|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Carmelku, o jaa, ale masz ciężką sytuację w pracy, nie zazdroszczę...
![]() Też się okropnie martwię o Bisię... Aaa, napiszę tutaj, w sumie nie ma się co rozpisywać wylądowałam u D. po 22, bo musiałam odwieźć po spotkaniu kumpelę, no i jeszcze na dodatek trafiłam na masę objazdów, a na koniec zbłądziłam trochę w Mielcu on po mnie wyjechał w końcu. Pojechaliśmy do niego, rozsiadłam się w fotelu, dostałam herbatkę, w tle leciał chillout, więc już całkiem emocje opadły i zrobiłam się totalnie senna zadziałało to zdecydowanie na moją korzyść, bo się tak słodko we mnie wpatrywał, aż mnie ciarki przechodzą na samo wspomnienie i mówił, że jak jestem śpiąca, to jestem takim słodziakiem i w ogóle... proponował, że mogę zostać i nie muszę jechać do domu po nocy, że będzie grzeczny i nie będzie mnie za bardzo zaczepiał no ale ja na rano do pracy, więc lipa... Bardzo fajnie się nam rozmawiało, zdecydowanie lepiej, moim zdaniem, niż na pierwszym spotkaniu chwilami to aż mnie hipnotyzował wzrokiem i już chwile milczenia nie były krępujące wyszłam do niego jakoś między 1 a 2, odprowadził mnie do samochodu i taaaaak pożegnał... ale tak jak wcześniej czekałam jak głupia na smsa, tak dzisiaj mi napisał za kwadrans siódma no i w ogóle ach... ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- no ogolone nogi na razie nie przydały się
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Justyna, super, że tak wszystko fajnie
![]() carmi, dasz radę ![]() ja też myślę o Bisi ciągle...mam nadzieję, że wszystko jej się poukłada.. powiem Wam, że przez ten tydzień tyle się w pracy dzieje, że nie wiem jak się nazywam..w domu nawet nie mam ochoty dotykać laptopa..a jak już to zrobię to poczytam i nie mam sił odpisywać.. nie wiem co się dzieje u was i źle mi z tego powodu ![]() witam wszystkie nowe zazdrośnice ![]() |
|
|
|
#423 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() coś zmajstrowała? ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
|
|
#424 |
|
MBZ♥
|
hej
![]() Frezyjko ta piosenka z podkładu też piękna ![]() Justyna a jednak było warto ![]() Kasia trzymam kciuki za rozmowę z dziekanem ![]() Naj nie martw się my będziemy czarować Twoją pogodę urlopową a jak już się zdarzy mały deszcz to więcej okazji do spontanicznych akcji i tulenia do Lubego![]() Hawwa czyli uciekł Ci gdzieś miesiąc udało się dziś u lekarza?![]() Ilsa dobrze podsumowałaś TM ![]() ja nie lubię tych płaczących dziewczyn i tych wstawek z Ich rodzinnych domów-kolejne Pawliy Papierskie a ta co jej Tyszka kazał schudnąć miała wg mnie jakiś bałagan na twarzy. Mąż jak zobaczył co wyprawia ta Irakijka to był zniesmaczony i stwierdził, że Ojciec Ją potem zamknie w jakiejś pustelni![]() Carmi w pracy sobie poradzisz--no Kto jak nie Ty ![]() Clarisoo właśnie. to na bank byłas Ty ![]() Nie poznałam Bisi jeszcze dobrze ale martwię się ![]() Basiek zazdroszczę tych 4 dni ![]() Aleks szkoda myslałam, że w W. jest łatwiej z pracą.Capri aż tak źle? ![]() cześć Wszystkim Ziewaczom ![]() jutro jedziemy do miasta rodzinnego ale się cieszę
|
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, no ja się wcale nie dziwię, musisz być wykończona... a zapowiada się coś luźniej czy póki jest praca pewna, to będzie tak ostro? Zwolnij, kobieto, bo nie mam z kim zrobić odwyku butowego
![]() Gienia, Ty się nie śmiej z tej łazienki, rozważałam opcję skucia i podkradnięcia mu płytek ![]() W ogóle dzisiaj do pracy spóźniłam się 5 minut, wchodzę taka zaaaspana do biura, a kumpela mnie wita uśmieszkiem, poczekała, aż wyjdzie klient i pyyyta, jak tam, mówi, że rozpromieniona jestem, a ja wyglądam, jak krowie z gardła przyjechał potem brat, coś tam pozlecał, połaziliśmy, pozapisywałam, co do zrobienia itd., no i siadłam za biurkiem, siedzę, patrzę na niego, on na mnie patrzy, ja pytam: "No co?", a on: "No nic, taka rozpromieniona jesteś dzisiaj"
|
|
#426 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna wow. Widzę,że jest coraz lepiej
Powodzenia ![]() jakoś średnio się czuję.
|
#427 |
|
Zakorzenienie
|
By, no było
a na długo jedziecie czy na jeden dzień?
|
|
#428 |
|
MBZ♥
|
Justyna zaciekawiłaś mnie tymi płytkami
![]() ![]() no i skoro 2 osoby Ci tak mówią to tak jest ![]() jedziemy tylko na weekend, bo TŻ nie dostał urlopu ale lepsze to niż nic ![]() Majasn Ty się zamęczysz ![]() Glen była wczoraj nagroda?
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna super!
![]() ![]() Już nie mogę doczekać się kolejnej opowieści ![]() Ale Mrówa musi dawać w kość Gwizdakowi, bo coś się nie odzywa
|
#430 |
|
Zakorzenienie
|
nie
przez 2 godziny prasowałam mężowi koszule, a potem padłam
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
By, no, płytki super, łazienka beżowo-brązowa, płytki duże takie niby prążkowane, taka faktura, nie wiem, jak to nazwać
a weekend też dobry! Odpoczniecie a jak się mąż czuje? Wyleczony po meczu? ![]() Dooobra, jadę do apteki, na spożywkę i po kurczaki dla nas do firmy
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy jechać do tego faceta do szpitala. I dowiedzieć się tylko o pkt. kurde wtedy cały dzień mam z głowy.
|
#433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomijając fakt, że zaopatrzyłam się ostatnio w dwie koszule to od 4 miesięcy jestem na zakupowym odwyku..jedyne co kupuję to sprzęty do wyposażenia domu
|
|
|
|
|
#434 |
|
Polka Ogarniaczka
|
kwa, do 4. mnie ta kawa trzymała
|
#435 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz ze mną zrobić - wczoraj nabyłam trzy pary butów
|
|
|
|
#436 |
|
MBZ♥
|
Glen
![]() Justyna Mąż marudny bo przeziębiony, a mają kontrolę w pracy O meczu nie chce słyszeć nie bardzo odpoczniemy bo idziemy na ten ślub. w sobotę musimy załatwić jeszcze kilka innych rzeczy![]() Kasia jedź. potem będziesz sobie zarzucaćć, że nie zrobiłaś wszystkiego co mogłaś ![]() ************************* ************************* Rain jakie? ![]() Majasn pamietam jak my się urządzaliśmy wybieranie wszystkiego, nawet najmniejszej popierdółki cieszyło-wydatki już mniej
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-08 o 10:06 |
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Justyna, ale super! jaram się Twoimi randkami i to jest fajowe! Co do buszmeństwa - my rezygnujemy z TV! tzn. jak ktoś nam kupi np. w prezencie ślubnym ( bez żalu jak coś będziemy chcieli oglądać - jest internet a TV od pewnego czasu głównie ogłupia. dziś ostatni dzień w pracy
|
|
|
|
#438 |
|
Zakorzenienie
|
http://butyboti.pl/katalog/botek-naomi-2220002860008
![]() A do tego takie zwykłe człapaki na teraz i z wyprzedaży fioletowe kozaczki za 39,99
|
|
|
|
#439 |
|
MBZ♥
|
Naj jak wejdzie na całego tv naziemna cyfrowa to tv musi mieć wbudowany tuner MPG4, a starsze tv dodatkowo muszą mieć osobny dekoder
teraz jak kupuje się tv to sprzedawca ma obowiązek poinformować czy tv ma kodowanie w tym systemie czy nie i chyba trzeba coś podpisać że zostało się poinformowanym, że dany tv nie ma tego. w sklepach jest jeszcze wiele tv płaskich starszej generacji i niektórzy sprzedawcy starają się wypchnąć towar niedoinformowanym klientom![]() a z okazji kolorowego impreza? ![]() Rainożesz Ty ale seksi szpila
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2011-09-08 o 10:19 |
|
|
|
#440 |
|
Polka Ogarniaczka
|
no ładne, podobają mi się
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#442 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ja muszę sobie takie kupić dopiero, bo mam tylko oficerki
|
#443 | |
|
Zakorzenienie
|
pokaż
chociaż sobie popatrzę ![]() Cytat:
![]() wczoraj jeszcze kupiłam doniczki na kwiatki ![]() na razie to chyba tyle z wydatków do domu..musze przystopować
|
|
|
|
|
#444 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam, mam dzisiaj dwa spotkania w Gdańsku... i oczywiście nie mamy w domu żadnej parasolki, Tż wszystkie 3 wozi w bagażniku...mam nadzieję, że nie zmoknę
|
#445 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do łazienki myślę, że zauważy jak ukradniesz mu kafelki ![]() a co do tv - może ogłupiać, ale może i uczyć. Po prostu trzeba mądrze wybierać programy, a nie tylko seriale i teleturnieje oglądać ![]() Mam nadzieję, że nie będzie padać to bym męża wyciągnęła na grę w kosza na świeżym powietrzu bo dostałam od niego piłkę za pkt z bp
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każdym razie nie chcemy tego nooo, dla mnie może być małe party Co do butów - wszyscy kupują jesienno-zimowe, a ja żyję w innym świecie i kurde, mam prawie nieśmigane buty z zeszłej jesieni, zimowe są naprawione, wiec chyba nie kupię nic w tym roku - co ze mnie za kobieta? Rain, fajowy but skimos - wyglądałaś cudnie! anioł, mnie się bardziej podobasz w drugiej sukni - wyszczupla Cię, choć piersi wygladają dziwnie, może to wina zdjęcia? ALE uważam, że ogólnie powinnaś nie kupować sukni ”odcinanej” na wysokości pupy, ale klasyczny, tuż na zakończeniu talii |
|
|
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, fajne butki
![]() Naj, zabierz mnie ze sobą ja też chcę na urlop
|
|
|
|
#448 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
Maja, a zasłużyłaś na urlop?
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-09-08 o 10:29 |
|
|
|
#449 |
|
MBZ♥
|
Rain kiedyś cały czas biegałam na obcasach
a teraz balerinki czy sportowe czy jakieś na niższym częściej. chociaż TŻ bardzo lubi jak mam obcasy![]() ja muszę kupić jakieś kalosze ale takie ładnie dopasowane do nogi i ostatnio na butyku widziałam fajne oficerki![]() Majasn ja zawsze miałam ambitny plan--dziś nic nie kupuję --na planie się kończyło teraz w sklepach jest tyle cudeniek, że ciężko przejść i zostawić na półce. jak kupowaliśmy meble w voxie to po przekroczeniu pewnej kwoty mozna było wybrać dodatków za 1000zł istny raj oczy mi się świeciły jak sroce. najbardziej sie cieszyłam z serwisu kawowego i ozdobnych dzbanów
|
|
|
|
#450 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dawid myślał, że padnie wczoraj ze śmiechu, jak mnie przyłapał na rozmowie z Cz. przez telefon, bo trafił na fragment:
ja - "co u Ciebie nowego, spotkamy się w pt.?" on - "no nic w nowego w sumie, możemy, oczywiście" ja - "tylko się nie wystrasz pojutrze" on - "czemu?" ja - "a, bo zdążyłam się postarzeć od ostatniego spotkania "on - "ee, przestań, ja w sumie też, muszę Cię gonić przecież "Słodki Głuuuupek ![]() Poza tym ja latam potem 2 godziny jak głupia i się śmieję do wszystkiego zawsze, heh. Ja już chcę jutro, godzinę 14
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

wylądowałam u D. po 22, bo musiałam odwieźć po spotkaniu kumpelę, no i jeszcze na dodatek trafiłam na masę objazdów, a na koniec zbłądziłam trochę w Mielcu
on po mnie wyjechał w końcu. Pojechaliśmy do niego, rozsiadłam się w fotelu, dostałam herbatkę, w tle leciał chillout, więc już całkiem emocje opadły i zrobiłam się totalnie senna
ale tak jak wcześniej czekałam jak głupia na smsa, tak dzisiaj mi napisał za kwadrans siódma
no i w ogóle ach... 

01.08.2013
15.08.2014
i potem w każdym odcinku będą przypominać że jest dzielna i że wyzwoliła kobiecość