![]() |
#2221 |
Rozeznanie
|
Dot.: Chude nogi - co nosić,żeby je optycznie pogrubić? :(
ja lepiej swoich nie bede pokazywać... musze mocno dociskać kolana przez co miesnie sie takie jakies robią i sa jeszcze chudsze zeby szpary calkowitej nie było przez krzywizne:/ w udach wgl sie nie lacza, nie wiem jak to jest kiedy obciera sie udo o udo
![]()
![]() |
![]() |
#2222 |
Przyczajenie
|
Witajcie.Ćwicze i rezultatów nie widać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2223 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2224 |
Rozeznanie
|
Niebieska, daj spokój, właśnie powinnaś pokazywać nogi. Jak ja marzę o długich szczupłych nogach modelki a mam kołki
![]()
![]() |
#2225 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale i tak nie jest źle.
![]() |
![]() |
#2227 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny to moje nogi. Powiedzcie mi szczerze co myslicie. Wiadomo ze w lato nie grzeje sie w spodniach, ale jezeli nie trzeba to nie wystawiam moich nog, a ostatnio bylam na imprezie gdzie laski byly naprawdeee kuso ubrane i po prostu czulam sie jak ufoludek w spodniach i adidasach ;]
Moje wymiary: nad kostaka: 21cm łydka: 33 cm udo: 51cm wzrost 170 cm Edytowane przez louve14 Czas edycji: 2011-10-09 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
Raczkowanie
|
![]()
Kurcze Ty masz normalnie moje nogi
![]() ![]() mam jedna pare spodenek i jak tylko zrobi sie ciepło mam zamiar je założyc, a co! ![]() pozdrawiam!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
Raczkowanie
|
Oo no to milo wiedziec ze ktos ma podobne nogi do mnie, bo w sumie jak patrze po tych wszystkich zdjeciach to jakos nie widzialam nikogo o podobnych yy proporcjach;p Może Beato wkleisz swoje nozki to da mi spojrzec na moje z innej perspektywy hehe;p I może je bardziej polubic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny! Mam problem jestem strasynie szupła. W łydce 31 cm, uda 48 przy wzroscie 165cm. Mam niezgrabne nogi i chude, zreszta reszta ciała tez. Niedługo mam wesele i nie wiem co założyć. Chciałam długa balową bo akurat mam ją w domu ale każdy mówi że nei pasuje bo teraz w takich nei chodzą. A ja nie chcę pokazywać sie w krótkiej bo wyglądam okropnie. Nie raz słyszałam, że jestem za chuda i przez to d kilku lat nie nosze nóg odkrytych. Najgorsze jest to, że jak jest ktoś otyły itd to się nic nie słyszy na jego temat zazwyczaj a nawet słyszałam opinie : o ale dobrze wyglądasz... a jak ktoś jest chudy to kazdy gapi sie na niego jak na kosmite i jeszcze czasami komentuje;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2231 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja raz jak usłyszalam w 2 gimnazjum od kolezanki jednej w przebieralni na wf że jakie ja mam chude nogi i ze bedzie mi przynosic bułki do szkol to zrobilo mi sie strasznie smutno.. strasznie cholernie ciezko i źle. i zaczelam znow potem chodzić w rozszerzanych dzinsach choc polubiłam rurki (z trudem sie do nich przekonałam). i chowalam swoje nogi. ale teraz mowie no trudno jak sie komus nie podoba jego sprawa, moje życie i nie chce sie zamartwiać tym cały czas. choc jest trudno nie powiem ze nie ..
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2232 |
Przyczajenie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2233 |
Raczkowanie
|
Ile macie centymetrów w łydce? Bo ja 30cm, przy wzroście 164cm. Moje nogi są niezgrabne, po prostu chude, a łydki to proste patyki, porażka...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2234 |
Zadomowienie
|
Ja mam 34, alee! w kolanie mam 36 i moje nogi wyglądają po porostu krzywo! nie dość, że dziura w udach to jeszcze te kolana.
Wrzuć zdjęcie i stwierdzimy czy masz okej nogi ![]()
![]() |
#2235 |
Przyczajenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Raczkowanie
|
Ja też postanowiłam się podzielić z wami momi patyczakami.
