Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 22:19   #3091
karolcia198506
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Hej ale dziś ciężki dzień w pracy
[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29251082]Treść usunięta[/QUOTE]
Oglądam, zawsze chciałam być wysoka ze 180cm
Stary 2011-09-07, 22:35   #3092
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
oglądacie top model???
ogladalam, ale mam jedno "ale" otoz fakt jest taki, ze idac do takiego programu niektore dziewczyny naprawde sie przecenily jednak komentarze tyszki sa z deczka zalosne miejscami. widzialam go z bliska i o ile fotki robi dobre to sam ani uroda ani stylem nie grzeszy ... chociaz moze sie czepiam

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 22:51   #3093
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Widziałyście jej kanał: http://www.youtube.com/user/maxineczka
Jakie ona ma piękne naturalne włosy i zęby, i w ogóle jest śliczna.
Ma idealne ząbki
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 22:51   #3094
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

ale chamstwo ze strony douglasa za te bazy też mi coś w niej nie pasowało wyglądowo, ale nie pomyślałam, żeby się lepiej przyjrzeć
Snow, jak dostaniesz odpowiedź, to napisz, co odpisali

ja bym bez wahania wybrała drugą opcję wolę 5 wyjazdów niż jeden, zresztą ja nie lubię szastać kasą i 24 tysiące za wyjazd, to jest dla mnie zdrowa przeginka. no może jak kiedyś będę bardzo dużo zarabiać , to sobie na taki wyjazd pozwolę, ale teraz to nawet takich marzeń nie mam

super ta pomadka z Vipery
to Twoje naturalne usta?
odpisali mi dziś, że przekazali moją reklamację do odpowiedniego działu i żebym teraz czekała na odpowiedź dziewczyny lepiej będzie jakby każda z was która dostała taką bazę do nich napisała jak zostaną zasypani takimi reklamacjami to zajmą się tym

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Z powodu szkoły będę zaglądać tu dużo rzadziej niż przez wakacje,
ale mam nadzieję, że przez weekendy nadrobię to co napisałyście.
Próbuję przyzwyczaić się do wczesnego wstawania, bólów głowy, zmęczenia i wplatania pielęgnacji w plan dnia... Na pewno dbam o siebie mniej, ale podstawy są codziennie, a włosy nadal mają full pakiet pielęgnacyjny

tęsknię!
część i trzymaj się tam

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 22:56   #3095
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
ogladalam, ale mam jedno "ale" otoz fakt jest taki, ze idac do takiego programu niektore dziewczyny naprawde sie przecenily jednak komentarze tyszki sa z deczka zalosne miejscami. widzialam go z bliska i o ile fotki robi dobre to sam ani uroda ani stylem nie grzeszy ... chociaz moze sie czepiam
Też tak myślę, jak jednej dziewczynie powiedział, żeby założyła sobie worek na głowę.

Dobranoc.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 22:56   #3096
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ma idealne ząbki
popieram, tez bede miala takie idealnie rowne

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
Stary 2011-09-07, 23:01   #3097
karolcia198506
Zakorzenienie

Zmykam spać dobranoc piękne
Stary 2011-09-07, 23:05   #3098
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
WITAM!, wątek odkryłam i subskrybuje od dziś pozdrawiam kobitki
Hej

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
party_girl niestety nie wiem bo nie widziałam się z nią a wiem że była na wycieczce z FB.. tam też widziałam fotki

ja oglądam top model, a w przerwie reklamowej włosy naolejuję nowym olejem z kaktusem

bylam dziś w rossie i kupiłam z altery krem brązujący do twarzy
Dasz znać jak działa ten krem?

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
odpisali mi dziś, że przekazali moją reklamację do odpowiedniego działu i żebym teraz czekała na odpowiedź dziewczyny lepiej będzie jakby każda z was która dostała taką bazę do nich napisała jak zostaną zasypani takimi reklamacjami to zajmą się tym

część i trzymaj się tam
Ja też już piszę

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 23:17   #3099
caate
Zakorzenienie

GG do caate

mam nadzieje, ze zdzialacie cos z ta baza i jakas rekompensate otrzymacie na przeprosiny, bo jak Wam zaproponuja zwrot pieniedzy to sie nie oplaca

