Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-08, 11:25   #3121
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Hej dziewczyny

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
wiesz, u nas to dziala w dwie strony. ja jestem tylko dumna z tego, ze wreszcie TZ zrozumial, ze mi niepotrzeba gwiazdki z nieba do szczescia, tylko drobiazgi, a spontanicznie, ja to lubie bardzo.

mi nigdy nie bylo zal kasy na nasz zwiazek, nieraz to ja pokrywalam wszystkie koszty, jak bylam w przyplywie gotowki, teraz role sie odwrocily i TZ umie dac cos od siebie. to jest cos pieknego, bo jak sam mowi, dla niego to zwykle mazidelka, a dla mnie to ogrom szczescia. cieszy mnie, ze mimo naszego stazu, on nadal potrafi mnie czyms zaskoczyc, a przede wszystkim, ze mnie slucha i wie za czym obecnie szaleje, czego potrzebuje.

odpisalam w klubie
Przywracasz wiarę w facetów Mam nadzieję, że też kiedyś taki stanie na mojej drodze

W tym miesiącu mam trzy kosmetykowe rzeczy takie 'must have' Mydlo z nanosrebrem, dobry podkład kryjąco-matujący najlepiej i szczoteczkę elektryczną do zębów
Jaki podkład możecie mi polecić do skóry tłustej?
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 11:37   #3122
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
my mamy juz tak:
40sloiczkow dzemu wisniowego
ok.35 brzoskwiniowego
jakos z 20 truskawkowego + 20l soku z truskawek
maliny mamy zrobione tez jako dzem, sok i wymieszane z porzeczka, nie wiem ile tego mamy, ale cala piwnice zastawiona i dlatego nie mamy gdzie pomiescic ogrokow kiszonych, bo mamy na ostro, na slodko, z fasolka i zwykle

moja mama ma bzika i robi to hurtowo, czesc jest juz rozdana rodzinie,sasiadom, ale pol hektara ogrodka robi swoje. i tak mama zgodzila sie, duzo ogrodka zlikwidowac na czesc trawki, ktorej mam dosc, bo tylko ja ja kosze ale ona jest taka, ze nic sie zmarnowac nie moze... agrest, jezyny, wisnie, ogorki to wiadrami doslownie oddawalismy za darmo. ale tak to jest, jak sie nie ma umiaru w sadzeniu, a nas jest tylko trojka

aaa potem mi rosnie
Skąd ja to znam...
U mnie tak samo, dżemy, przetwory, piwnica zastawiona cała a w połowie zimy i tak się rozdaje sąsiadom, bo za dużo tego i rodzice się orientują, że do lata nie zje się tego...
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 11:44   #3123
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Możliwe, że to ja.
Mi acnefan w ciągu weekendu (stosowany 3 razy dziennie na całą twarz) zrobił porządek na buzi. Wcześniej miałam masakrę jakąś, pryszcz, na pryszczu, a po tamtym pamiętnym weekendzie moja buźka się uspokoiła. Od tamtej pory stosuje go profilaktycznie na noc tylko i mam spokój z pryszczami. Nawet jak zaczęłam pić pokrzywę to mnie nie wypryszczyło, przed @ też nie miałam jakiegoś szczególnego wysypu, także ja też uważam, że jest genialny

Jestem wdzięczna za tą maść
Ja własnie jestem z niej niesamowicie zadowolona teraz Bo szybko działa
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Użyłam dwa razy mydełko i mogę już powiedzieć o nim coś dobrego, po pierwsze świetnie matuje skórę Ja mam tłustą, czasem przesuszoną no i wczoraj umyłam buzię, nałożyłam krem , umalowałam się i szok przez pare h buzia ok, a zawsze po godzine-dwóch musiałam sie już przypudrować. Wieczorem umyłam buzię, posmarowałam brevoxylem bo mam małą kaszkę na policzkach i rano wstaje a tu buzia matowa, gdzie zwykle ociekała mi tłuszczem , jedynie nos mi się świeci

A po drugie zauważyłam, że na dekolcie poznikały mi takie maleńkie czerwone pryszczyki, które na dodatek swędziały. Oby mydełko tak dalej się spisywało
czyli musze do mydełko kupić właśnie patrze, że wersja w płynie jest
więc je zakupie.

