|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Avomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - część 4
długo czytałam i długo odpisywałam
![]() dobra,lecę bo wyłysieję
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#543 |
|
|
No już,wysuszyłam i żyję
więc tak,minimalnie mi przyciemniły się włosy,ale nadal mam widoczne pasemka,tylko że zrobiły się takie bardziej...hmm...jakby różowawe w sumie zrobilam fotki przed i po to wrzucę za chwilę
|
|
|
|
#544 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Co do reszty ciekawe, a wiesz, ze ja z kolei w którymś programie słyszałam, że woda podnosi ciśnienie? Że jak ktoś ma niskie i mu słabo, to trzeba spożyć jakieś płyny, bo one podnoszą ciśnienie.Cytat:
Cytat:
|
|
#545 |
|
|
hmmm
3 podstawowe róże do nich się dobierze,różowy,brzoswkin iowy i ceglasty![]() a to moje fotki przed i po,coś zdj.po nie chciało ostro wyjść lecem do tża i teściówki wieczorewm wpadam do Was na kawę |
|
|
|
#546 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oktawiaaa, gratuluję! Jutro też będę trzymać Cytat:
Jolka Cytat:
![]() Elektrolity są po to, żeby wyrównać to co wypłukało się z organizmu podczas biegunki czy wymiotów. Warto je też pić jak ma się kaca Kupiłam sweterek na bazarze z długim przodem za 30zł W każdym razie z innego materiału niż ten, który Wam pokazywałam, ale jestem zadowolonaMamuśce się udało zapisać na wizytę na 22 września |
|||
|
|
|
#547 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No sama ciekawa jestem rezultatów, bo też zastanawiam się nad rozjasnieniem wlosow, wolalabym cos szybszego niz czerwone pasemka/ U mnie wszystko w porzadku, bylam teraz w anglii u kuzynki na slubie. Nigdy nie krecila mnie anglia, ale teraz jestem prawie pewna, ze znalazlam swoje miejsce na ziemi heheeh ![]() Mam nadzieje, ze bede miala wiecej czasu teraz na kompa i nie bede musiala omijac stron ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
super serial
|
||
|
|
|
#548 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
. No wiadomo, trzeba mieć przynajmniej ze dwa odcienie, chłodny i zimny... ja to mam tego od groma, ale nie mam nawyku i nie chce mi się. ![]() Cytat:
|
|
#549 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
no czekam na fotkę Cytat:
|
|||||
|
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy kolejnej takie akcji nawet się nie zastanawiaj ...
|
|
#551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- co ty gadasz ? ![]() strawberry - co z twoją fotką ? nagle umilkłaś ![]() despa - serio uważasz że dobrze robie ? http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,...stytutke_.html - to już przeskoczyło moją wyobraźnię !!
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-09-07 o 19:22 |
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta parka w serialu jest boska
|
|
|
|
|
#553 | ||
|
|
Cytat:
takie ma niby pętelki podobne do frote prawda?Cytat:
tak patrzyłam teraz w łazience na moje włosy i dość ciemne mam,ale podobają mi się,mają taki złocisty jakby połysk ![]() 3 kawka,tyum razem cappuccino rumowe co dziś oglądamy w tv? Bo ja o 21.35 zamierzam zobaczyć na jedynce "Rezydencję" pierwszy odcinek tyle ze jednocześnie będzie tap madl,ale to drugie może w necie jest,zaraz looknę
|
||
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
Sprzedawca odpisał mi, że nie ma już czarnego sweterka
Kupuję inny![]() http://allegro.pl/setin-hit-sezonu-p...790367657.html -> grafit Mam nadzieję, że nie będzie szorstki w dotyku
|
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlaśnie przedłuzyłam umowę z plusem... i wzięłam nokię c5, mimo, ze nie chciałam dotykowego telefonu
|
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
a ja oglądnęłam właśnie 'przepis na życie' ten niedzielny odcinek - uwielbiam ten serial
majka dzięki za linka ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- idę już lulu rano jadę na badania okresowe, więc z kawą Was nie przywitam, alejak tylko dotrę do pracy to się przywitam papa i miłych snów
|
#557 | |||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Padam na twarz...cały dzień w biegu, a zebranie prawie 2 godziny trwalo...obliczyłam że jeszcze we wrześniu ze 300zł trzeba skombinować...mąż chyba poleci na 2 etaty żeby ogarnąć zerówkę...![]() Sarunieczko Wieczorek w Świecie Kobiety jest, a wiem czemu Ci sie podoba...nie jest super piękny, ale ma coś takiego meskiego w sobie...ach ależ się rozmarzyłam..
|
|
|
|
#559 | |
|
|
Cytat:
oo super,Świat Kobiety zwykle kupuję,muszę jutro iść do kiosku ![]() obejrzałam 2 odc.Przepisu na życie,uśmiałam się super odcinek
|
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mam lg viewty i denerwuje mnie jak w słoneczny dzien jestem bez okularów i nie widzę ekranu;(
|
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą jeśli góra nie ma nic do tego, to dlaczego nie. |
|
|
|
|
#562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie chcę wprowadzić Cię w błąd ale chyba w 12 lub 13 . nie mam pod ręką katalogu by zajrzeć |
||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miałam wam zrobić foteczki marynarki, ale aparat mi gdzieś się zapodział, a z komórki nie wychodzi za dobrze.
Marynarka jest bombowa, jak za tą cenę to opłaca się kupić. Porządne wykonanie, 100% bawełny, nie jest to taki typowy dresowy materiał. Marynarka posiada poduszki i nie ma podszewki. Jak tylko odnajdę aparat to zrobię wam fotki. Kupowałam na allegro u sprzedawcy mojefeeri, wszystko ok, kontakt, tylko straszny czas realizacji, bo oni to sami szyją. Jak coś to polecam, ale trzeba uzbroić się w cierpliwość
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#565 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam 18.08, pieniądze zaksięgowali na drugi dzień i dopiero dzisiaj otrzymałam je. Czekałam ok2,5 tygodnia.
Powiem, że na pewno skuszę się na jakieś jeszcze ciuszki od nich.
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#567 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. jak ci złapało na odrostach![]() Cytat:
jeszcze muszę koleżance zamówienie puścić![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- jutro do południa mam zamiar pooglądać zaległe/nowe seriale
|
||
|
|
|
#568 | |
|
|
Cytat:
Oglądałam troszkę TapMadl,widziałaś dziewczyne po operacji zmiany pł ci? fajna nawet była ![]() Wiecie co,miałam dziś złożyć zamówienie z 13,wchodzę na strefę a tam pisze ze dziś do północy jeszcze obowiązuje kat.12,więc zrezygnowałam,a przeciez z 13 też już można składać mimo to głupia Sarunieczka![]() Jak będziecie oglądać Przepis na zycie odc.2 to się tam na początku uśmiałam jak mama głównej bohaterki poszła do apteki po pampersy i aptekarz myślał że dla niej
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-09-07 o 23:30 |
|
|
|
|
#569 | ||
|
Zadomowienie
|
jestem już
![]() cały dzień mała nie chciała jesc, jedynie pic, także nic nie jadła a lekarstwa musiałam jej podać, gorączka cały dzień się utrzymuje nawet na wieczór jeszcze wyzsza pomimo podawania leku na jej zbicie. Pieluch to chyba zużyłam więcej niż Musso a tak w ogole to nadal mam tą dziwną czcionkę, tzn u mnie wszystkie teraz macie taką jakby pogrubioną, może to i faktycznie jest zmaksymalizowane ale powiedzcie mi jak to zminimalizować? ![]() Cytat:
Cytat:
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-09-07 o 22:59 |
||
|
|
|
#570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Cytat:
![]() nie widziałam jeszcze tej co płeć zmieniła, albo przegapiłam
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

