|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.
Marta ciekawie jak ciekawie-chciałam wózek taniej hehe, no ale niech posprawdzaja wszystko , mam nadzieje ze nikogo nie zdążyli naciągnac
|
|
|
|
#842 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja chyba bym na to nie wpadła
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawieszone bo widocznie cos bylo nie tak... I wlasnie czy udalo im sie kogos naciagnac...
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie takie modele najtaniej na allegro to cos około1500 wiec sie zdziwiłam i zaczełam sprawdzac, no cóż trudno trzeba bedzie kupic drozej![]() zreszta ja rozumiem cena fajna bo zaczynaja al eejszcze kurier gratis brak moz;iwosci za pobraniem i zachecanie do wpłat przez płace z allegro chyba po to zeby konta ni epodac, no i brak odpisu na maila
|
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a mi od jakiegos czasu tak strasznie chce sie czegos % ze masakra..
Mam w lodowce Bajlisa i chyba musze go gdzies schowac bo co lodowke otworze to mam ochote przyssac sie do butelki i wydoic duczkiem... ![]() Wczoraj nie wytrzymalam i nalalam sobie szklanke z zimnym mlekiem, dodalam lodu i 3 kropelki bejlisa i tak sie delektowalam tym jakby niewiadomo co to bylo oooo...wlasnie mi sie przypomnialo ze mam pifko bezalc. ide po nie
|
|
|
|
#846 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
d0brze, że napisałaś do allegro, niech ich sprawdzą
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() M. zrobił w tym roku domowe wino a la wermut. Niepotrzebnie go spróbowałam, jest przepyszne i teraz tylko chodzi mi po głowie niepotrzebnie
|
|
#848 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a najgorzej jak przyjdą jacyś znajomi, a tu trzeba się soczkiem zadowolić a za mną takie martini ze spritem chodzi
|
|
|
#849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
Niewiem jak to zrobie ale musze urodzic tak pod koniec wrzesnia... (czyli ok. 2-3 tyg. przed terminem) Moja mama przylatuje do mnie z siostra pod koniec pazdziernika i chcialabym wlasnie zeby minal miesiac od porodu i zebym juz sie czula na silach ...... i mam zamiar sie wybrac z mezem i siostra na halloween... Tutaj to swieto jest jednym z najwazniejszym w roku.. wszyscy ozdabiaja domy na zewnatrz strachami, pajeczynami itd.. Ludzie chodza poprzebierani..pelno imprez w po domach i w miescie... No i petardy to tak jak na sylwestra cala noc... Nie zebym byla jakas mega impreziara (moze kiedys) ale po prostu tak sie zasiedzialam w domu podczas ostatnich 3 lat ze poprostu mam zamiar sobie troche poszalec tak jak za dawnych czasow
Edytowane przez kellysss Czas edycji: 2011-09-07 o 23:27 |
||
|
|
|
#850 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kellysku ja wtryniałam lody bajleysa ![]() ![]() a w lodówce lecz free...ale ochoty brak kurde brzuch mi twardnieje na maksa... a wogóle oglądamy Smerfy..mąż ściągnął ![]()
|
|
#851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogłam sie oprzec![]() bejlejs mniam ale naobiłaś smaka a co do niego to on ma mało procent wiec w takiej nawet 20ml rozrobionej z mleczkiem czasem pewnei mniej jest niz w niektórych cukierkach![]() Cytat:
jak odwieszą to znaczy ze sprawdzone i ze ok a jak nie to wszystko jasne
|
||
|
|
|
#852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to jeszcze trzeba poczekać trochę 6 tyg do porodu+karmienie piersią, no to może wiosną przyszłego roku
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
a namalowałam tą zyrafke jest troche krzywo ale co tam malowałam pierwszy raz
![]() zdjecie troche złej jakosci bo robione telefonem, nawet mój zielony jak taki bledzioch wyszedł
|
|
|
|
#854 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
![]() to ja się odmelduję na dzisiaj kolorowych snów Mamuśki
Edytowane przez Martusiaaa21 Czas edycji: 2011-09-07 o 23:28 |
||
|
|
|
#855 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze tez se sciagne... ![]() Cytat:
Cytat:
No ale pamietam ze jak urodzilam Alana to jakos tez wybralam sie po miesiacu na pifko to tak mi sie w glowie krecilo ze szok.... Karmienie piersia mnie nie martwi.. Przygotuje sie do wyjscia i odciagne wczesniej.. Moze zamroze albo co ... ![]() bardzo ladna zyrafka... Wcale nie widze ze krzywa... |
|||
|
|
|
#856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnei po 1 bombka bedzie ale co tam hehea żyrafki krzywizny na zdjęciu nie widac |
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
![]() wczoraj namalowałam kawałek ucha i jak zobaczyłam krzywizne to zostawiłam ta sciane i powiedziałam ze wiecej nei maluje a dzis myk myk i jednak namalowałam ale stresa miałam niezłego, a jak skończyłam to mąz sie pytał co namaluje jeszcze zwariował ja tu taki stres a on chce jeszcze
|
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie ida to i ja chyba sobie ksiazke poczytam
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Asik swietna ta zyrafka! jestem pod wrazeniem!
przyjedz do mnie i mi taka namaluj na scianie, ciooo?????![]() A ja znowu gdzies od godz skurcze, tyle ze co 15-10 min, ciekawe co bedzie w nocy biedny Ł, jak widzi ze mnie boli to ma łzy w oczach i jak on biedny chce ze mna rodzic? no serce mi sie kraje jak na niego patrze..Pocytuje was jutro kochane, dobrze? bo ja tak dzisiaj sie wbilam bez niczego, ale naprawde czytam co sie u was dzieje, tylko nie cytowalam bo jakos zabraklo weny chyba.. ide sie poskurczowac i sprobowac zasnac, moze sie uda i dobranoc kobietki, spokojnych nocy w ramionach swoich meńćyzn ![]()
|
|
#862 |
|
Raczkowanie
|
hej wpadam na chwile podziekowac za gratulacje
jutro bede na dłuzej i poopowiadam . ale miałam szczescie z tym porodem nie? ![]() izaba przyjec 5 cm drugie pietro windą,oddział połozniczy 10 cm. nie zdazyli zrobic lewatywy, doktorka jak tam zaceła robic usg rzuciła wszystko na bok i w krzyk: poród w trakcie, nie chceili puscic mnie nawet do ubikacji na siusiu bo juz wkładali fartuchy i biegali jak szaleni dookoła ![]() przy nastepnym dziecku mam tak długo w domu nie siedziec i sie zastanawiac bo nie dojade nawet do połowy drogi Edytowane przez Antiopa7 Czas edycji: 2011-09-08 o 00:55 |
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak synek? Dobrze się dogadujecie już?
|
|
#864 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hello, jest tu kto
![]() Czy poszłyście rodzić ![]() Znów tu jestem o dziwnej godzinie czyli powtórka z rozrywki ![]() Grześ o 2 wylądował z nami w łóżku i tak śpią chłopy moje, ja teraz przeniosłam się do Grzesia Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ehh bidulka jesteś, mogłoby się coś w końcu ruszyć z tym Twoim porodem ![]() Cytat:
żeby skurcze albo ustały albo się nasiliły, którą wersję wybierasz Cytat:
Fajnie, że piszesz, relacja ekspresowa właściwie
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Juz nie ogarniam
![]() ---------- Dopisano o 05:24 ---------- Poprzedni post napisano o 05:14 ---------- Jaaaaa, niech ktos ze mna pogada bo zwariuje skurcze bola, macic boli, nie moge soac i ogolnie buuuu
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
spać nie mogę więc przyszłam poczytać co tam u Was
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
A witam, witam
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
trochę zajeło, ale już jestem na bieżąco z Wami...
Pestka, moje gratulacje ![]() ![]() kolejna mamuśka się doczekała biedna Monia, nacierpiała się i do domu ją wysłali... trzymaj się... jeszcze trochę... już bliżej niż dalej cotka, a Ty jak tam? doczytałam, że chcesz pić herbatę hehe, ja sobie ją popijam od czasu do czasu, ale raczej nie wierzę w to, że miałaby pomóc... mi po prostu smakuje ![]() stokrotka widzę, też nadal 2. jeszcze trochę kochana.... aa2 dobrze, że podpytałaś z wózkiem ja bym nie pomyślała, zeby ich sprawdzić... brawo! może dzięki Tobie nie oszukają kogoś innego MałgosiaM8, ale super ze brzuszek Ci już zszedł... szybko... jesteś moim pocieszeniem... a 5kg się nie przejmuj, znikną i nawet nie będziesz wiedziała kiedy ![]() agnieszka0605... no nie mogłam po tekście o gatkach męża hehe dobre porównanie ja też miałam taką radochę patrzeć na te małe skarpetuszki, spodeneczki na suszarce... a Ty jak tam? Tobie też już mało zostało.... lullaby Ciebie też podziwiam, biedna męczysz się z tymi skurczami jak stokrotka... oby Wam się szybko bobasy pojawiły na świecie... ![]() spray... 12września pełnia powiadasz to może moje dziecie zdecyduje się wyczłapać haha ![]() Bordana co tam u Ciebie? miss Tomasz bardzo ładnie kellysss Ty mi tu nie gadaj o alko... bo ja to długo już nie wytrzymam bez ![]() ---------- Dopisano o 04:51 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ---------- co tam lulla? biedna Ty musiałam doczytać i mnie wciągneło
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zal mi tylko mojego Ł bo widze ze on naprawde zaczyna schizowac. A Ty cio robisz o tej porze? nie mozesz bidulko spac?
|
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
no ja wiem, ze to zawsze bliżej i bliżej... ale mi tak Was wszystkich szkoda z tymi skurczami i bólami...
![]() co do tż to wyobrażam sobie... przeżywa z Tobą... ale jeszcze trochę... mój to ma totalny luz póki co... zobaczymy jak długo ![]() no nie mogę spać niestety... jakaś taka niespokojna jestem... połaziłam po domu i przyszłam na net, bo nuda tak w nocy samemu siedzieć...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

ja chyba bym na to nie wpadła
ogólnie takie modele najtaniej na allegro to cos około1500 wiec sie zdziwiłam i zaczełam sprawdzac, no cóż trudno trzeba bedzie kupic drozej

a najgorzej jak przyjdą jacyś znajomi, a tu trzeba się soczkiem zadowolić

kolorowych snów Mamuśki