Mam 183 cm wzrostu, a połowa mnie to nogi ,wiec nie wiem co musiałabym zorobić, one nawet jak przytyje są długie i chude. Pomino tego lubie rurki, szorty, krotkie sukienki ...tylko czasem zastanawiam się czy powinnam, czy to nie wyglada źle. Do pracy nosze czesto czarne spodnie z prostymi dopasowanymi nogawkami i moja mama mowi, że wygladam jak pająk, ale mi się one podobają i pasuja do wielu rzeczy dobrze się w nich czuje. Chłopakowi też. wiec nie wiem kogo się posluchać. Prosze o szczere opinie czy naprawde powinnam rezygnować z rurek ? A to moje odnóża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2239 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się, że ja mam najchudsze nogi z Was wszystkich ;p Zawsze miałam kompleksy z powodu nóg (zresztą ogólnie mojej chudości), nawet w lato chodziłam w długich, luźnych spodniach lub rybaczkach ;/ Dopiero w tym roku zaczęłam zakładać krótkie sukienki, spódniczki i obcisłe rurki (mam 19 lat), pomyślałam sobie - co mi zależy, nie będę się kisić w upał w długich spodniach ;p I w sumie nawet je polubiłam, chociaż chciałabym przytyć chociaż te 5 kg....
To, co mi się w moich nogach oprócz chudości nie podoba to to, że nie łączą się w kolanach, przez co wydają się być jeszcze chudsze.... Jak myślicie, czy te nogi nie rażą osób na nie patrzących? ;p Proszę, dowartościujcie mnie, bo nie chcę się wciąż przejmować jak wyglądam kiedy je odsłaniam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2242 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestem w szoku. Jestem gruszka i nigddy nie bede ak zgrabna jak wy! Docencie nature! Ukrywac takie nogi pod spodniami to wstyd
! Popracujcie nad pozbyciem sie kompleksow! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2244 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Przyczajenie
|
Hej jak was tak czytam ... to zazdroszcze niektórym odwagi... Ja już długo ukrywam moje nogi przed światem i jak narazie nie mam je zamiaru pokazywać . Chciałabym chociaż troche przytyć w udach . Moim marzeniem jest żeby na 18 wyjść w sukience
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2246 |
Raczkowanie
|
sylwcia83 masz śliczne nóżki, najładniej prezentują się w krótkich spodenkach, szortach i sukience. Naprawdę zazdroszczę *.*
Przejrzałam ten wątek do połowy, obejrzałam zdjęcia i większość z Was dziewczyny ma naprawdę ślicznie nóżki. Ja jestem szczupła od urodzenia. Mam 170 cm, ile wazę to naraze zostawie dla siebie ^^ Jutro srobię fotki moich nóżek, może to poprawi wam samoocenę, bo moje to istny koszmar... ![]() Ale i tak pozdrawiam Was z usmiechem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2247 |
Wtajemniczenie
|
Też zawsze miałam taki problem. Jem ile wlezie i nigdzie się to nie odkłada. Mam 175 cm i ważę w tej chwili 53kg. Ile mam w łydce to zmierzę jak tylko dorwę miarę
![]() Z kompleksów leczyłam się ponad 20 lat. A potem poznałam mojego męża i moja wartość diametralnie wzrosła (oczywiście co najważniejsze w moich oczach). Pokochał mnie taką jaką jestem. Teraz mam prawie 30 i wiem, że musiałam dojrzeć do bezkrytycznej opinii. Też całe życie słyszę "Matko jaka Ty jesteś chuda" albo "Ty coś jesz w ogóle?" "Przestań się odchudzać?". No to teraz odpowiadam: " Czy Twoim zdaniem źle wyglądam?" I jakoś nikt mi jeszcze nie powiedział, że źle ![]() A te nóżki co tu widziałam na zdjęciach to naprawdę ślicznie wyglądają. A Anja Rubik niby jakie ma nogi? A jak daleko na nich zaszła ![]() Sylwcia83 - zaufaj chłopakowi. Nasze mamy, babcie mają przed oczami inny obraz ideału kobiecości. Masz wyglądać zdrowo. Czyli konkretna pupa, biust do wykarmienia 6 pociech itp. Ma być za co złapać. Edytowane przez katiem Czas edycji: 2011-10-19 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2248 |
Wtajemniczenie
|
a co tutaj taka cisza Hallo ?
![]() ![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
Przyczajenie
|
Ja mam 176 cm wzrostu in ważę 46 kilogramów... Obwód łydki 30 cm a uda 47.. Nie wiem co mam robić żeby przytyć ( jem bardzo dużo). Nie chodzę w spódniczkach, sukienkach ani krótkich spodenkach. W dodatku moje nogi są bardzo długie co jeszcze bardziej uwidacznia ich szczupłość. W lato mój kompleks przeszkadza najbardziej.. Bo cały czas chodzę w spodniach...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Przyczajenie
|
olciaczek1997 mam prawie takie same wymiary jak ty, z tym że w udzie mam 45 cm
![]() ![]() ![]() ![]() w wakacje zamierzam robić codziennie rano przysiady... może dadzą jakiś minimalny efekt;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.