a wiesz, ze ja z kolei w którymś programie słyszałam, że woda podnosi ciśnienie?
Że jak ktoś ma niskie i mu słabo, to trzeba spożyć jakieś płyny, bo one podnoszą ciśnienie.

i pisałam o tym sprzedawcy to mi kazał zrobić zwrot, tylko że ja nie mam aktualnie auta i dla mnie "wyjscie" na pocztę z małym dzieckiem, gdzie mieszkam na wsi a poczta jest w miescie to jest mega wyprawa no i po zatym dlaczego mam ponosić dodatkowe koszty i zapytałam czy skoro to ich pomyłka a nie moja (bo to nie ze mi się odwidziało tylko dostałam to czego nie licytowałąm) to nie mogą wysłać kuriera i zrobimy wymianę? ja im dam tą za małą XS-kę a oni mi wyślą tamtą XL? no i od tej pory (już jakieś 5 dni) ten sprzedawca sie do mnie nie odzywa, a tak to szybko odpisywali bo też sie pytałam kiedy wysłali paczkę i wogóle...
kilka dni temu byłam z nią u lekarza bo ta wysypka i katar, katar ma do tej pory, wysypka schodzi ale ma gorączkę no a ta biegunka to sorka, że tak obrazowo Wam opiszę ale to jest tryskająca zielonkawa woda z dużą iloscią śluzu! zaczęłam ją przebierać, odwróciłam się po pieluchę, patrzę a ona leży w tej nibykupie po pachy!
cały sweterek wszystko brudne-Boże kiedy ona to zrobiła?!

dobrze, że chociaż mam moją a'la skórzaną kurteczkę