Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :( - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-07-19, 00:10   #2221
ejzii
Rozeznanie

Dot.: Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :(

ja lepiej swoich nie bede pokazywać... musze mocno dociskać kolana przez co miesnie sie takie jakies robią i sa jeszcze chudsze zeby szpary calkowitej nie było przez krzywizne:/ w udach wgl sie nie lacza, nie wiem jak to jest kiedy obciera sie udo o udo jest jeden patyk i jest drugi, kazdy osobno . istna masakra..

ejzii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 08:07   #2222
Niebieska519
Przyczajenie

Witajcie.Ćwicze i rezultatów nie widać Kolana i łydki masakra,nie mogę na nie patrzec normalnie.W dodatku w sierpniu jade nad morze,i jakoś sobie tego nie wyobrażam.Chyba przesiedze cały pobyt w pokoju...
Niebieska519 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 19:02   #2223
asiatt
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Niebieska519 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynyOd dawna chciałam coś napisać ale te moje kompleksy były silniejszeOglądałam foteczki waszych nóżek i naprawde wam zazdroszczeMoje nogi sa strasznie chude,i do tego mam strasznie szczupłe kolana,przez co wstydze sie założyć krótkie spodenki i spódniczki,mimo że bardzo bym chciała. Mam 22 lata,160 cm wzrostu i tylko 45 kg wagi(mało trochę zdaje sobie z tego sprawe ale przytyć naprawde nie jest tak łatwo)a moje nogi wygladaja tak:
kostka:20 cm
łydka:30 cm
kolano:34cm
udo:48 cm
Wrzucam fotki moich nóg(tylko sie nie przestraszcie
Pozdrawiam
Ja też mam w udzie 48 cm, łydka 34 cm ale mam 188 cm wzrostu.
asiatt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-19, 20:50   #2224
Eivor
Rozeznanie

Niebieska, daj spokój, właśnie powinnaś pokazywać nogi. Jak ja marzę o długich szczupłych nogach modelki a mam kołki

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 09:40   #2225
Moyraa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Eivor Pokaż wiadomość
Niebieska, daj spokój, właśnie powinnaś pokazywać nogi. Jak ja marzę o długich szczupłych nogach modelki a mam kołki
Przecież masz bardzo fajne nogi (widziałam na poprzedniej stronie) . Nie wiem co od nich chcesz .
Moyraa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-20, 11:23   #2226
Eivor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Moyraa Pokaż wiadomość
Przecież masz bardzo fajne nogi (widziałam na poprzedniej stronie) . Nie wiem co od nich chcesz .
Uda mogłyby być szczuplejsze
Ale i tak nie jest źle.

Eivor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-25, 17:09   #2227
louve14
Raczkowanie

Hej dziewczyny to moje nogi. Powiedzcie mi szczerze co myslicie. Wiadomo ze w lato nie grzeje sie w spodniach, ale jezeli nie trzeba to nie wystawiam moich nog, a ostatnio bylam na imprezie gdzie laski byly naprawdeee kuso ubrane i po prostu czulam sie jak ufoludek w spodniach i adidasach ;]
Moje wymiary:
nad kostaka: 21cm
łydka: 33 cm
udo: 51cm
wzrost 170 cm

Edytowane przez louve14
Czas edycji: 2011-10-09 o 11:54
louve14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-25, 19:20   #2228
_Beata_
Raczkowanie

Post Dot.: Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :(

Kurcze Ty masz normalnie moje nogi mam identyczne i tak samo jak Ty wstydze sie je pokazywac, ale im dluzej na Twoje patrze widze, ze nie mamy sie czego wstydzic)
mam jedna pare spodenek i jak tylko zrobi sie ciepło mam zamiar je założyc, a co! (tylko wczesniej musze je potraktowac samooplaczem, co by jeszcze bardziej nie przykuwały uwagi...)
pozdrawiam!!!
_Beata_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-07-27, 20:02   #2229
louve14
Raczkowanie