Teraz dalej KWC sobie poprzeglądam bo bede w taniej aptece jutro więc pokupuję, żeby było już.
i vatike kokosowa na allegro kliknęłam
Stary 2011-09-08, 12:00   #3124
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Oczko ale zachęcilaś mnie na mydełko
Po wypłacie napewno kupię, w dozie i coś jeszcze dobiorę. Ponadto czaję się na oleje sesa i heenara Też na dniach je zamówię. Ostatnio po oliwie z oliwek i BD, moje włosy były genialne! Dziś też naolejuję

Caate super, że tż potrafi sprawiać prezenty Ja podobnie jak Ty pieniędzy na związek nie szczędze Wczoraj kupiłam lodówkę Może to nie taki super romantyczny prezent, ale potrzebny.

Miłego dnia
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 12:02   #3125
Shadii
Wtajemniczenie

Hej

Caate,
fajnie z TŻem masz, zazdroszczę mój by się niestety zdziwił po co mi to

Cytat:
(...)

jak ja chciałabym mieć mega proste włosy...

Ja też mam mega proste - i są nijakie chociaż innym się podobają. Ale wolałabym mieć kręcone. Czemu to nie można się zamienić, eh
Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
To zupełnie tak jak u mnie od kilku dni myję twarz 3-4 razy dziennie (uroki niewychodzenia z domu) i zawsze później smaruję maścią cynkową no i nic już 3 dni włącznie z nocą a koło nosa jedynie się zmniejszyły minimalnie. A na brodzie powiedziałabym, że nawet większe są
Ja się nie znam, ale czy kilkakrotne mycie twarzy nie szkodzi? Nie jest to za dużo?

Cytat:
Ale maść daję tylko punktowo a nie na całą twarz dzisiaj będę robić peeling to po nim dam krem nawilżający
Koniecznie nawilżaj nawet przed maścią, jakiś dobrze wchłaniający się krem

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 12:05   #3126
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Hej
Ja się nie znam, ale czy kilkakrotne mycie twarzy nie szkodzi? Nie jest to za dużo?

Koniecznie nawilżaj nawet przed maścią, jakiś dobrze wchłaniający się krem
Hej
Oczywiście codziennie nie myję tak często, tylko rano i wieczorem a teraz jak te kilka dni jestem w domu, chodzę bez makijażu i chcę zmyć tą maść cynkową to muszę użyć żelu do mycia, bo inaczej całą buźkę mam tłustą jak po oleju
Stary 2011-09-08, 12:13   #3127
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, ale mam do dupy weekend... Najpierw martwiłam się, że z TŻ nie widuję się wcale... a teraz nie będę go widywać w ogóle. Rozstaliśmy się i pomimo, że nie jest wart moich łeż to chodzę i ryczę jak głupia..;/
Stary 2011-09-08, 12:18   #3128
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej
Oczywiście codziennie nie myję tak często, tylko rano i wieczorem a teraz jak te kilka dni jestem w domu, chodzę bez makijażu i chcę zmyć tą maść cynkową to muszę użyć żelu do mycia, bo inaczej całą buźkę mam tłustą jak po oleju
Zmywasz ją parę razy i nakładasz nową, tak? A próbowałaś kupić pastę cynkową? Bardziej skuteczna od maści. A, i mój ostatni wynalazek : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...septyczny.html użyłam dopiero dwa razy, ale skóra już ładniej wygląda i parę mniejszych pryszczy zlikwidował po jednej nocy. Możesz spróbować i jeszcze przeczytałam, że peeling będziesz robić - może nie rób teraz, jak są pryszcze? Mogą się przenieść.

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Dziewczyny, widziałyście nową ofertę Catrice? - http://vedettep.blogspot.com/2011/08...a-w-staej.html jest parę rzeczy, na które mam ochotę, mam nadzieję, że szybko się pojawią w Naturach...

Stary 2011-09-08, 12:20   #3129
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Zmywasz ją parę razy i nakładasz nową, tak? A próbowałaś kupić pastę cynkową? Bardziej skuteczna od maści. A, i mój ostatni wynalazek : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...septyczny.html użyłam dopiero dwa razy, ale skóra już ładniej wygląda i parę mniejszych pryszczy zlikwidował po jednej nocy. Możesz spróbować i jeszcze przeczytałam, że peeling będziesz robić - może nie rób teraz, jak są pryszcze? Mogą się przenieść.

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Dziewczyny, widziałyście nową ofertę Catrice? - http://vedettep.blogspot.com/2011/08...a-w-staej.html jest parę rzeczy, na które mam ochotę, mam nadzieję, że szybko się pojawią w Naturach...
Zmywam ją i nakładam od nowa, dokładnie
Myślisz, że peeling je przeniesie? To najwyżej zrobię za kilka dni
a co do Twojego wynalazku to stosujesz go tylko punktowo czy na całą twarz? Bo szukam kremu i może akurat on jest stworzony dla mnie
Stary 2011-09-08, 12:21   #3130
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:

gdzie kupujesz ten krem?

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 12:22   #3131
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
dzięki no tak przytyć mi ciężko niestety, już się przyzwyczaiłam
Też tak mam.
Wkurza mnie czasem jak mi ludzie zwracają uwagę, że za chuda jestem, że powinnam przytyć, bo brzydko tak wyglądam, a ja nie mogę po prostu
Stary 2011-09-08, 12:42   #3132
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak mam.
Wkurza mnie czasem jak mi ludzie zwracają uwagę, że za chuda jestem, że powinnam przytyć, bo brzydko tak wyglądam, a ja nie mogę po prostu
Chcesz tak z 10kg ode mnie?

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

No i kolejne rzeczy które trafiają w zakładki kolejne przez Wizaż

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...septyczny.html
i
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...#review-549107
Stary 2011-09-08, 12:45   #3133
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Chcesz tak z 10kg ode mnie?
Bardzo chętnie
Mam jeszcze jakieś 15 stron nadrabiania... Może dziś wieczorem, a jak nie to juto uda mi się nadrobić i będę już z Wami na bieżąco
Stary 2011-09-08, 12:46   #3134
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo chętnie
Mam jeszcze jakieś 15 stron nadrabiania... Może dziś wieczorem, a jak nie to juto uda mi się nadrobić i będę już z Wami na bieżąco
To bierz je ode mnie byle szybko ! Matko jak ja bym chciała ważyć tak 47-48 kg
Stary 2011-09-08, 12:57   #3135
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Zmywam ją i nakładam od nowa, dokładnie
Myślisz, że peeling je przeniesie? To najwyżej zrobię za kilka dni
a co do Twojego wynalazku to stosujesz go tylko punktowo czy na całą twarz? Bo szukam kremu i może akurat on jest stworzony dla mnie
Myślę, że nie powinno się robić peelingu, kiedy ma się pryszcze, a zwłaszcza, jeśli jest ich więcej więc poczekaj, niech chociaż troszkę znikną Najpierw posmarowałam punktowo, ale wczoraj już całą twarz i jest bardzo dobrze jest brązowo-zielony, myślałam, że się nie wchłania, bo punktowo nałożyłam za dużo, ale po rozsmarowaniu na całej twarzy naprawdę nie ma śladu jak działa na dłuższą metę powiem może za tydzień, bo dopiero dwa razy użyłam

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
gdzie kupujesz ten krem?
Niestety w aptekach nie było, nie dało się też zamówić, więc kupiłam w internecie

Stary 2011-09-08, 12:58   #3136
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Hej

Caate,
fajnie z TŻem masz, zazdroszczę mój by się niestety zdziwił po co mi to

(...)
moj tez by nie wiedzial, ale ze ja czesto sie maluje, to mi sie przyglada i pyta co to jest, to mu tlumacze i chyba zapamietuje

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Oczko ale zachęcilaś mnie na mydełko
Po wypłacie napewno kupię, w dozie i coś jeszcze dobiorę. Ponadto czaję się na oleje sesa i heenara Też na dniach je zamówię. Ostatnio po oliwie z oliwek i BD, moje włosy były genialne! Dziś też naolejuję

Caate super, że tż potrafi sprawiać prezenty Ja podobnie jak Ty pieniędzy na związek nie szczędze Wczoraj kupiłam lodówkę Może to nie taki super romantyczny prezent, ale potrzebny.

Miłego dnia
prezenty do domu sa rownie wspaniale, a przede wszystkim potrzebne. bez lodowki ciezko funkcjonowac duzy wysilek z Twojej strony finansowy, nie ma co ze mna rownac

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Przywracasz wiarę w facetów Mam nadzieję, że też kiedyś taki stanie na mojej drodze

W tym miesiącu mam trzy kosmetykowe rzeczy takie 'must have' Mydlo z nanosrebrem, dobry podkład kryjąco-matujący najlepiej i szczoteczkę elektryczną do zębów
Jaki podkład możecie mi polecić do skóry tłustej?
moj nie bylby taki, gdyby nie moje gadanie i wzdychanie do danych rzeczy.
wszystko zalezy od wychowania i posiadania kasy, czy jest sie pazernym, czy jednak potrafimy sie z kims dzielic.

Cytat:
Skąd ja to znam...
U mnie tak samo, dżemy, przetwory, piwnica zastawiona cała a w połowie zimy i tak się rozdaje sąsiadom, bo za dużo tego i rodzice się orientują, że do lata nie zje się tego...
ale przynajmniej jest co jesc i sa duzo lepsze niz kupne
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-09-08 o 13:01
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 13:11   #3137
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
moj tez by nie wiedzial, ale ze ja czesto sie maluje, to mi sie przyglada i pyta co to jest, to mu tlumacze i chyba zapamietuje

(...)
Ja wiem, ale tu chodzi o to, że mój TŻ nie rozumie sensu malowania się, on uważa, że bez makijażu jestem równie ładna mi się to wydaje dziwne, ale no nie wiem wiadomo, że umalowana czuję się lepiej.

Stary 2011-09-08, 13:22   #3138
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Ja wiem, ale tu chodzi o to, że mój TŻ nie rozumie sensu malowania się, on uważa, że bez makijażu jestem równie ładna mi się to wydaje dziwne, ale no nie wiem wiadomo, że umalowana czuję się lepiej.
to moze lepiej i dla Ciebie
ja siebie lubie bez makijazu i tak samo TZ, ale nie da sie ukryc, ze ladniej wygladam w makijazu, to logiczne ze lepiej mnie sie oglada w niz bez, po to wymyslili te kosmetyki, zeby je uzywac na szczescie oboje mamy takie zdanie z TZ. moze moj TZ jest dziwny, ale mam wielu kolegow, ktorzy uwazaja, ze kobieta zawsze powinna miec makijaz podkreslajacy jej urode, tak samo paznokcie pomalowane i to zarowno u nog jak i u rak, a cialo aksamitne - takie ich wyznaczniki sa, jak kobieta to spelnia uwazaja ja za zadbana, o nienagannych wlosach juz nie wspomne
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 13:27   #3139
Shadii
Wtajemniczenie

Dostałam odpowiedź z Douglasa - napisali między innymi, że, cytuję : "Najprawdopodobniej baza do rzęs marki Lancome, którą Pani otrzymała, posiada nowe opakowanie, które jest całe w kolorze białym lecz zawartość bazy nie różni się od poprzedniej." . Ale przekazano reklamację do odpowiedniego działu i mam czekać na odpowiedź

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
to moze lepiej i dla Ciebie
ja siebie lubie bez makijazu i tak samo TZ, ale nie da sie ukryc, ze ladniej wygladam w makijazu, to logiczne ze lepiej mnie sie oglada w niz bez, po to wymyslili te kosmetyki, zeby je uzywac na szczescie oboje mamy takie zdanie z TZ. moze moj TZ jest dziwny, ale mam wielu kolegow, ktorzy uwazaja, ze kobieta zawsze powinna miec makijaz podkreslajacy jej urode, tak samo paznokcie pomalowane i to zarowno u nog jak i u rak, a cialo aksamitne - takie ich wyznaczniki sa, jak kobieta to spelnia uwazaja ja za zadbana, o nienagannych wlosach juz nie wspomne
Ja również bez makijażu nie umiem żyć ale cieszę się, że TŻ lubi mnie w obu wydaniach. Wyznaczniki Twoich kolegów popieram, bo sama tak uważam No i TŻ potrafi docenić, jak się ładnie umaluję - ostatnio stwierdził, że mam ładne kreski na górnych powiekach, takie równe i ładnie wyciągnięte (akurat wtedy mi się wyjątkowo udały) więc coś tam zauważa jednak

Stary 2011-09-08, 13:47   #3140
Kitka:)
CABIN CREW

dziś rano myłam włosy i jak to często bywa- nie domyłam oleju... no ale nie planuje dziś wychodzić z domu więc.. nałożę znowu , niech działa do jutra rana

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 13:52   #3141
zielone_oko
Zakorzenienie

Zjadłam obiad, zaraz siadam do nauki, a tu mnie głowa rozbolała..

Wczoraj byłam w galerii i już sporo dziewczyn chodzi w botkach, któraś z Was już też?
Stary 2011-09-08, 14:01   #3142
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj byłam w galerii i już sporo dziewczyn chodzi w botkach, któraś z Was już też?
ja nie, dopiero we wtorek zamierzam iść kupić ale pogoda już się robi odpowiednia.
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 14:30   #3143
kobietasukcesu
zawsze mam racje

lenka: ja teraz olejuje oliwa z oliwek. Kiedys probowalam i efekt sredni, a teraz jestem b.zadowolona. Moze oliwa lepsza

Obejrzalam wczoraj top model, matko, niektorzy to maja o sobie zdanie az za dobre 162 i na modelke laska chce isc Albo sie im trzesie cialo ( i to jak, myslalam, ze mi sie nogi trzesa, ale jak niektore zobaczylam to az kompleksy mi sie prawie wyleczyly) i nastepne wielkie top model wiem, ze mozna to zmienic, jednak ja bym sie tak w tv nie pokazala

mam nowego laptopa, ale nerwow z nim, a raczej z windowsem 7, ktory mi do niczego nie pasuje to wrrr, a nie umiem znalezc sterownikow pod xp do niego, wrrr

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 14:57   #3144
ParoleParole
Zakorzenienie

Mój tż jak ostatnio szliśmy na koncert śmiał się, że nie wyrobiłam się z "tuningiem:" bo dopiero kończyłam sie malować
ja bym chciała strasznie umieć się malować cieniami ale totalnie nie potrafie

A co do zakupów mam tylee zakładek porobionych co mi trzeba wszystko przez wizaź

Ja obecnie chodzę w klapkach, lub letnich butach.. Botki mam z tamtego roku z deichmana. ale nie chodzę w nich jeszcze moze dlatego, że teraz siedze w domu jedynie.
chociaż ostatnio poszłam na zakupy w ndz z mama to ludzie w kurtkach zimowych byli i kozakach a ja jak przygłup a klapkach i szortach

Dobra uciekam się pouczyć bo potem seriale
Stary 2011-09-08, 14:59   #3145
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

Ja obecnie chodzę w klapkach, lub letnich butach.. Botki mam z tamtego roku z deichmana. ale nie chodzę w nich jeszcze moze dlatego, że teraz siedze w domu jedynie.
chociaż ostatnio poszłam na zakupy w ndz z mama to ludzie w kurtkach zimowych byli i kozakach a ja jak przygłup a klapkach i szortach

Dobra uciekam się pouczyć bo potem seriale
Ja dziś widzialam jak kobitka pomykała w grubej, góralskiej czapie
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 15:09   #3146
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja nie, dopiero we wtorek zamierzam iść kupić ale pogoda już się robi odpowiednia.

Dzisiaj to już w ogóle zimno.. ale weekend podobno ma być ciepły, oby
Stary 2011-09-08, 15:14   #3147
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj to już w ogóle zimno.. ale weekend podobno ma być ciepły, oby
No ja mam nadzieję, bo dziś to ponuro takie, że aż nie chce się tyłka spoza kołdry wychylać

Kochana poszło 5 w konkursie
Stary 2011-09-08, 15:16   #3148
Kitka:)
CABIN CREW

caate ale masz super z TŻ

ja jeszcze w botkach nie chodzę i szybko nie planuje- nie spieszy mi się do tego jeszcze się jesienią i zimą nachodzę w nich...

co do tego kremu z altery- moim zdaniem on jest raczej tonujący niż brązujący... ale ładnie poprawia koloryt skóry, taka zdrowsza twarz się wydaje

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-08, 15:22   #3149
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam nadzieję, bo dziś to ponuro takie, że aż nie chce się tyłka spoza kołdry wychylać

Kochana poszło 5 w konkursie
Ja właśnie kawą się rozgrzewam a naukę odkładam , weźcie zabierzcie mi laptopa i tv, bo patrzę na Trudne sprawy

Ja już dawno dałam Ci 5
Stary 2011-09-08, 15:25   #3150
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie kawą się rozgrzewam a naukę odkładam , weźcie zabierzcie mi laptopa i tv, bo patrzę na Trudne sprawy

Ja już dawno dałam Ci 5
Oj ja chyba też zrobię sobie coś ciepłego do picia siedzę w szlafroku i mi zimno. A swoją drogą Trudne sprawy są fajne czasami są tak głupie sprawy, że siedzę i śmieję z tych przygłupów ja rozumiem, że to amatorzy itp ale temat o gotach których syn gryzie swoją dziewczynę to masakra nie wiem czy to było w trudnych sprawach czy w dlaczego ja, ale najgłupszy odcinek z wszystkich które widziałam

Kochana ja widocznie nie widziałam posta w którym napisałaś, że oceniłaś i dlatego się nie odwdzięczyłam ale i tak nie mam już szans

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości