|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Tylko teraz muszę jakoś zrobić, żeby mieć takie długie do ślubu... Masakra, bo one rosną, jak chcą Cytat:
A co do Red Chotów... Uwielbiam ich niektóre piosenki, a co do prezentu dla samej siebie- jak szaleć, to szaleć bo to w końcu obrona ![]() P.S.: wczoraj dowiedziałam się, że do października mam oddać pierwszy rozdział swojej pracy, a na razie mam sam tytuł
|
|
|
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Wiem z autopsji
|
|
#3783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Wiktusiaczek Co do pracy magisterskiej to ja nie mam jeszcze tematu, a już mam jeden rozdział napisany bo to cześć teoretyczna. Zajeło mi to może 3 dni razem z opanowaniem Tex'a ( taki edytor matematyczny) wiec na pewno i Ty dasz radę
|
|
#3784 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki
Gratuluję roku do ślubu! Ja dotąd nie odliczałam, ale dziś sprawdziłam i zostało nam 273 dni Jeśli chodzi o długość włosów, to oboje z TŻtem uwielbiamy długie. Moje sięgają łopatek, ale są trochę wycieniowane i - co najgorsze - ostatnio strasznie straciły na objętości, bo strasznie mi wypadają Mam chyba połowę tego, co było... Stosowałam już różne tabsy - Silica, Belissa, Skrzyp, Ha-Pantoten, teraz Vitapil, wcierałam ampułki Seboradinu, WAX, odżywki do włosów osłabionych, szampony z czarnej rzepy i wciąż żadnej poprawy... Od 1,5 roku leczę niedoczynność tarczycy, ale od jakiegoś czasu lekarka wciąż przepisuje mi taką samą dawkę tyroksyny, mimo że wyniki są coraz gorsze... Obawiam się czy nie wpadłam w nadczynność, tym bardziej, że ostatnio schudłam (49kg przy wzroście 167cm), choć jem normalnie i nawet przestałam ćwiczyć... Czy któraś z Was też ma problemy z tarczycą? Podejrzewam, że włosy mogły mi się mocno osłabić też po ostatnim farbowaniu, dlatego chcę Was przestrzec - zobaczyłam na półce w Rossmannie "nowość" Wellaton w piance. Jestem naturalnym rudzielcem, ale mam już sporo siwych włosów, więc od jakiegoś czasu farbuję na kolor najbardziej zbliżony do własnego. Tym razem chciałam spróbować czegość innego i spodobała mi się "Wulkaniczna czerwień" 77/44. Moim zdaniem farba była tragiczna - przy codziennym myciu włosów spłukiwała się, barwiąc wodę na intensywny kolor pomarańczowy, a włosy były ciemno bordowe i strasznie wypadały! Tragedia! Dlatego naprawdę NIE POLECAM! Wszystkim piszącym prace magazynierskie życzę powodzenia i trochę zazdroszczę, bo mam to już za sobą, a chętnie bym sobie jeszcze postudiowała Znalazłam dziś dwa nowe wzory zaproszeń - jeden w bardzo przyzwoitej cenie 1,19 zł Może którejś z Was się spodobają: http://allegro.pl/show_item.php?item=1809558748 http://allegro.pl/show_item.php?item=1809558777 Miłego przedpołudnia
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
kasioonya współczuję problemów z tarczycą. Na forum są dziewczyny, które mają, miały podobny problem, może coś Ci doradzą. Mnie czekają teraz też badania hormonalne, niestety na przysadkę mózgową. Cykam się strasznie. Ale zrobić je muszę.
Genialne zaproszenia wkleiłaś!!!!!!! Bardzo mi się podobają, muszę zapisać i pokazać TŻtowi. Chcemy robić sami, za niedługo chcemy papiery pozamawiać, może udałoby nam się coś podobnego zrobić. Kolejna ładna inspiracja
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaproszenia też bardzo ładne.
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do farbowania włosów to ja farbuje mniej więcej 3 razy w roku na kolor bardzo podobny do mojego (Ciemny kasztan). Trochę je przyciemnia i bardziej lśnią. Używam szamponu 24 mycia z firmy Marion i jestem bardzo zadowolona. Używałam już chyba szamponów z wszystkich firm. Joanna i Palette zmywała się jak szamponetka z każdym myciem. Tak jak pisałaś leciała kolorowa woda. Raz miałam farbę z Garniera i to był szok bo po 4 myciach po kolorze nie został nawet ślad (kupiłam farbę bo chciałam zrobić ciemny fiolet i byłam się, że z szamponu nie wyjdzie ). Opakowanie tego mojego szamponu wygląda tak jak w załączniku i mogę śmiało go polecić bo nic mi się z włosami nie dzieje.
|
|
#3790 |
|
Konto usunięte
|
A moje włosy się łamią
|
|
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
ja przez to, że zrobiłam trwałą zaczęłam jeszcze bardziej dbać o włosy i dzieki temu są w całkiem niezłym stanie
troszkę je chyba tylko podetnę, żeby lepiej rosły
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
sprężyna na szczęście mi się nie wbiła w 4 litery ![]() świetne te zaproszenia generalnie czuję się do dla dziewczyn co mają dziś roczek
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zraziłam się że długie samej ciężko mi było coś zrobić jeszcze w wieku 13 lat to już całkiem sobie z nimi nie radziłam. Pierwszy raz włosy obcieła mi mama byłam prze-szczęśliwa
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Nie wiem co się dzieje u Was bo nie mam czasu za Wami nadążać. Zauważyłam tylko, że rozmawiacie o długości włosów. Ja mam w tej chwili boba, włosy są trochę za uszy i zastanawiam się ile zdołam zapuścić. Po 13 mam zajęcia a tak mi się nie chce iść ale wagary w czwarty dzień szkoły to chyba nie najlepszy pomysł
|
|
|
|
#3795 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny dzięki za dobre rady w sprawie umowy. Zadzwoniłam do managera restauracji i był bardzo zdziwiony, czego ja sobie w ogóle życzę, ale byłam uparta i powiedziałam, że proszę o dopisanie, tego o czym mówiliśmy, że cena 160zł/ od osoby nie może ulec zwiększeniu bardziej niż o 10% i że stół wiejski jest w gratisie. Zgodził się i jadę w piątek dopisać
Bardzo mi miło, że spotka wizaż-ki, które ślubują tego samego dnia, co ja. Moja mama też każe mi kupi suknię z salonu, a ja wolę używaną, więc po prostu postawie ją przed faktem dokonanym. Co do lasagnie z Lidla jest przepyszna, nawet moja 8-letnia siostra ją uwielbia, a to jest duże dokonanie, bo to fusyt. Miałam opowiedzieć, coś o sobie i moim TŻ, a więc mieszkamy w jednym mieście (Kaliszu) i chodziliśmy, ze sobą do jednej klasy od początku podstawówki. Parą jesteśmy od 06.09.2005. Ponieważ zaręczyliśmy się niedawno, bo 21.08 w moje urodziny przygotowania ślubne są dla mnie zupełną nowością i cieszę się, że przyjełyści mnie do swojego grona i mogę się od Was, lepiej doświadczonych w tym względzie dowiedziec. Ja włosy mam krótkie do ucha, ścięłam je w maju tego roku z takich do łopatki i boje się, ze do września przyszłego roku nie zdążą mi urosnąć. Pozdrawiam Ps. Teraz wcinam Ptasie Mleczko z Wedla, bo aura na dworze jest bardzo smutna i chętnie bym się z wami podzieliła. ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- A co do kolekcji ślubnej Very Wang to może i sukienki śliczne, ale te kolory i materiały nie wejdą szybko na poslki rynek ślubny, a ta sukienka z kuperkiem w jednym z waszych postów to już totalna masakra |
|
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj plinko87
Nie wiem o co chodzi z umową ale cieszę się, że wszystko rozwiązało się po Waszej myśli
|
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Jamiee, wybacz, że pytam, ale nie wszytko ogarniam. Ty zaczełaś pracę w podstawówce?
)
|
#3798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Dodatkowo studiuję (teraz już na V roku)
|
|
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Gosza_m Słońce czy Wy się już zapisaliście na kurs tańca?
|
|
|
|
#3803 |
|
Zakorzenienie
|
A, to Tusia
Nie wiem co mi się poprzestawiało
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
Pan Tż wziął dzisiaj kasiurke i ma nas zapisać, bo dzisiaj po południu kasa czynna. W poniedziałek jak byliśmy (jeszcze przed osą ;p) to było zamknięte.
|
#3805 |
|
Zadomowienie
|
Te zaproszenia wrzucone parę postów wyżej super
|
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jeszcze nie zapłaciliśmy
|
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze mu zadzwonię, żeby przypomnieć o zapisach
dla pewności!
|
#3809 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie z księżyca: działa Wam allegro?? I drugie: ile płacicie za kurs tańca? Bo ja się waham, czy iść, bo drogo- 80 zł od pary...
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
allegro nie dziala...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Tylko teraz muszę jakoś zrobić, żeby mieć takie długie do ślubu... Masakra, bo one rosną, jak chcą
Taki prezent sobie zrobię, a co!

Ślub 27. X. 2012
Mam chyba połowę tego, co było... Stosowałam już różne tabsy - Silica, Belissa, Skrzyp, Ha-Pantoten, teraz Vitapil, wcierałam ampułki Seboradinu, WAX, odżywki do włosów osłabionych, szampony z czarnej rzepy i wciąż żadnej poprawy... Od 1,5 roku leczę niedoczynność tarczycy, ale od jakiegoś czasu lekarka wciąż przepisuje mi taką samą dawkę tyroksyny, mimo że wyniki są coraz gorsze... Obawiam się czy nie wpadłam w nadczynność, tym bardziej, że ostatnio schudłam (49kg przy wzroście 167cm), choć jem normalnie i nawet przestałam ćwiczyć... Czy któraś z Was też ma problemy z tarczycą?

dla dziewczyn co mają dziś roczek