Cytat:
witaj

Cytat:
ideaalna

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
no ale nie liczne na to ze bedzie nas na to stac w pozniejszym czasie bo jak sie urodza dzieci to juz w ogole kasa pojdzie na nie i na pewno na zadne Bora Bora sie nie wybierzemy wiec to ostatni moment zeby postanowic. Ale tak mysle ze jesli juz to wybierzemy te malediwy o polowe tansze ale jakos i tak nie potrafie sobie wyobrazic ze sie uda to zrealizowac, pewnie pieniadze beda uciekaly na aktualne potrzeby typu auto, jakis sprzet domowy bo wiadomo wszystko sie z czasem psuje no i oplaty trzeba bedzie robic caly czas i ze zbierania nici. Ale jak wygram w totka to juz wiem gdzie pojechac jakby co:P

musisz podzielic prace na sekcje i te pierwsze 3 str dac jako pierwsza sekcja wtedy ustawienia mozesz sobie robic dowolone w kazdej sekcji i spokojnie pojdzie Ci ta sekcja na bialo a reszta normalnie ja tak zrobilam.

Kupilam sobie dzis w NY lancuszek zloty z perelkami i listkami, ladnie sie uklada na dekoldzie i dzis dostalam pochwale od obcej osoby na temat moich pazurkow w panterke oczywiscie stempelkowe

leje u mnie, rano bylo w miare cieplo ale przed poludniem zrobilo sie brzydko i jest tak caly czs.
tez myslalam w ten sposob, ze przyjdzie czas na dziecko i nic. ale z drugiej strony warto, az tyle czekac na te wakacje? tak jak mowisz, Maledwiy wystarcza jak cos

u mnie caly dzien byl w kratke z pogoda, cale szczescie ze akurat co wysiadlam z autobusu to przestalo padac

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
Z powodu szkoły będę zaglądać tu dużo rzadziej niż przez wakacje,
ale mam nadzieję, że przez weekendy nadrobię to co napisałyście.
Próbuję przyzwyczaić się do wczesnego wstawania, bólów głowy, zmęczenia i wplatania pielęgnacji w plan dnia... Na pewno dbam o siebie mniej, ale podstawy są codziennie, a włosy nadal mają full pakiet pielęgnacyjny

tęsknię!
dlugo bez nas nie wytrzymasz, dasz rade

wiecie co do mnie leci?
paletka Sleeka nude, TZ pol h temu kliknal na all, tak o spontanicznie, kochany facet z niego i jak tu nie byc zakochanym po uszy w nim, jak on wie o czym ja marze doskonale i slinie sie do monitora
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-09-07 o 23:18
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-07, 23:25   #3100
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
E tam szkola Praca, remont i nadgodziny to jest czad.

Dostalam olejki Vatika, kokosowe. Ładnie pachną
już się nie mogę doczekać jak zamówię swoją Vatike jutro;D
Cytat:
hej dziewczyny. Nie wiem czemu ale tak na prwdę nie mam ochoty siedzieć ostatnio na wizażu.
Nie będę opisywała dlaczego, mam nadzieję że szybko minie.

Siedzę od kilku godz z olejem na włosach, zostawie go na noc, prysznic, balsamowanie , kremy na twarz-dłonie-stopy, i jutro mycie itd włosów. To moje najbliższe Spa do zrobienia..

buahhot widziałam że pytałaś o swój staż z moim tż. Jestem z nim 6 lat( no za miesiąc) minie. Suwaczka chyba oglądałaś??

I pytanko używałyście odżywki nivea intensiv repair??
ja co do nivea jestem uprzedzona totalnie, miałam kilka szamponów, odzywek do włosów i każda totalnie mi obciązała włosy
a co do wizażu mi się ostatnio też nie chce wchodzic. moze dlatego że oczy mnie okropnie bolą i nastrój zły i nawet laptopa nie właczam
Cytat:
oglądacie top model???
ja ogladałam
Cytat:
Hej

jesień czuje z jednej strony się cieszę, bo mam juz tyle nowych ciuchów na zimne dni a z drugiej po jesieni jest zima której nie lubie na tygodniu bo mi utrudnia życie
Rano skoczę do ciuchlandka, może cos fajnego wynajdę a potem do rosa może burżuja z promocji upoluję w ogóle chciałam colosala ale wydawało mi się, ze wcześniej był tańszy i nie kupiłam..
W piatek na pogrzeb.. ehh zycie
Dobrej nocy
Stary 2011-09-07, 23:29   #3101
julianna-p
Wtajemniczenie

dobranoc

Stary 2011-09-07, 23:38   #3102
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja teraz obejrzałam. Ale ma cudne włosy, jeszcze nie widziałam takiego błysku

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 08:04   #3103
buahhot
Marcelover ♥♥♥

dobry

mam dzisiaj wolne, a wiec zbieram sie i jade do sopotu zawiesc papiery na uczelnie

Cytat:
hej dziewczyny. Nie wiem czemu ale tak na prwdę nie mam ochoty siedzieć ostatnio na wizażu.
Nie będę opisywała dlaczego, mam nadzieję że szybko minie.

Siedzę od kilku godz z olejem na włosach, zostawie go na noc, prysznic, balsamowanie , kremy na twarz-dłonie-stopy, i jutro mycie itd włosów. To moje najbliższe Spa do zrobienia..

buahhot widziałam że pytałaś o swój staż z moim tż. Jestem z nim 6 lat( no za miesiąc) minie. Suwaczka chyba oglądałaś??

I pytanko używałyście odżywki nivea intensiv repair??
tak ogladalam
ja polecam od siebie nivea diamond gloss- wlosy cudownie wygladzone, sliskie (ja nie unikam silikonow )
Cytat:
Czeesc
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wiecie co do mnie leci?
paletka Sleeka nude, TZ pol h temu kliknal na all, tak o spontanicznie, kochany facet z niego i jak tu nie byc zakochanym po uszy w nim, jak on wie o czym ja marze doskonale i slinie sie do monitora
ale kochany Tz pokazesz oczywiscie makijaz zrobiony tą paletka?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 09:43   #3104
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
i w ogóle nie wiem( nie pamietam) ktora cały czas pisała o tym, że używa Acnefanu, ale z góry dziękuje bo tak czytałam czytałam jak piszecie o nim i kupiłam i jest genialny. Wprawdzie syfów dużo nie mam i nigdy problemów nie miałam z twarzą, ale ostatnio mi się pojedyncze zaczely robic i wystarczy ze dwa razy posmaruje i po problemie
Możliwe, że to ja.
Mi acnefan w ciągu weekendu (stosowany 3 razy dziennie na całą twarz) zrobił porządek na buzi. Wcześniej miałam masakrę jakąś, pryszcz, na pryszczu, a po tamtym pamiętnym weekendzie moja buźka się uspokoiła. Od tamtej pory stosuje go profilaktycznie na noc tylko i mam spokój z pryszczami. Nawet jak zaczęłam pić pokrzywę to mnie nie wypryszczyło, przed @ też nie miałam jakiegoś szczególnego wysypu, także ja też uważam, że jest genialny

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
i pytanie do dziewczyn w sprawie makijaży kolorowych... jak zrobic sobie kreskę cieniem? wystarczy pędzel ścięty do eyelinera i ładna kreska będzie?
Ja kreski cieniem robię za pomocą pacynek do cieni. W rossmanie kupuję takie pacynki z jednej strony cieniutkie, z drugiej normalne i tą cienką stroną robię

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Niektore kreconowlose uzywaja tej odzywki bez splukiwania z pantene sprezyste loki i fale, ale skladu nie znam http://www.google.pl/imgres?q=panten...:0&tx=51&ty=53
Miałam ją, ale ona dość druga jest w porównaniu do wydajności. Kosztuje około 15zł za 300 ml, a starcza mi na niecałe 2 tygodnie. Chociaż efekt był po niej fajny, ale wtedy jeszcze nie miałam zielonego pojęcia o składach, więc nie wiem, czy ma silikony
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 09:46   #3105
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Hej Wam dodałam post w klubie

Od 3 dni walczę z moimi syfami na buzi za pomocą maści cynkowej i nic a są takie okropne pogoda też okropna, że nawet wyjść nie ma gdzie...

Może dziś znowu zrobię sobie wieeelkie SPA ale jak na razie nie mam siły na to
Stary 2011-09-08, 09:50   #3106
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
witaj

Cytat:
napiszę, chociaż przyznam, że mnie pocieszył wpis w tym wątku, który wkleiła buahhot. dziewczyna napisała, że ma obydwie bazy, zwykłą i xl i one się podobno niczym nie różnią.
no i myślę, że zaproponują zwrot i oddanie kasy, a to się nie opłaca... ale zobaczymy, jak to będzie
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 09:55   #3107
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
tak, oto chodzi

a ja mysle, jaki tu olej kupic bo z pestek winogron sie konczy
Mi też się kończy ten z pestek winogron... Ale to z mojej winy, bo olejowałam włosy, aż ciekło z nich... Teraz już dużo mniej go używam i zastanawiam się jaki by kupić teraz... Może oliwę z oliwek, może znów z pestek winogron, a może coś innego...

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
co do moich korzeni- jeden dziadek urodzil sie w getcie warszawskim wiec Żydowskie z jego strony, jedna babcia na obrzezach Lwowa, nie wiem jakiej narodowosci byla moja prababcia bo oddano ja na wychowanie i dorosla na wschodnich kresach, ale miala bardziej azjatycki typ urody , o reszcie rodziny tez wiele nie wiem bo w czasach PRL trzeba bylo uwazac na inne pochodzenie bo latwo bylo obowiazkowo wemigrowac.
z mojej egzotyki mam naturalnie granatowe brwiw ( rozjasniam od lat bo wygladaja dziwnie) , trojkolorowe oczy i mega proste wlosy
jak ja chciałabym mieć mega proste włosy...

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
No racja perfumy swoją drogą to mam na studiach takiego gościa co za każdym łazi i poprawia jak ktoś źle mówi np. powiesz: tam pisze w rozmowie z kimś a on się wtrąci i :jest napisane nie żebym piła do Ciebie, ale tak mi się przypomniało
A ja myślałam, że obie formy są poprawne...
Stary 2011-09-08, 09:58   #3108
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
A ja myślałam, że obie formy są poprawne...
Niestety nie ale z przyzwyczajenia i ułatwienia większość mówi "tam pisze" a pisze jest w czasie teraźniejszym i nikt teraz tego nie pisze, tylko właśnie jest JUŻ napisane ale ja i tak na to nie zwracam uwagi i mówię jak mi się nawinie na język
Stary 2011-09-08, 10:01   #3109
samaraNW
Zakorzenienie

muszę się wyżalić na moją twarz, bo wysypało mnie trochę, a nie jestem przed @ i do tego ciężko się goi to wszystko stosuję acnefan, pastę cynkową itp i mało to pomaga

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Niestety nie ale z przyzwyczajenia i ułatwienia większość mówi "tam pisze" a pisze jest w czasie teraźniejszym i nikt teraz tego nie pisze, tylko właśnie jest JUŻ napisane ale ja i tak na to nie zwracam uwagi i mówię jak mi się nawinie na język
a ja zwracam uwagę, nawet poprawiam innych jak Twój kolega
wiem, niedobra i upierdliwa jestem
Stary 2011-09-08, 10:02   #3110
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
muszę się wyżalić na moją twarz, bo wysypało mnie trochę, a nie jestem przed @ i do tego ciężko się goi to wszystko stosuję acnefan, pastę cynkową itp i mało to pomaga
To zupełnie tak jak u mnie od kilku dni myję twarz 3-4 razy dziennie (uroki niewychodzenia z domu) i zawsze później smaruję maścią cynkową no i nic już 3 dni włącznie z nocą a koło nosa jedynie się zmniejszyły minimalnie. A na brodzie powiedziałabym, że nawet większe są
Stary 2011-09-08, 10:08   #3111
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
A to ciekawe o tej metodzie nie słyszałam ) ja myje właśnie codziennie rano włosy i wtedy moge co 3 dni nakładać na noc olejek a rano odżywke ?

Witaj
Ja olej nakładam co mycie. Wcześniej myłam włosy codziennie, więc codziennie na noc olej, rano mycie, po myciu maska(w zależności od czasu który miałam trzymałam ją od 15 minut do 3 godzin nawet). Zauważyłam, że po oleju jak myję włosy co 2 dni to też tragedii nie ma i mogę wyjść do ludzi
Stary 2011-09-08, 10:08   #3112
zielone_oko
Zakorzenienie

Dzień dobry

Użyłam dwa razy mydełko i mogę już powiedzieć o nim coś dobrego, po pierwsze świetnie matuje skórę Ja mam tłustą, czasem przesuszoną no i wczoraj umyłam buzię, nałożyłam krem , umalowałam się i szok przez pare h buzia ok, a zawsze po godzine-dwóch musiałam sie już przypudrować. Wieczorem umyłam buzię, posmarowałam brevoxylem bo mam małą kaszkę na policzkach i rano wstaje a tu buzia matowa, gdzie zwykle ociekała mi tłuszczem , jedynie nos mi się świeci

A po drugie zauważyłam, że na dekolcie poznikały mi takie maleńkie czerwone pryszczyki, które na dodatek swędziały. Oby mydełko tak dalej się spisywało
Stary 2011-09-08, 10:14   #3113
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
To zupełnie tak jak u mnie od kilku dni myję twarz 3-4 razy dziennie (uroki niewychodzenia z domu) i zawsze później smaruję maścią cynkową no i nic już 3 dni włącznie z nocą a koło nosa jedynie się zmniejszyły minimalnie. A na brodzie powiedziałabym, że nawet większe są
a nawilżasz czymś twarz, czy tylko robisz to co opisałaś?
możesz sobie nieźle przesuszyć skórę i będzie jeszcze gorzej.
Stary 2011-09-08, 10:43   #3114
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
a nawilżasz czymś twarz, czy tylko robisz to co opisałaś?
możesz sobie nieźle przesuszyć skórę i będzie jeszcze gorzej.
Ale maść daję tylko punktowo a nie na całą twarz dzisiaj będę robić peeling to po nim dam krem nawilżający
Stary 2011-09-08, 10:47   #3115
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
(...)

ale kochany Tz pokazesz oczywiscie makijaz zrobiony tą paletka?
chcial mi bardzo poprawic humor, mimo ze dzien spedzilismy mega dobrze i duzo sie usmiechalam to i tak na wieczor musial tak dowalic, ze sie poplakalam jak glupia rogala na buzi do teraz mam

jasne, ze pokaze. juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie w moich lapkach, zrobie kilka kombinacji
to moje kolory i mam nadzieje, ze bedzie piekne, bo napalilam sie na nia jak szalona

Cytat:
Hej Wam dodałam post w klubie

Od 3 dni walczę z moimi syfami na buzi za pomocą maści cynkowej i nic a są takie okropne pogoda też okropna, że nawet wyjść nie ma gdzie...

Może dziś znowu zrobię sobie wieeelkie SPA ale jak na razie nie mam siły na to
na mnie po paru miesiacach przestal skutkowac tak szybko jak wczesniej acnefan, a ze sie skonczyl, to w aptece kupilam benzacne 10%. posmarowalam dwie noce z rzedu, nawilzylam twarz rano i nie ma ani jednego syfka, narazie jest pieknie i szybko mi ranki zniknely
tylko u mnie moze byc tez zasluga lekkiej zmiany diety, znowu zaczelam tonami pochlaniac warzywa i owocowe i wszystko co gotowane, zamiast smazonego

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Użyłam dwa razy mydełko i mogę już powiedzieć o nim coś dobrego, po pierwsze świetnie matuje skórę Ja mam tłustą, czasem przesuszoną no i wczoraj umyłam buzię, nałożyłam krem , umalowałam się i szok przez pare h buzia ok, a zawsze po godzine-dwóch musiałam sie już przypudrować. Wieczorem umyłam buzię, posmarowałam brevoxylem bo mam małą kaszkę na policzkach i rano wstaje a tu buzia matowa, gdzie zwykle ociekała mi tłuszczem , jedynie nos mi się świeci

A po drugie zauważyłam, że na dekolcie poznikały mi takie maleńkie czerwone pryszczyki, które na dodatek swędziały. Oby mydełko tak dalej się spisywało
kusisz, kusisz mojej ziaji jest jeszcze troche, ale po takim opisie chyba tez go zakupie
Stary 2011-09-08, 10:52   #3116
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
chcial mi bardzo poprawic humor, mimo ze dzien spedzilismy mega dobrze i duzo sie usmiechalam to i tak na wieczor musial tak dowalic, ze sie poplakalam jak glupia rogala na buzi do teraz mam

jasne, ze pokaze. juz nie moge sie doczekac kiedy bedzie w moich lapkach, zrobie kilka kombinacji
to moje kolory i mam nadzieje, ze bedzie piekne, bo napalilam sie na nia jak szalona

na mnie po paru miesiacach przestal skutkowac tak szybko jak wczesniej acnefan, a ze sie skonczyl, to w aptece kupilam benzacne 10%. posmarowalam dwie noce z rzedu, nawilzylam twarz rano i nie ma ani jednego syfka, narazie jest pieknie i szybko mi ranki zniknely
tylko u mnie moze byc tez zasluga lekkiej zmiany diety, znowu zaczelam tonami pochlaniac warzywa i owocowe i wszystko co gotowane, zamiast smazonego
Zazdroszczę TŻa żeby mój mi robił takie niespodzianki marzę o Beyonce Rush Heat, ale chyba będę musiała sobie sama sprawić prezent tylko kiedy

Ja maści cynkowej nie używałam ohoho. Od paru miesięcy nie używam wcale podkładu, tylko krem, korektor i puder no i było super. A coś podkusiło mnie na BB Cream Elemong no i po kilku użyciach mam masę pryszczy ale z drugiej strony zmieniłam też jakiś miesiąc/półtora temu krem i może to przez niego. Nie wiem
Stary 2011-09-08, 10:58   #3117
snowhitee
Zakorzenienie

hej

Cytat:
witam

witaj

napiszę, chociaż przyznam, że mnie pocieszył wpis w tym wątku, który wkleiła buahhot. dziewczyna napisała, że ma obydwie bazy, zwykłą i xl i one się podobno niczym nie różnią.
no i myślę, że zaproponują zwrot i oddanie kasy, a to się nie opłaca... ale zobaczymy, jak to będzie
jasne zwrot kasy nie opłaca się zupelnie, ale dla samej zasady lepiej napisać, niech sobie nie myślą, że na frajerów trafili

Cytat:

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

a ja zwracam uwagę, nawet poprawiam innych jak Twój kolega
wiem, niedobra i upierdliwa jestem
ja też zawsze zwracam uwagę

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 11:05   #3118
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Zazdroszczę TŻa żeby mój mi robił takie niespodzianki marzę o Beyonce Rush Heat, ale chyba będę musiała sobie sama sprawić prezent tylko kiedy

Ja maści cynkowej nie używałam ohoho. Od paru miesięcy nie używam wcale podkładu, tylko krem, korektor i puder no i było super. A coś podkusiło mnie na BB Cream Elemong no i po kilku użyciach mam masę pryszczy ale z drugiej strony zmieniłam też jakiś miesiąc/półtora temu krem i może to przez niego. Nie wiem
wiesz, u nas to dziala w dwie strony. ja jestem tylko dumna z tego, ze wreszcie TZ zrozumial, ze mi niepotrzeba gwiazdki z nieba do szczescia, tylko drobiazgi, a spontanicznie, ja to lubie bardzo.

mi nigdy nie bylo zal kasy na nasz zwiazek, nieraz to ja pokrywalam wszystkie koszty, jak bylam w przyplywie gotowki, teraz role sie odwrocily i TZ umie dac cos od siebie. to jest cos pieknego, bo jak sam mowi, dla niego to zwykle mazidelka, a dla mnie to ogrom szczescia. cieszy mnie, ze mimo naszego stazu, on nadal potrafi mnie czyms zaskoczyc, a przede wszystkim, ze mnie slucha i wie za czym obecnie szaleje, czego potrzebuje.

odpisalam w klubie
Stary 2011-09-08, 11:14   #3119
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, u nas to dziala w dwie strony. ja jestem tylko dumna z tego, ze wreszcie TZ zrozumial, ze mi niepotrzeba gwiazdki z nieba do szczescia, tylko drobiazgi, a spontanicznie, ja to lubie bardzo.

mi nigdy nie bylo zal kasy na nasz zwiazek, nieraz to ja pokrywalam wszystkie koszty, jak bylam w przyplywie gotowki, teraz role sie odwrocily i TZ umie dac cos od siebie. to jest cos pieknego, bo jak sam mowi, dla niego to zwykle mazidelka, a dla mnie to ogrom szczescia. cieszy mnie, ze mimo naszego stazu, on nadal potrafi mnie czyms zaskoczyc, a przede wszystkim, ze mnie slucha i wie za czym obecnie szaleje, czego potrzebuje.

odpisalam w klubie
Ja również lubię takie spontaniczne małe niespodzianki bez okazji Lepsze to niż dostanie czegoś "bo dziś dzień kobiet, bo imieniny" itp.
Ja również odpisałam Kochana

A dziś w ramach poprawy humoru wreszcie pierwszy raz zrobię sobie maskę na włosy choć nie mam czepka ale to nic
Stary 2011-09-08, 11:19   #3120
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
jasne zwrot kasy nie opłaca się zupelnie, ale dla samej zasady lepiej napisać, niech sobie nie myślą, że na frajerów trafili
pewnie

pomalowałam sobie pazurki na miętowo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości