześć

Butter
co do bloga - założenie/prowadzenie nie jest trudne, spokojnie dasz radę sama. Grafikę zawsze możesz później zmienić. Wiesz....... my tu czekamy głównie na przepisy, zniesiemy nawet nieciekawe tło hihihi
j.w.

Próbuję mojemu mężowi przekazać takie argumenty

Szczególnie, że teraz się pewnie wszystkie spodziewacie jakiegoś szału... a tu nic z tego...

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2011-09-07 o 13:31
Stary 2011-09-07, 13:31   #3233
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Taaa...to wszystko jest takie proste, jak nie ma się męża informatyka...który do wszystkich kwestii kompyterowych podchodzi hiperaktywnie...

To nie tak, że ja robię bloga na szablonie...nie....mam już cała stronę normalną, z wykupiona domeną...bo z końcówką np. blogspot, to przecież nieprofesjonalne...

j.w.

Próbuję mojemu mężowi przekazać takie argumenty

Szczególnie, że teraz się pewnie wszystkie spodziewacie jakiegoś szału... a tu nic z tego...
Potrafię sobie to wyobrazić
Pewnie - dlaczego masz nie mieć profesjonalnego bloga z mężem znawcą tematu
Stary 2011-09-07, 13:34   #3234
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

ale się fatalnie czuję, głowa mnie boli, i jeszcze żołądek zaczął

he ja też większość rzeczy zamawiałam przez neta (nawet wózek). A że zakupy robiłam hurtowo u danego sprzedawcy (kupowałam głównie na all) to kurierzy mieli mnie chyba dość przynosząc mi wielkie paki

Moja wyprawka też hurtowo na allegro zamawiana. Wózek również kupiłam przez net W sumie tylko ubranek nie kupowałam, bo dostaliśmy tyle, że nie wiem czy każde chociaż raz Małemu założę.
Ja już dzisiaj dostałam 2 wielkie paki- dobrze, że jest winda to panowie kurierzy nie narzekali, tylko z uśmiechem się jeszcze pytali gdzie mi postawić w domu

Jakie robótki ręczne robisz Zuza?
Stary 2011-09-07, 13:58   #3235
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

emi_lka a dlaczego gin ci od razu nie zrobił usg wewnętrznego?? Trzymam kciuki aby wszystko było ok.

twin super zajęcie masz uwielbiam zakupy przez net.

Asiuk ja bym radziła zrobić coś poza TSH. Jak byłam ostatnio u endokrynologa (bo miała za duże TSH) to kazała mi na początek zrobić TSH, ft3, ft4, anty TG oraz anty TPO. Ale dopiero miesiąc po rzuceniu tabsów. Rzuciłam i... wyniki idealne.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 13:59   #3236
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

emi_lka a dlaczego gin ci od razu nie zrobił usg wewnętrznego?? Trzymam kciuki aby wszystko było ok.

twin super zajęcie masz uwielbiam zakupy przez net.
Napisałam już.

Ja mentalnie lubię zakupy przez internet, ale w praktyce rzadko je robię.
Stary 2011-09-07, 14:03   #3237
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Emilko przyznaję się, że was po łebkach dziś przeleciałam... ale zaraz nadrobię

Stary 2011-09-07, 14:04   #3238
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Asiuk ja bym radziła zrobić coś poza TSH. Jak byłam ostatnio u endokrynologa (bo miała za duże TSH) to kazała mi na początek zrobić TSH, ft3, ft4, anty TG oraz anty TPO. Ale dopiero miesiąc po rzuceniu tabsów. Rzuciłam i... wyniki idealne.
Na pewno na TSH się nie skończy. Zadzwonię jeszcze do mojego drugiego gina-endokrynologa, czy wypisze mi skierowanie. Tylko że ciężko się do niej dostać

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Emilko przyznaję się, że was po łebkach dziś przeleciałam... ale zaraz nadrobię
Możesz mnie przelecieć bardziej

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2011-09-07, 14:05   #3239
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno na TSH się nie skończy. Zadzwonię jeszcze do mojego drugiego gina-endokrynologa, czy wypisze mi skierowanie. Tylko że ciężko się do niej dostać
Ja niestety szłam prywatnie do endo więc nie miałam skierowania i musiałam płacić za wszystko ech...

---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:

Stary 2011-09-07, 14:07   #3240
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:

Asiuk, wymiatasz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości