![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowy wątek u Słonia :)
Cytat:
Lush - Skin Drink - odżywczy krem do twarzy, raz użyty Jean Paul Gaultier - Classique Lush - próbka kremu Dream Cream Lush - Mleczko oczyszczające 9 to 5 z orchideą - 95 g, nowe Lush - próbka kremu sympathy for the skin Lush - prawie połowa mudełka sultana of soap ![]()
![]() |
![]() |
#122 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Wtajemniczenie
|
chetnie ale za amorka 10 ml i fire nie oddam dwoch nowych palet
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
- roż z TBS i cienie też z TBS ten od lewej na dole z twojej wish mam dwa lakiery china glaze kolory oxygen i runaway bride |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
![]() U mnie poobało Ci się: - Estee Lauder, Platinum Illuminator, 13g, tylko wypróbowany - Lacote Guam, Crema anticellulite corpo, 250ml bez pudełka, raz wypróbowany tylko dla sprawdzenia konsystencji - Givenchy Hydra Sparkling – Velvet Luminescence Moisturizing Cream , miniatury 2x 5ml Ja jestem chętna na: Lush - Skin Drink - odżywczy krem do twarzy, raz użyty Jean Paul Gaultier - Classique (dobrze widzę, że to edp?) Lush - próbka kremu Dream Cream Lush - Mleczko oczyszczające 9 to 5 z orchideą - 95 g, nowe Lush - próbka kremu sympathy for the skin kawałek honey waffle czy taka wymiana byłaby ok? ![]()
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
a co byś chciała za sam róż ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Sonia Rykiel Belle en Rykiel - pierwotnie 100 ml, ubytek na fotce
Kryolan - Odsypka (ilość do ustalenia) pudru matującego anti-shine Kryolan - Odsypka pudru transcluent powder - ilość do ustalenia Lush - Skin Drink - odżywczy krem do twarzy, raz użyty Olej z tamanu Olej z pestek arbuza Emulsja energizująca do twarzy Nuxe - Suchy olejek z drobinkami - 10 ml - nowy The Body Shop - Nutriganics - Serum wygładzające 30 ml – nowe The Body Shop - nowe balsamy/masełka do ust: - arbuz / watermelon - mango EDM - róż salon fun odsypka Lumiere - Sheer - Flawless finish Skrobia kukurydziana - próbka 5 ml - oddam gratis EDM - Come what may blush - nowy sampel 1 g Lumiere - róż poppy - odsypka w słoiczku samplowym Lumiere - Babyface Lumiere - Innocence EDM - Waffle cone Lumiere - Nude (bronzer) Lumiere - Ditto O coś u mnie?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
raczej nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
C. Herrera 212 sexy Beckham - Intimately for her Lush - Skin Drink - odżywczy krem do twarzy, raz użyty The Body Shop - Żurawinowe masło do ciała 200 ml Cranberry Joy - wersja świąteczna - nowe Cacharel Amor Amor - wersja travel 20 ml - zostało ok. 60% Demeter - Marshmallow Lush - Mleczko oczyszczające 9 to 5 z orchideą - 95 g, nowe The Body Shop - nowe balsamy/masełka do ust oba ![]() jak coś znajdziesz to ładnie proszę o konkretne propozycje ![]()
![]() |
#135 |
Perfume Lover
|
Hej
Znajdziesz coś u mnie za odlewkę Timbuktu?
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za :
>>> Olej z tamanu
![]() |
#138 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Dopatrzałam jeszcze u Ciebie Skin Drink Lusha, myślę czym by Cie tu jeszcze pokusić. Z Lusha mam w lodówce świeże maseczki do twarzy, mogę się podzielić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Słoniku kochany, ale to zalezy czy jestes zainteresowana czy nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Konto usunięte
|
Podoba mi się:
L'artisan parfumeur - Timbuktu Guerlain - Mitsouko The Body Shop - wypiekane róże do policzków oba odcienie - nowe Znajdziesz coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Ja się zgłaszam po:
The Body Shop - Żurawinowe masło do ciała 200 ml Cranberry Joy - nowe The Body Shop - nowe balsamy/masełka do ust: arbuz The Body Shop - Shimmer cubes - poczwórne cienie do oczu - nowe Odcień 20 The Body Shop - Błyszczyk do ust 01 - lip liquid color, nowy - przejrzysty I może: The Body Shop - Nutriganics - Serum wygładzające 30 ml – nowe ![]() Czy wybrałabyś coś u mnie w zamian? ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Oki ![]() ![]() ![]()
Klasyka nigdy nie wychodzi z mody. ![]() Edytowane przez blackandblue Czas edycji: 2011-09-07 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Hej Słoniku
![]() Nie chcę Cię popędzać, ale może nie widziałaś wyżej mojej dopiski z prośbą, napisz mi proszę co konkretnie byś chciała ode mnie za rzeczy powyżej ![]() ![]()
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobają mi się saszetki: * Goldwell Color szampon do włosów koloryzowanych, normalnych i cienkich 10 ml saszetka * Goldwell Color odżywka do włosów koloryzowanych, normalnych i cienkich 10 ml saszetka * Goldwell Rich Repair szampon do włosów suchych, zniszczonych i wymagający szczególnej pielęgnacji 10 ml saszetka * Goldwell Rich Repair odżywka do włosów suchych, zniszczonych i wymagający szczególnej pielęgnacji 10 ml saszetka * Eva Natura oczyszczanie + ukojenie do cery wrażliwej, zaczerwienionej, skłonnej do podrażnień saszetka x2 oraz: * Golldwell Sun Reflects maska do włosów - regeneruje włosy poddane działaniu słońca, soli i chloru wody morskiej i basenowej 200 ml zostało 70% * Brocato Vibracolor Fade Prevent Treatment odżywka - ochrona koloru 50 ml NOWE * La Roche-Posay płyn micelarny 50 ml NOWY |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Oj, ale ja bez masełka do ciała to nie chcę
![]() ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Może zainteresuje Cię In White J. del Pozo edt 30ml, nowa w kartoniku w zamian za Intimately? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post29134471 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.