|
|
#4861 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Normalnie - nie pijesz i już. Zresztą, jest obleśna w smaku. Wszyscy mnie o to pytają, robię za dziwoląga z tego powodu. Normalnie załapałabym się do freak show: kobieta która nie pije kawy, patrzcie, patrzcie, tylko u nas!!! O to to
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4862 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a ze trzy lata nie byłam (u takiego od choroby, bo gin i dentysta to stale ) może mi coś przepisze, boli cholerstwo i życie, szczególnie rano utrudnia ![]() Cytat:
![]() ale nawet mój, a uważam że jest b. dobry, umył ręce są rzeczy których nie przeskoczy i tylko chwała mu za to, że się do tego przyznać potrafi i radzi co robić daleja skąd, szklankę wzięłam największą, znaczy pokal ![]() Cytat:
|
|
|
#4863 |
|
Zakorzenienie
|
ide wydalac piasek
|
#4864 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#4865 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Wygląda na nie biało Ale może to taki cień padł ![]() ![]() Dobrej n.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ![]() co Ci , beret mierzyłaś? ![]() ![]() może pifa moja Mam na nerki pije, choć nie lubi, ale i tak ma kamienie, więc ja już nie wiem
|
|
|
#4867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
)Cytat:
![]() Jak dżdżownica Jesteś cool - ale ze aż tak, to po spotkaniu nie było widać ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- ale ze mnie matoł- To chyba boli ![]() Przepraszam...
|
|
#4868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas po 600 chodzi Cytat:
![]() w przyszłym tygodniu jadę na krew na prolaktynę, po tym cudzie za 400zł ![]() a później jeszcze pare testów moich i P. i wtedy pomyślę
|
|
|
#4869 |
|
Zakorzenienie
|
![]() o maj gasz aż tak źle? to może chociaż się rozkurcz noSpą 1. no nudy - ale klimatyczne, ja często lubię patrzeć po prostu an to jak oni grają - akcja mi niepoczebna - lubiłąm te nudy - kilka świetnych scen aktorstwo miszczostwo 2. 3. ![]()
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
nie uzywam
![]() piję od kilku dni pokrzywę , powinien zejsc , ide se ciepłą kapiel w soli zrobic
|
#4871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem, aż za dobrze, jutro będzie lepiej napaliłam w kozie zima idzie jak nic
|
|
|
#4872 | |||
|
Zakorzenienie
|
to mamy coś wspólnego bo ja też je uwielbiam ![]() uwielbiam to połączenie ![]() Cytat:
![]() z tym luksusem to bym nie przesadzała a nowoczesnym staramy sie je zrobić (do czego pierwszym krokiem było właśnie zdrapanie boazerii i wymiana drzwi) Cytat:
teraz jak tak patrze to faktycznie na fotce nawet widać że nie biały Cytat:
zdrówka Dobranoc All |
|||
|
|
|
#4873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale jaki piękny zapach jesieni aż posżłam na samotny spacer wieczorny wierzę, ze u Was zimno - no ale jak już bedzie kominek czy co tam ogrzewane to wsio docenisz - zimno "out" ciepełko "in " tak mnie wczoraj pocieszyła Karkki i Roz temi włosami - ze to nie żadne fatum sratum - ( choć to fryzjerka wiedzieć powinna wiem :pała że pełna nadziei wyruszyłam między ludzi - no i każdemu musiałam tłumaczyć odp na pytanie " Co Ci sie stało z włosami" ![]() kur dwa nie można spokojnie ruszyć dupy do sklepu po ziemniaki i jaja bez komentarzy i zaczepek
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-08 o 00:36 |
||
|
|
|
#4874 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
I tak Ci ignora nie dam, o! O matko, współczuję Moja ciocia na to ostatnio chorowała, dostała jakieś tabletki i dało radę, tzn. obeszło się bez "dział grubszego kalibru", trzymam więc ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Piździ straszliwie, fakt (i fuck) ![]() A my? --- Drzwi od kabiny prysznicowej się roziebauy, tzn. taki gówniany, plasticzany bolec u ich dołu, co w prowadnicę wchodzi, jakimś sposobem się ostatnio zdematerializował (i oczywiście moja wina, bo tylko ja się kąpię w tym domu, pfff ), przełożyłem z drugiej połowy, ale nadal lipa, obwieszają się i krzywe jakieś takie. Więc do połowy trzymają się jeszcze siłą magnesów w uszczelce, a od połowy do góry jest szpara, i weź tu akrobacje czyń ze słuchawką prysznicową (choć wydaje mi się, że mam już na nie sposób, diabeł tkwi albowiem w technice przesuwania)
|
|||
|
|
|
#4875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na moje nikt uwagi nie zwraca ![]() cheba z grzeczności jednak ![]() Cytat:
ad2.
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-08 o 00:58 |
||
|
|
|
#4876 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daję mu czas do października ![]() ![]() teraz sobie musze kupić jakąś małą nagrodę pocieszenia ![]() nawet sobie znalazłam pare pierdółek makijażowych i i nie zgadniecie co ![]() WYCOFALI no ale współczuję tej kabiny - mamy chyba identyczną i juz jeździ 12 rok ale na boga za każdym razem modlę sie żeby jeszcze trocheu pociongła nienawidze pozornie małych usterek - niby toto nic wielkiego, bzdet, ale jaką robi różnicę ok - pilne!!! co sie kupuje an pępkowe 1 miesięcznego dziecka - bo ja wiem jak ja będę wyglądać we sklepie ( jeszcze nie wiem gdzie on jest) zagubiona jak w smyku - w ój dziadostwa tam jest - musze i kcę coś kupić - coś co by na długo służyło/ ułatwiło życie młodej matce z noworodkiem - kocyk? jakiś sprzęt kwota do 50 zł bosze - gdzie te sklepy som?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-08 o 01:17 |
|
|
|
|
#4878 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, podczas gdy wannę raz-dwa się przeleci i nówka, a tu... zacieki, sreki, osad)
|
|
|
|
|
#4879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
Ja jutro dekoloryzuje i kłade farbę zaiebiście jasną popielatą , ciekawam bardzo efektu. Dzisiaj juz za późno jest.
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-09-08 o 01:30 |
||
|
|
|
#4880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeeeeeee to chyba źle doczytałąm to nie jest kabina na wannie? my mamy 2w1 i jest suuuuuuuuuper oooo? poza smykiem som tam takie? no to świetnie - i dzięki wielkie może coś wybiorę - serio chciąłabym coś fajnego - żaden obciach ani nic - zalezy mi na "sprawieniu radości" autentycznej - głównie mamie kocyk dostał kiedyś syn znajomej - i miał go jako swój kocyk do spania, z którym sie nie rozstawał i przy którym zawsze zasypiał przez 3 lata - taki kocyk bezpieczeństwa - no słiiiiiiitachny widok ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:30 ---------- Cytat:
![]() mama pociesza mnie najlepiej: " oooo popatrz, niebieski juz prawie zszedł" 2. trzymam kciuki za pozytywną chemię i odwagę aha - Rozterko - btw podobał mi sie Twój odcień mega bardzo - więc nie wiem jakiej zmiany oczekujesz? przyciemnienia? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-09-08 o 01:36 |
||
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4883 |
|
BAN stały
|
Niestety
Samoczyszczącą Skoro piekarniki mają już taką funkcję, to why not kabiny? W sumie to są takie środki do kabin w sprayu, że wystarczy popsikać i po jakimś czasie spłukać wodą, no ale to regularnie robić trzeba, na półroczny osad raczej nie pomoże
|
|
|
|
#4884 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wzorkach też myślałam Cytat:
by się przydało ![]() ale kupię spraya i będę psikać dzięki bo sobie wymyśliłam, że prysznic się jednak przyda , na lato i dla gości , bo co, mają doopy w mojej wannie moczyć ![]() ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- wogle to mi się zachciało Pumy szarej, droga jest
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-08 o 01:58 |
||
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4886 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie ma to, jak łazienka 2x2 z kiblem na dodatek ![]() Cytat:
![]() --- Chodzi za mną jakieś arabskie danie, to tak w związku z moimi obłędnie pachnącymi przyprawami |
||
|
|
|
#4887 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i polazła , a ja zapomniałam powiedzieć, że mi się Rejcz dzisiaj śniła a tak wracając pod prysznic ![]() to po psikaniu te kabiny trzeba polerować na sucho ![]() ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Cytat:
prysznic będzie we pralni , bo w łazience się nie zmieści puma mnie wkurzyła bardzo, tym bardziej, że prawie nową50ml zostawiłam w starym domu a danie se srup ![]() ---------- Dopisano o 02:10 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- to jeszcze ponarzekam, że obchodziłam szerokim łukiem dzisiejszy skok na luckyscent, a kończy mi się Pliska i chcę więcej
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-09-08 o 02:16 |
||
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
ZZnad kawy zbozowej mófię dobranoc
|
#4889 | |||
|
BAN stały
|
Zasiedziałem się w SB V
I przypomniała mi się moja przetoka szczękowa po rwaniu zęba, dentystka zatkała mi nos i kazała dmuchnąć, a powietrze wyleciało dziurą po zębie Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Spadam lulu, dobranoc |
|||
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie
![]() gdzie Olcia troszkę się martwię ![]() czy z wakacji już wróciła ?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

, a ze trzy lata nie byłam (u takiego od choroby, bo gin i dentysta to stale
) może mi coś przepisze, boli cholerstwo i życie, szczególnie rano utrudnia 
są rzeczy których nie przeskoczy i tylko chwała mu za to, że się do tego przyznać potrafi i radzi co robić dalej

Kolorowe ściany sypialnia; białe przedpokój (była tam obrzydliwa boazeria 
moja Mam na nerki pije, choć nie lubi, ale i tak ma kamienie, więc ja już nie wiem 

to może chociaż się rozkurcz noSpą