|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3272 |
|
Zakorzenienie
|
heloo
A Wy znowu o jedzeniu od rana .Ja od poniedziałku będę opychać sie grekimi specjałami ![]() W weekend piorę , prasuję i pakuje walizę...mąż będzie w trasie zarabiać eurasy na wyjazd. Swoją drogą my to zawsze na wariackich papierach- mąż wylatuje w piątek, w niedzielę o 16 ląduje w Wawie, a z niedzieli na poniedziałek o 2 musimy wyjechać na lotnisko- do Wawy. ![]() Emi pyszności masz w planach!! dałabyś przepis na ten schab ![]() Muszę już gromadzić pomysły na moje 30 uro. Niu gratuluję spadku wagi ![]() Ja jestem taka że interesuje mnie tylko to co dzieje się u moich najbliższych. To mnie rusza, im oddałabym wszystko- problemy innych mnie nie wzruszają- wiem, wiem jestem straszna ![]() O oddaniu krwi czy szpiku mowy nie ma Asiuk reakcja lekarza załamująca. No ale chociaż jakieś konkretne badania zlecił. To już coś.
|
#3273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W ogóle zauważyłam, że w tym roku Rodos jest bardzo popularny? czy to tylko wrażenie? Wkleję później przepis w wątku kulinarnym |
||
|
|
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, ale fajnie, że już wkrótce jedziecie
Odpoczniecie ![]() Na jak długo? |
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Banalnie zabrzmi, ale jak nie miałam dziecka, to też nie za bardzo zajmowały mi głowę chore dzieciaki. Wiadomo, szkoda każdego. Ale teraz naprawdę mnie to rusza, zdjęcia takich maleństw z milionami rur i rurek w buzi. Mój gin tak zawsze On sobie tak żartuje po prostu. Gdy raz byłam i powiedział mi, że najwcześniej to on się chce ze mną zobaczyć w październiku (w sensie na kontroli). Ja do niego: "czyli nie chce mnie pan wcześniej widzieć?", on: "panią to zawsze chcę zobaczyć, tylko nie wiem, co mąż na to" Albo że ja to mogę do niego na dyżur przyjechać obojętnie kiedy, nawet późno w nocy ![]() Dlatego wolę jednak kobiety - faceci są, owszem, delikatniejsi, ale z kobietą się nie wstydzę i nie wywiązują się między nami dwuznaczne (choćby żartobliwe) relacje Ja tak często mam, że z facetem wywiązuje się taki żartobliwy flircik, a to z ginem, a to z szefem...
|
|
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ktoś zaczyna, to ja daję się szybko wciągnąć w rozmowę na takim poziomie, mimo że wiem, że to tylko w teorii i w gadce
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie... To ja wciągam potencjalną ofiarę Z moim szefem było dość ciepło (tylko w teorii, nie w praktyce), TŻ się o tym dowiedział i było niezbyt przyjemnie (ale mu się nie dziwię, bo było blisko zdrady), teraz jest ok i z TŻ, i z szefem
|
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to zrobiłaś, że jest ok.? Wyobraziłam sobie odwrotną sytuację - TŻta z kimś i chyba by musiał zmienić pracę!!! Edytowane przez emi_lka Czas edycji: 2011-09-08 o 10:30 |
|
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z TŻ było gorzej, ale też jakoś tak drobnymi kroczkami doszliśmy do normy. Potem pił z moim szefem na jednej imprezie
|
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak TŻ się dowiedział? |
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Butter podeślij kurierem trochę tych przysmaków, które masz zamiar zrobić jak zwykle mi ślinka pociekła jak poczytałam jakie pyszności planujesz ![]() Widzę duże podobieństwo naszych mężów ![]() Asiuk dobrze, że coś zaczyna się dziać u Ciebie z badaniami. Ja też bałam się pobierania krwi, robiło mi się słabo więc o oddawaniu nie było mowy. Powiem Wam jednak, że częste kłucie w ciąży + mój codzienny kontakt z igłą pozbawiły mnie lęku przed igłami Teraz jestem na pewien czas zdyskwalifikowana z oddawaniem krwi. Może za jakiś czas. Z kolei mój TŻ z kolei co jakiś czas oddaje krew od paru lat.Tak w ogóle przy okazji ciąży okazało się, że mamy taką samą grupę krwi ![]() Mnie zawsze poruszały chore dzieci ale obecnie nie jestem stanie na to patrzeć, bo od razu łzy mi ciekną. Spoty fundacji na rzecz chorych dzieci w tv muszę przełączać. Niu, gratuluję spadku wagi.
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Zrobił coś, czego nie powinien - przejrzał mi komórkę. Z tym że, wstyd się przyznać, ale to nie pierwszy taki numer, jak mu wywinęłam, dlatego jest ostrożny. Dziwnie się zachowywałam, dlatego to zrobił.
I powiedział mi o tym, że wie, dopiero po kilku dniach, czym kompletnie wytrącił mnie z równowagi. Cytat:
Ja tez się bałam i nadal to dla mnie nieprzyjemne, ale nie mam oporów, żeby się teraz badać. |
|
|
|
|
#3283 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na tydzień. Nie dla mnie 2 tyg. wakacje. Szybko tęsknię za domem, nudzę się takim nicnierobieniem..poza tym żal mi urlopu marnować na jedno miejsce. Wolę urlop 4 razy w roku na 1 tydzień niż 2 razy na 2 tygodnie. ![]() Cytat:
Lubie flirt - ale takie teksty w pracy, u lekarza, u fryzjera bardzo mnie wyprowadzają z równowagi. Flirtować to ja mogę w knajpie , na wakacjach - nigdzie więcej
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ nawet nie wie jaką ma grupę krwi...ale na pewno ma Rh +, a ja Rh - ... Mnie też zawsze poruszają chorzy ludzie generalnie, a dzieci tym bardziej...z resztą zwierzęta też. Regularnie chlipię na Policji dla zwierząt.... Poza tym ostatnio zauważyłam, że mam tak, że jak widzę chorych ludzi, to mam ochotę nawet na ulicy podejść i pomóc. Nie umiem jakoś przejść obojętnie... zawsze się z TŻ zatrzymujemy, jak ktoś wygląda, jakby coś złego mu się działo...bez względu na to czy pijany, czy nie.... |
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz nie mogę sobie przypomnieć przykładów ale nie raz jak piszesz coś o swoim mężu to jakbym czytała o swoim
ich reakcje i niektóre zachowania
|
#3286 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gratulacje! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4276 Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2011-09-08 o 12:07 |
|||
|
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko, fajnie zdjęcia powklejałaś...
Tutaj wygląda super: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1307258184 Buty szalenie mi się podobają
|
|
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1307258184
Jaka torba Faktycznie ma świetny styl- taki "po mojemu" ..no prócz tych obcasów ![]() ----- Organizm to jest niezły mechanizm- od soboty dokładnie mam fazę na ser żółty i kefiry. Na słodycze- wstręt. Poczytałam o aktualnym tygodniu ciąży-okazuje sie że dziecku akurat rozwija się układ kostny- więc mam duże zapotrzebowanie na wapń.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-09-08 o 13:01 |
|
|
|
#3289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to nie tylko w ciąży...Widzisz Haniu, a myślałaś, że Ci akcja na słodkie nie przejdzie ![]() Zazdroszczę wczasów - bardzo bym chciała pojechać teraz w jakieś w miarę ciepłe miejsce... ![]() Poza tym mam ostatnio niedosyt męża, bo on bardzo dużo pracuje ostatnio...wakacje by nam dobrze zrobiły
|
|
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Nocko, świetne zdjęcia wkleiłaś...
Haniu, wkleiłam przepis. Asiuk, niezłe ziółko z Ciebie
|
|
|
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Asiuk no no ![]() niuniuniau gratulacje spadku wagi. emi_lka ale pyszności
|
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam niedosyt męża. On pracuje duzo jak zawsze..tyle że zawsze wieczorem szliśmy gdzieś na piwko, spacer itd. Ostatnio ja nie mam siły i chęci na wieczorne eskapady więc wygląda to tak że on jak zwykle cały dzień siedzi przy kompie, a wieczorem wychodzi z kumplami. Widuję go podczas obiadu i czasem wieczorem- jak skuszę go dobrym filmem. Strasznie się cieszę że mogę lecieć
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ratujcie, mam być chrzestną chłopca - za 3 tygodnie.
Co mam kupić? ![]() odpadają zabawki, ubranka i wszelkie pierdoły. Grubsze rzeczy czy potrzebne sprzęty już mają. jego mama mówiła, że jakieś pamiątki ją interesują, ale ja nie mam pojęcia, co się kupuje |
|
|
|
#3294 |
|
Zakorzenienie
|
Może jakąś księgę typu pierwszy roczek dziecka itp. Ile on ma m-ce? Ile chcesz na to kasy przeznaczyć?? Może tez być naszyjnik z tabliczką z jego imieniem (wiem, że to jakiś czas temu było takie modne).
|
|
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeznaczę tyle kasy, ile będzie trzeba
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłabym, jako składową prezentu, "Poczytaj mi mamo" księga pierwsza Naszej Księgarni.
http://merlin.pl/Poczytaj-mi-mamo-Ks.../1,819073.html a później sukcesywnie dokupywałabym kolejne. |
|
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
Emilko tez bardzo fajny pomysł z ta książką.
|
|
|
|
#3298 |
|
Zadomowienie
|
miskowa a w jakim wieku dziecko? Znaczy chrzczą szybko czy ma już kilka miesięcy? Mi z pamiątek bardzo się podobały książeczki typu album mojego dziecka, gdzie można wklejać rózne zdjęcia, wpisywać ważne daty itp ale sama nie mogłam znaleźc takiego, który naprawdę by mi się spodobał. Jak bym miała więcej czasu to skorzystałabym z usług osoby, która robi to w formie scrapbookingu. Oprócz tego kupują jakieś bransoletki z grawerem, łyżeczki, srebrne smoczki - jak dla mnie koszmarki ale może akurat o tym myśli mama tego chłopczyka.
Aha i my również dokupiliśmy ksiązkę, nie pamiętam dokładnie tytułu ale na pewno był to zbiór baśni. P.S. Dobra o wieku już doczytałam
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png Edytowane przez niuniuniau Czas edycji: 2011-09-08 o 16:13 |
|
|
|
#3299 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie medaliki, smoczki ze srebra czy łyżeczki to mi się jakoś nie podobają, bo niby po co to? Sama bym nie wiedziała, co z tym zrobić, więc niechętnie bym kogoś tym uszczęśliwiła Cytat:
Raczej nie myśli o tych gadżetach właśnie. Emilko, taka książka to tak. Rozumiem, że to jakaś z polecenia jest, że akurat ta? Na dzieciach nie znam się kompletnie kurcze |
||
|
|
|
#3300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle kupuję dzieciom w zasadzie tylko (dobre) książki. ---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- A ja prywatnie mam zamiar sobie kupić ten zbiór, a później kolejne, nie mając w planach jeszcze dziecka. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

.