Oo no to milo wiedziec ze ktos ma podobne nogi do mnie, bo w sumie jak patrze po tych wszystkich zdjeciach to jakos nie widzialam nikogo o podobnych yy proporcjach;p Może Beato wkleisz swoje nozki to da mi spojrzec na moje z innej perspektywy hehe;p I może je bardziej polubic Pozdrawiam!
louve14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-03, 08:36   #2230
ona165
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny! Mam problem jestem strasynie szupła. W łydce 31 cm, uda 48 przy wzroscie 165cm. Mam niezgrabne nogi i chude, zreszta reszta ciała tez. Niedługo mam wesele i nie wiem co założyć. Chciałam długa balową bo akurat mam ją w domu ale każdy mówi że nei pasuje bo teraz w takich nei chodzą. A ja nie chcę pokazywać sie w krótkiej bo wyglądam okropnie. Nie raz słyszałam, że jestem za chuda i przez to d kilku lat nie nosze nóg odkrytych. Najgorsze jest to, że jak jest ktoś otyły itd to się nic nie słyszy na jego temat zazwyczaj a nawet słyszałam opinie : o ale dobrze wyglądasz... a jak ktoś jest chudy to kazdy gapi sie na niego jak na kosmite i jeszcze czasami komentuje;/
ona165 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-03, 22:46   #2231
ejzii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ona165 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny! Mam problem jestem strasynie szupła. W łydce 31 cm, uda 48 przy wzroscie 165cm. Mam niezgrabne nogi i chude, zreszta reszta ciała tez. Niedługo mam wesele i nie wiem co założyć. Chciałam długa balową bo akurat mam ją w domu ale każdy mówi że nei pasuje bo teraz w takich nei chodzą. A ja nie chcę pokazywać sie w krótkiej bo wyglądam okropnie. Nie raz słyszałam, że jestem za chuda i przez to d kilku lat nie nosze nóg odkrytych. Najgorsze jest to, że jak jest ktoś otyły itd to się nic nie słyszy na jego temat zazwyczaj a nawet słyszałam opinie : o ale dobrze wyglądasz... a jak ktoś jest chudy to kazdy gapi sie na niego jak na kosmite i jeszcze czasami komentuje;/
eh skad ja to znam... według mnie zakup taką do kolan. łydki to tam łydki, moje tez sa chude bardzo ale dobra tam przeżyje.
ja raz jak usłyszalam w 2 gimnazjum od kolezanki jednej w przebieralni na wf że jakie ja mam chude nogi i ze bedzie mi przynosic bułki do szkol to zrobilo mi sie strasznie smutno.. strasznie cholernie ciezko i źle. i zaczelam znow potem chodzić w rozszerzanych dzinsach choc polubiłam rurki (z trudem sie do nich przekonałam). i chowalam swoje nogi. ale teraz mowie no trudno jak sie komus nie podoba jego sprawa, moje życie i nie chce sie zamartwiać tym cały czas. choc jest trudno nie powiem ze nie ..

Stary 2011-08-10, 15:49   #2232
madzia141523
Przyczajenie

witam rowniez mam taki sam problem jak wy. Mam chude uda i nie zlaczaja sie, z tego powodu nie nosze krotkich bluzek tylko dluzsze tuniki zeby zakryc;(
madzia141523 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-13, 18:37   #2233
malowanareggae
Raczkowanie

Ile macie centymetrów w łydce? Bo ja 30cm, przy wzroście 164cm. Moje nogi są niezgrabne, po prostu chude, a łydki to proste patyki, porażka...
malowanareggae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-13, 19:03   #2234
Elizabet0909
Zadomowienie

Ja mam 34, alee! w kolanie mam 36 i moje nogi wyglądają po porostu krzywo! nie dość, że dziura w udach to jeszcze te kolana.
Wrzuć zdjęcie i stwierdzimy czy masz okej nogi

http://www.suwaczek.pl/cache/066282dd96.png

Pokonałam skoliozę!
Elizabet0909 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-15, 14:43   #2235
Niebieska519
Przyczajenie

Witajcie dziewczynyWłaśnie wróciłamz urlopu,który spedziłam nad morzemPierwszy raz od dwóch lat założyłam krótka spódniczkeI wiecie co było boskoA co najwazniejsze nikt na plazy nie zwracał uwagi na moje chude nogi(zwłaszcza łydki)
Niebieska519 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-02, 17:34   #2236
sylwcia83
Raczkowanie

Ja też postanowiłam się podzielić z wami momi patyczakami.
Mam 183 cm wzrostu, a połowa mnie to nogi ,wiec nie wiem co musiałabym zorobić, one nawet jak przytyje są długie i chude. Pomino tego lubie rurki, szorty, krotkie sukienki ...tylko czasem zastanawiam się czy powinnam, czy to nie wyglada źle. Do pracy nosze czesto czarne spodnie z prostymi dopasowanymi nogawkami i moja mama mowi, że wygladam jak pająk, ale mi się one podobają i pasuja do wielu rzeczy dobrze się w nich czuje. Chłopakowi też. wiec nie wiem kogo się posluchać.

Prosze o szczere opinie czy naprawde powinnam rezygnować z rurek ?

A to moje odnóża
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moja-sukienka-na-wesele.jpg (59,5 KB, 221 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3259.jpg (9,0 KB, 123 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN3175.jpg (9,3 KB, 149 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1369.jpg (115,2 KB, 233 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1431.jpg (89,3 KB, 298 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01123.jpg (79,5 KB, 167 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1566.jpg (111,6 KB, 146 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1696.jpg (141,9 KB, 201 załadowań)
sylwcia83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-02, 18:53   #2237
ejzii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwcia83 Pokaż wiadomość
Mam 183 cm wzrostu, a połowa mnie to nogi ,wiec nie wiem co musiałabym zorobić, one nawet jak przytyje są długie i chude. Pomino tego lubie rurki, szorty, krotkie sukienki ...tylko czasem zastanawiam się czy powinnam, czy to nie wyglada źle. Do pracy nosze czesto czarne spodnie z prostymi dopasowanymi nogawkami i moja mama mowi, że wygladam jak pająk, ale mi się one podobają i pasuja do wielu rzeczy dobrze się w nich czuje. Chłopakowi też. wiec nie wiem kogo się posluchać.

A to moje odnóża
jezu jakie długie. boskie marzenie.. zazdroszcze

Stary 2011-09-05, 21:27   #2238
dziubek2000
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
jezu jakie długie. boskie marzenie.. zazdroszcze
prawda bardzo ładne nogi w porównaniu do moich przegladalam wczesniejsze posty i ogladalam zdjecia i nie ktore naprawde nie mialy az tak chudych nóg !
dziubek2000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-06, 10:26   #2239
Ofca w Wielkim Miescie
Rozeznanie

Wydaje mi się, że ja mam najchudsze nogi z Was wszystkich ;p Zawsze miałam kompleksy z powodu nóg (zresztą ogólnie mojej chudości), nawet w lato chodziłam w długich, luźnych spodniach lub rybaczkach ;/ Dopiero w tym roku zaczęłam zakładać krótkie sukienki, spódniczki i obcisłe rurki (mam 19 lat), pomyślałam sobie - co mi zależy, nie będę się kisić w upał w długich spodniach ;p I w sumie nawet je polubiłam, chociaż chciałabym przytyć chociaż te 5 kg....
To, co mi się w moich nogach oprócz chudości nie podoba to to, że nie łączą się w kolanach, przez co wydają się być jeszcze chudsze.... Jak myślicie, czy te nogi nie rażą osób na nie patrzących? ;p Proszę, dowartościujcie mnie, bo nie chcę się wciąż przejmować jak wyglądam kiedy je odsłaniam...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aq.jpg (23,5 KB, 367 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cf.jpg (27,8 KB, 271 załadowań)
Ofca w Wielkim Miescie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-06, 21:06   #2240
ejzii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ofca w Wielkim Miescie Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że ja mam najchudsze nogi z Was wszystkich ;p Zawsze miałam kompleksy z powodu nóg (zresztą ogólnie mojej chudości), nawet w lato chodziłam w długich, luźnych spodniach lub rybaczkach ;/ Dopiero w tym roku zaczęłam zakładać krótkie sukienki, spódniczki i obcisłe rurki (mam 19 lat), pomyślałam sobie - co mi zależy, nie będę się kisić w upał w długich spodniach ;p I w sumie nawet je polubiłam, chociaż chciałabym przytyć chociaż te 5 kg....
To, co mi się w moich nogach oprócz chudości nie podoba to to, że nie łączą się w kolanach, przez co wydają się być jeszcze chudsze.... Jak myślicie, czy te nogi nie rażą osób na nie patrzących? ;p Proszę, dowartościujcie mnie, bo nie chcę się wciąż przejmować jak wyglądam kiedy je odsłaniam...
ładne masz nogi !!

Stary 2011-09-07, 14:54   #2241
dziubek2000
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ejzii Pokaż wiadomość
ładne masz nogi !!

tak bardzo ładnie ja to mam straszne tze sie chowałam w spodniach i wgl dresach a gorąco mi bylo jak cholera mam dosyc tego
Stary 2011-09-07, 17:44   #2242
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwcia83 Pokaż wiadomość

A to moje odnóża
Cytat:
Napisane przez Ofca w Wielkim Miescie Pokaż wiadomość
Macie świetne nogi dziewczny! Zróbcie z nich swój atut! Możecie nosić pogrubiające spodnie i rajstopy bez konsekwencji.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 18:15   #2243
margaretas
Zadomowienie

Dziewczyny jestem w szoku. Jestem gruszka i nigddy nie bede ak zgrabna jak wy! Docencie nature! Ukrywac takie nogi pod spodniami to wstyd
! Popracujcie nad pozbyciem sie kompleksow!
margaretas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 20:16   #2244
dziubek2000
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez margaretas Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem w szoku. Jestem gruszka i nigddy nie bede ak zgrabna jak wy! Docencie nature! Ukrywac takie nogi pod spodniami to wstyd
! Popracujcie nad pozbyciem sie kompleksow!
łatwo powiedziec jak ida takie patyczki to ludzie sie gapia jak na kosmite i ciagle te gadania.. takie dosrywanie ze "o matko chudzielcu jesz cos?" sluszalam wiele takich rzeczy ze prawie mocno zalamalam bym sie psychicznie...
Stary 2011-09-17, 17:09   #2245
KaTherinna
Przyczajenie

Hej jak was tak czytam ... to zazdroszcze niektórym odwagi... Ja już długo ukrywam moje nogi przed światem i jak narazie nie mam je zamiaru pokazywać . Chciałabym chociaż troche przytyć w udach . Moim marzeniem jest żeby na 18 wyjść w sukience niestety nie wiem czy do sierpnia poprawi sie wygląd ich ... ;cc Spróbuje ćwiczyć ale czy to coś da sie zobaczy buziaki dla wszystkich
KaTherinna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-18, 22:11   #2246
anka1705
Raczkowanie

sylwcia83 masz śliczne nóżki, najładniej prezentują się w krótkich spodenkach, szortach i sukience. Naprawdę zazdroszczę *.*

Przejrzałam ten wątek do połowy, obejrzałam zdjęcia i większość z Was dziewczyny ma naprawdę ślicznie nóżki.
Ja jestem szczupła od urodzenia. Mam 170 cm, ile wazę to naraze zostawie dla siebie ^^
Jutro srobię fotki moich nóżek, może to poprawi wam samoocenę, bo moje to istny koszmar...

Ale i tak pozdrawiam Was z usmiechem
anka1705 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-19, 09:54   #2247
katiem
Wtajemniczenie

Też zawsze miałam taki problem. Jem ile wlezie i nigdzie się to nie odkłada. Mam 175 cm i ważę w tej chwili 53kg. Ile mam w łydce to zmierzę jak tylko dorwę miarę.
Z kompleksów leczyłam się ponad 20 lat. A potem poznałam mojego męża i moja wartość diametralnie wzrosła (oczywiście co najważniejsze w moich oczach). Pokochał mnie taką jaką jestem. Teraz mam prawie 30 i wiem, że musiałam dojrzeć do bezkrytycznej opinii.

Też całe życie słyszę "Matko jaka Ty jesteś chuda" albo "Ty coś jesz w ogóle?" "Przestań się odchudzać?". No to teraz odpowiadam:
" Czy Twoim zdaniem źle wyglądam?" I jakoś nikt mi jeszcze nie powiedział, że źle
A te nóżki co tu widziałam na zdjęciach to naprawdę ślicznie wyglądają. A Anja Rubik niby jakie ma nogi? A jak daleko na nich zaszła
Sylwcia83 - zaufaj chłopakowi. Nasze mamy, babcie mają przed oczami inny obraz ideału kobiecości. Masz wyglądać zdrowo. Czyli konkretna pupa, biust do wykarmienia 6 pociech itp. Ma być za co złapać.

Pawełek

Kubuś

Edytowane przez katiem
Czas edycji: 2011-10-19 o 10:29
katiem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-23, 22:53   #2248
Disnejova
Wtajemniczenie

a co tutaj taka cisza Hallo ? nikt już nie zaglada .
„Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja.
Disnejova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-26, 22:01   #2249
olciaczek1997
Przyczajenie

Ja mam 176 cm wzrostu in ważę 46 kilogramów... Obwód łydki 30 cm a uda 47.. Nie wiem co mam robić żeby przytyć ( jem bardzo dużo). Nie chodzę w spódniczkach, sukienkach ani krótkich spodenkach. W dodatku moje nogi są bardzo długie co jeszcze bardziej uwidacznia ich szczupłość. W lato mój kompleks przeszkadza najbardziej.. Bo cały czas chodzę w spodniach...
olciaczek1997 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-06-08, 14:23   #2250
iwannabeyourfriend
Przyczajenie

olciaczek1997 mam prawie takie same wymiary jak ty, z tym że w udzie mam 45 cm i właśnie uda mnie najbardziej demotywują, moje nogi wyglądają tak jakby łydki były grubsze od ud w dodatku mam strasznie chłopięcą figurę... eh masakra bardzo często słyszę jakieś niemiłe uwagi na temat mojej chudości, ale mimo to nie rezygnuję z szortów i spódniczek
w wakacje zamierzam robić codziennie rano przysiady... może dadzą jakiś minimalny efekt;p
iwannabeyourfriend jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości